Top # 43: de ce ar trebui să microcipați câinele

Care se ocupă de un câine pierdut este un coșmar Niciun proprietar de animale de companie nu vrea să experimenteze. Acest lucru se poate întâmpla oricând și oriunde, și este deosebit de probabil când călătoriți cu FIDO. Din păcate, asta este ceva ce trebuie să ne gândim acum și din nou, pentru că nu știm niciodată ce se poate întâmpla să facă ca animalele de companie să scape sau mai rău, să le răpiți de un străin.

În acest podcast, cu care vorbesc Aimee Gilbreath Cine este directorul executiv al bunăstării animalelor non-profit Michelson a găsit animale. Concentrarea acestei companii este de a păstra animalele de companie sigure și aproape de proprietarii lor și sunt, de asemenea, prima companie care a oferit vreodată Registry Național Microchip gratuit. Dacă nu sunteți familiarizați cu toate complicațiile câinilor și pisicilor microcipping, atunci acest episod este pentru dvs. - Tune dreapta în!

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

De ce ar trebui să vă microcipați câinele
(transcrierea podcast)

De ce ar trebui să vă microcipați câinele

Intro: Având ca animalul dvs. de companie pierdut este unul dintre cele mai mari coșmaruri pentru fiecare proprietar de animale de companie. Ne îngrijorăm cu toții.

Astăzi am vrut să vorbesc cu un expert care ne-ar putea da niște sfaturi despre cum să împiedicăm pierderea animalelor de companie și de ce putem face pentru a ne asigura că ei vin acasă cât mai curând posibil în cazul în care acestea sunt pierdute.

Am fost destul de norocos să am o conversație cu Aimee Gilbreath și ea este directorul executiv al bunăstării animalelor non-profit, Michelson găsite animale. Există un link către site-ul lor pe pagina noastră, teyyofpets.COM. Dacă vizionați acest lucru pe YouTube sau social media, legătura cu cea care va fi găsită chiar sub acest videoclip.

Michelson a găsit animalele este o organizație non-profit de bunăstare a animalelor care se angajează să păstreze animalele de companie în siguranță la domiciliu cu părinții lor de companie. Acestea oferă o mulțime de programe bazate pe soluții, cum ar fi micro-așchii, spay și sterilizare. Acestea au, de asemenea, subvenții pentru cercetarea în metode non-chirurgicale spay și neaute, pe care Aimee le atinge pe scurt la sfârșitul interviului nostru; Veți auzi că vorbește puțin despre asta.

Ceea ce sunt cel mai bine cunoscut este că acestea sunt primul registru național de micro-chip pentru părinții de companie.

Voi lăsa pe Aimee să vă spună despre unele dintre lucrurile pe care Michelson le-a găsit oferind animalele, precum și unele dintre lucrurile pe care le putem face în fiecare zi ca proprietarii de animale de companie pentru a asigura siguranța animalelor de companie și a le păstra acasă în siguranță cu noi.

Interviu cu Aimee Gilbreath

Aimee: Numele meu "Aimee Gilbreath, și am mare plăcere și onoare de a fi directorul executiv al Fundației Animale Michelson, un loc de muncă pe care l-am avut aproape zece ani; Va fi aniversarea mea de zece ani în martie.

Samantha: Wow. Felicitări.

Aimee: Mulțumesc. Este cel mai lung am avut vreun loc de muncă. Și n-am crezut niciodată că voi lucra în bunăstarea animalelor. Așa că spune ceva.

Misiunea noastră aici salvează animalele de companie, îmbogățind vieți. Și facem asta într-o întreagă varietate de moduri. La nivel național, oferim programul micro-chip că vom vorbi astăzi. De asemenea, facem o finanțare pentru grupurile de bunăstare a animalelor la nivel național. Apoi, în Los Angeles, aproape că funcționează ca un adăpost sau o societate umană; Avem programe de adopție și programe neaute, programe de politică publică și un program de voluntariat uimitor. Deci, toate animalele de companie tot timpul.

Samantha: Wow. Asta e interesant, dar sună foarte ocupat în același timp.

Aimee: Este foarte ocupat și vine cu o mare aprovizionare de role de scame.

Samantha: [Râde] Pun pariu.

Aimee: Da, nu pot merge nicăieri. Așa că am o rolă de scame în servieta mea, în mașina mea, în biroul meu, în casa mea, așa că amândoi să lucrez cu animalele de companie și ocazional funcționează ca un adult profesionist.

