Philly spune că nu pentru a vinde puii în magazinele de animale de companie și piețele de purici

Philly spune că nu pentru a vinde puii în magazinele de animale de companie și piețele de purici

Aceasta este o altă ordonanță descoperită care susține un tratament mai bun al animalelor. Philadelphia se alătură peste 140 de orașe și orașe care au înființat Restricții pentru vânzarea de pui în magazinele de animale de companie și piețele de purici. Deoarece punerea la dispoziție a operațiunii de fabricare a cățelurilor pare a fi neatinsă în acest moment, legiuitorii orașului s-au îndreptat spre restricționarea pieței acestor așa-numitele mori de catelus.

Nu mai există ca puii de vânzare în ferestrele de afișare începând cu această lună în orașul Philadelphia. Cel mai mare oraș din Pennsylvania, Philadelphia a adoptat în cele din urmă o politică puternică care ar putea afecta foarte mult o parte semnificativă a industriei moadei. Proiectul de lege a fost introdus în ianuarie 2016 și aprobat în aprilie 2016.

Acesta interzice vânzarea de pui și pisici de pisici comercial la magazinele de animale, drumuri și piețe de purici din jurul orașului. Philadelphia se alătură altor orașe și municipalități care au interzis deja vânzarea de pui și pisici de pisici la magazinele de animale de companie, inclusiv Boston (martie 2016) și Phoenix, Arizona (august 2015).

Philly spune că nu pentru a vinde puii în magazinele de animale de companie și piețele de purici

Această legislație urmărește să se oprească comerțul fără scrupule al căței, fiind produs în masă în gropi de reproducere și comercializat în magazinele de animale de companie în toată orașul. Aceste gropi de reproducere au rămas legitime din cauza unor măsuri îngrozitoare de slabe definite în Actul de bunăstare a animalelor.

Această lege antichitate, de exemplu, nu limitează numărul de animale permise la un anumit loc de reproducere, cauzând congestionarea și condițiile de viață sărace.

Animalele întemeiate suferă în aceste mori. Câinii mamă sunt ridicați pentru scopul singularului de profit. Nici măcar nu au voie să se recupereze de la sarcină și să livreze în mod corespunzător înainte de a fi crescuți din nou. Podelele de sârmă este încă permisă în conformitate cu legea, în ciuda faptului că este crudă și dăunătoare pentru bunăstarea câinilor.

LEGATE DE: Lăsați reproducerea câinilor responsabili

Folosind cuștile de sârmă stivuite pe partea de sus unul de cealaltă este o vedere comună în fabricile de catelus pur și simplu pentru că legea nu o interzice. Peste U.S., Există peste 10.000 de site-uri de reproducere care pot oferi peste un milion de animale anual la magazinele de animale de companie în toată țara. În timp ce legislația orașului nu poate fi suficient de dificilă pentru a represa pe mori de catelus în Philadelphia, o stare cu un număr mare de mori înfloritoare, va fi cu siguranță Reduceți piața industriei.

Philly spune că nu pentru a vinde puii în magazinele de animale de companie și piețele de purici

Criticii consideră că problema trebuie luată la capătul de producție al mailurilor catelului, în loc să o ia la sfârșitul pieței. Cu toate acestea, în absența amendamentelor la Legea privind bunăstarea animalelor, legislatorii orașului au acționat cu siguranță în puterile lor în beneficiul animalelor.

Ordonanța abordează problema de la sfârșitul marketingului cu speranța că, în viitor, mori nu ar avea nicăieri să-și vândă "produsele" și în cele din urmă Aduceți la sfârșitul acestei industrii de profit. În timp ce închiderea profitului comercial, făcându-vă cățelușul pare a fi un vis îndepărtat, iubitorii de animale de companie pot face parte și se alăture luptei împotriva cruzimii animalelor.

Toți trebuie să oprim magazinele sau dealerii de câini. Fără cumpărători, care ar dori să continue să rămână în afaceri? În loc să încurajeze această reproducere comercială de câini, du-te la adăpostul local de animale sau organizarea de salvare. Trebuie să fii un câine acolo are nevoie de grija ta și o casă iubitoare. Nu permiteți mamelor catelului să prospere prin petrecerea banilor pe câinii lor.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Philly spune că nu pentru a vinde puii în magazinele de animale de companie și piețele de purici