Șampon pentru copii pentru câini: este bine?

Șampon pentru copii pentru câini: Este bine

Este o concepție greșită comună că toate șampoanele sunt aceleași. Toți fac același loc de muncă care păstrează curățarea părului și, cu siguranță, părul uman este la fel ca părul câinelui! Acest lucru nu este de fapt cazul. Există multe motive bune pentru care nu ar trebui să utilizați șamponul uman pe câinele dvs. Dar este șamponul pentru copii în siguranță pentru câini? Citiți mai departe pentru a afla ce spun experții și de a elibera știința din spatele șampoanelor.

Câini și șampoane

Timpul de baie de câine poate fi o provocare, dar ajută dacă aveți echipamentul potrivit și o pooch de cooperare! Păstrați întotdeauna ore de baie la un minim și numai scăldați câinele Când într-adevăr trebuie să. Găsirea șamponului drept pentru câinele dvs. este vitală și există sute de a alege de la. Șampone de câine sunt disponibile pentru câini cu probleme cutanate și Câini cu alergii. Ei pretind că sunt blânzi și de a lucra în armonie cu corpul câinelui dvs. care sună remarcabil similar cu revendicările făcute despre șampoanele pentru copii!

Nu e de mirare că mulți proprietari întreabă "Pot să folosesc șamponul pentru copii pe câinele meu"? În general, răspunsul este da, dar trebuie să fii atent. Alegerea șamponului greșit poate provoca o mulțime de probleme pentru câinele dvs., inclusiv iritarea pielii și inflamația. Șamponul pentru copii este făcut pentru pielea sensibilă și nu conține multe dintre substanțele chimice dure că are șamponul regulat. De asemenea, are o formulă "fără rupere", astfel încât să nu rănească ochii câinelui tău. Chiar și așa, este o idee bună să evitați zona de față cât de mult puteți atunci când vă îmbăiați câinele.

Este întotdeauna important să verificați mai întâi cu veterinarul dvs. Nu toate produsele umane sunt potrivite pentru câini. În general, dacă șamponul nu conține mirosuri sau culori și este conceput pentru copii, este puțin probabil să provoace o mulțime de probleme. Unii proprietari au descoperit că pot folosi cu succes șamponul pentru copii pentru pui.

Spălarea câinelui

Ce este în neregulă cu utilizarea șamponului uman pe câini?

Șamponul uman obișnuit nu trebuie folosit niciodată pe un câine. Acest lucru se datorează faptului că acestea sunt concepute pentru a îndepărta mantaua acidă. La om, acest lucru este înlocuit cu un hidratant, dar la câini, lasă părul și pielea expusă. Bacteriile, virușii și ciupercile pot multiplica rapid și pielea câinelui dvs. va fi uscată și iritată și va începe să coacă.

Șamponul uman este proiectat pentru pielea umană care are un pH de 5.2 și 6.2. Aceasta este o măsură a modului în care acidul este natural este natural. PH-ul pielii de câine este între 5 ani.5 și 7.5 și, prin urmare, este mai puțin acid. Dacă utilizați șampon uman regulat la câini, veți distruge pH-ul natural al pielii și veți descompune capacitatea de a lupta împotriva infecției. Pe măsură ce microorganismele se înmulțesc, provoacă iritații și zgârieturi care cauzează deteriorarea pielii și introduce și mai multe bacterii. Situația se poate deteriora rapid într-o dermatită urâtă care va avea nevoie de tratament cu un veterinar.

Câini care ar beneficia cel mai mult de șamponul pentru copii

Pielea sensibilă este o condiție medicală pentru câini și trebuie să discutați cu veterinarul dvs. despre cât de bine să o gestionați. Pot exista unele medicamente care vor ajuta. Ei vă pot cere, de asemenea, să utilizați un anumit produs atunci când vă îmbăiați poochia. Nu se schimba la un șampon pentru copii fără a vorbi mai întâi cu veterinarul dvs.

Poate că ați observat că câinele dvs. a început să zgârie mult după ora băii? Acesta este un semn că șamponul pe care îl utilizați este iritant. Unele simptome mai grave se pot dezvolta, de asemenea. Acestea pot include mușcătura labei, tremurarea capului, frecarea feței și lovirea la o mulțime de părți diferite ale corpului. Unii câini se dezvoltă chiar infecții ale urechii. Odată ce iritația sa stabilit, se poate dezvolta în urticatul complet suflat care va fi vizibil prin blană.

Câinii nu vor lăsa singuri o mâncărime! Ei vor linge obsesiv și vor alege la pielea lor. În cele din urmă, ele pot dezvolta patch-uri chel, blistere și chiar ulcere. Cel mai grav tip de reacție alergică este șocul anafilactic, care este o urgență medicală și necesită un tratament imediat de către un veterinar.

Baie la un câine chow chow

Ce este în șamponul pentru copii?

Mulți veterici vor recomanda acum șamponul pentru copii pentru câini cu anumite condiții de piele sensibile. Acest lucru se datorează faptului că formularea șamponului pentru copii a fost modificată de-a lungul anilor pentru a le face atât de ușoară. Șampoanele pentru copii sunt de obicei neschimbate și nu au culori.

Formularea fiecărui brand este diferită, dar, în general, conțin glicerină care face pielea netedă. De asemenea, sunt susceptibili să aibă copolimer acrilați de potasiu pentru a le face grosimea corectă. Agentul de curățare este adesea sulfat de trideceth sodiu, care este puțin probabil să provoace iritarea. Șampoanele pentru copii au un pH neutru de aproximativ 7 și conțin surfactanți care nu sunt la fel de iritanți ca și alte ingrediente.

Ultimul cuvant…

Singura persoană care vă poate sfătui cu privire la ce șampon să utilizați pe pooch-ul dvs. este VET dvs. Șampoanele pot provoca iritații grave și alergii la câinii care pot duce la infecții secundare. Șamponul uman obișnuit nu trebuie folosit niciodată pe un câine și va duce în mod inevitabil la probleme de piele. Odată ce un câine dezvoltă dermatită, poate fi foarte dificil de tratat.

Păstrați un ochi pentru semne de iritare a pielii, cum ar fi punctele fierbinți și zgârierea excesivă. Veterinarul dvs. poate recomanda să utilizați un șampon pentru copii pe câinii care au piele sensibilă, cel puțin pe termen scurt.

Mai multe recenzii pentru produse de companie

Uscător de câine
Câini periuțe de dinți
Perie de vărsare a câinelui
Câini de curățare a urechilor
Puppy Șampone
Câine pastă de dinți
Clippers și mașini de șlefuit pentru câini
Șampone de câine
Câine de îngrijire a câinelui Clippers
Dog Dental Spray

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Șampon pentru copii pentru câini: este bine?