Samantha: [râde] Avem doi câini și patru pisici, așa că înțeleg complet bătălia de păr. Facem asta în fiecare zi. De asemenea, mă voi conecta la site-ul dvs., aliat mi-a trimis asta și am verificat puțin. Astăzi vom vorbi despre un câine pierdut care este fiecare coșmar al proprietarului animalelor de companie "# 8212; Pisicile pierdute, nu doar câinii, ci și pisicile.

O mare parte din ceea ce faceți este educarea și ajutarea părinților de companie să obțină micro-chips-uri pentru câinele sau pisica. Poți să ne spui exact ce este un microcip și cum lucrează?

Aimee: Un micro-chip este un mic dispozitiv electronic mic, despre dimensiunea unui bob de orez și are de fapt o tehnologie RFID încorporată în ea. Este numit RFID pasiv. Și ce înseamnă asta este că dispozitivul stochează doar un număr într-un mic circuit și pentru a spune cuiva la un birou veterinar sau pentru a vă adăposti numărul, astfel încât să vă reunească cu animalul dvs. de companie, trebuie să fie activat de un scaner. Astfel încât scanerul și micro-chipul sunt un sistem care trebuie să lucreze împreună. Adăposturile și veterinarii au scanere, iar practica standard este peste tot în țară că atunci când vine un animal de companie pierdut, ei scanează pentru acel microcip. Scanerul și vorbirea micro-chip, iar micro-chipul indică scanerului numărul său.

Gândiți-vă la el aproape ca un număr de securitate socială pentru animalul dvs. de companie. Apoi, puteți căuta acest număr într-o bază de date și conectați numărul de chip la informațiile de contact ale proprietarului PET. Ceea ce este foarte important despre asta, totuși, este că oamenii uneori uită, este că microcipul stochează numai numărul, trebuie să păstrați numărul dvs. de micro-chip înregistrat într-o bază de date cu informațiile dvs. de contact actualizate, astfel încât a adăpost sau un medic veterinar vă poate reuni cu animalul de companie pierdut.

Samantha: Desigur. Pot vedea cu siguranță cum s-ar întâmpla asta. Am uitat în trecut, așa că când am schimbat numărul de telefon sau mutat la o nouă adresă, să actualizăm doar eticheta câinelui nostru. Așa că sunt sigur că oamenii uită. Trebuie să trebuiască să mergi online pentru a face asta?

Aimee: Da.

Puteți veni pe site-ul nostru. Este întotdeauna liber, care este unul dintre lucrurile care face registrul nostru diferit; Este unul dintre lucrurile pe care le considerăm să le facem ca un nonprofit, nu că nu vrem ca costul să fie o barieră pentru înregistrarea acestui cip sau păstrarea informațiilor actualizate. Deci, indiferent de ce brand de micro-chip aveți sau unde ați primit-o, puteți veni mereu pe site-ul nostru și puteți actualiza micro-cipul, modificați informațiile de contact. Uneori, chiar și actualizez informațiile mele de contact dacă călătoresc; Dacă mă duc acasă pentru a-mi vedea familia, îmi schimb contactul de urgență de la iubitul meu din Los Angeles la familia mea din Phoenix, astfel că vor primi apelul dacă se întâmplă ceva în timp ce călătorim în timp ce călătorim în timp ce călătorim.

Samantha: Oh, asta este un sfat excelent pentru proprietarii de animale de companie care călătoresc frecvent cu animalele de companie. Asta e minunat.

Astfel încât pot sau ar trebui proprietarii de animale de companie & # 8212; Există pericole pentru sănătatea animalelor de companie care ar putea fi cauzată? Sau este dureros când un câine este micro-cioplit?

Aimee: Micro-așchiere nu este mai dureroasă decât o vaccinare. Deci, implică faptul că este blocată cu un ac, iar câini și pisici simt și o observă și nu-l iubesc; alții o ignoră, acționează ca și cum nu sa întâmplat nimic. Nu există nici un pericol semnificativ de a fi micro-cioplite. Ca și cu ceva ca un vaccin, când spargeți pielea, există întotdeauna un pericol de infecție. Deci, foarte rar veți auzi despre infecții dintr-o inserție de micro-cip și de ce medicul veterinar sau tehnicianul care o face va steriliza zona înainte de a implanta micro-chipul. Au fost zvonuri de lungă durată că micro-chips-urile provoacă cancer la animalele de companie, dar de fapt toate grupurile veterinare au căutat dovezi ale acestui lucru și nu au fost găsite. Astfel încât acestea sunt foarte sigure.

