Ajutați-vă pisica dvs. În 3 pași simpli

Ajutați-vă pisica dvs. în 3 pași simpli

Când sunteți un părinte de pisică și copilul tău dulce mic începe să-i faci griji, nu poți să-ți simți rău pentru ei. Toți am fost acolo, iar durerea de dentiție nu este ceva ușor de îndurat. Un pisoi de dentiție poate deveni iritabil, nevoiaș, gust sau chiar zgomotos atunci când dinții lor de lapte încep să taie și tot ce vrei să faci este să-și calmeze durerea. Ei bine, aici sunt câteva tehnici pe care le puteți utiliza pentru a încerca să vă ajutați pisoiul de îngrijire și gingiile lor dureroase.

Cum să știți când un pisoi este dentih

Când nu vrei nimic mai mult decât să faci pisica copilului să se simtă mai bine, vei face orice pentru a ajuta. Fiind capabil să recunoască semnele de dentare și cunoașterea cronologiei lor de dentiție poate fi de asistență masivă atunci când situația apare.

Când va începe pisoiul meu?

În etapa de viață inițială, dinții copilului de pisoi vor începe să vină în jur de 2-4 săptămâni, acesta este atunci când ar trebui să începeți pregătirea unei metode de ameliorare a durerii.

Cum să recunoașteți dentiția

Pisicile vor prezenta probabil cel puțin una, dacă nu mai multe dintre următoarele simptome, odată ce dinții lor bebeluși încep să-și împingă drumul prin gingiile lor. Dacă țineți un ochi pentru ei, puteți ști când le ajutați:

Iritabilitate: Atunci când un pisoi este dentihic, acestea pot deveni iritabile, acest lucru poate începe când sunt în jur de 2 săptămâni de vârstă. În mod evident, ei sunt grumpy, deoarece gura și gingiile sunt foarte dureroase.

Apetitul redus: Așa cum ați aștepta ca un pisoi de îngrijire să nu se simtă deosebit de foame, când chiar și înmuiați Mâncare pentru pisici îi rănește gura.

EXCESURI EXCESE: Datorită durerii, vor fi puțin probabil să dorească să-și închidă gura și, atât de semnificativ, o posibilitate reală.

Whining: Acest lucru nu-ți imaginezi o pisică, totuși, ei pot să meargă și să plângă ca răspuns la disconfortul lor, la fel ca și cum plâng bebelușii umani.

Sensibilitate față: Dacă încercați să le actrați, dar ei trag sau nu par să se bucure să vă atingeți fața, este probabil ca presiunea să-și irit gura.

Gingii mici de sângerare: Pentru a fi așteptat atunci când se împinge ceva ascuțit prin gingii, poate provoca sângerări ușoare, puteți vedea pete pe ele Jucarii de pisici sau în apa sau bolurile alimentare.

Cresterea mestecului: Prin mestecarea pe ceva, poate ajuta la ușurarea o parte din presiunea pe care o simt.

Reducerea îngrijirii: Când nu se simt doar ei, probabil vor înceta să se îngrijească la fel de mult, datorită faptului că a fost preocupat de disconfortul lor.

Pawing la gură: Mi-ar putea, de asemenea, să-și scutură capul frecvent, acesta este adesea un semn că încearcă să descopere câțiva dinți de foioase.

Dinții lipsă: Pisicile dinți care cad în aproximativ 11 săptămâni sunt complet naturale, nu vă faceți griji. S-ar putea să găsiți pisoiul pierdut un dinte pe podea sau pot, de asemenea, să le înghiți, acest lucru nu le va face rău.

Cum să vă ajutați pisoiul de îngrijire

Există mai multe modalități pe care le puteți căuta să vă ajutați pisicile să ajungă prin acele câteva luni

Redirecționați jocul agresiv și mestecarea

Un pisoi care trece prin faza de dentiție va deveni probabil muzical și va juca mai agresiv datorită stării lor agitate. Când vine vorba de aceasta, este mai bine să încercați să redirecționați această energie la ceva făcut pentru sarcină. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să evitați să aveți o pisică care mușcă la o vârstă ulterioară.

Designul special de design jucării sunt create în mod specific pentru a vă ajuta să vă atenționați pisoiul de la disconfortul lor, și din fericire, jucăriile de îngrijire sunt disponibile aproape peste tot. Aceste jucării sunt adesea făcute utilizând cauciucul de siguranță, frânghia sau materialele plastice moi, ceea ce le va ajuta să elibereze o parte din presiunea pe care o simt.

O alternativă la domiciliu pentru a cumpăra jucăriile de la magazin ar fi ceva ca o cârpă rece și umedă. Ceva de genul asta ar fi o interacțiune distractivă pentru ca ei să se bucure, fiind în același timp moale și liniștitoare pe gingiile lor dureroase. Înghețarea unui spalator umed înainte de a le oferi pisicilor dvs. va oferi un element de răcire suplimentar pe care îl garantează iubirii.

