Cum să scapi de purici pe câini

scapa de puricii de câine

Placii sunt doar câțiva dintre cei mai buni critterii din lume. Indiferent de cât de mult vă tratați câinele în anul și anii, ei reușesc încă să revină pentru mai multe runde. Acestea sunt creaturi foarte rezistente care își ascund mai întâi ouăle și minorii în crăpături mici și crăpături până când simt că este timpul să se blocheze pe părul unui câine și să înceapă să facă rău de havoc. Îți tratezi câinele o singură dată, iar puricii pleacă. După câteva luni, se întorc. Deci, adăugați gulerul de purici și tratați câinele, din nou. Și ciclul continuă. Nu există sfârșit la acest lucru? Este chiar posibil să găsim un răspuns mai permanent la întrebarea Cum să scapi de purici pe câini?

În legătură cu o postare: Cel mai bun guler de purici pentru câini

câine cu purici

De ce purici sunt o preocupare

Puricii sunt atât de mici, dar sunt jumperi foarte prolifici. Acești paraziți cu 6 picioare trăiesc din sângele gazdei lor și sunt cunoscute pentru a sari mai mult de o sută de ori lungimea corpului lor. Aceasta este o faptă uimitoare pentru o creatură care este adesea subiectul operațiunilor masive de căutare și distrugere pe câinii noștri. Din păcate, răul pe care acești critterii îl aduc la animalele noastre nu este nici o problemă de râs. Iată câteva dintre cele mai frecvente motive pentru care puricii sunt o preocupare majoră.

  • Cauză dermatită de mușcături de purici la câinii susceptibili

Dermatita de mușcături de purici produce o senzație de mâncărime foarte intensă, care vă va face zgârierea animalelor de companie ca nebun. Zgârierea însăși nu este rea. Din păcate, dacă dvs PET PET nu au fost tăiate sau unghiile nu au fost tăiate, există o șansă puternică ca zgârierea constantă să ducă la pauze în integritatea pielii. Aceasta oferă o gateway pentru microorganisme pentru a intra în corpul câinelui dvs. și pentru a produce reacții inflamatorii în interior. În astfel de cazuri, nu numai că va trebui să vă tratați animalul de companie pentru infestarea puricii, veți avea nevoie și de medicamente pentru alergia și infecția acestuia.

Ați putea dori, de asemenea: Clippers și mașini de șlefuit pentru câini

  • Produceți infecții de tapeworm

În cazul în care animalul dvs. de companie ingesteaza inadecvat puricii care au fost infectate inițial cu tapeworms, există o mare șansă ca animalul dvs. de companie să dezvolte, de asemenea, infecție cu tapeworm. Viermii sunt paraziți care trăiesc de pe nutrienți și fluide care sunt prezente în animalul dvs. de companie. În loc de animalul dvs. de companie care beneficiază de nutrienții găsiți în alimentele sale, acestea sunt, în esență, "aspirat" de viermele în sine. Viermii induc malnutriție la câini grav afectați, deoarece nutrienții nu mai sunt absorbiți de intestinele câinelui, ci mai degrabă de viermii.

  • Provoca anemie

Anemia mușcăturii de purici nu este o problemă la câinii adulți, cu excepția cazului în care au fost infestate de o multitudine de purici. Aceasta este mai mult o preocupare a puiilor, deoarece suprafața lor mai mică a corpului se mărește adesea chiar cea mai mică insultă a integrității lor fiziologice. Puricii care alimentează sângele căței poate duce la o reducere a celulelor roșii din sângele acestor pui, ducând la anemie. Deoarece există insuficiente RBC, multe celule nu primesc oxigen și în cele din urmă mor. Puii nu vor putea să se miște la fel de mult pentru că a face acest lucru să își piardă în continuare magazinele de oxigen.

  • Facilitarea transmiterii ciumei

Știați că ciuma care a șters 50 de milioane de oameni în 14asecolul a fost adus, în parte, de purici? Yersinia Pestis, bacteriile care provoacă ciumă, infectează puricii care, la rândul lor, șobolanii mușcături și trece aceste bacterii pe alte animale sau chiar ființe umane pe care le mușcă de șobolan sau intră în contact cu.

