Cum să-ți înveți câinele în howl

învățați-câine-la-howl

Am avut o beagle în creștere numită Cassie. Ea a iubit să urle. Deci, fiind copilul curios și dedicat câinelui, am fost, i-am învățat cum să urlească pe Cue!

Acesta este un truc de petrecere distractiv pentru a vă învăța pooch-ul și chiar are scopuri practice. Învățând un câine să vorbească (și să fie liniștit) pe Cue vă poate ajuta de fapt să meditați yapping-ul tău Barky.

De mai jos, Vom schița pașii necesari pentru a vă învăța Doggo-ul cum să urleți pe Cue. Dar mai intai, Este important să înțelegeți de ce câinii urâți, deoarece vă poate ajuta să vă învățați câinele că urlă este super distractivă.

De ce câinii urâți?

Câini (precum și rudele lor sălbatice de viață, cum ar fi lupi, câini vopsite și degoes) au mai multe motive înnăscute pentru Howl. În cea mai simplă explicație, urlă este o formă de comunicare.

Iată o listă a unora dintre cele mai frecvente motive Canines Howl, și ce înseamnă unele dintre urlele lor:

  • Comunicarea cu consepecificații (alți membri ai aceleiași specii). Grupuri de la câini de viață sălbatică Howl să se asigure că toată lumea este în siguranță și împreună.
  • Protecția teritoriului. Urlă poate fi utilizată ca un sistem de avertizare pentru a alerta pe alții când protejând teritoriul lor sau pentru a avertiza membrii grupului de o potențială amenințare.
  • Suferință sau anxietate. Câinii pot urca când sunt bolnavi, răniți sau înspăimântați fie să exprime o nevoie de ajutor sau să comunice durerii.
  • Urlă la zgomote puternice. Unii câini sunt sensibili la zgomotele puternice și acestea pot fi o sursă de stres. Anxietatea poate provoca câțiva câini în Howl, iar zgomotele puternice pot declanșa aceste vocalizări.
  • Izolarea de izolare. Câinii care suferă de anxietate despre a fi lăsați singuri pot, de asemenea, urlă. Dacă câinele tău este lăsat singur noaptea într-o canisa, acest lucru poate provoca ea howl mai mult în timpul nopții decât în ​​timpul zilei. Sau puteți observa mai mult noaptea.
  • Semnal de alertă. Câinii de vânătoare, cum ar fi sângele și beaglele, sunt cunoscute pentru ursul lor. Ei au fost în mod selectiv crescuți în Howl pentru a se avertiza reciproc sau a oamenilor lor, când și-au găsit prada.
  • Atenţie. Uneori plictiseala se poate manifesta ca urlă. Câinele dvs. poate urâți să vă atragă atenția (pe care probabil o dați-o într-o formă sau pe alta) și ea învață că urla o primește ceea ce dorește.
  • Răspunzând unui alt câine. Am avut un câine care ar urla când a auzit coioții urlă noaptea. A fost mai puțin zgomot de fundal pe timp de noapte, iar sunetul urlă a fost destul de clar. Indiferent, auzul câinilor noștri este semnificativ mai sensibil decât al nostru. Chiar dacă nu auzi nimic neobișnuit, probabil câinele tău poate!

Pot toți câinii? Sunt unele mai bune la ea decât altele?

Ca și în cele mai multe răspunsuri, dau despre comportamentul câinilor, răspunsul este, depinde.

da, Unele rase au fost crescute selectiv de-a lungul anilor pentru abilitățile lor urlătoare, cum ar fi Hounds, Malamutes și Huskies. Va observa probabil că unii dintre acești indivizi vor urca ca puii tineri. Este instinctual, pentru aceste rase.

Pe de altă parte, Unele rase sunt mai puțin probabil să urle, cum ar fi Chihuahuas și Terrier, de exemplu. Dar asta nu înseamnă că nu pot învăța să urle!

Chihuahua

În cele din urmă, fiecare câine este un individ, care va răspunde și se va comporta în conformitate cu personalitatea sa unică și istoria învățării. Și nu uitați: Mulți dintre câinii noștri sunt amestecați de două sau mai multe rase, deci orice este posibil!

