Suplimentele naturale k9 lansează un nou site web și un nou supliment masticabil

Suplimentele naturale K9 lansează un nou site web

Suplimentele de tip K9, O companie la nivel național care oferă produse și suplimente de sănătate canine, a anunțat recent lansarea noului lor site web. Este cea mai recentă aventură de către companie pentru a ajuta proprietarii de animale de companie să ofere produse mai bune pentru câinii lor, fără a cheltui o mulțime de bani.

Nu numai că proprietarii de animale de companie utilizează site-ul web pentru a cerceta și a comanda o varietate de produse și suplimente, dar vor exista, de asemenea, o mulțime de informații excelente furnizate pentru sănătatea animalelor de companie și modul în care proprietarii pot îmbunătăți calitatea vieții câinelui. Produsele de la companie pot fi comandate, de asemenea, pe Amazon.

LEGATE DE: Îmbunătățirea calității vieții pentru câinii de rang înalt

K9 Suplimentele naturale utilizează numai ingrediente naturale în fabricarea tuturor produselor lor. Ele folosesc doar cea mai înaltă calitate ingrediente De asemenea, pentru a încuraja sănătatea caninilor care folosesc produsele lor și, de asemenea, pentru a minimiza șansele de efecte secundare. Cercetările extinse intră în crearea tuturor produselor Nature Nature K9 și efectuează și numeroase teste de calitate.

Suplimentele naturale K9 lansează un nou site web

Înapoi în mai, suplimentele de natură K9 au anunțat debutul celui mai nou produs, un supliment comun pentru câini numit Hip & Jort Revita de mestecat. Suplimentul inovator suportă vindecarea, repararea și consolidarea cartilajului și a funcției comune în canini. Aceste mestecați moi sunt făcuți în SUA și au produse cunoscute cum ar fi glucozamina, chondroitina, metilsulfonilmetan, și ulei de pește Omega-3s DHA și EPA.

Chews-ul moale al șoldului și comunelor sunt concepute special pentru a oferi câinilor cu o mai mare flexibilitate, precum și rigiditate și analgezic. Ele ajută, de asemenea, să faciliteze alergarea, mersul și alte exerciții importante de zi cu zi. În funcție de dimensiunea câinelui, formula foarte concentrată poate fi administrată cu doar una sau două mestecați moi pe zi. Ele pot fi folosite chiar ca un câine tratat.

LEGATE DE: Cum se utilizează PET tratează pentru a vă menține câinele fericit

În prezent, suplimentul comun Revita Chew este oferit la o reducere de 50% pentru a promova lansarea produsului. Este la mod regulat la 34 USD.99. Cu combinația de ingrediente, acesta nu este utilizat numai ca supliment comun, dar este, de asemenea, benefic pentru sănătatea generală a unui câine. Uleiul de pește adăugat păstrează pielea unui câine și acoperă sănătos și multe dintre celelalte componente au adăugat și efecte pozitive ale sănătății.

Suplimentele Natura K9 consideră că este responsabilitatea proprietarului câinelui de a avea grijă de sănătatea și bunăstarea generală a animalelor de companie. Cu toate acestea, asta nu vine cu un preț ieftin de preț. Compania se concentrează pe dezvoltarea suplimentelor de sănătate a calității la prețuri rezonabile, iar noul lor site web este conceput pentru a cuprinde această misiune.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Suplimentele naturale k9 lansează un nou site web și un nou supliment masticabil