Cum de a rezolva teama câinelui tău de plimbare cu mașina

Puppy înclinat o fereastră de mașină cu persoană în scaun

Cum se simte câinele dvs. despre călărie în mașină? Dacă nu are teamă și iubește o călătorie rutieră, șansele sunt să sară imediat. Pe de altă parte, dacă este frică, se poate lupta cu tine, pe măsură ce încercați să o obțineți în siguranță în mașină și să plângeți sau să acționați pe tot drumul. Deși acesta este a Phobia comună de câine, Poate fi descurajator, distragerea și un mod potențial nesigur de a conduce.

Din fericire, majoritatea oamenilor sunt capabili să-i ajute pe câinii lor să depășească această frică și să se simtă confortabil în timpul călătoriei mașinii. Cheia este de a introduce treptat câinele dvs. la experiență în timp ce asociți mașina cu experiențe bune, inclusiv o mulțime de Armare pozitivă.

De ce câinii se tem de plimbările cu mașina?

Există mai multe motive pentru că câinele dvs. poate fi speriat de călărie în mașină. Prima dvs. mișcare determină care dintre ele afectează câinele dvs., astfel încât să puteți afla ce să faceți în continuare.

Boală auto

La fel cum oamenii fac, câțiva câini primesc rău de mașină. Ei se pot simți greață sau chiar vărsături în timpul plimbări cu mașina. Dacă sună ca și câinele dvs., acel sentiment queasic, bolnav ar fi putut condiționa animalul dvs. pentru a deveni înfricoșător de călărie în mașini.

Un sentiment nefamiliar

Câinii care nu sunt obișnuiți să meargă la plimbările cu mașini pot fi deranjați de sentimentul ciudat de călărie într-o mașină. Mașinile au de obicei mirosul propriu și există și sunetul motorului, vibrațiile podelei, și văd tot ce trec peste o viteză rapidă. Orice sau toate aceste lucruri pot face pentru o experiență foarte înfricoșătoare pentru câinele dvs.

Experiențe negative

Unii câini asociază mașina cu experiențe negative, care se pot dezvolta cu ușurință într-o teamă. De exemplu, singura dată când mulți câini își pun labele într-o mașină este pentru o excursie la medicul veterinar. Dacă câinele dvs. are sentimente negative despre a merge la veterinar, Aceste sentimente pot transfera la călătorii auto.

Dacă ați adoptat a adăpost câine, Probabilitatea că a avut experiențe traumatice pe care nu le cunoașteți despre creșteri. Este posibil ca numai întâlnirile câinelui cu plimbări cu mașini, au fost călătoria în adăpost (sau la un loc unde a fost abandonat), iar mașina se îndreaptă spre o casă nouă. Aceste experiențe înfricoșătoare ar putea, de asemenea, să țină cont de o fobie de mașină.

În mod similar, un câine care a fost implicat într-un accident de mașină sau lovit de o mașină poate avea temeri de lungă durată despre mașini în general.

Pasii urmatori

Dacă teama câinelui tău de mașină este legată de boala masina, există o remediere destul de ușoară, deoarece câinii sunt capabili să ia niște medicamente prea contrare pentru a ușura boala de mișcare. Discutați cu medicul veterinar cu privire la marca și dozajul corespunzător și dacă aceasta este o opțiune bună pentru câinele dvs. De asemenea, poate ajuta la evitarea plimbărilor cu mașina imediat după ce câinele dvs. a avut o masă.

Dacă se tem că se tem de călătoriile mașinii de la mai mult decât o boală de mișcare, șansele vor trebui să pună un pic mai mult timp și efort în a scăpa de fobia sa. Prin introducerea lentă a câinelui dvs. la mașină și creând o asociere pozitivă cu experiența, vă puteți ajuta câinele să vă bucurați de plimbări cu mașina.

  1. Începeți să vă atrageți câinele la mașină, mai degrabă decât să-l forțați să se apropie. Mulți câini cu această teamă încep să pună frânele de îndată ce vine mașina în vedere. În loc să vă târâm câinele la mașină, îl atrageți încet mai aproape de o mulțime de Tratamente și laudă. Pentru o fobie ușoară de mașină, este posibil să vă puteți obține câinele să vă plimbați în mașină în câteva sesiuni de antrenament scurte. Pentru fobii mai severe, poate necesita mai multe sesiuni. Pentru a face în valoare de câinele dvs. în timp ce utilizați tratamente valoroase, delicioase sau jucăriile sale preferate.
  2. Continuați să utilizați Armare pozitivă pentru a atrage câinele înăuntru. Începeți prin deschiderea tuturor ușilor, astfel încât câinele dvs. nu se va simți prins o dată înăuntru. Utilizați tratează și laudă pentru a le coaxiza câinele în mașină. Acest lucru funcționează adesea mai bine dacă doi dintre oamenii preferați ai câinelui lucrează ca o echipă. Se poate ține câinele pe o leșie pe o parte a mașinii, în timp ce celălalt se află pe un scaun de cealaltă parte, folosind tratamente și un ton fericit de voce pentru a încuraja câinele să intre în interior.
  3. Au timp de lipire specială cu câinele în interiorul mașinii. Nu vă grăbiți să vă loviți și porniți motorul în minutul câinelui în cele din urmă hamei în interior. În schimb, lăsați ușile deschise și petreceți ceva timp înfundat. Încercați încet drumul spre stivuirea în mașină cu ușile închise. În funcție de nivelul fricii câinelui, această parte a procesului poate dura atâta timp cât câteva săptămâni sau mai mult.
  4. Porniți motorul. Când câinele dvs. a devenit destul de confortabil agățat cu tine în mașină, începeți-l. De îndată ce mașina rulează, dați câinele dvs. unii tratează și vorbiți cu el într-un ton încurajator al vocii - apoi opriți motorul. Repetați acest lucru de mai multe ori până când câinele dvs. este complet confortabil, așezat în mașină cu motorul care rulează.
  5. Începe cu excursii mici. Nu vă faceți Prima călătorie cu mașina o călătorie lungă. Primele câteva ori din calea de acces ar trebui să fie probabil mai departe decât în ​​jurul blocului, cu ajutorul dvs., oferind câinele dvs. să trateze întregul mod. Lucrați treptat până la distanțe mai lungi.
  6. Luați câinele dvs. la destinații distractive. Câinele dvs. de primă călătorie lungă nu ar trebui să fie la medicul veterinar. În schimb, luați-o într-un loc distractiv, cum ar fi parcul de câine, plaja sau la un drive-prinhru pentru o mică mușcătură de hamburger. Câinele dvs. va asocia în curând aceste vremuri de distracție cu călătoria în mașină.

Fiți răbdători și în concordanță cu câinele și lucrați în sesiuni scurte. Păstrați lucrurile pozitive și terminați fiecare sesiune înainte ca câinele dvs. să aibă șansa de a intra în modul de frică deplină.

Toți câinii sunt diferiți și, în funcție de gradul în care este frică câinele dvs., vă puteți aștepta să dureze un timp pentru ca prietenul dvs. canin să-și cucerească frica. S-ar putea chiar să vă întoarceți câțiva pași dacă câinele dvs. revine în mod neașteptat la comportamente înfricoșătoare, care este în regulă, de asemenea.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.

Uita-te acum: Dacă câinele tău ar putea scrie text, ar spune asta

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum de a rezolva teama câinelui tău de plimbare cu mașina