Cei mai buni câini pentru orașul care trăiește

Câini pentru viața orașului

Unii câini visează de la grămadă pe o fermă mare undeva, cu o mulțime de spațiu pentru a călca, lucruri de a mirosi, și varicile de a urmări.

Dar unii se vor adapta și - poate chiar să se bucure - trăind în zone urbane dense. La urma urmei, nici o altă setare nu oferă un astfel de buchet de aromă să se miște, cu atât de multe oportunități de a strânge o felie de pizza pe trotuar.

Viața orașului impune cu siguranță câteva provocări unice pentru canini și proprietarii lor. Dar dacă alegeți rasa potrivită, veți descoperi că cele patru subsol se pot potrivi cu toată agitația și agitația.

Vom sublinia câțiva dintre cei mai buni câini pentru orașul care trăiește mai jos și vorbesc despre caracteristicile pe care cele mai multe dintre aceste rase au în comun.

Unii câini iubesc trăind în orașe

Caracteristici care fac ca un câine bun al orașului

Să facem o renunțare la prima cale: Toți câinii sunt indivizi, cu diferite toleranțe, personalități și dorințe. Nu există absoluturi și puteți găsi foarte bine un pirinei husky sau mare care iubește viața într-o mare creștere.

Dar nu țineți respirația.

Unele rase vor rareori Fii fericit să trăiești în Manhattan sau în centrul orașului Chicago. Dar alte rase pot prospera în orașele mari.

Ratele care fac bine cu viața orașului prezintă de obicei câteva caracteristici comune, inclusiv următoarele:

Dimensiunea corpului mic

În timp ce câinii medii și mari se pot ajusta bine la viața orașului (vom împărtăși câteva mai jos), Câinii mici sunt, în general, mai potriviți pentru un stil de viață urban.

Câinii mici sunt minunați pentru orașe

Nu numai face câini mici găsiți mai ușor să navigați pe trotuarele aglomerate, ascensoarele, holurile și transportul public, dar și mai puțin spațiu.

Și pentru că viața orașului implică de obicei trăind în limite înghesuite, veți găsi mai ușor să aveți grijă de o pooch de dimensiuni de buzunar, mai degrabă decât un gigant.

Dispoziții prietenoase

Temperamentul canin variază de la un individ la altul, dar unele rase sunt de obicei mai prietenoase decât altele.

Deoarece veți fi adesea înconjurați de alte persoane și animalele de companie în timpul vieții de zi cu zi, Vrei să alegi un câine care probabil să-ți facă prieteni cu toată lumea pe care o întâlnește.

Păstori excesiv reactivi, protectoare, prădători sau aloof nu se vor bucura de viața orașului cât mai mult.

Ușor de antrenat

Toți câinii ar trebui să primească Instruire de bază de ascultare, Și acest lucru este deosebit de important pentru câinii care trebuie să trăiască în orașe, unde pericolele potențiale abundă. În consecință, de obicei vrei să Evitați rasele care sunt greu de antrenat.

De asemenea, este important să rețineți că Formarea casei este considerabil mai dificilă pentru cei care trăiesc în apartamente mai degrabă decât casele, Deci, încercați să evitați câinii care au frecvent probleme în această privință.

Unii câini se dezvoltă în orașe

Câinii buni ai orașului sunt de obicei liniștiți

Majoritatea câinilor se vor lăuda ocazional, dar unii cauzează mai mult o rachetă decât alții.

Deci, încercați să Alegeți o rasă liniștită nu sunt cunoscute în general pentru a face zgomot, Doar dacă nu doriți ca vecinii să se plângă de câinele dvs. la conducere.

Nu este predispus la creșterea în greutate

Unele rase au mai multe șanse de a împacheta pe kilograme decât altele. Acest lucru poate provoca probleme grave de sănătate, pe care va trebui să le abordăm printr-o combinație de Dieta corectă si cel mai important - exercițiu.

Multe orașe moderne au o mulțime de parcuri și alte locuri pe care le puteți lăsa câinele dvs. să ardă niște calorii, dar aceste locuri sunt, fără îndoială, mai ușor de găsit în suburbiile decât zonele urbane dense.

