Growpetz lansează noi instrumente ergonomice de îngrijire a animalelor de companie

Growpetz lansează noi instrumente ergonomice de îngrijire a animalelor de companie

Una dintre cele mai mari bătălii pe care le fața proprietarilor de câini este păstrată cu cantitatea de păr care nu se termină niciodată în jurul casei lor. Cea mai bună modalitate de a împiedica vărsarea excesivă este să vă periați și să vă îngrijim în mod regulat câinele. O nouă linie de instrumente de îngrijire de la Browpetz este proiectat ergonomic și reduce timpul de vărsare la doar câteva minute.

Browpetz este cunoscut pentru fabricarea produselor de animale de înaltă calitate, iar acum au lansat noul instrument de îngrijire pe care speră că vor face viața proprietarilor câinilor puțin mai ușor. Instrumentul este disponibil pe Amazon și vine cu trei lame interschimbabile în loc de lama unică standard din industrie.

LEGATE DE: Shipding Saga: Obținerea mobilierului părului de câine

Instrumentul de îngrijire vine cu o lamă de 4 inci din oțel inoxidabil, 2.Blade de 7 inci și o lamă de 2 inci, făcând posibilă mirele oricărui animal de companie. De obicei proprietarii de animale de companie ar trebui să cumpere un set de Clippers Pentru rasele mici și un set suplimentar pentru rasele mari, astfel încât Growpetz speră că produsul lor va fi popular cu proprietari multi-animale de companie.

Growpetz lansează noi instrumente ergonomice de îngrijire a animalelor de companie

Majoritatea consumatorilor oferă instrumentului de îngrijire un rating pozitiv pe Amazon și sunt foarte mulțumiți de ea în general. Designul său ergonomic facilitează utilizarea și confortabilă. Compania susține că va dura doar câteva minute pentru a face un animal de companie palton arata sanatos si lucios cu acest instrument.

Multe dintre recenziile pozitive au declarat că clienții se bucură de designul instrumentelor și că într-adevăr o perie prin haina unui câine în doar câteva minute. Mulți cumpărători au remarcat, de asemenea, că câinele lor pare să se bucure că este periat de acest instrument datorită dinților ei blânduri care sunt liniștitoare pentru piele.

LEGATE DE: 5 moduri de a minimiza vărsarea la câini

Keith Kruger, un purtător de cuvânt al Crowpetz, explică faptul că vărsarea excesivă poate avea o mulțime de efecte negative asupra oamenilor din casă. Părul câinelui și canderul pot face alergii mai rău și creează o mizerie care nu se termină niciodată că părinții de companie se luptă în mod constant. El spune că noul instrument al companiei va contribui la reducerea timpului de vărsare, ceea ce aduce beneficii sănătății generale a animalului și ajută la stimularea uleiurilor naturale în haina lor.

În prezent, singurele produse oferite de Browpetz sunt instrumentul lor de deshidiere și o lecție inovatoare de câine retractabil, care este, de asemenea, proiectată cu un mâner ergonomic. Ambele produse pot fi comandate pe site-ul companiei sau prin Amazon, iar proprietarii de animale de companie interesați pot trimite, de asemenea, compania sau plasează o comandă prin telefon.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Growpetz lansează noi instrumente ergonomice de îngrijire a animalelor de companie