5 Cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluțe de îngrijire: jucării sigure pentru chomping

Cel mai bun jucării de mestecat pentru cățeluși

Când puii trec prin dentiție, ei vor începe să se încurce pe orice în lungimea brațului. Furnizarea de jucării de mestecat pentru cățeluși oferă pupurilor dvs. ceva sigur și liniștitor la Chomp (care este, de asemenea, mult mai atrăgător decât pantofii de piele preferați).

Cum mestecați jucăriile pot ajuta puii dvs. de cepthing

Puii își pierd dinții și trec prin procesul de dentiție La fel ca și bebelușii umani. Aceasta înseamnă că puiul dvs. va trece printr-o perioadă de tranziție incomodă, deoarece dinții lui cresc.

Multe jucării de câine de catelus sunt concepute special pentru a amortiza durerea și a atenua iritarea. Jucăriile făcute pentru puii de îngrijire sunt unice - ar trebui să fie făcute dintr-un cauciuc moale, malfenabil decât nu vă va face rău puilor.

Pe măsură ce câinele dvs. devine mai în vârstă și se maturizează, doriți să luați în considerare absolvirea jucăriilor din cauciuc mai greu, mai dure. Dar când sunt tineri, lipiți de jucării mai moi, cu un design Gentler făcut pentru cățeluși și pentru gingiile lor mici sensibile.

Puppy Tippy Sfaturi: Urmăriți acei chomperi!

Gestionați-vă mai devreme gura puilor. Începeți să vă manipulați gura de catelus cât mai curând posibil - acest lucru va face Periajul dinților câinelui mult mai ușor când sunt mai în vârstă, plus vă permite să vă uitați bine la modul în care vin dinții dvs. de pui!

Priviți dinții dubli. Dacă dinții de lapte al puilor nu cad la timp, catelul dvs. poate ajunge cu un set dublu de dinți! Asigurați-vă că vă consultați medicul veterinar dacă se întâmplă acest lucru, deoarece veterinurile ar putea avea nevoie să elimine dinții de lapte astfel încât dinții adulți ai puilor să aibă loc să crească. Seturile duble de dinți pot provoca, de asemenea, probleme de igienă dentară și aglomerarea gurii, cu siguranță nu ignorați problema!

Încurajați-vă cățelul să mestece lucrurile potrivite. Dacă puiul tău este articole de mestecat, ai fost mai degrabă să-l eviți (fie că este vorba de ei Pat de pat sau pantofii dvs. de piele), există câteva strategii pe care le puteți angaja. Evident este de a face jucăria de mestecat dorită să arate mai atrăgătoare decât covorul antic.

Jucați cu jucăria, o veți avea în jur, se distrează cu ea, iar puștiul dvs. poate deveni curios. De asemenea, puteți pune unt de arahide pentru animale de companie sau tratează pe jucării, în timp ce pulverizează sprayul de piperie Cayenne (sau altă marcă de Chew Spray Dog Dog) pe elemente pe care doriți că puii dvs. să stea departe de.

Cel mai bun jucării de mestecat pentru cățeluși

Fi ferm cu corecții. Chiar dacă puștiul trece prin disconfort, este important să rămâi consecvent și să-l corectezi când mestecă articole necorespunzătoare. Din păcate, ca puii de pui, ei au tendința de a intra. Acest lucru poate fi drăguț și jucăuș la început, dar tot trebuie să Învățați-vă cățelul că nimiciul este un comportament inadecvat. Majoritatea câinilor cresc din nimici în mod natural ca adulți, dar dacă câinele dvs. nu a învățat că îl înfundă comportamentul rău, el poate învăța să-l folosească ca un instrument pentru dominație (care nu este un drum pe care doriți să mergeți în jos, credeți-mă)!

Țineți-vă pe remorcher-de-război. Jucând remorcher-de-război în timp ce puiul tău este dentită poate afecta creșterea dinților, așa că țineți-vă până când puii dvs. este un pic mai în vârstă.

Îndepărtați imediat jucăriile sparte. Câinii vor mânca ceva (într-adevăr, orice) ei pot înghiți. Orice element, indiferent dacă jucați sau mestecați, care începe să se spargă și să se desprindă de la pui imediat.

Ce este sigur pentru un catelus pentru a mesteca (si ce nu este)

Când vânează cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși, luați în considerare această listă de ceea ce să căutați vs. Ce să eviți.