Samantha: Și nu există nici o durere după injectarea inițială, pentru orice animal, în jurul valorii de unde este micro-chipul?

Aimee: Nu. Este un mic prick și apoi toți sunt făcuți.

Samantha: Deci, unde & # 8230; Dacă un proprietar de animale de companie a vrut să meargă să aibă micro-chipped PET, ați recomanda să mergeți la veterinar? Există alte locuri? Sunt acolo & # 8230; Cum ar fi, știu în zona noastră, ei fac rabie și clinici de vaccinare care sunt puțin mai ieftine uneori apoi mergând la veterinar. Există ceva de genul că proprietarii de animale de companie ar trebui să știe?

Aimee: Cel mai frecvent loc pe care oamenii le primesc animalele de companie micro-ciopped fie la adăpost, fie la medicul veterinar privat. Veterinarii privați vor avea tendința de a percepe un pic mai mult. Te-ar putea costa în vecinătatea a 50-75 de dolari. În timp ce agențiile de adăpost și clinicile de vaccinuri oferă uneori pentru mult mai puțin. Știu în centrele noastre de adopție, facem luni micro-chip pentru zece dolari în fiecare săptămână. Deci, dacă faceți cumpărături, puteți găsi, de obicei, opțiuni reduse sau chiar opțiuni gratuite dacă costul este o considerație.

Samantha: Oh, asta e excelent. Și știu în unele dintre adăposturi sunt salvați. Știu în ultimii ani, adăposturile din zona noastră, la fel ca animalele de companie vin spayed și sâni, vor veni și cu micro-chipsuri, de asemenea, dacă adoptați.

Aimee: Da. Ei fac. Cele mai multe adăposturi și grupuri de salvare micro-cip ca o chestiune de practică, că o fac cu fiecare animal de companie care intră. Deci, Fantastic, Tu, ca proprietar de animale de companie, trebuie să vă asigurați că atunci când adoptați acest animal de companie, obțineți toate informațiile, astfel încât să vă puteți înregistra micro-chipul în numele dvs. și să obțineți informațiile dvs. de contact atașate astfel încât, dacă animalul tău a pierdut vreodată, apelul vine la tine în loc de salvare sau adăpost.

Samantha: Da. Absolut. Desigur. De asemenea, este un sfat excelent.

Să spunem că animalul tău nu are un micro-chip. O mulțime de oameni care îmi pun întrebări despre asta, se gândesc la asta. Dar, așa cum ați spus, există câteva informații greșite, cum ar fi, de exemplu, provocând cancer sau a fi dureroase sau lucruri de genul asta. Așa că nu au făcut-o încă.

Așa că să spunem că animalul dvs. nu este micro-cioplit și se pierde. Aveți sfaturi pentru proprietarii de animale de companie care, din păcate, au experimentat acest lucru?

Aimee: Fac. Primul sfat ar fi, face mai puțin probabil ca animalul dvs. să vrea să rătăcească. Așa că faceți spay sau neutru. Deoarece adesea, în special pentru câinii de sex masculin, ei fiind încântați de o femeie în căldură este ceea ce îi determină să exploreze în primul rând. Astfel încât să puteți diminua șansele dvs. asigurându-vă că animalul dvs. de companie spayed sau sterilizat.

Și apoi, de îndată ce animalul tău se pierde, de îndată ce îți dai seama de animalul tău, ai nevoie de un plan. Acest lucru este totul de a avea fotografii bune ale animalului dvs. de companie, postarea lor pe social media, cerând prietenilor și familiei dvs. să vă ajute să vă uitați, căutând în jurul cartierului dvs., având o etichetă de identitate pe câinele sau pisica, așa că sperăm că un vecin care le găsește le poate aduce acasă drept fără a merge vreodată la adăpost.

Acestea fiind spuse, dacă nu găsiți animalul dvs. de companie imediat în cartierul dvs., ar trebui să știți unde sunt adăposturile locale și să depună un raport de companie pierdut cu ei, precum și zbura în locurile din jurul cartierului și apoi continuă să verifice înapoi. Deoarece uneori un câine sau o pisică va fi pe cont propriu timp de câteva zile înainte de a ajunge la adăpost. Așa că ar putea fi că atunci când ați sunat pentru prima dată adăpostul sau ați vizitat adăpostul, animalul dvs. de companie nu a fost acolo, dar câteva zile mai târziu sunt.

