Câini de șosete - o modalitate unică de a vă onora companionul canin

Câinii de șosete sunt o modalitate unică de a vă onora companionul canin

Stacey HSU a fost lovită de inspirație după o excursie în Taiwan în 2004. Un iubitor de câine la inimă, ea a fost întristată de toți câinii vagi de pe străzile orașului. Un câine special a furat inima ei, iar HSU încă mai gândește la acel câine dulce fără adăpost până în ziua de azi. De aceea ea a lansat-o Câini de șosete Afaceri în onoarea lui Stray.

HSU și soțul ei au luat trenul spre Hualien, un oraș de pe litoral din Taiwan, în timp ce erau acolo în vacanță. Pe trotuar au observat un pachet de câini vagabonzi care luptă împotriva resturilor de alimente. O rătăcire cu o limbă a fost urmărită de mâncarea de către ceilalți. Ea a speriat la Hsu și nu ar pleca din partea ei pentru ceasul pe care tânărul a petrecut acolo.

LEGATE DE: Cum să obțineți lucruri gratuite pentru câini?

Ei i-au cumpărat o masă caldă de la un furnizor local de alimente și s-au îndepărtat pe celelalte straturi în timp ce ea a mâncat. Inima lui Hsu se rupea pentru cainele săraci. Ea a vrut cu disperare să o ia înapoi la U.S., Dar, din păcate, nu a fost posibil la momentul respectiv. HSU a fost în lacrimi de zile după întâlnirea cu câinele.

Câinii de șosete sunt o modalitate unică de a vă onora companionul canin

Când cuplul sa întors în Statele Unite, HSU a decis să facă ceva pentru a onora canina. Ea a devenit voluntar la Societatea Umană a orașului Mares Kansas. adăpost fără ucidere Fantastic și Hsu se bucurate temeinic de munca ei acolo. În fiecare an, adăpostul a ținut o licitație de artă ca o strângere de fonduri. HSU a decis să facă și să doneze doi câini de șosete pentru această ocazie.

A fost prima încercare să facă critterii umpluți și cu siguranță nu erau cei mai buni câini de șosete. Cu toate acestea, au vândut peste 100 de dolari fiecare, HSU Baffling și inspirând-o și mai mult.

LEGATE DE: Zece cele mai bune cărți pentru proprietarii de câini cu copii

Câinii de șosete au evoluat destul de puțin de-a lungul anilor, dar HSU încă mai face ca fiecare singur și 10 dolari de la vânzarea fiecărui câine de șosete să meargă direct la salvarea PET dezlănțuită pentru a ajuta animalele fără adăpost în orașul Kansas. Ea donează, de asemenea, câini de șosete pentru strângerea de fonduri care beneficiază de adăposturi și organizații de salvare.

Clienții interesați pot plasa comanda prin intermediul site-ului companiei. Ei pot încărca o imagine a câinelui lor și au un obicei de câine de șosete făcute pentru a arăta ca și FIDO sau pot achiziționa un câine generic de șosete. HSU constată că majoritatea câinilor ei de șosete sunt făcuți pentru proprietarii de animale de companie care doresc un omagiu de durată pentru animalele de companie și, de asemenea, ca daruri pentru proprietarii de câini și iubitorii de câini deopotrivă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câini de șosete - o modalitate unică de a vă onora companionul canin