Cauta:

Jucării de coardă. Asigurați-vă că jucărie de frânghie este de bună calitate - altfel câinele dvs. poate fi capabil să tragă fibrele și să le mănânce.

Cauciuc ferm și durabil. Cel mai popular tip de jucării de câine de catelus sunt fabricate din cauciuc durabil. Cu toate acestea, nu ar trebui să fie de asemenea Hard - cauciucul ar trebui să-i dau unii.

Jucării de calitate. Dinții de catelus sunt ascuțiți de ras, astfel încât să poată fi chomp prin orice material slab făcut, subțire. Acest lucru poate fi foarte periculos dacă câinele dvs. este capabil să se descompună și să ingerați o jucărie (și ca vârste de câine, este posibil să trebuiască să căutați Jucăriile de câine ultra-dur pentru chewers dur). Ei, de asemenea, ar putea ascuți o jucărie până la punctul în care poate provoca daune gingiilor lor! Din aceste motive, nu vrei să scapi de calitate pentru jucăriile tale de câine.

Jucării puzzle. Puii pot avea o atenție scurtă, astfel încât să doriți să vă asigurați că jucăriile dvs. de dentiție le păstrează angajate. Tratați-distribuirea jucăriilor puzzle poate fi o modalitate excelentă de a vă menține câinele de distracție - asigurați-vă că sunt destul de greu pentru a rezista chomperilor dvs. de pui!

Jucării congelate de mestecat. Unele felprite Jucăriile de mestecat sunt concepute pentru a fi înghețate. Rece ajută la reducerea umflăturii și a inflamației în gingiile câinelui, precum și la numărul unora dintre disconfort. De asemenea, puteți încerca să înghițiți o cârpă umedă care a fost legată într-un nod!

TEECING TRAITE. Păstrați un ochi pentru tratamentele comestibile care sunt create în mod specific pentru puii de îngrijire. Cuburile de gheață funcționează bine și pot fi făcute la domiciliu, dar este posibil să găsiți chiar opțiuni de crescătorie la magazinul de animale de companie - sau, în mod alternativ, luați în considerare umplutând jucăriile prietenoase cu alimente cu tratează delicioase și înghețați-le (acoperim jucăriile minunate pentru a face acest lucru mai jos )!

Evita:

Puppy Teakething Jucării

Corzi lungi și panglici. Puiile de îngrijire ar putea fi susceptibile de a înghiți jucăriile ca acestea în întregime.

Jucării din cauciuc scârțâit. Când puiul tău este în faza super-cherestea, ar putea busta a Squeaky Toy Deschideți și mâncați scârțosul!

Jucării cu umplutură de spumă. În mod similar, câinele tău ar putea rupe și să mănânce spuma de la o jucărie de împingere moale în timpul cuibului.

Jucării mici. Jucăriile ar trebui să fie cel puțin la fel de mari ca gura puilor pentru a le împiedica să înghită nimic!

Unghiuri sau colțuri ascuțite. Jucăriile cu unghiuri sau colțuri ascuțite pot deteriora gingiile sensibile ale catelului.

5 cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluși care sunt dentanți

Check out lista noastră de cele mai bune jucăriile de mestecat pentru cățelușii, făcute pentru a rezista acelor dinți adorabili, dar rasori!

Câine de doging inel
1. Inelul osului

Despre: Ring osul de la nyladbone este o jucărie special concepută pentru a mesteca puii, cu texturi și culori distractive pentru puii dvs. la Chomp pe.

  • Varietate de texturi. O mulțime de mici nuburi și texturi pentru a vă menține câinele angajat și mestecat.
  • Bun pentru sănătatea orală. Nuburile și părul servesc, de asemenea, pentru a vă menține dinții câinelui curați și promovați îngrijirea orală sănătoasă în timp ce mestecați.

Pro: Raportate pentru a rezista puilor duri mestecați și mențineți câinii distrați.

Contra: Nu pot fi înghețate sau au adăugat tratamente la ea.

2. Kong Pumppy Ball

Kong Puppy Toy

Despre: Kong Pumppy Ball este o jucărie dentită proiectată de Kong, una dintre cele mai cunoscute și mai renumite și mai renumite mărci de jucărie de câine de pe piață.