Deci, faceți-vă o favoare și Selectați o pooch care este mai puțin probabil să devină portal.

Câini de oraș

Cele mai bune 23 de câini pentru orașul care trăiește

Un număr de rase se pot adapta bine la viața orașului, dar credem că următoarele 23 sunt unele dintre cele mai susceptibile de a se bucura de a trăi în zonele urbane.

1. Bichon Frise

Bichon Frisdes sunt câini de oraș mari

Bichon Frize este o rasă fericită de noroc, cu o deformare veselă. Ei fac de obicei prieteni rapizi cu adulți și copii și sunt de obicei destul de prietenoși cu alți câini.

Bichon nu aruncă foarte mult și are A & # 8220; HypoallerGenic & # 8221; haina, deci este o rasă mare pentru Cei cu alergii pentru câini. Cu toate acestea, ei necesită îngrijire frecventă, astfel încât să aveți nevoie de buget și să planificați în consecință.

Bichon Frisdes sunt mici lucruri mici, ceea ce îi ajută să le facă minunate pentru locuitorii de apartamente, dar pot prezenta provocări de formare în casă.

2. Basenji

Basenjis sunt câini de oraș bun

Dacă sunteți interesat de un câine că este puțin diferit de majoritatea celorlalți care rulează la parc de câine, poate doriți să luați în considerare Basenji.

Acești canini grindină din Africa Centrală, unde au fost folosiți din punct de vedere istoric ca câini de vânătoare. Ei sunt renumiți că nu latră prea mult (dacă este deloc), dar asta nu înseamnă că sunt tăcute. De fapt, ei emit a o gamă largă de vocalizări, care nu sunt doar expresive, ci și drăguț.

Basenjis sunt pui destul de ordonați, care Nu vărsați prea mult. Ei sunt, de asemenea, destul de mici (ajung la aproximativ 20 la 25 de lire sterline sau cam asa ceva), astfel încât acestea "se potrivesc & # 8221; în apartamente și zone urbane dense bine.

Cu toate acestea, este vital să înțelegeți acești câini înainte de a adăuga unul la familia dvs. Ei sunt gânditori independenți, care adesea provoacă provocări de formare. Ei au, de asemenea, nebuni Drive-uri de pradă, care pot provoca probleme pentru cei care au alte animale mici.

3. Boston Terrier

Terrierii Boston fac câini de oraș bun

Noi vom explica câteva dintre motivele Boston Terriers sunt câini de oraș atât de mare într-un moment. Dar, în primul rând, am nevoie de tine să luați o secundă și să apreciați această față.

Vreau să spun, Haide...

De asemenea, cunoscut sub numele de "# 8220; American Gentleman, & # 8221; Terrierul din Boston este un cap, ordonat și ușor de la Groom, care nu drool sau a vărsat foarte mult. El poate, totuși, să fie un pic gassy uneori, așa că vrei să limitezi alimentele și tratează oamenii.

Acești patru subsoluri tind să fie veseli și prietenoși și adesea lucrează foarte bine Familiile cu copii. Ei sunt și câini inteligenți, dar pot fi încăpățânați în timpul antrenamentului.

Terrierul Boston are mai multă energie decât poate fi considerată ideală pentru viața orașului, dar plimbările zilnice vă vor ajuta să-i scot picioarele mici și să-l țină calm.

4. Corgis

Corgis Dragostea trăiesc în oraș

Există de fapt două rase diferite Corgi: Cardigan Welsh și Pembroke Welsh. Din fericire, ambele au dispoziții prietenoase care le fac bine potrivite pentru viața orașului.

Corgis și Corgi amestecă tind să-l vizualizeze pe străini ca prieteni care au încă să se întâlnească, dar ei pot fi prickly cu alți câini uneori.

Corgis sunt câini destul de vocali, așa că nu pot fi ideali pentru cei care trăiesc în clădiri liniștite. Ei necesită, de asemenea, un exercițiu mai mult decât alți câini de această dimensiune, astfel încât să aveți nevoie să planificați o mulțime de plimbări și vizite la parc.

Rețineți că Corgis vărsat puternic, așa că sunt mai puțin ideale pentru cei cu alergii.

