Câinele salvează viața proprietarului prin păstrarea caldă și chemarea ajutorului

Un om Michigan îi mulțumește câinele său pentru viața sa după ce a fost salvat de la ceea ce ar fi trebuit să fie o situație fatală. Omul, cunoscut doar ca Bob, sa văzut din ferma lui în ajunul Anului Nou pentru a colecta lemn de foc. Deși era doar aproximativ 24 ° Fahrenheit în afara, Bob a crezut că călătoria lui ar fi rapidă și doar a pus o cămașă, Johns lung și papuci.

Călătoria sa înăuntru a fost oprită, totuși, când a alunecat și a căzut, rupe gâtul lui. Bob spune că a țipat pentru ajutor, dar cel mai apropiat vecin trăiește un sfert de milă distanță și a fost ora 10:30.

Din fericire, câinele lui l-au auzit și a venit la salvare.

Kelsey, de cinci ani Labrador, a alergat la Bob și l-au pus pe vârful lui ca să-l țină cald. Ea și-a păstrat conștient prin lingerea mâinilor și a feței.

Câinele salvează viața proprietarului prin păstrarea caldă și chemarea ajutorului

LEGATE DE: 14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Bob spune că a împiedicat ajutor, dar a refuzat să-și părăsească partea pentru a-l menține cald și alertă. Dimineața, Bob nu a lăsat nici o voce să strige. Dar Kelsey nu se va opri la lătrat.

Potrivit lui Bob, ea a produs un scârțâit care a primit în cele din urmă atenția vecinului. Vecinul a ajuns la ora 18:30 în ziua de Anul Nou și imediat numite servicii de urgență.

La sosirea la spital, Bob era hipotermie. Temperatura sa de bază a fost sub 70 de grade Fahrenheit. Temperatura normală a corpului este de aproximativ 98.6 grade și hipotermie se fixează în orice punct după scăderea sub 95 de grade. În mod surprinzător, nici măcar nu avea degerături și îi atribuie direct hotărârii lui Kelsey de a-l menține cald.

Leziunile măduvei spinării lui Bob au provocat, de asemenea, paralizia picioarelor. Medicii au mers repede la locul de muncă și au fost surprinși de cât de repede a recuperat de la rănirea gâtului. Neurochirurgul său la Spitalul McLaren de Nord Michigan a raportat că Bob a început să-și miște extremitățile cu o putere mai mare imediat după operația sa și la numit miraculos.

RECOMANDAT: Știți cum să salvați viața câinelui dacă se sufocă?

Câinele salvează viața proprietarului prin păstrarea caldă și chemarea ajutorului

Chim Colen, MD, a explicat că majoritatea oamenilor nu se mișcă după suferințele rănilor măduvei spinării. Nu era sigur dacă temperaturile reci sau poziționarea lui Bob la ajutat, dar a spus că crede că Kelsey îl ține pe Bob în viață și la ajutat cu adevărat. El a spus că Bob a fost foarte norocos.

Fiica lui Bob, Jenny, a explicat că Bob și Kelsey sunt inseparabile. Când Jenny a sosit la casă pentru a vizita câinele, a văzut că Kelsey a adus orice îmbrăcăminte de Bob, ea putea găsi în camera de zi și a făcut un cuib din ea. Sa bucurat de Kelsey`s dragoste pentru Bob, și a devenit emoțional când a văzut vederea.

Jenny a adus Kelsey la spital pentru a vizita și a primit o îmbrățișare mare de la doctor la sosire.

Jenny a explicat că Bob a adoptat Kelsey când avea 6 luni. Trebuia să fie folosită pentru reproducere, dar Jenny este bucuros să raporteze că câinele a găsit un scop mai mare în această viață decât să aibă copii pentru tot restul vieții ei pentru un crescător. Se pare că Kelsey este foarte recunoscător pentru viața lui Bob la dat și i-a rambursat bunătatea de zece ori în actul ei de eroism și devoțiune.

Deși Bob trebuie încă să completeze fizioterapia extinsă pentru a-și recâștiga forța și funcția de membru, este de așteptat să facă o recuperare completă. El îi mulțumește celor doi eroi, câinelui său și medicului său, că sunt vii și astăzi.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele salvează viața proprietarului prin păstrarea caldă și chemarea ajutorului