Cum să-ți înveți câinele în Howl

Mai jos, vom încerca să vă plimbați prin procesul de bază prin care vă puteți învăța câinele dvs. lui Howl. Doar amintiți-vă, poate fi mai dificilă pentru a învăța câțiva câini această abilitate decât alții.

Dar este in regula! Va da doar mai mult timp pentru a lega cu poochia ta.

Pasul Unu: Obțineți câinele dvs. în Howl în primul rând

Mai întâi va trebui să obțineți câinele dvs. pentru a face un sunet urlet. Unii câini, cum ar fi Huskies și Beagles, sunt mai înclinați să facă acest lucru în mod natural (după cum am menționat mai sus), ceea ce vă face munca mult mai ușoară.

Unii câini pot fi mai puțin probabili de a urca pe cont propriu. Câinele meu, Juno, face ceea ce eu numesc zgomote "gremlin" când joacă. Am ales să o învăț să emită acest sunet ridicol de fantastic pe Cue & # 8212; Este mai natural pentru ea. Dar am putea progresa pe ursul mai târziu.

Unele dintre următoarele sfaturi ar putea ajuta la încurajarea câinelui dvs. la Howl ca un lup:

  • Încercați să cântați sau să faceți zgomote de urlă. Uneori va face o voce mare scânteietoare. Unii câini doresc doar să se alăture!
  • Instrumente muzicale și anumite tipuri de muzică pot uneori să provoace un howl
  • Fluierul 
  • If Câinele dvs. este vocal în timpul jocului, acest lucru ar putea fi un loc bun pentru a începe. Ați putea încerca să alegeți sunetul care seamănă cel mai mult cu ursul și lucrează de acolo pentru a "forma" sunetul pe care îl doriți în cele din urmă. 
  • PLAY AUDIO de pui urlă 
  • Redați audio de sirenă pentru a face cainele voastre Howl (fiți sigur că acesta nu este înfricoșător pentru câinele dvs.).

Când urlă, răsplătește-o. Nu este nevoie să spun nimic încă. Ea nu va înțelege încă cuvântul tău. Dar, de mai multe ori o recompensați pentru urlă, cu atât mai mult va urca.

Poate doriți să utilizați câteva videoclipuri de mai jos pentru a vă ajuta să vă încurajați câinele să sune!

Pasul al doilea: Învățați câinele dvs. în Howl pe Cue

Acum că aveți un câine urât, este timpul să-l potriviți cu o comandă vocală.

De îndată ce câinele dvs. începe să urle, adăugați într-un cuvânt de cum ("Howl", "cântă", "haideți", sau orice alt semnal verbal sau de mână pe care îl alegeți). Să fie în concordanță cu orice cuvânt cue alegeți.

În același timp, câinele tău urlă, dă-i un tratament. Aceasta va recompensa și consolida acest comportament.

Perechea acea cuvânt cu HOWL și urmați cu un tratament pentru mai multe încercări. În cele din urmă, câinele dvs. va asocia acel cuvânt cu urlă și urlă cu obținerea unei recompense!

Veți putea să vă estimați motivația inițială, fie că este vorba despre sirene sau sunetul altor câini care urlă în timp, și, în schimb, cereți-vă câinelui dvs. Howl folosind noul cuvânt Cue Cuvânt.

Odată ce sunteți în stare să luați Howl (cereți-l), atunci trebuie să îl recompensați numai când este cued. În caz contrar, puteți ajunge cu un Howler care caută o șansă de a câștiga un cookie!

***

Predarea câinilor dvs. trucuri noi pot fi destul de benefice. Vă va ajuta să construiți comunicare și o legătură puternică cu cele patru subsoluri. De asemenea, stimulează mintal și îmbogățește viața lor foarte mult.

Câinele dvs. se bucură de urlă? Care sunt unele dintre celelalte trucuri preferate de câinele dvs. poate face? Ne-ar plăcea să auzim despre ei în comentariile! Ne va inspira să învățăm ceva nou al câinelui nostru!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să-ți înveți câinele în howl