5. Buldog

Buldogii fac animale de companie excelente

Fostă cunoscut ca buldogul englez, aceste patru subsoluri cu fața în față sunt acum pur și simplu cunoscute ca buldogi.

Din păcate, acele fețe plate pot provoca o serie de probleme de sănătate, iar buldogii nu pot tolera temperaturi ridicate. Ei pot suferi, de asemenea, de probleme de respirație și mulți dintre ei sforăie.

Cu toate acestea, buldogii sunt o alegere excelentă pentru mulți locuitori din oraș, deoarece au cerințe scăzute de energie și nu necesită foarte mult exerciții fizice. De fapt, ei iubesc doar lounging în jurul casei (de preferință în timp ce devorează tratamente gustoase).

Doar asigurați-vă că nu ați depășit buldogul dvs., deoarece văd mâncarea ca un hobby și devin obezi foarte repede.

6. Cavalier King Charles Spaniel

Cavalier King Charles Spaniel în oraș

Regele Cavalier Charles Spaniel a fost dezvoltat pentru a fi o rasă de însoțitor și este un câine mare pentru proprietarii care locuiesc în orașele mari. De fapt, această rasă este atât de ușoară încât fac ca niște câini mari Proprietarii pentru prima dată.

Oamenii plăți la inimă, acești câini sunt foarte dulci și afectuosi.

Ei nu iubesc nimic mai mult decât să se îndoaie pe poala lor și să solicite scritori. Ei au tendința de a se întâlni cu toată lumea, inclusiv copii, străini și alți câini.

Cavalierul este destul de inteligent și ușor de antrenat, și spre deosebire de alți câini mici, rareori prezintă dificultăți de formare a casei. Doar asigurați-vă că nu vă lăsați prea mult cavalerul dvs., deoarece sunt susceptibile de a se separa anxietatea.

7. Chihuahua

Chihuahuas ca trăiesc în oraș

Chihuahuas sunt ușor una dintre cele mai bune rase pentru locuitorii orașului. Sunt corpurile de dimensiuni de pint sunt perfecte pentru viața orașului, și sunt puțin mai ușor de antrenament decât multe alte rase de jucărie.

Chihuahuas sunt adesea prietenosi, dar este important să le socializați cu atenție, în timp ce tinerii să-i împiedice să devină suspicios față de străini.

Chihuahuas și Chihuahua amestecă sunt nivele moderate, dar corpurile lor mici pot purta atât de mult părul oricum. Deci, părul excesiv, probabil, nu ar trebui să fie un întrerupător pentru proprietarii potențiali.

Cea mai mare problemă Chihuahuas își poate prezenta proprietarilor locuințelor lor este tendința lor de a lătra foarte mult. Rareori ezită să sune alarma oricând cineva umblă pe ușa din față sau inele buzzer.

8. Chineză crescută

Dogii chinezi crescuți prosperă în orașe

Câinele chinez crested nu este ceașcă de ceai, dar o mulțime de proprietari le găsesc pozitiv adorabil. Estetica deoparte, aceste minciuni mici mici sunt foarte potrivite pentru viața orașului și ar trebui să obțină mai multă atenție decât ei.

Câinii chinezi crescuți vin în două forme diferite: & # 8220;fără păr& # 8221; și pulbere. Primul are doar păr pe capete, cozi și labe, în timp ce acesta din urmă au o haină destul de tipică.

Indiferent de tipul de strat, acești câini mici mici pot prinde foarte ușor o răceală. Deci, vrei să ai o mulțime de Pulovere de câine La îndemână pentru wintertime.

Din punct de vedere al personalității, aceste mici tăieturi sunt prietenoase și tind să se lege destul de puternic cu oamenii lor. Ei sunt, de asemenea, buni cu copiii, așa că sunt adesea o alegere excelentă pentru familiile care locuiesc la oraș.

9. Buldog francez

Buldogii francezi sunt minunați pentru orașe

Buldogul francez adorabil este un câine de apartament minunat, care este foarte potrivit pentru orașul care trăiește. Ei nu au nevoie de prea multă exercițiu, și ei se comportă în mod obișnuit în timpul plimbărilor prin orașe aglomerate.

