Magazinele noi de companie interzise temporar în san marcos, tx

Magazinele noi de companie interzise temporar în San Marcos, TX

La sfârșitul lunii trecute, Consiliul municipal din San Marcos, Texas a decis să interzică temporar noile magazine de companie de la deschiderea în oraș. În prezent, Consiliul încearcă să decidă dacă ar trebui să limiteze definitiv vânzarea de animale de companie din punct de vedere comercial și nu doresc ca alte magazine să se deschidă până la luarea deciziei finale.

Zeci de oameni au vorbit împotriva și în favoarea interzicerii la Adunarea publică a Consiliului, Dar adunarea sa încheiat cu un vot unanim.

LEGATE DE: Unde să cumpărați un câine: adoptarea responsabilă

Aproximativ o lună după ce David Salinas a deschis un magazin numit Mini Jous Puppies Probleme au început să apară. Protestele au urmat rapid după ceea ce au fost conduse de mulți dintre aceiași oameni care au protestat în magazinele de animale de companie Salinas în alte orașe.

Magazinele noi de companie interzise temporar în San Marcos, TX

Măsura interzice noile magazine de la deschidere timp de 45 de zile și ar putea fi extins în cazul în care oficialii orașului nu au avut suficient timp pentru a studia problema și pentru a crea reglementări pentru a guverna aceste tipuri de magazine cu amănuntul. Oficialii orașului speră că interdicția încurajează oamenii să adopte animale de companie din adăposturi și organizații de salvare în loc să le cumpere de la magazinele de animale de companie.

Susținătorii interdicției sunt îngrijorați de faptul că provin aceste animale Puppy Mills și crescători iresponsabili. Ei cred că orașul ar trebui să emită o interdicție absolută asupra vânzării animalelor de companie din punct de vedere comercial și de a forța proprietarii de magazin ca Salinas să-și închidă ușile.

Totuși, au existat oameni care s-au opus interdicției, inclusiv Salinas și o mână de angajați săi. El a vorbit despre creșterea afacerii sale și despre numărul de clienți repetați care sunt văzuți în cele patru magazine de animale de companie în mod regulat. Angajații săi au adresat Consiliului să spună că toate animalele din magazine sunt bine îngrijite; Cu toate acestea, nimeni nu a menționat cum le-a dobândit Salinas.

LEGATE DE: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Orașul a primit chiar o scrisoare de la American Kennel Association Afirmând că organizațiile se referă la legislație. Scrisoarea a declarat că organizația consideră că, dacă această ordonanță trece, familiile din zonă vor pierde o sursă foarte importantă de a atinge un animal de companie care îndeplinește cel mai bine nevoile și stilul de viață al acestora.

Multe familii studiază tipul de câine pe care ei sunt interesați înainte de a cumpăra unul și au tendința de a se stabili pe rasă de rasă, deoarece pot găsi o rasă care se potrivește cel mai bine circumstanțelor și mediului lor. Este greu de știut ce să așteptăm cu o rasă mixtă, care este de obicei ceea ce găsiți la adăposturi și organizații de salvare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Magazinele noi de companie interzise temporar în san marcos, tx