7 Obiceiuri de câine comune pentru a reduce devreme

Este în interesul nostru cel mai bun proprietarii de animale de companie pentru a începe să ridice mai devreme un câine bine manierat, iar procesul începe cu recunoașterea obiceiurilor de câine rău care trebuie oprite.

Nu este un secret că îngrijirea unui câine nu este întotdeauna un pat de trandafiri - trebuie să vărsați timpul și energia în creșterea unui partener bun, bine comportat și bine manierat. Deci, aici sunt cele șapte obiceiuri de câine, pe care trebuie să le urmăriți în catelul dvs., astfel încât să nu se dezvolte în comportament rău ca veacuri de pooch.

1. Obiecte de mestecat care ar trebui lăsate singure

Obiecte de mestecat care ar trebui lăsate singure

Fiecare câine trece printr-o fază normală de mestecat, deoarece aceasta face parte din explorarea și învățarea a ceea ce este în jurul lor. Este, de asemenea, o cale pentru ca puii să se elibereze atunci când dinții se dezvoltă, la fel ca și dentiţie la bebelușii umani. Cu toate acestea, mestecarea poate deveni un comportament distructiv la câinii mai în vârstă și poate provoca probleme serioase pentru proprietarii de animale de companie.

Potrivit medicilor veterinari la Societatea Americană pentru Prevenirea cruzimii față de animale, această adesea semnalează anxietatea de separare, stres, Frustrarea și plictiseala în câine din cauza lipsei de stimulare mentală. Canini trebuie să obțină o mulțime de exerciții fizice regulate și de joc, astfel încât acest obicei de câine foarte comun nu va deveni o problemă atât pentru animalul de companie, cât și pentru proprietar. Amintiți-vă că câinii care au făcut daune nu ar trebui să fie certați sau spanked, deoarece acest lucru va consolida doar comportamentul; Redirecționarea și armarea trebuie utilizate în schimb.

2. Împingeți ușa fără permisiune

Împingeți ușa fără permisiune

Mulți câini devin excepțională Artiști de evacuare iar acest comportament ar putea fi periculos deoarece ridică riscul ca câinele să se piardă, rănindu-se sau să intre în alți câini (sau alte animale) în vecinătate. Evadarea este, de asemenea, o indicație a lipsei de stimulare mentală și / sau a exercițiilor fizice la domiciliu.

Pentru a reduce acest obicei de câine rău, furnizați-vă pooch-ul cu suficiente jucării (noi) și dedicați timp pentru a interacționa cu FIDO. Păstrați punctele de intrare sigure pentru a vă asigura că câinii nu pot scăpa de ușa principală, să urce pe garduri sau să sapă sub pământ. Ia câinele tău microcipped De asemenea, doar în cazul în care ar putea ieși din proprietatea dvs. și să se rătăcească.

3. Mușcându-și toată lumea și totul

Mușcându-și toată lumea și totul

Este comun pentru puii să mușcă și nipr În timpul fazei lor de înțărcare, dar dincolo de aceasta, comportamentul ar putea duce la agresiuni și probleme legate de comportament. Când câinele tău mai vechi mușcă sau nips, ar putea fi un semn de anxietate sau frică sau o stare fizică reală, cum ar fi un picior dureros sau un picior dureros.

Potrivit Consiliului Național privind studiul și politica populației PET, este unul dintre cele mai frecvente comportamente de câine rău pe care le vedem; Unii proprietari ajung să renunțe la câinii lor la adăposturi dacă nu pot controla problema musculară. Dar, înainte de a face ceva drastic ca să vă dați membrul familiei, aduceți-vă canina către VET pentru o evaluare adecvată. S-ar putea să doriți, de asemenea, să luați în considerare angajarea unui antrenor de câini pentru a ajuta la reducerea agresiunii în creștere.

4. Latind în permanență prea mult

Latind în permanență prea mult

În timp ce lătratul este absolut natural la câini, pooch-ul tău lătrat prea des și fără nici un motiv aparent poate fi un inconvenient care va avea chiar și vecinii tăi să bată la ușă să se plângă de zgomot. Dacă lătratul câinelui tău este incontrolabil, dați seama Ce declanșează stimulii. Este foame, însetat sau stresat? Există o prejudiciu sau o altă problemă legată de sănătate care îl deranjează?

Să ia timp pentru a înțelege sursa coaja și pentru a adresa cât mai curând posibil. Dacă latgetul animalului dvs. este legat de stres, trebuie să redirecționați acest comportament și energie cu stimularea activităților cum ar fi jucăriile, timpul de joc sau multe alte moduri care funcționează foarte bine pentru câinii hiperactivi și foarte puternici.

5. Sărind pe oameni

Sărind pe oameni

Câinele tău entuziasmat la tine când ajungi acasă? În timp ce este inimaginară să-și vadă entuziasmul, trebuie să-ți înveți companionul tău canin să scape de acest comportament, astfel încât el nu o va face altora. Câinele ar putea ajunge la rănirea pe cineva, în special a copiilor mici sau a surprins oaspeții dvs. care altfel nu ar dori ca câinii sărituri pe ele.

Pentru a rezolva această problemă de sărituri a câinelui, evitați să vă salut animalul cu entuziasm când ajungeți acasă. Fii calm și pupa despre a nu permite ca câinii tăi să sară pe tine, dacă nu ai dat curajul și să inviți salturile câinelui tău.

6. Cerșind pentru alimente

Cerșind pentru alimente

Este primul obicei de câine rău pe toți proprietarii de animale de companie recunosc imediat. Câinii au apetite insațiabile și vor certa mereu pentru mâncare dacă te văd să mănânci. Pentru a le opri de la cerșetorie, nu încurajați comportamentul cu dăruirea în ochii câinelui dvs. și redirecționați-o în schimb.

În afară de a spune un solid "nu" acelor ochi trist, nu vă dați animalele de companie atunci când mâncați la masă. În schimb, puneți câteva nibble pe castron pentru a-l antrena că acest lucru este întotdeauna cum ar trebui să mănânce.

7. Murdărirea pe canapea sau pe pat, sau # 8230;

Murdărirea pe canapea sau pe pat

Este normal ca puii tineri să facă acest lucru și toți proprietarii de animale de companie vor începe cu utilizarea Pămpi de pee pentru a instrui câinele. Uneori, totuși, obiceiul rău se întoarce. Nu este igienic și inadecvat ca câinii să urineze sau să defecate pe canapea sau patul, dar conducând o problemă medicală, câinele dvs. ar putea să se confrunte cu anxietate sau să demonstreze comportamentul de căutare a atenției. Se întâmplă, de asemenea, deoarece câinele nu a fost instruit și housebroken în mod corespunzător.

O vizită la medic veterinar poate fi justificată pentru a spay sau a neutrui câinele dvs. dacă nu ați făcut-o deja. Urmând acest lucru, trebuie să-i monitorizați consumul de alimente și apa, precum și momentele în care se ameliorează de obicei. Dacă puteți anticipa acest lucru, atunci puteți merge câinele dvs. pentru pauzele sale la un anumit moment în fiecare zi, așa că nu trebuie să o facă pe lucrurile voastre.

Citiți următorul: De ce câinele dvs. sapat și cum să oprească acest comportament

PIN-ul și împărtășiți cu alți proprietari de câini:

Top 7 obiceiuri de câine comune pentru a reduce devreme

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Obiceiuri de câine comune pentru a reduce devreme