În plus față de a fi prietenos, inteligent și fermecător, acești băieți și galeri sunt de obicei destul de liniștiți, făcându-i ideali pentru cei cu vecini vizibili. Francezii, așa cum sunt adesea numiți, sunt, de asemenea, minunați cu copiii, făcându-i o alegere bună pentru familiile.

Dar buldogii francezi prezintă câteva probleme. Pentru început, ei fart, drool și au vărsat mai mult decât credeți că este posibil pentru o astfel de rasă mică. Ei sunt și nevoiași, și nu vor tolera să rămână singuri pentru perioade lungi de timp.

10. Mops

Pugs iubesc viața orașului

Pugs sunt comedii din lumea caninului și ei își păstrează adesea proprietarii în cusături cu anticurile adorabile. Pugs ca fiind centrul atenției și fac prieteni rapizi cu patru subsoluri și cu două subsoluri.

Dar, mai presus de toate, PUG este un câine de lapin orientat spre oameni. De obicei, ei devin "umbre # 8220; # 8221; și nu se aventurează niciodată departe de partea lor umană. Acest lucru poate, totuși, să ducă la anxietate de separare dacă sunt lăsați singuri, astfel încât acești câini sunt cel mai potriviți pentru casele în care cineva este întotdeauna în jur.

Pugurile se aruncă foarte mult, așa că nu sunt o alegere ideală pentru persoanele care suferă de alergie. Ele pot fi, de asemenea, foarte dificil de găzduit, așa că vrei probabil să începi Citing-antrenament micul tău cutie de îndată ce îl aduci acasă.

De asemenea, rețineți că pugii sunt cei mai dornici, care sunt susceptibili la obezitate. Deci, asigurați-vă că ați ales a Alimente destinate rase de jucărie și mergeți ușor pe tratate și alimente de oameni.

11. Shih Tzu

Shih Tzus sunt câini de oraș bun

Shih Tzus sunt una dintre cele mai îndrăgite de câini din lume. Ei au o combinație minunată de încredere și farmec, ceea ce le face aproape irezistibil.

Inițial dezvoltat pentru a însoți familiile regale, acești puii nobile purtați uneori un strat care curge, matasos care se întinde pe podea. Cu toate acestea, mulți proprietari își păstrează haina lui Shih Tzu destul de scurt pentru a face întreținerea mai ușoară.

Shih tzus și Shih tzu amestecă de obicei, fac prieteni cu oamenii și cu alți dogguri, dar au o călătorie surprinzător de înaltă pradă pentru o rasă de jucărie. Ei au tendința de a se lega puternic cu familiile lor, dar sunt de fapt mai bine să se ocupe singure de timp decât mulți câini de lapte.

Ca și în cazul multor alte rase mici, Shih Tzus poate fi dificil de a găzdui trenul. Ei sunt, de asemenea, sensibili la temperaturi ridicate, având în vedere snoții lor mici.

12. Malteză

Câini maltezi ca viața orașului

În ciuda salariului din Europa, mai degrabă decât din China, maltezul este similar cu Shih Tzu în multe feluri. La fel ca Shih Tzu, malteza este ieșită, prietenoasă și surprinzător de îndrăzneală pentru dimensiunea sa. În plus, ambele rase poartă uneori straturi foarte lungi, care curgând.

Maltezii sunt oameni plăute, care sunt inteligenți și destul de ușor de antrenat.

Cu toate acestea, așa cum este comun pentru rasele de jucărie, ele pot fi complicate cu trenul de casă. Ele sunt, de asemenea, susceptibile la anxietate de separare, deci luați în considerare stilul dvs. de viață înainte de a adăuga unul dintre acești patru subsoluri la familia dvs.

Maltezii nu drool sau aruncați foarte mult, așa că nu sunt o alegere proastă pentru oamenii cărora le place să păstreze o casă ordonată.

13. Ogar

Greyhounds face câini de oraș bun

Din cauza capacității lor de a alerga la viteza de urzeală, oi-urile nu pot părea ca o alegere ideală pentru condițiile de viață înghesuite pe care o impune adesea viața orașului. Cu toate acestea, în timp ce au nevoie de exerciții fizice și șansa de a alerga, ei sunt de fapt destul de răciți și iubesc lounging pe canapea.

