10 Trucuri simple pentru ridicarea părului câinelui

10 trucuri simple pentru ridicarea părului câinelui

Ca proprietar de câine, cea mai frecventă problemă cu care vă confruntați, probabil că veți obține părul rătăcitor de pe tot în casa dvs. Mai mult decât oricând, în timpul verii, când straturile lor aruncau cel mai mult, devine practic imposibil să păstreze lucrurile curate. Blana este doar peste tot; pe canapea, pe hainele tale și chiar în mașina ta! Cel mai dur loc de curățat este covorul, deoarece este atât de vizibil, iar blana devine încorporată destul de încăpățânată pe ea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun Curățător de covoare pentru animale de companie

De ce scade câinele meu?

Hair vărsat este un proces normal și natural la câini. Vărsările de păr îi ajută pe câini să scape de vechile lor straturi de iarnă sau de vară și promovează creșterea celor noi. În mod normal, vărsarea părului este legată de dieta unui câine, sezonul, nivelele de stres, sănătatea, atmosfera și expunerea lor la lumina soarelui. Este rar ca câinii să nu vândă inutil, dar ar putea exista motive diferite de motivul pentru care un cațel care include traume, răni și malnutriție.

Shredding un câine într-un salon

Aruncarea părului ar putea fi foarte supărătoare pentru toți proprietarii de câini acolo. Dar nu trebuie să suferiți doar prin ea! Aici am enumerat câteva trucuri simple pentru a ridica părul câinelui în jurul casei dvs. Nu ați fi putut ghiciți niciodată că curățenia că părul Doggie poate fi atât de simplu!

Mănuși de cauciuc pentru îndepărtarea ușoară a părului

Pentru a scăpa de părul de câine plictisitor de pe perne, perdele, mobilier sau orice alte materiale, face uz de acele mănuși de cauciuc umed și pur și simplu periați-vă mâinile peste zonele de păr. Și pentru zonele greu de atins, folosiți degetul și părul se va lipi rapid la cauciuc. Pe de altă parte, șervețele pentru copii sunt, de asemenea, o opțiune bună pentru îndepărtarea părului de la haine. Soluția alunecoasă ajută la prinderea părului ușor.

Investiți într-un aspirator robotizat

În loc să petreacă ore după orele de vacuare a întregii case, să investești câteva dintre dolari într-un robotic aspirator pentru părul câinelui, Asta va face totul pentru tine. Există multe companii care dezvoltă acest tip de produse pentru confortul proprietarilor de animale de companie. Și deasupra acestui fapt, ei sunt la prețuri accesibile! Programați-vă programul de curățare pentru o anumită perioadă de timp și va împiedica toate părul de câine din jurul casei dvs. Poate fi, de asemenea, un spectacol de divertisment fantastic pentru câinele dvs!

În legătură cu o postare: Dyson Pet Vacuum

Utilizați rulourile de bandă pentru a ridica părul de câine liber

În fiecare dimineață când vă îndreptați să lucrați, observați că aveți păr de câine peste tot. Ei bine, nu este doar tu, este o scenă comună pentru majoritatea proprietarilor de câini. Multe dintre ele păstrează o bandă de conducte sau o bandă de bandă prin ușa lor pentru o soluție rapidă. Chiar înainte de a ieși, ei apucau părul câinelui de la hainele și pantofii lor pentru a avea acel aspect îngrijit pentru ziua. De asemenea, puteți încerca să utilizați rolele de scame, dar asigurați-vă că vor ieși mult mai repede!

Ați putea dori, de asemenea: Cilindri pentru părul de companie

Utilizați o mătură de cauciuc

Dacă podeaua casei dvs. este de țiglă, lemn sau linoleum, un singur instrument care funcționează minunat este un cauciuc fin mătură pentru părul câinelui. Dacă observați părul câinelui pe bucătărie și podea de baie, obțineți o mătură de cauciuc de la cea mai apropiată Walmart și utilizați-o pentru a ridica acele fire de păr. Funcționează la fel ca o mătură regulată, doar că părul de cauciuc ajută la îndepărtarea mult mai ușor a părului de animale de companie. Puteți folosi, de asemenea, mătură de cauciuc în suprafețe multiple, cum ar fi podea goală sau covoare.

Baloanele de apă ar putea ajuta

Deși ar putea suna ciudat să folosească baloane de apă ca un instrument pentru a elimina părul de companie din haine sau mobilier, surprinzător, funcționează! Electricitatea statică pe care un balon umflat creează când o frecați pe o țesătură va atrage tot părul câinelui pentru ao scoate. Această metodă este în mod rezonabil la accesibil la îndepărtarea părului de companie liber, dar nu va funcționa pe firele încorporate. Pentru părul încorporat, va trebui să utilizați o soluție mai dură.