În legătură cu o postare: Cel mai bun ucigaș de purici pentru curtea ta

Câine zgârierea

În legătură cu o postare: Cel mai bun pieptene de purici câine

Înțelegerea managementului integrat al dăunătorilor

Există trei clase de medicamente anti-puric care sunt disponibile în prezent pe piață. Fiecare clasă vizează o fază specifică într-un ciclu de viață al lui Flea pentru a-și opri dezvoltarea, dacă nu o face incapabilă de reproducere. Aceasta este baza teoretică a protocoalelor integrate de gestionare a dăunătorilor.

Pentru a înțelege cum funcționează aceste lucrări, trebuie să apreciați ciclul de viață al puricilor. Întotdeauna începe cu un ou care merge în larve mici după aproximativ 1 până la 2 săptămâni. Încă 1 până la 2 săptămâni și larvele se transformă într-un pupa, destul de mult ca coconul de fluturi. Placa se blochează în cocon timp de aproximativ o săptămână înainte de a ieși ca un purtător adult. Această versiune pentru adulți are 1 până la 3 luni pentru a pune ouăle și a alimenta sângele animalelor, în special câinii dvs.

Bazat pe modelul IPM, eliminarea puricilor pe câini necesită aplicarea a cel puțin două molecule anti-puric diferite, practic la:

  • Ucide purici adulți deja pe câine

Uciderea puricilor adulte implică aplicarea a ceea ce se numește adulți sau insecticide care vizează în mod specific puricii adulți. Motivul pentru acest lucru este destul de simplu. Uciderea puricilor adulte pe câinele dvs. își oprește activitatea de sugere a sângelui și îi împiedică să dea ouă care se pot dezvolta în purici adulți, cât mai scurți de 3 săptămâni. În plus, uciderea adulților va ajuta, de asemenea, să aresteze prejudiciul sau deteriorarea continuă a țesuturilor și celulelor câinelui. Exemple de adulți includ piretrina, permetrinul, selamectina, imidaclopridul, nitenpiramul și spinosadul, precum și o serie de alții. Înțelegeți că majoritatea acestor preparate vor fi aplicate pe pielea câinelui dvs., astfel încât este întotdeauna cel mai bine să verificați cu medicul veterinar dacă câinele dvs. este hipersensibil la aceste ingrediente active sau la orice altă componentă a adultului.

  • Perturba creșterea normală și dezvoltarea purtătorilor non-adulți

S-ar putea să fi ucis pe toți adulții, dar asta nu înseamnă că ouăle, larvele și pupa sunt, de asemenea, eradicate. Pentru a aborda aceste etape de purici, veți avea nevoie de o varietate de alte substanțe chimice pentru a aplica pe câinele dvs., precum și împrejurimile pe care le frecați.

Regulatori de creștere a insectelor - Aceste produse sunt eficiente împotriva ouălor și a larvelor prin introducerea imitarii caracteristicilor hormonului natural de creștere natural al criticii. Acest hormon de creștere este esențial în dezvoltarea lor față de stadiul pupal unde se estompează și devin adulți. Prin furnizarea acestui hormon fals de creștere, aceste insecte nu ajung la etapa adultă. Într-un fel, este ca și cum ați ucide acești purici imaturi încet. Cel mai bun lucru este că ei nu știu că hormonul pe care îl au este de fapt duc la decesul lor. Exemple de regulatori de creștere a insectelor includ metopren, piriproxiefen și fenoxicarb.

Inhibitori de dezvoltare a insectelor ­- Există un alt grup de insecticide care lucrează prin perturbarea capacității acestor insecte pentru a produce coaja dură care le protejează să fie zdrobită. Îi amintește vreodată că ați prins o purici și ați încercat să-l împodobiți în degete, doar pentru a vedea că a scăpat să scape? Pleasele au o cochilie exterioară foarte dură, care este uimitor de rezistentă la cantități mari de traume și presiune. Inhibitorii de dezvoltare a insectelor sau IDIS împiedică dezvoltarea acestei apărări biologice naturale, astfel că puricii devin mai susceptibile la alte forme de exterminare. Exemple excelente de IDIS includ Lufenuron și Diflubenzuron.