Greyhounds sunt câini foarte prietenoși, sensibili, care de multe ori se întâlnesc fantastic cu copii. Dar ei au unități destul de grave de pradă, așa că vrei să le păstrezi în siguranță când merg pe teritoriul veveriței.

O mulțime de oameni ca ideea de a adopta ogii care sunt pensionari, dar acest lucru poate fi uneori provocator, deoarece mulți au o istorie de maltratare.

14. Havanese

Havanezii sunt câini de oraș mare

Dacă sunteți în căutarea unui câine care vă va urmări în toată ziua și noaptea, Havanul poate fi rasa pentru dvs. Prietenos și afectuos, aceste mici tăieturi iubesc adesea să trăiască în oraș și să obțină șansa de a întâlni oameni noi în fiecare zi.

Havanul este, de asemenea, un cookie inteligent, care este ușor de antrenat. Cu toate acestea, ca multe alte rase de jucărie, ele pot fi foarte provocatoare pentru a găzdui trenul. Aceasta prezintă o problemă deosebit de ICKY pentru acești câini, deoarece ocazional suferă de Coprofagia & # 8212; tendința de a mânca fecale.

Havanses au niveluri mai mari de energie decât cele mai multe mici pui, deci va trebui să-l luați Plimbări lungi și frecvente. Este, de asemenea, o idee bună să vizitați parcul de câini locali de câteva ori pe săptămână, așa că poate să fugă, să sară și să se joace până când el însuși.

15. Yorkshire Terrier

Yorkies face câini de oraș bun

Yorkshire Terriers poate arăta ca câini de lapte de cvintessen. Dar aceste frământări sunt de fapt frumoase, datorită strămoșilor lor terrier, ceea ce le dă o mulțime de puf și încredere.

Toate Yorkies sunt mici, dar variază în dimensiune destul de puțin. O mică pooch nu poate depăși niciodată 5 kilograme în greutate, în timp ce unul dintre frații săi poate ajunge la două sau trei ori mai mare decât dimensiunea. Pentru că ei sunt atât de mici, Yorkies poate fi răcit foarte ușor, așa că vrei să-ți îmbogățești prietenul mic pentru plimbări de iarnă.

Yorkies și Amestecurile Yorkie pot fi greu de dificil de a găzdui trenul și au stomacuri foarte sensibile, așa că refuzați să vă împărtășiți mâncarea cu pooch-ul.

16. Whippet

Whippetele fac câini de oraș bun

Considerat a fi rezultatul de reproducere a lui Greyhounds, Greyhounds italian, Terrierie, Whippetul este numit uneori & # 8220; Greyhound-ul sărac.& # 8221; Dar acești pui de iubire sunt fantastici în sine și fac animale de companie excelente pentru locuitorii de oraș.

Ca și Greyhounds, whippetele pot rula la viteza luminii, dar și ei sunt sprinters, mai degrabă decât alergători de anduranță ca Huskies sau alte rase. Deci, în timp ce trebuie să vă permiteți lui Whippet să alerge în mod regulat, ei se vor prăbuși de obicei pe canapea timp de ore după aceea.

Pachetele tind să se înțeleagă bine cu copiii, dar nu sunt o opțiune excelentă pentru casele cu pisici și # 8212; Driverele lor de pradă sunt pur și simplu prea puternice. De asemenea, trebuie să păstrați acest lucru în minte atunci când vă plimbați pe Whippet și asigurați-vă că îl păstrați în siguranță în orice moment.

17. Pomeranian

Pomeranii sunt animale de companie excelente

Pomeranii sunt câini mari pentru proprietarii care trăiesc în oraș, dar înainte de a explica de ce, luăm un moment și bucurați-vă de acea față adorabilă (și ușor ridicolă). Acești mici canini sunt pur și simplu prea drăguți pentru cuvinte.