  • Proiectat pentru mestecare. Acest kong este realizat cu o formulă de cauciuc prietenoasă din dinți, proiectată pentru puii de îngrijire!
  • Veterinar aprobat. Jucarii Kong sunt recomandate de veterinari, formatori și experți câini de la peste tot.
  • Pot fi utilizate pentru lipirea. Kong-ul poate fi, de asemenea, bounced și aruncat în jur de proprietari, permițându-i să se dubleze ca o jucărie de grup distractivă care poate fi folosită pentru a lega cu puii tăi.
  • Varietate de dimensiuni. Vine în mai multe dimensiuni diferite în funcție de vârsta și greutatea puilor.
  • Compatibil cu tratamentele. Bilele Kong (cum ar fi multe produse Kong) poate fi umplute cu tratamente și înghețate, permițându-vă să creați gustări gustoase congelate care vă vor ameliora durerea pupurilor de mestecat în timp ce îl păstrează ocupat. Citiți selecția noastră completă de Kong rețete Pentru unele idei pentru a începe cu!

Pro: Proprietarii raportează că Kong-ul face o treabă minunată de a păstra puii ocupați, plus o modalitate excelentă de a vă hrăni câinelui meselor fără el să facă o mizerie sau să mănânce prea repede.

Contra: Asigurați-vă că ați comandat dimensiunea corectă, deoarece unii proprietari raportează primirea Kong-urilor care sunt prea mici pentru câinii lor.

Puppy Teakething Toy
3. Nyladbone Romp N` Chomp

Despre: Nylabone Romp N` Chomp este o jucărie albastră chemată, cu un centru care poate fi umplut cu tratate.

  • Tratați compartimentul. Are o secțiune în centrul jucăriei care poate fi umplută cu tratamente și alimente..
  • Freezabil. Pot fi înghețate pentru sesiuni lungi și mai reci de mestecare.

Pro: Pot fi umplute cu tratate sau apă și înghețate - se pare că se îngroapă destul de repede.

Contra: Unii proprietari raportează că reumplerea tratează că puteți comanda pentru această jucărie să pop și nu este forma corectă.

În timp ce jucăria a rezistat cel mai mult pupurilor, unii proprietari au descoperit că jucăria a fost ruptă destul de repede de câinii lor .

Puppy Denething Oase
4. Benebone unt de arahide doresc os

Despre: Benebone unt de arahide doresc os jucăria este un mestecător care vă permite câinele să mestece și să-i chomp toată ziua.

  • Unt de arahide aromatizat. Puii care iubesc untul de arahide nu vor dori sa opreasca sa se opreasca pe acest lucru!
  • Curbate pentru apucare ușoară. Designul Benebone este curbat astfel încât câinele dvs. să poată ridica cu ușurință un capăt și să mestece.

Pro: Proprietarii observă că câinii lor nu pot obține suficientă banda. În plus, aceste lucruri tind să dureze destul de mult timp, luând luni pentru a fi purtate departe.

Contra: Câțiva proprietari raportează că câinii lor mestecau oasele destul de ascuțite încât gingiile lor încep să sângereze. Sângerarea este destul de comună cu puii dentită, dar totuși doriți să luați oasele odată ce acestea sunt ascuțite pentru a evita orice rănire.

Puppy Teakething tratează
5. Chews Natural Elk

Despre: ELK Chews Antler sunt mestecați naturali care oferă nutrienți în timp ce câinele dvs. este dentihic.

  • De lungă durată. Elk coarne pot lua săptămâni pentru ca puștiul tău să mestece.
  • Nutrienți. Elk coarne sunt o sursă excelentă de calciu natural și proteine ​​pentru puii tăi!

Pro: Sursa naturala de proteine ​​si mestecând de lungă durată distracţie!

Contra: Mai greu decât chews Classic Puppy. De asemenea, asigurați-vă că ați cumpărat de la vânzători de renume pentru a se asigura că coarnele Elk sunt cu adevărat naturale și nu utilizează conservanți. Vedeți noi Lista celor mai bune Chews Elk Antler pentru câini pentru a afla mai multe!

***

Oricare dintre cele cinci jucării discutate mai sus ar trebui să vă ajute noul pui să facă față în timpul procesului dificil de dentiție. Doar asigurați-vă că vă urmăriți îndeaproape cât mai mult timp când îi dați o nouă jucărie.

Știți despre orice jucăriile de mare teșcă pe care le-am pierdut? Spuneți-ne despre cele pe care le-ați găsit în comentariile de mai jos!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 5 Cele mai bune jucării de mestecat pentru cățeluțe de îngrijire: jucării sigure pentru chomping