Când câinii încearcă să-și hrănească puii?

Când câinii încearcă să-și hrănească puii?

La trei până la patru săptămâni de vârstă, Un câine de mamă va înceta să-și hrănească puii la fel de mult ca și ea. Barajul va reduce treptat cantitatea de lapte dat și va încuraja puii să încerce niște alimente umede ușor de la mestecat.

Înțărcarea căței nu ar trebui să fie forțată să înceapă prea devreme, deoarece puii nu ar fi încă capabili să mestece și să digere alimente solide pe cont propriu. Dacă un câine nu mai hrănește puii prea devreme, va trebui să intervină și să ajute la îngrijirea întregului gunoi. Perioada de îngrijire durează aproximativ 3 până la 5 săptămâni, la fel și procesul de înțărcare.

Cât timp câinii mamă își hrănesc puii?

În general, puii vor depinde de îngrijirea mamei lor în timpul primului 3 până la 5 săptămâni. După această perioadă de îngrijire medicală, alți factori încep să cântărească pentru a influența capacitățile lor de a mânca independent. Progresia în timpul acestor 3 până la 5 săptămâni este treptată. Este întotdeauna recomandat ca acest proces să urmeze cursul său natural pentru a obține cele mai bune rezultate și pentru a evita stresul pe puii, permițând mama să înceapă înțărându-și puii pe cont propriu.

Viața puiilor nou-născuți este marcată de un contact neclintit și consistent cu mama lor, pentru că sunt complet dependenți de mama lor pentru supraviețuire. În acest timp, este esențial ca Puii obțin toate nutrienți necesari trebuia să crească și să-și susțină sănătatea de la mama lor. Puii își derivă nutriția de la laptele mamei lor. În plus, acest lapte ajută la combaterea bacteriilor și a infecțiilor dăunătoare la copii și oferă anticorpi adecvați în primele săptămâni de maturare. Puppies care încep să învețe prea curând, indiferent dacă sunt de către factori de mediu sau în absența mamei, sunt expuse unor posibile pericole și probleme de comportament.

În cele din urmă, asistența nu numai că pornește puii pe o pistă sănătoasă, dar este, de asemenea, benefică pentru viața lor socială. În timpul asistenței medicale, puii învață să înțeleagă comunicarea socială, cum ar fi mușcarea atunci când ar trebui sau nu ar trebui să-și îndeplinească și să se comporte corespunzător cu alte animale și oameni.

Cum fac ca câinii de la Mama să fie plecați?

După câteva săptămâni de îngrijire medicală, mama începe să se distanțeze treptat de puii, provocând ca bebelușii să înceapă în funcție de alte mijloace de hrănire și atenție. Acesta este procesul denumit în mod obișnuit Weaning. Un semn pentru a căuta că vă va informa că puii sunt înțărcare este asta ea se va ridica adesea în timpul asistenței medicale sau mai împingeți puii departe de tatuajele ei. Acesta este timpul primei pentru a vă stabili o rutină de separare a bebelușilor de la mama lor pentru a începe hrănirea. Amintiți-vă că ceea ce face mama este normal și o parte din dezvoltarea naturală. De fapt, este de fapt o parte din lucrarea de pe mâini.

Există mai multe motive pentru motivul pentru care se întâmplă acest lucru. În primul rând, există un fenomen biologic natural care apare în timpul etapei de îngrijire medicală. Odată cu trecerea timpului, glandele mamare ale mamei încep să produce mai puțin lapte. La fel de Fluxul de lapte reduce, Mai puțini nutrienți sunt capabili să treacă la cățeluși și, prin urmare, puii nu sunt capabili să primească aprovizionarea adecvată necesară pentru creșterea lor și vor plânge în curând de foame mai frecvent. Este, de asemenea, esențial pentru a evita supra-producția de lapte în glandele mamare ale mamei, deoarece acest lucru poate fi foarte dureros pentru ea. În general, cu atât mai mult asistența de pui, cu atât mai mult glandele sale mamare vor produce lapte. De asemenea, este mai puțin asistentă, cu atât este produs mai puțin lapte. Acest lucru poate fi realizat cu ușurință prin utilizarea meselor de înlocuire sau a Înlocuirea laptelui de casă.

Un alt motiv pentru care mama inițiază înțărcare de la puii ei se datorează Creșterea dinților puilor. Un dinți al lui Puppy poate deveni suficient de ascuțit pentru a adăuga un disconfort considerabil în mamă, precum și durerea. Puii, fără semnificație, tind să muște pe tatuajele, în timp ce încearcă în mod incomod la asistență medicală. Acest lucru este denumit în mod obișnuit dinți de lapte.

Cât de mult se bazează pe mama lor
Puii se bazează pe îngrijirea mamei lor timp de trei până la cinci săptămâni. De atunci, ei intră în procesul de înțărcare.

În această fază de înțărcare, crescătorii și proprietarii de câini pot începe încet introducerea alimente alimente la puii, astfel încât să poată începe în mod alternativ alte înlocuitori de masă. Acest lucru servește, de asemenea, ca o distragere a atenției, astfel încât mama să poată avea o odihnă de la toate asistentele medicale, deoarece asistența medicală poate deveni destul de obositoare. Acest lucru se face de obicei prin mese alternante, cum ar fi câteva hrăniri de la mamă și apoi trecerea la alimente moi care sunt furnizate de ameliorator. Acest lucru va lăsa puii să se familiarizeze cu alte forme de a mânca și de a ajuta în procesul de a renunța la dependența lor incluzivă de mamă.