Pomeranii sunt câini pozitivi, care rareori cântăresc mai mult de 7 kilograme. Dar în timp ce Pomeranianul este un pui de dimensiuni de pint, are o personalitate de dimensiuni de lup. De fapt, acest lucru îl poate face în dificultate în momente, deoarece el poate instiga conflicte cu câini mai mari.

Ca cele mai multe alte rase mici, Pomeranii pot fi un coșmar pentru a găzdui trenul. Dar, ei sunt câini foarte inteligenți, care iau trucuri și comenzi repede. De fapt, ei sunt de fapt destul de calificați la agilitate și de ascultare.

18. Dachshunds

Dachshunds ca un loc de trai în orașe

Dachshund sau câinele Wiener este un prieten încântător mic, care este potrivit pentru orașul Livin`. Mici, dar spunky, acești câini au fost inițial dezvoltați pentru a expedia o varietate de vermin. Și aceasta a inclus chiar și critterii relativ formidabili, cum ar fi Badgers (Dachshund & # 8221; înseamnă câine badger).

Dachshunds sunt câini inteligenți, dar acest lucru poate provoca probleme dacă nu sunt suficient de stimulate și # 8212; au nevoie de o mulțime de atenție, jucării și de joc pentru a le împiedica să devină distructive.

Dachshunds sunt, din păcate, susceptibile la o varietate de afecțiuni, inclusiv boala intervertebrală și epilepsia. Deci, asigurați-vă că obțineți noul dvs. catelus de la A Crescător de reputație.

În timp ce dachshunds sunt destul de bune canini pentru viața orașului, ele sunt foarte vocale. În plus, ele sunt adesea dificil de a găzdui trenul. De fapt, unii proprietari consideră că este necesar să se potrivească dachshunds de sex masculin cu Banda de burtă pentru a le împiedica să pipi peste tot.

19. Labrador Retriever

Retriverii labrador pot face animale de companie bune ale orașului

Laboratoarele sunt cu siguranță mai mari decât cele mai multe dintre celelalte rase care sunt bine potrivite pentru viața orașului, dar încă merită luarea în considerare și # 8212; mai ales dacă sunteți suficient de norocoși să aveți o curte sau să trăiți aproape de un parc.

Laboratorul Happy-Go-Lucky, Demeanor ridicol prietenos face parte din motivul pentru care se pot adapta bine la orașul care trăiește. Unii câini nu pot mânca să fie înconjurați de oameni și de alte animale de companie tot timpul, dar laboratoarele vor vedea de obicei acest lucru ca un lucru bun!

În plus, laboratoarele sunt de obicei foarte inteligente și ușor de instruit, ceea ce le va ajuta și în aceste situații.

Dar asta nu înseamnă că sunt întotdeauna potriviți pentru viața orașului. Veți trebui să fiți pregătiți să obțineți acești câini de mare energie o mulțime de exerciții fizice, deoarece vor merge pozitiv Batty dacă au fost înfășurate în interior pentru perioade lungi de timp.

Ei sunt, de asemenea, predispuși la anxietatea de separare, așa că probabil nu sunt o alegere ideală pentru cei care vă îndepărtează de muncă sau la școală toată ziua.

20. Labrador

Retrieverii de aur pot fi câini de oraș marii

Sincer, nu există multe situații în care Retrieverii de Aur nu câștigă "# 8212; inclusiv viața în zonele urbane aglomerate. Aceasta este o parte a motivului pentru care sunt una dintre cele mai populare rase din U.S.

Goldens face prieteni cu aproape toată lumea pe care o întâlnesc și sunt ascuțiți ca și taci, ceea ce face ca antrenamentul o briză. Și în timp ce se pot lăuda la driverele de livrare sau camioanele de gunoi, nu sunt de obicei foarte yappy.

Dar, ca și rudele lor labrador, retrieverii de aur sunt destul de mari, deci nu sunt ideale pentru apartamente de dimensiuni potrivite. De asemenea, au nevoie de o mulțime de exerciții, astfel încât să vizitați zilnic parc parcarea parcului.

De asemenea, trebuie să fiți dispuși să vă ocupați de tendința lor de a arunca mai mult păr decât credeți că este posibil. Aceasta ar putea fi o problemă pentru cei cu alergii și proprietari care nu sunt dispuși să vină de mai multe ori pe săptămână.