Dacă se pare agitate și agresive, le-ai putea oferi o energie mai mare Jucărie de pisică interactivă pentru a le ajuta să-și elibereze frustrarea.

Uită-te la dieta lor

Poate fi dificil să știți ce să vă alimentați pisoiul atunci când apetitul lor este scăzut și, astfel, cel mai bun lucru de a privi este o mâncare făcută special pentru stadiul lor de viață care poate oferi o cantitate densă de nutrienți și carbohidrați pentru a-și menține energia și nivelurile de greutate în timp ce cresc. Adesea, oamenii găsesc că mâncarea mai moale încurajează pisicile lor să mănânce mai mult datorită lipsei unor texturi dificile, unde alimentele uscate se pot dovedi potențial dureroase pentru ei.

În plus, Pisica de lapte va ajuta la încurajarea pisicilor dvs. să mănânce și le va oferi cu calciu, nutrienți și calici suplimentare pentru a încuraja creșterea sănătății în greutate și creșterea osului.

Verificarea dentară săptămânală

Există mai multe complicații care pot apărea în timpul ciclului de dentiție al unei pisici care merită să fie ținut un ochi, acest lucru se face prin a vă uita ușor în gura Kittenului dvs. pentru a verifica dacă puteți vedea orice anomalii. Un dinte pentru copii care refuză să fie abandonat ar putea provoca complicații cu dinții adulți, deci dacă vedeți unul care nu se mișcă contactați veterinarul dvs. pentru recomandări, deoarece este posibil ca acesta să fie extras.

Kitten britanic și o periuță de dinți

Probleme care pot necesita un veterinar

Nu există prea multe probleme care ar necesita o atenție medicului veterinar, dacă observați oricare dintre următoarele simptome în timpul controalelor săptămânale, atunci merită să le dați un apel pentru consultanță ulterioară.

Dinții bebelușului au rămas în calea dinților adulți: Dacă dinții bebelușului nu se încadrează și sunt încă în momentul în care dinții adulți încep să vină prin ele, pot provoca spargerea noului dinte sau să devină nealiniate. O modalitate de a recunoaște acest lucru dacă nu sunteți sigur de diferența dintre adulți și dinții pentru copii este de a căuta supraaglomerarea, acolo pot par să aibă 2 rânduri de dinți, este probabil ca dintele de lapte să fi fost împins înapoi.

Infecţie: Dacă gingiile și gura lor par să devină inflamați sau foarte roșii sau mai sever dacă par să aibă descărcarea de la gingiile lor, va necesita un tratament veterinar pentru a elimina infecția.

Comportament anormal: Veți cunoaște pisica mai bună decât oricine. În afară de simptomele tipice ale dentiției, dacă vă îngrijorați că pisica dvs. pare deosebit de supărată sau acționează în mod ciudat, nu vă faceți jenat să vă apelați medicul veterinar pentru un mic sfat.

Verificarea de 6 luni

Când pisoiul dvs. ajunge la aproximativ șase luni, chiar dacă nu ați observat nici o problemă care urmărind dinții de lapte, este încă în valoare de o întâlnire preliminară cu VET în jurul valorii de marcaj de 6 luni pentru un control final înainte de setul permanent veniți pe deplin.

Medicul veterinar va avea mai multe lucruri pe care vor trebui să le verifice pentru a vă asigura că prietenul dvs. felin este pregătit pentru dinții lor crescuți:

Nealinierea: Aceasta este probabil cea mai comună problemă cu care se confruntă cu o pisică. Unii dinți de foioase se pot bloca și pot provoca dinții adulți sub un unghi sau crack, acest lucru este de obicei tratat cu o procedură simplă de extracție.

Tartar și placă: O acumulare a oricare dintre aceste lucruri poate provoca mai multe complicații dentare mai târziu în viață, cel mai bine este să păstrați în partea de sus a îngrijirii dentare din oficiu.

Infecție gingivală: Datorită naturii expuse a dentiției, aceasta poate duce, din păcate, la boala gingiilor, cum ar fi gingivita, o altă fixare simplă când este prinsă timpurie.

Importanța igienei orale

Igiena dentară este imperativă cu toate speciile pentru a le menține fericiți și sănătoși, inclusiv oamenii! Boala dentară este, din păcate, comună între pisici, dar puteți păstra riscul în cazul în care se dezvoltă la minimum, făcând un punct de îngrijire a dinților lor de la început.

Menținerea unei rutine este cea mai bună modalitate de a vă asigura că dinții și gingiile lor rămân fericite și sănătoase este modalitatea perfectă de a-și menține sănătatea dentară. La stabilirea rutinei dvs., este mai bine să începeți odată ce ciclul de dentiție Kitten a încheiat (aproximativ 6-7 luni), acest lucru va evita orice disconfort inutil pentru pisicile dvs. și va evita, de asemenea, asocierea negativă cu activitatea, făcând atât viața voastră mai tarziu.