Este important să rețineți că în această etapă de dezvoltare, în timp ce mama se înțărcă de la bebelușii ei, ca un crescător responsabil și proprietar de animale de companie, vă puteți ajuta să vă ajutați în acest proces. Puteți separa puii de la mama lor din când în când, pentru a le permite să crească încrederea în absența mamei. Puteți crește treptat orele în afară de timp, până când nu mai pune nici un stres.

Cum să ajuți un câine mamei înțesați puii ei

În plus față de asistarea separării pentru a asigura independența, există și alte modalități în care vă puteți ajuta să vă asigurați că înțărcarea este mai fezabilă. Așa cum perioada de îngrijire medicală durează aproximativ 3 până la 5 săptămâni, Procesul de înțărcare în sine durează și alte 3 până la 4 săptămâni. În timpul acestui proces, după ce mama a redus instinctiv timpul de îngrijire a asistenței medicale cu puii ei, puteți începe prin a oferi mese regulate de alimente moi. Despre a patra săptămână este un moment ideal pentru a începe introducerea alimentelor moi nutritive care sunt ușor digerabile fără a le forța să mănânce. În timp, ei vor putea să mănânce singuri atunci când vor.

Poti Începeți prin amestecarea formulării laptelui de înlocuire a laptelui și a jumătății de apă să o diluați și să le lăsați să bea dintr-un castron, așa că se obișnuiesc să nu suge. Unele dintre alimentele recomandate în această etapă sunt carnea măcinată, cea mai înmuiată de primă (de asemenea, bună pentru dinți) și orice altă felie de înaltă calitate și proaspătă. Este mai bine să le dați alimente care sunt proaspete și că nu conține oase mici și ascuțite. De exemplu, puteți începe cu niște pui sau chiar niște pești. Nu dați puiul brut de catelus, deoarece unele veterinari avertizează că poate provoca Salmonelloza sau alte infecții bacteriene periculoase. Deci, dacă doriți să vă dați puiul de pui, oferă doar pui gătit și în cantități mici.

În mod similar, oase mari de carne pot fi folosite pentru a ajuta puii cu dentiția lor. Oasele trebuie să fie suficient de mari pentru a împiedica ca catelul să le înghiți. Cu toate acestea, trebuie să evitați oasele mari de măduvă, "CHOP & # 8221; Bones și Knucklebones ca catelusul tău își pot sparge dinții pe ei. În mod similar, nu trebuie să vă dați oasele de pui de pui sau nici o altă oală mică. Bonele gătite sunt, de asemenea, din meniu, deoarece acestea se pot sparge și provoca vătămări la micul dvs. Înainte de a da catelul dvs. orice oase de carne, este mai bine să vă adresați medicului veterinar dacă este în interesul cel mai bun al catelusului dvs. pentru a face acest lucru. Unele pui, cum ar fi cele cu probleme dentare sau fălci nealiniate, pot să-și deterioreze dinții în continuare, mestecând pe un os mare.

De asemenea, țineți cont de anumite alimente care nu ar trebui să fie hrănite cu puii în această etapă. Laptele de vacă și grâul nu trebuie introduse. Acest lucru se datorează faptului că câinii sunt intoleranți la lactoză, iar puii sunt deosebit de sensibili la tulburările digestive. Diaree și vărsături într-un catelus pot duce rapid la deshidratare și hipoglicemia care poate fi amenințătoare de viață. Tratamentele din magazinele de animale de companie și alimentele uscate conțin prea multe ingrediente adăugate și substanțe chimice prelucrate care le pot menține să crească la un nivel optim. Este extrem de important pentru monitorizați greutatea lor În acest timp, pentru a vă asigura că sunt o nutriție adecvată și crescând la o rată normală. Simțiți-vă liber să descărcați Grafice gratuite de păstrare a înregistrărilor pentru crescătorii de câini!

Pe măsură ce vă ocupați de responsabilitatea de a îngriji de cățeluși, poate fi adesea o experiență stresantă pentru cineva care nu este pe deplin pregătit. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face pentru a ajuta în procesul de înțărcare este să rămână răbdători. Înțărcarea poate fi o afacere murdară, deoarece puii se vor murdări în mod inevitabil de hrănirea, așa că curățați-le adesea la fel ca mama ar fi. În plus, se ocupă de un așternut, spre deosebire de unul sau doi pui, vă puteți confrunta cu problema nu a tuturor căței progresează la aceeași rată, deci trebuie să planificați în mod corespunzător și poate avea o altă persoană care să vă ajute. Învăța Cum de a hrăni pământul sticlei, sau Cum de a hrăni puii mici. Consultați întotdeauna veterinarul pentru instrucțiuni suplimentare sau pentru a primi sfaturi cu privire la ce alimente să mănânce.

De aproximativ 7 până la 8 săptămâni de vârstă, Un catelus poate să mănânce deja alimente solide pe cont propriu. Numai atunci, puteți începe să introduceți alimente uscate pentru a le obține cu privire la actul de mestecat și apă pentru hidratare.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Când câinii încearcă să-și hrănească puii?