Samantha: Excelent.

Există produse disponibile pentru proprietarii de animale de companie? Evident, am vorbit despre micro-chipping și ați menționat și etichetele de identificare. Ați recomanda alte produse pentru proprietarii de animale de companie care încearcă să-și păstreze animalul de companie să se piardă?

Aimee: Există câteva atașamente GPS guler acolo și am de fapt unul pe unul dintre câinii mei, care este un pic de skittish. Astfel încât acestea pot fi un instrument valoros, mai ales dacă știți că aveți un animal care este predispus la ieșirea. Ceea ce voi spune, totuși, că nici unul dintre aceștia nu are o viață extinsă a bateriei. Deci, dacă veți folosi un guler GPS ca o copie de rezervă, trebuie să vă amintiți să fiți foarte vigilenți cu privire la încărcarea acesteia la fiecare două sau trei sau cinci zile, astfel încât să funcționeze dacă și când animalul dvs. de companie iese afară.

Samantha: Excelent.

Îmi place ceea ce ai spus despre un câine Skittish. Avem, una dintre animalele noastre este și Skittish. Așa cum am menționat, noi sunt toate salvați. Micul nostru beagle este foarte timid. E mare cu mine și cu soțul meu, dar mi-ar fi temut dacă s-ar fi pierdut vreodată, nu cred că ar veni vreodată la un străin. Poate dacă ar fi fost destul de foame sau dacă ea a fost destul de lungă, ar putea. Dar îmi place ideea de a le echipa cu un tracker GPS, în special în acel exemplu, dacă vă este frică că animalul dvs. de companie ar putea să nu meargă la un străin sau în curtea altcuiva care caută o casă pentru a intra. Aceasta este o idee minunată.

Aimee: Este. Câinele meu mai în vârstă este un fel de câine care, de îndată ce își dă seama că el iese, el va căuta primul om, pentru că vrea să fie cald și vrea să fie hrănit. Dar câinele meu mai tânăr este unul pe care ar fi alergat și să fugă și nu ar veni la nimeni. În această situație, dacă aveți un animal de companie așa, ar fi meritat investiția, atât în ​​timp, pentru a menține gulerul încărcat și apoi în bani pentru a plăti pentru dispozitiv și apoi pentru comisioanele de rețea în curs de desfășurare În rețeaua GPS.

Samantha: Absolut.

Aveți alte sfaturi pentru proprietarii de animale de companie atunci când vine vorba de micro-chipping sau împiedică pierderea animalelor?

Aimee: Cel mai mare lucru, aș spune, trebuie să fie pregătit. Vorbim cu o mulțime de oameni care cred că animalul lor de companie nu se va pierde niciodată și # 8212; Este un animal interior; Este un câine care este cu ei tot timpul sau o pisică care nu părăsește niciodată casa și # 8212; Și ceea ce oamenii tind să uite sunt circumstanțele din afara controlului nostru "# 8212; Un dezastru natural, un inundații, un incendiu, copilul prietenului care părăsește ușa din față deschisă, grădinarul care părăsește poarta din spate deschisă. Deci, cel mai mare vârf este "# 8212; Chiar dacă credeți că animalul dvs. de companie nu se va pierde niciodată, vă rugăm să vă pregătiți și să le pregătiți, deci dacă o fac, aveți cea mai bună șansă de a le întoarce acasă.

Samantha: Absolut. Limitam & # 8230; Sunt într-o zonă foarte rurală din Maine, și o mulțime de oameni din zona noastră gard de curțile lor. Nu avem o mulțime de asociații de proprietari de acasă sau ceva de genul ăsta în cazul în care lucrurile nu sunt permise. Deci este foarte comun aici pentru proprietarii de animale de companie să gard în curtea lor. Și eu adesea oameni & # 8212; Când vorbesc despre etichetele de identificare sau micro-chipping, vor spune și # 8212; Oh, câinele nostru într-un gard, așa că este bine. Și ei uită că un gard poate fi săpat sub sau câțiva câini pot chiar să urce pe garduri sau poarta poate rămâne deschisă; Există întotdeauna un risc pentru pierderea câinelui tău.

Evident, dacă sunt doar în roaming gratuit în curte, este puțin mai mult. Dar cred că este foarte important ca proprietarii de animale de companie să-și amintească faptul că, chiar dacă câinele dvs. este "# 8212; pe o rulare sau într-un gard și # 8212; că este încă posibil. Astfel încât planul de rezervă asigură că nu va trebui să căutați un câine pierdut.