21. Schnauzer

Schnauzers sunt câini de oraș bun

Schnauzerul este un câine frumos cu un demn demnor. Smart și ordonat, se vor potrivi bine cu cele mai multe familii situate în oraș, deși nu sunt ideale pentru gospodăriile multi-animale.

Schnauzers sunt de obicei destul de ușor de antrenat, dar pot fi încăpățânați, ceea ce le poate face provocări pentru primii proprietari. Ei nu răspund bine la metode de formare dure, deci asigurați-vă că angajați numai tehnici de formare pozitivă odată ce vă aduceți acasă.

O problemă potențială pentru Schnauzer și Schnauzer se amestecă în oraș este nivelul lor de energie "# 8212; Acești câini au cantități surprinzătoare de energie și necesită o mulțime de timp în parc.

22. Pudel

Poodle care trăiește în oraș

AKC consideră că Poodle este cea de-a 7-a rasă cea mai populară din America, dar având în vedere minunata lor considerabilă, probabil că ar trebui să se situeze și mai mare.

Poodlele vin în mai multe dimensiuni, sunt dulci și, în general, ușor de mers. Ei sunt, de asemenea, câini remarcabil de inteligenți, care sunt adesea ușor de antrenat. Ei necesită un pic de exercițiu, dar acest lucru este ușor de oferit dacă aveți acces la o gaură bună de înot & # 8212; Acești câini sunt paddlers de câini de primă clasă.

Dar unul dintre cele mai mari puncte de vânzare ale Poodles este HypoallerGenic & # 8221; haina, care acoperă relativ puțin. Acest lucru le face alegerea ideală pentru persoanele care suferă de alergie și la fel de ciudați.

23. Marele Dane

Marele Dane care locuiește în oraș

OK, evident, Marele Dane prezintă unele probleme de dimensiune pentru locuitorii orașului.

Acestea sunt una dintre Cei mai mari câini din lume, și indivizii de 200 de kilograme nu sunt nemaiauzite. Dar adesea fac câini de oraș surprinzător de buni.

Pentru început, în timp ce Marele Danezii trebuie, cu siguranță, trebuie să-și întindă picioarele un pic în fiecare zi, ei sunt adesea cartofi, care pur și simplu doresc să se strecoare cu tine toată ziua. Și în timp ce ele pot fi puțin mai rezervate decât spun, retrieverii de aur, sunt de obicei chaps destul de prietenos.

Marele Danes nu are nivele deosebit de grele, care sunt, de asemenea, drăguțe pentru cei care trăiesc în limitele înghesuite, dar sunt droolere olimpice-calibru.

***

Nu sunt într-adevăr o creatură a orașului - Prefer să fiu înconjurat de copaci și critters, mai degrabă decât beton și oțel. Dar în zilele mele mai tinere, am trăit într-o parte relativ densa a Atlanta din Midtown.

Sidekick-ul meu cu patru picioare la acea vreme - un laborator de ciocolată dulce - mântuit - viața de oraș perfect și ea nu a prezentat niciodată o problemă în această privință.

Nici trotuarii aglomerați, nici haosul nu păreau să o deranjeze și îi plăcea să primească șansa de a se întâlni cu trecători zilnic. De asemenea, ea a iubit agățat la unele dintre puburile prietenoase cu pooch-prietenos din zonă și care solicită bucătăria gustoasă de la străini.

Dar ideea de a-mi lua câinele curent într-o zonă urbană aglomerată îmi face să transpiră palmele. Ea este mult mai potrivită pentru o viață petrecută explorarea parcurilor și alte zone naturale, unde nu se simte ca bombardată de alte persoane și animalele de companie.

Punct fiind, unii câini vor prospera foarte bine în orașe, dar alții nu vor. Doar asigurați-vă că gândiți-vă cu atenție atunci când luați un câine pentru viața orașului pentru a asigura cel mai bun rezultat pentru toate părțile.

Ați avut vreodată un câine care a fost deosebit de potrivit pentru viața orașului? Ce rase am uitat să includem? Spuneți-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cei mai buni câini pentru orașul care trăiește