Cum să vă opriți cățelușul de a mânca totul

Puppy de mestecat papuci în pat de câine

Puii sunt adesea clueless atunci când vine vorba de ceea ce au pus în gură, ceea ce înseamnă că ar putea să mănânce niște lucruri ciudate. Chiar dacă învățați ce să vă hrăniți catelul și Cât de des să-i umpleți castronul, S-ar putea să insistăm să mâncați tot felul de lucruri ciudate, dezgustătoare sau periculoase, care vă mișcă sau greșesc. Din fericire, pentru amândoi, catelul tău poate depăși acest obicei nedumerit, și există pași pe care îi poți lua pentru a-l ajuta.

De ce mănâncă câinele totul?

Puii ridică obiecte și explorați lumea cu gura lor. Mestecând, Muhing, și uneori înghițirea chestii sunt modul lor de a afla ce este comestibil și (în mod ideal) ceea ce nu este. Deși acest comportament provine dintr-un instinct natural că puii adesea depășesc - mai ales cu ajutorul formării - le poate face în necazuri, ducând chiar la blocaje sau otrăviri.

Mâncarea unui obiect inadecvat poate deveni tentant - chiar irezistibil - când este aromat sau parfumat. Elementele problematice comune includ ustensile acoperite cu grăsime din bucătărie, sfarcurile de sticlă de copil lapte și au folosit tampoane sau scutece murdare.

Alte elemente de probleme sunt cele care tind să miroșească ca tine, cum ar fi șosete uzate sau papuci, deci este important să păstrați toate obiectele din capeaua dvs. să ajungă până când nu învață că nu sunt o chow acceptabilă.

Pica

În mod repetat, ingerarea obiectelor neexepene este numită Pica. Puii adesea înghiți accidental bucăți de jucării, dar Pica se referă la o dorință aproape obsesivă de a mânca roci sau chompuri de murdărie, bastoane, nisip sau alte materiale nedorite. O cauză este că nutrienții esențiali lipsesc din dieta animalului. Dacă bănuiți că catelul dvs. este expus semne ale acestui comportament, consultați medicul veterinar.

Pășunat de iarbă

Mulți canini mănâncă ocazional iarbă, ceea ce poate oferi vitamine pe care-ți dau cravane. Pupul tău ar putea, de asemenea, pur și simplu ca gustul. Căderea ocazională nu este de obicei o cauză de îngrijorare dacă nu se dezvoltă plante otrăvitoare.

Dirt`s comorile ascunse

Unele pui par a fi atrase la diferite tipuri de murdărie sau doresc să mestece roci. Este posibil ca mirosul să joace un rol în atracție. Acest lucru este deosebit de adevărat dacă un alt critter are urina marcată zona. Puii pot gusta murdăria pentru a înțelege mai bine ce spune mesajul.

Unii câini pot prefera anumite zone, cum ar fi grămezi de mulci care pot avea o aromă sau un gust asemănător cu ciuperci. Prea multă mișcare de murdărie poate împiedica sistemul digestiv al catelusului, dar un gust ocazional, probabil, nu va provoca probleme.

Pietre de mestecat, pe de altă parte, este un obicei care ar trebui împiedicat. Nu numai că este distructiv dinților cățelușului, dar prezintă, de asemenea, un pericol de sufocare. Dacă catelul dvs. este dentită și are o dorință intensă de a mesteca, oferi-i jucării de mestecat cu animale de companie. Adresați-vă medicului veterinar pentru opțiuni.

Probleme cu poop

Oamenii ale căror câini mănâncă fecale consideră că este un obicei dezgustător și este comun în puii. Puii pot fi trasați în mod special pentru a gusta pe nugget-urile de pisici, patties de vaca sau cadre de cai. Unele dintre aceste animale nu își dau întotdeauna complet mâncarea, astfel încât pot fi încă nutrienți rămași în deșeurile lor. Acest comportament ar trebui să fie cu siguranță descurajat, totuși, pentru că orice fecale pot porni paraziți nocivi. Vestea bună este că multe pui cresc din mâncare pe măsură ce se maturizează.

Cum să vă opriți cățelușul de a mânca totul

O parte din pregătirea de bază a puilor ar trebui să includă învățarea ei să nu mănânce sau să mestece altceva decât jucăriile, alimentele sau tratează. Cele mai multe pui au depășit muching-ul nediscriminatoriu, dar dacă puiul tău continuă să aspiră ceva care lovește podeaua:

  • Puppy-dovada casa ta. Te-ar putea salva facturile veterinare - și viața animalului tău.
  • Ține ochii pe puștiul tău. Supravegherea strânsă este critică atunci când vă antrenați catelul dvs. pentru a nu mânca lucruri pe care nu ar trebui să le. Utilizați o cutie când nu puteți acorda atenție catelului dvs.
  • Corectați comportamentul puilor cu o simplă, fermă "ori" ori de câte ori observați că nu se face ceva pe care nu ar trebui să-l facă. De asemenea, puteți să vă prezentați catelul dvs. la o comandă cum ar fi "Drop" atunci când este mestecat un obiect inadecvat.
  • Urmați comanda de corecție cu o distragere a atenției, cum ar fi o jucărie de mestecat. În unele situații, cum ar fi atunci când sunteți afară, puteți dura un minut pentru a lucra la o comandă pe care o predați în prezent pe catelul dvs., cum ar fi stați sau întindeți în jos. Un catelus are o lungime foarte scurtă, iar până la momentul în care ați terminat cu lecția rapidă (inclusiv tratamentele de recompensă), pupa voastră va fi probabil să fi uitat totul despre faptul că nefericita nefericită nibble.
4:25

Cum să-ți antrenezi câinele să elibereze sau să-l lovească și să o lasi

Pasii urmatori

Înainte de antrenamentul dvs., catelul dvs. poate mânca încă ceva care este interzis cel puțin de câteva ori. Dacă se întâmplă acest lucru, există niște pași pe care îi puteți lua pentru a vă ajuta să vă păstrați în siguranță pentru animalele de companie:

  • În majoritatea cazurilor, obiectele mici trec în mod inofensiv prin corpul catelului și ajung la gazon în decurs de 24-72 de ore.
  • Asigurați-vă că știți cum să gestionați obiecte sau substanțe străine specifice pe care pupurile tale înghiți. Unii pot fi la fel de periculoși în timp ce merg în jos, așa că este o idee bună să vă numiți medicul veterinar pentru un sfat rapid. Ea va putea să vă spună dacă catelul trebuie să vină pentru un examen sau dacă ar trebui Inducerea vărsăturilor sau așteptați ca obiectul să treacă.
  • Dacă medicul veterinar vă sfătuiește să-l lăsați să treacă, să obțină un baston și să poarte mănuși, astfel încât să puteți împinge prin excrementele cățelușului pentru a fi sigur că obiectul este în afara sistemului său. Hrănirea câinelui dvs. O masă poate porni sucurile digestive, amortizați elementul și ajutați-l și el.
Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Surse de articole
Animalele de molid utilizează numai surse de înaltă calitate, inclusiv studii evaluate de colegi, pentru a sprijini faptele din cadrul articolelor noastre. Citiți procesul nostru editorial pentru a afla mai multe despre modul în care verificăm și păstrați conținutul nostru precis, fiabil și demn de încredere.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să vă opriți cățelușul de a mânca totul