Aimee: Ei bine, le iubim ca și familia. Atunci când se pierd, este foarte înfricoșător și înfricoșător, și este bine să știți că aveți tot ce puteți. Deci, întotdeauna recomandăm un guler cu o etichetă de identitate și un micro-cip, iar apoi dacă doriți să mergeți la extra mile și să adăugați un dispozitiv GPS, puteți face acest lucru.

Samantha: Asta a fost toate întrebările mele despre micro-chipping. Dar ați vrut să vorbiți despre Fundația Michelson găsită Animale? Sau ceva de genul asta?

Aimee: Sigur. Vă putem da puțin pe asta.

Samantha: Da. Absolut. Asta e grozav, și sunt sigur că ar fi o publicitate bună pentru voi, de asemenea.

Aimee: Da. Vă rog. Mulțumesc.

Samantha: Deci, tu ești directorul executiv al bunăstării animalelor, care este "# 8212; Sună ca o slujbă foarte mare. Vreau să spun, ați explicat puțin despre ceea ce faceți și se pare că voi sunteți într-o mulțime de lucruri diferite între micro-chipping și adoptarea și încurajarea. Deci, care este că "# 8212; când oamenii se gândesc la animalele Michelson, # 8212; Ce știți cel mai mult?

Aimee: Pentru majoritatea proprietarilor de animale de companie, ceea ce suntem cunoscuți cel mai mult este registrul nostru gratuit micro-chip. Acesta este într-adevăr un instrument excelent pentru a vă menține micro-chip actualizat și înregistrat. De asemenea, oferim o mulțime de alte resurse și sprijin, indiferent dacă este un post de blog care vă ajută să vă ocupați de alergii de pisici sau facem videoclipuri live Facebook la fiecare două săptămâni și vorbim despre cum să alegem alimentele potrivite pentru animalul dvs. de companie sau Sfaturi de formare pentru câini. Suntem într-adevăr un pic de un magazin unic pentru toate lucrurile animale de companie. Vrem să sprijinim oamenii să aibă cea mai bună relație posibilă cu câinii și pisicile lor.

Samantha: Asta este excelent.

Am primit pe site-ul dvs. doar un pic pentru a face unele cercetări. După cum am spus, mă voi lega de faptul că oricine ascultă, fie pe YouTube, fie prin teoria canalelor noastre podcast.COM. Vor fi legături pe ambele pentru a ajunge la Michelson găsite animale.

Am observat câteva resurse excelente. Există, de asemenea, sfaturi pentru oricine poate că vrea să se implice. Există câteva informații minunate. Întotdeauna susținem adoptarea câinilor în loc de cumpărături pentru cățeluși. Deci, există câteva informații minunate dacă vă gândiți la adoptarea.

Unul dintre lucrurile pe care le-am observat pe site-ul dvs. pe care le oferiți o educație pentru părinții potențiali de animale de companie este încurajarea. Și cred că este ceva care este trecut cu vederea mult de oameni care "# 8230; Sunt un câine sau un iubitor de pisici, dar pot crede că nu se pot angaja să fie un părinte cu normă întreagă pentru o perioadă lungă de timp. Evident, dacă obțineți o pisică, ați putea fi un proprietar de animale de companie pentru o perioadă de 20 de ani, uneori. Și câinii pot fi de zece ani sau mai mult.

Deci, atunci când adoptați și încurajați, aveți vreun sfat pentru părinții de companie care s-ar putea gândi la acest lucru sau potențialul părinților de companie care s-ar putea gândi la asta?

Aimee: Promovarea este o modalitate fantastică de a încerca proprietatea animalelor de companie. Și există grupuri în întreaga țară, grupuri locale, care au întotdeauna nevoie de ajutor. Foster Homes ne permit și grupuri ca noi să punem mai multe animale, fie că este vorba de pisoi, o pisică adultă, cățeluși sau un câine, este o modalitate excelentă de a avea un animal în casa dvs. de câteva săptămâni și Vedeți cum se potrivește în stilul tău de viață și chiar să vezi dacă acel animal particular va fi potrivit pentru stilul tău de viață.

Apoi, desigur, există o insuficiență, care nu este de fapt un lucru rău, unde sfârșești să păstrezi animalul pe care credeai că doar vei fi încurajat. Dar, până când ați luat decizia că veți păstra acel animal de companie, puteți fi cu adevărat încrezători că știți ceea ce intrați și că animalul este potrivit pentru casa dvs. și stilul tău de viață.

