Bensie boy boy dogs băieți de deșeuri contribuie la oprirea problemelor din minnesota

Bensie Boy Boy Dogs Băieți de deșeuri contribuie la oprirea problemelor din Minnesota

Bensie Boy, o companie care este specializată în fabricarea saci robusi, de încredere a câinilor, și-a anunțat sprijinul pentru un efort de curățare masivă în Minnetonka la începutul acestei luni. Campania se concentrează pe reducerea cantității mari de deșeuri de câine care se află în jurul orașului acum că zăpada începe să se topească.

Locuitorii și-au exprimat dezamăgirea în modul în care proprietarii de câini tratează zonele publice în și în jurul orașului. Zăpada de topire se aduce cu ea cantitatea mare de deșeuri care a fost lăsată în urmă de proprietarii de câini în lunile de iarnă, iar fecalele câinelui nu este singurul lucru pe care l-au lăsat în urmă. Cetățenii descoperă, de asemenea, o mulțime de gunoi care au rămas la parcuri de câini și în alte zone publice.

LEGATE DE: 10 sfaturi despre pui de antrenament de toaletă

Anul trecut, aceeași problemă a fost expusă când a început dezghețul de primăvară. Un efort de curățare mare a fost adoptat de unul dintre samaritenii buni ai orașului, iar peste 200 de kilograme de câine au fost colectate. De atunci, orașul a adoptat mandatele de a rectifica problema, ceea ce cred că afectează sistemul de apă atunci când deșeurile sunt spălate în lacuri și fluxuri.

Deși aceste zone publice au fost tencuite cu postere și informații educaționale, problema nu a dispărut. Acum Bensie Boy se alătură campaniei și promovează produsul lor în acest proces.

Bensie Boy Boy Dogs Băieți de deșeuri contribuie la oprirea problemelor din Minnesota

Un purtător de cuvânt al companiei a subliniat că este responsabilitatea proprietarilor de animale de companie de a curăța după câinele lor. Compania dorește ca locuitorii orașului să înțeleagă cât de periculos de deșeurile animale ar putea fi pentru sănătatea lor și sănătatea animalelor de companie. Ei recomandă Utilizarea pungilor fiabile de scooping, cum ar fi pungile lor de marcă de marcă.

LEGATE DE: Dog Care 101: Cum să vă îngrijim câinele acasă

Bensie Boy vrea ca oamenii să înțeleagă că prin utilizarea unor pungi puternice și fiabile există mai puține șanse de rupere și își asumă responsabilitatea Curățarea după câinele dvs. mult mai puțin dezgustător. Saci ca cele pe care le fabrică sunt mai groase decât alte mărci și nu permit mirosul fecalelor să scape.

De asemenea, vinde un dozator de sac care este suficient de mic pentru a fi luate de-a lungul plimbărilor sau călătoriilor auto. Nu numai că Bensie Boy oferă un produs solid, dar ei dau un procent din fiecare produs vândut unui alt centru de salvare a animalelor în fiecare lună.

Prin susținerea acestei cauze, Bensie Boy arată că îi pasă de comunitățile pe care le trăiesc clienții lor. Se potrivesc cu eforturile lor de donație și este ușor să vedem de ce consumatorii ar dori să facă afaceri cu o companie care are grijă de comunitățile pe care o face parte din.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Bensie boy boy dogs băieți de deșeuri contribuie la oprirea problemelor din minnesota