Foi de uscător ajută prea mult

Foi de uscare nu mai sunt doar pentru curățarea hainelor. Ei au găsit un scop cu totul nou pentru îndepărtarea părului de companie din mobilierul și îmbrăcămintea dvs. Doar luați o foaie de uscător și frecați-o pe acele zone afectate și veți vedea cum vine părul câinelui. Foaia de uscător se va agața părul de companie care este blocat pe hainele dvs. și va scoate grămadă de păr pe foaie. Puteți să clătiți și să uscați foaia după aceea.

Ați putea dori, de asemenea: Foi pentru părul câinelui

Spălați capacele patului cu soda de copt pentru a infuza mirosul

Deși folosim soda de coacere pentru a coace prăjituri, poate face și pentru un produs de curățare uimitor! O oală de bicarbonat de bicarbonat de sodiu vă poate curăța casa uimitor. Alegeți întotdeauna A pat de companie, Capacele pe care le puteți detașa pentru spălarea ușoară. Utilizați un detergent ușor, nu coloranți, balsamuri de țesături sau cele cu parfumuri și adăugați o ceașcă de bicarbonat de sodiu la ea. Acest lucru vă va ajuta să scăpați de părul încăpățânat, petele și să neutralizați mirosurile puternice. Încercați să o spălați pe un ciclu fierbinte pentru a ucide bacteriile și alergenele care ar putea rămâne în capacul patului.

Încercați să spălați buretele

Da, este buretele pe care îl aveți deja în chiuveta dvs. (nu utilizați același lucru!). Un burete vă poate ajuta să vă adunați părul de companie de peste peste tot. Ar fi chiar mai bine dacă buretele dvs. are partea de spălare brută, deoarece aceasta va curăța părul câinelui rapid și ușor de pe suprafețe precum covoarele, tapițerile și mobilierul.

Ridicați acea piatră ponce

Acest lucru este în special în cazul covoarelor, firele de păr mici devin încorporate și o face mai greu ca aspiratorul să-l suge. În acest caz, utilizați piatra ponce. Încercați să frecați o piatră de piatră obișnuită în zonele afectate pentru a slăbi părul de companie călit, după care îl puteți în vid. Acest truc este ideal pentru locurile în care părul devine încăpățânat cu încăpățânare și nu ar lăsa deloc.

Acoperiți mobilierul

Dacă sunteți un os leneș (sincer, toți suntem) și curățenia în mod regulat este o sarcină majoră, tot ce puteți face este să vă acoperiți canapele cu o pătură prietenoasă cu animale de companie, care este ușor de detașabil când trebuie să dormi sau stai pe ea. Aceasta este cea mai bună soluție de toate. În plus, vă salvați, de asemenea, de la hassle de a elimina părul de câine devenind încorporat în primul rând. Prin urmare, fără păr, fără hassle! Cu toate acestea, dacă utilizați un capac, puneți-vă strâns și asigurați-vă că animalul dvs. nu alunecă sub acoperire, altfel, nu va fi deloc!

În legătură cu o postare: Pături de câine

vărsând un retriever

În legătură cu o postare: Cele mai bune canapele de câine

Luați în considerare tehnicile de prevenire

În timp ce curățarea este tulburătoare și consumatoare de timp, există modalități prin care puteți reduce blana de animale de companie de la vărsare. Asta va rezolva multe probleme. Iată câteva modalități pe care le-am enumerat:

  • Periați animalul dvs. de companie cu un instrument corect: Există o mulțime de pensule disponibile pentru câini, dar nici unul dintre ele nu este un remediu perfect pentru căderea părului. Sunt specializate câine de vărsare perii Pentru câinii cu părul scurt, care pot ajuta cu adevărat să-și oprească părul de la vărsare. Dacă Puppper-ul dvs. este nervos, folosiți acele mănuși de perie pentru a le face să se simtă ca și cum ar fi doar o frecare frumoasă și mângâiată. Dacă vă spălați pupa, își provoacă părul să scape și mai mult, atunci ar trebui să luați în considerare schimbarea periei în sine.
  • Luați în considerare suplimentele de dietă: Haina câinelui dvs. reflectă sănătatea lor generală. Dacă le hrăniți un anumit tip de alimente, luați în considerare aducerea unui a Schimbarea planului lor de dietă. Asta pentru că și pentru a-și schimba obiceiurile de hrană la o înălțime mai mare Mâncarea de calitate poate ajuta la vărsare Probleme. Mulți câini aruncați doar pentru că sunt scăzuți în Omega-3. Chiar dacă puii dvs. este în stare bună de sănătate cu cantitatea minimă sau regulată de vărsare, un pic de omega-3 nu va face rău. Gelurile moi obișnuite pe care le vedeți la magazinele de droguri ar fi bine. Nu trebuie să cheltuiți pe aceste suplimente de animale de companie. Câinele dvs. se va gândi ca tratamente!
  • Alegeți șamponul potrivit: Dacă în mod regulat scăldați puiul dvs, Asigurați-vă că utilizați dreapta Șampon de câine. Nu folosiți șamponul uman pe puii dvs. Șampoanele de câine conțin, de obicei, mai puține alergeni, elemente artificiale și parfumuri decât șampoanele umane. Este mai bine dacă ați putea alege un șampon care servește o nevoie particulară pentru câinii dvs. Plus, asigurați-vă că șamponul câinelui dvs. este blând pe ochii lor. Dacă ale tale Câinele are purici, Șamponul trebuie să fie capabil să trateze acest lucru. Și puricii ar putea provoca și vărsarea părului. Pe scurt, șamponul pentru câini este o alegere crucială. Asigurați-vă că alegeți cele mai bune!
  • Împingeți câinele în mod regulat: Câinele dvs. își petrece cea mai mare parte a zilei în afara casei care se rostogoleau în jurul noroiului și murdăriei pe care nu ar trebui să o facă? Dacă da, atunci câinele dvs. trebuie să fie scăldat mult mai regulat decât alți câini care își petrec cea mai mare parte a timpului acasă. Dacă acestea nu sunt scăldate în mod regulat, murdăria se blochează porii pielii și îi provoacă părul să scape.
  • Luați în considerare tăierea: Dacă locuiți într-o țară fierbinte, părul câinelui dvs. este probabil să vărsați de două ori mai mult. Și dacă dețineți o husky, haina lor profundă va vărsa, indiferent de ce faceți. Cu toate acestea, puteți lua în considerare luarea câinelui dvs. de companie la o groomer profesional și solicitați scurtarea stratului. Acest lucru va reduce cantitatea de păr ca fiind propria sa.
  • Periați-le în mod regulat: Periajul câinelui de companie cu un fel de pieptene adecvat va elimina problema părului care plutește în jurul casei. Deși s-ar putea să vă spălați animalul din când în când, încercați să vă spălați mai frecvent și, prin aceasta, înțelegem cel puțin o dată pe zi. Și în plus, alegeți tipul potrivit de perie care se potrivește părului animalului dvs. de companie. Făcând acest zilnic este o modalitate excelentă de a petrece ceva timp de calitate cu animalul tău iubit, de asemenea!
  • Consultați-vă VET: Dacă simțiți că pupul dvs. va vărsa mai mult decât de obicei, consultați medicul veterinar. Discutați cu un expert dacă bănuiți că aruncarea ar putea fi datorată unei alte probleme legate de sănătate. Există anumite produse pe bază de ulei care ajută la liniștea și hidratarea pielii PET, care pot ajuta în cele din urmă cu probleme de vărsare. În esență, dacă tratați animalul cu orice, utilizați produse organice și naturale, mai degrabă decât produse artificiale, pe bază de chimice.

Ați putea dori, de asemenea: Suplimente pentru vărsarea câinilor

Vărsări de câine - când ar trebui să fii îngrijorat?

Există vărsări normale de păr și apoi există o cantitate neobișnuită de vărsare. Ar putea duce la o problemă de bază care trebuie abordată cât mai curând posibil. În timp ce unele rase de câini sunt nivele sezoniere, alții vărsau pe tot parcursul anului. Indiferent de faptul că este vorba despre câinele dvs., există anumite semne pe care ar trebui să le luați în considerare atunci când vine vorba de vărsarea excesivă:

  • Blănurile care au terminat
  • Blana care se încadrează neuniform
  • Pete sau patch-uri chel
  • Dacă părul cade în clustere
  • Dacă câinele dvs. a avut o problemă cu pielea înainte
  • Când blana câinelui este uscată
  • Dacă câinele dvs. nu vă lasă să atingeți zona în care era blană

Câine mărunțită

Cuvintele finale

Sperăm că acest articol ți-a ajutat să găsești modalități eficiente de a reduce vasul și mizeria părului nebună în casa ta. Deși este frustrant, este un proces normal și sănătos pentru pui. Întotdeauna vrem ca cele mai bune pentru animalele noastre de companie și să-i asigurăm bunăstarea, va trebui să ne punem puțin părul. Compromisul pentru mizeria suplimentară este dragostea și ascultarea în schimb.

Câinele dvs. de companie a vărsat prea mult? Cum te descurci cu asta? Dacă ați putea veni cu un truc chiar mai simplu, anunțați-ne în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Trucuri simple pentru ridicarea părului câinelui