Deci suntem fanii imens de încurajare. Este o modalitate excelentă de a ajuta o organizație animală în zona dvs. și este o modalitate excelentă de a vă asigura că vă aflați în ceva ce știți că vă puteți ocupa și obțineți animalul de companie drept.

Samantha: Și, bineînțeles, # 8212; Spaying și sterilizare. Există și câteva informații minunate pe site-ul dvs. Asta e altceva pe care îl susțin mereu. Vrem să împiedicăm cât mai multe gunoi nedorite. Cred că este un alt lucru, cum ar fi micro-chipping, care uneori primește o dezinformare; oamenii cred că "# 8212; Dacă spay sau neutru, poate provoca anumite tipuri de cancer; Poate provoca anumite probleme de sănătate; Îi îngrijorează că animalele lor de companie merg sub anestezie pentru a obține operația.

Observ că pe site-ul dvs. există și câteva informații excelente pentru proprietarii de animale de companie. Știu unde lucrați în Adoptarea și Formarea zonei de companie a industriei animalelor de companie, sunt sigur că vă susțineți și pentru spaying și neutering; Este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le pot face proprietarii de animale de companie pentru a preveni suprapopularea.

Aimee: Suntem atât de oameni atât de uriași de spaying și sterilizare și de sterilizare a animalelor în general, că avem de fapt un program numit Michelson Premiu și Granturi, unde investim în cercetarea medicală pentru animalele de companie, încercând să vin cu un non- chirurgical & # 8220; Sterilant & # 8221; Pentru câini și pisici. Pentru că tu și cu mine, dacă nu am vrut să avem copii, nu am merge la doctor și să avem o histerectomie, dar asta este în prezent singura noastră opțiune pentru animalele de companie, și înțeleg proprietarii de animale de companie care nu doresc să aibă o intervenție chirurgicală animalul lor. Chiar acum este singura opțiune sigură și eficientă pe care o avem, dar investim în viitorul spay și neutru, unde sperăm că va fi la fel de ușor ca obținerea unei lovituri pentru câinele dvs.

Samantha: Wow. Asta e fantastic. Care ar fi foarte interesant. Adică, asta e o mare descoperire. Dacă vă puteți afla asta, asta este grozav.

Aimee: Dă-ne câțiva ani. Din păcate, în cercetarea farmaceutică, lucrurile sunt măsurate în decenii, nu în luni. Dar am lucrat la el de aproape zece ani și facem progrese.

Samantha: Asta e minunat să aud. Minunat.

Grozav. Vă mulțumesc foarte mult, din nou, pentru că sunteți aici. Chiar apreciez timpul tău. Cred că păstrați animalele de companie în siguranță și adoptarea și spargerea și neuteringul și # 8212; Am vorbit despre o mulțime de zone foarte bune din industria animalelor de companie, cred că părinții de companie nu sunt educați. Există o mulțime de informații greșite acolo, ceea ce ține o mulțime de proprietari de animale de companie să facă aceste tipuri de lucruri. Așa că apreciez cu adevărat că vii și vorbind despre Michelson găsite animale și toate lucrurile minunate pe care le faceți.

Aimee: Apreciem ocazia. Vă mulțumesc atât de mult pentru ca noi.

Samantha: Și din nou, dacă vreunul dintre ascultătorii noștri, ce mai multe informații despre Michelson au găsit animale, există un link către site-ul lor.

Dacă vizionați acest lucru pe social media sau pe YouTube, există un link chiar dedesubt aici, care vă va duce pe site-ul nostru, TeyoryOpets.com, și toate informațiile de care aveți nevoie sunt chiar acolo. Puteți să faceți clic pe link și să verificați dacă afară și să vedeți registrul micro-chipping și să vă puneți câinele pe asta dacă doriți să faceți acest lucru.

Moralul povestii, cred, se asigură că micro-chip-ul dvs. de companie dacă vrei să te asiguri că întotdeauna se întoarce la tine cât mai repede posibil în cazul în care se pierde.

Sper că ați învățat multe din acest podcast și de tot ceea ce ne-a spus Aimee. Îl apreciez foarte mult. Au fost câteva informații minunate.

Podcast anterior: Top # 42 - este un câine de salvare potrivit pentru dvs?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 43: de ce ar trebui să microcipați câinele