Ați renunța la wall street pentru a ajuta la adăpostul câinilor?

Ați renunța la Wall Street pentru a ajuta la adăpostul câinilor

Când această femeie și-a dat seama că nu a fost fericită să urmeze bani, ea a urmat viața ei adevărată și a cumpărat o fermă de 52 de acri în Pennsylvania pentru a începe un sanctuar de câine. Obțineți vreodată sentimentul că nu trăiți într-adevăr pentru un scop? Sunt destul de sigur că am simțit că toți la un moment dat sau altul.

Ce credeți că ar fi mai îndeplinit decât ceea ce faceți în prezent? Pentru Eva Armstrong, A oferit o oază de reabilitare pentru a salva câinii de la uciderea adăposturilor și la Oferiți câinilor orașului un loc pentru a explora. Acest spațiu uimitor permite câinilor să se plimbe și să se bucure de viață.

Pentru Eva, a făcut ceea ce majoritatea oamenilor visează și a făcut o realitate. Ea și-a urmat inima. Ce visezi de a face? Poate că a înființat un nonprofit? Ajutarea oamenilor din alte țări? Poate că este un profesor și motivând oamenii într-un fel?

Când Eva și-a ascultat inima, ea știa că ea a devenit obsedată de muncă și nu a ajutat-o ​​cu adevărat să fie mai fericită.

Ați renunța la Wall Street pentru a ajuta la adăpostul câinilor

În mod clar, acum este mult mai fericită!

Că goliciunea a fost suficientă pentru a-i obliga să-și folosească etica de lucru într-un mod care ar fi mult mai împlinit. Ea este acum înconjurată de natură și câini că a dat oa doua șansă.

Nu numai că povestea lui Eva este bună pentru câini, deoarece ne amintește de realitatea asta există câini în adăposturi de ucidere în întreaga lume, Dar este, de asemenea, foarte convingătoare pentru a vedea pe cineva să-și urmeze inima și pasiunea lor de a face ceva foarte bun pentru lume. Îi putem ajuta pe alții să-și urmeze inima și să găsească adevărata fericire făcându-ne și, de asemenea, vorbind cu ei despre ceea ce se simt cu adevărat chemat să facă cu viața lor.

Dacă sunteți interesant în a afla mai multe despre ce a început Ava, verificați site-ul ei, Eva`s Play Pui.

Eva a avut noroc că era suficient de curajoasă pentru a face acest lucru și puteți fi prea! Făcând binele pentru fericirea pe termen lung este ceva ce nu puteți regreta, pentru că sunteți cu adevărat singura persoană care vă poate conduce viitorul. Nici o sumă de bani nu poate înlocui bucuria simplă de a ajuta un alt om sau animal.

Ați renunța la Wall Street pentru a ajuta la adăpostul câinilor

LEGATE DE: Sfaturi despre cum să ajuți un câine vagabond

Cultura noastră funcționează înapoi - urmărirea banilor gândindu-ne că ne va face fericiți când fericirea se găsește în legătură cu alte persoane și ființe vii. Legătura dintre câini și proprietarii lor este incontestabilă. A fost dovedit că Câinii pot experimenta emoții, Și nu există nicio îndoială pentru niciun proprietar de câini că sunt iubiți de animalul lor de companie.

Astăzi, să ne amintim că adevărata fericire se află în cât de mult ne pasă de noi și pe alții. Arătând că dragostea este sursa fericirii nesfârșite și motivul pentru care povestea lui Eva tocmai a suflat peste Internet se datorează faptului că în secret oamenii visează să facă ceea ce face ea. Poate că acesta este ultimul mic nudge pe care trebuie să-l luați o dată pentru totdeauna!

Există ceva despre a fi în jurul energiei iubitoare a câinilor și în liniștea și frumusețea naturii care vindecă cu adevărat sufletul. Sperăm să vedem mai multe povestiri ca aceasta care iese din lemn și să se răspândească prin inimile și mințile culturii noastre pentru a face ideea "următoarei scopului dvs. de viață" noua normă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ați renunța la wall street pentru a ajuta la adăpostul câinilor?