Rutina dvs. de îngrijire dentară cu Kitty dvs. ar trebui să includă periajul zilnic și verificările regulate cu veterinarul dvs., pentru a evita posibilitatea dezvoltării parodontitei, a gingivitei sau a resorbției dinților.

Ați putea dori, de asemenea: Peruta de dinți de pisică și Pastă de dinți de pisică

Dă dinții pisicilor cad?

Nu, nu ar trebui. Pisicile adulte cu un set complet de dinți nu ar trebui să piardă mai mult. Setul lor permanent de dinți ar trebui să fie îngrijit și să fie sănătoși pentru a preveni acest lucru și dacă ar trebui să observați că dinții pisicii voastre vin departe sau că au o respirație deosebit de proastă pentru o perioadă prelungită de timp, ar fi cel mai bine pentru a contacta medicul veterinar pentru a aranja un control dentar pentru a determina cauza.

Periajul veterinar Cat FAQ:

Î: Pisicile mușcă foarte mult când vă faceți griji?

A: Da, este cea mai comună formă de relief. Kitten Teakething este o fază dificilă pentru ei, mai ales când învață despre lumea din jurul lor și cum să crească într-o pisică complet. Pisicii vor mușca în timp ce își învață limitele și când joacă, precum și mușcăturile pentru a atenua unele dintre durerile pe care le vor experimenta și noii lor dinți cresc.

Î: Cât durează ultima dată o pisică?

A: Dinții pisici sunt în continuă creștere în primele șase luni ale vieții lor. Dinții bebelușului vor avea în jur de aproximativ opt săptămâni.

Î: Kittenele mănâncă mai puțin atunci când sunt dentibile?

A: Apetitul redus este foarte comun în timpul ăștia Kitten. Pisicile vor fi preocupate, deoarece primul lor set de dinți crește și va fi descurajat când vine vorba de mâncare, datorită disconfortului lor. Aici evaluarea dietei lor pentru a găsi cea mai bună modalitate de a le menține hrănirea foarte mult vine în joc.

Î: Cum îmi opresc firele de mestecare a pisicilor?

A: Odată ce pisicile dvs. ajunge la aproximativ 5 săptămâni, pot începe să mestece lucruri precum mobilierul sau chiar cablurile electrice. Acest lucru se datorează faptului că forma și textura unui cordon este perfectă pentru slotând între dinți și masarea gingiilor lor, iar o pisică de pisică mestecă ceva dacă se simte bine. Cu toate acestea, așa cum sunt sigur că știți, acest lucru poate fi distructiv și nu este exact un lucru sigur pentru ei să facă.

Cel mai bun lucru pe care trebuie să-l faceți în acest caz ar fi să cumpărați capace de plastic protectoare care sunt concepute pentru a descuraja acest comportament și pentru a opri animalele de mestecat pe cablurile electrice. De asemenea, puteți cumpăra spray-uri de descurajare a pisicilor pentru a vă proteja mobilierul.

Î: Trebuie să-mi las pisoiul meu să-mi mușcă mâna?

A: Încercați să redirecționați mestecarea la o jucărie, mai degrabă decât să le încurajați să vă folosească mâna, totuși, permițându-le să mestecați degetele curate o dată într-o vreme vă va oferi ocazia de a simți cum vin dinții lor. Aproximativ șase săptămâni, ei vor avea dreptate în mijlocul de a-și obține dinții bebelușului, așa că vor fi conștienți de faptul că vor deveni destul de agitat și mai probabil să muște, așa că asigurați-vă că păstrați-vă deasupra redirecționării acelui comportament ori de câte ori este posibil folosind jucăriile de pisici și alte obiecte de joc.

Ați putea dori, de asemenea: CAT chew toys

Î: Când pisoiul meu va avea dinții pisicii lor adulți?

A: Dinții permanenți ai lui Kitten vor fi cultivați cu vârsta de 7 luni și toate fiind bine ar trebui să fie drepte, puternice și sănătoase. Nu mai trebuie să vă faceți griji cu privire la durerea lor sau dinții căzând. Primul lor dinte adult este probabil să facă o apariție în jur de 3-4 luni, atunci când își vor obține dinții canini, dinții lor adulți îi vor face capabili să mănânce alimente mai solide, ceea ce îi va ajuta pe igiena dentară.

Î: Dinții pisoilor reprezintă o amenințare la adresa pisicii mele, dacă este înghițită?

A: Dinții pisoiului vor veni, de obicei, dislocați în timpul jocului și va, pentru majoritatea timpului, se termină blocați în jucăriile, covoarele, covoarele sau mobilierului. Ele sunt uneori înghițite, dar acest lucru nu este foarte des și nu ar trebui să prezinte probleme pentru pisica ta, deci nu-ți face griji, este un eveniment natural.

">
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Ajutați-vă pisica dvs. În 3 pași simpli