În legătură cu o postare: 5 semne că câinele dvs. are purici

Importanța controlului de mediu

Uciderea adulților și perturbarea creșterii și dezvoltării ouălor și a larvelor nu vor opri amenințarea puricii. De ce? Optzeci la sută din puricile din locul dvs. sunt în formă de ouă și larve, cu doar 2% fiind adulții. Asta înseamnă că aveți aproximativ 18% ca pupa. Acestea sunt foarte greu de eradicat și acestea sunt adesea ascunse în crăpături, crăpături și colțuri și cranii ale casei dvs. și în mediul înconjurător. În decurs de o săptămână, acestea se vor transforma în purici adulți. De aceea este imperativ să observăm o formă de control al mediului pentru a vă asigura că minimizați infestarea puricii. Iată câteva sfaturi.

  • Luați în considerare angajarea unui profesionist, în special în pulverizarea sau tăierea proprietății cu o combinație adecvată de adulți și IGRS și / sau IDIS. Foggingul sub presiune ajută la atingerea unor crăpături profunde care altfel nu pot fi atinse prin pulverizare DIY.

În legătură cu o postare: Best Carpet Spray & Pulbere

  • Aspirarea frecventă a podelelor și covoarelor dvs. este o necesitate. Cu toate acestea, deoarece acestea sunt insecte foarte mici, este imperativ să utilizați o protecție adecvată pentru a preveni inhalarea acestor critters. Se sugerează, de asemenea, că dispuneți de sacul de vacuum imediat după curățare. Vacutarea sa dovedit a ucide până la 96% dintre toți adulții și 100% dintre puricii mai tineri.

În legătură cu o postare: Cel mai bun vid pentru părul de companie

  • Obțineți o cantitate bună de pământ de diatomee și se presară generos pe hideout-urile suspectate de purici. Dacă puteți, încercați să acoperiți întreaga proprietate. Pământul de diatomee are proprietăți fizico-sorptice excelente și abrazive care dehidrați efectiv insecte ca puricii. Diatomitele sunt cunoscute pentru a absorbi lipidele de la exoscheleturile puricilor, ucigându-le din cauza unei pierderi de presiune a apei.
  • De asemenea, puteți lua în considerare aplicarea boraxului pe suprafețele afectate. Aceasta are aproape aceleași efecte dehidratare, cum ar fi Pământul de diatomee. Din păcate, poate că nu este într-adevăr în siguranță pentru animalele de companie.
  • Creșterea temperaturii poate ucide și puricii, deoarece acești dăunători nu sunt cunoscuți ca fiind rezistenți la căldură ridicată. Dacă suspectați îmbrăcămintea să aveți purici, atunci ați putea dori să le aruncați în uscătorul dvs. la cel mai înalt set.
  • De asemenea, puteți încerca "inundarea" zonelor suspectate cu apă cu săpun sau adăugarea de surfactanți. Cu toate acestea, este important să "înece" acești dăunători de nu mai puțin de 24 de ore, deoarece orice altceva nu-și asigură exterminarea permanentă.
  • Au fost de asemenea recomandate unele remedii naturale. Utilizarea regalului de penny uscat a fost dovedită eficientă. Din păcate, este, de asemenea, toxic pentru alte animale.
  • Uita-te la încercarea unui a Tratamentul puricilor pentru câini care sunt foarte eficiente la controlul acestor dăunători.

A scăpa de purici este foarte importantă dacă nu doriți ca animalele de companie să sufere dermatită, infecție de vierme, anemie sau chiar ciumă. Puteți utiliza o combinație de adulți și preparate de specialitate pentru a ucide și a gestiona puricii existenți. Cu toate acestea, pentru a scăpa cu adevărat de aceste dăunători, trebuie să includeți și controale de mediu.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să scapi de purici pe câini