Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

"Nu aveam nicio idee despre profunzimea iubirii, sprijinul emoțional și compania că un câine ar putea aduce."

Jason Bradford este un vindecător holistic și un terapeut de masaj care deține o companie numită Lucrări de corp, minte și spirit în Philadelphia.

În timp ce Bradford vindecă oamenii pentru o viață, el a fost în stare proastă în ultimele luni. Lăturile sale de sănătate l-au pus inițial într-un loc foarte întunecat, dar a găsit o lumină la capătul tunelului - sub forma unui catelus de chihuahua mic.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

O întâlnire fundamentală

Bradford se lupta cu o mulțime de afecțiuni, inclusiv febră și malnutriție ridicată. El a necesitat o mulțime de medicamente și nu a putut să mănânce alimente solide de câteva săptămâni la un moment dat.

Într-o zi, Bradford s-au speriat pe Facebook după ce nu a fost acolo de ceva timp. În timp ce scrolling, a văzut o postare despre o femeie care încurajează un câine în apropiere, iar câinele avea nevoie de o casă.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Fără înțelegerea cu adevărat de ce și împotriva nevoii corpului său obosit de odihnă, Bradford sa găsit sărind și să se îmbrace.

El a spus că știa că a trebuit să ajungă pe bicicletă și să se întâlnească imediat pe acest câine.

Bradford nu și-a explicat cu adevărat dorința. El a avut în vedere o pisică să-l țină compania, dar niciodată un câine. Totuși, dintr-un motiv, trebuia să se întâlnească cu acest catelus. El a spus că nu a fost implicată nici o logică, doar instinctul.

La întâlnirea cu catelul, Bradford sa îndrăgostit instantaneu. Câinele mic se potrivește într-o mână.

Trecerea aceleiași căi

Acest câine a avut o poveste interesantă, una care a rezonat adânc cu Bradford. El a suferit și a supraviețuit parvo. Parvovirusul este un virus periculos contractat de câini și poate fi fatal. Este aproape întotdeauna fatală pentru puii, ale căror sisteme imune nu pot face față atacului.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Doar simptomele PARVO pot fi tratate și poate dura câteva săptămâni sau luni pentru ca câinele să-și recâștige sănătatea.

Bradford a ajuns să înțeleagă că acest catelus a luptat o bătălie imensă pentru a putea trăi prin încercare. La vârsta de 5 luni, el a cântărit doar 2 kilograme. El a luptat cu Parvo de când avea o lună de vârstă.

Catelul încă mai era nevoie de îngrijire suplimentară, în curs de desfășurare pentru a vindeca pe deplin. Din motive, el spune că nu a înțeles, Bradford tocmai știa că trebuie să adopte acest câine.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Din fericire, adăpostul, Acct Philly, a aprobat adopția, iar călătoria vindecării și iubirii au început pentru perechea bolnavă.

Bradford a numit câinele maxim Larue - max pentru scurt.

LEGATE DE: Bolnav catelus motivat antreprenor pentru a-și începe propria afacere

La început, Bradford a trebuit să păstreze max hidratat cu picături de ochi. Max era încă slab din cauza faptului că nu poate mânca alimente solide - o luptă Bradford știa bine.

O mulțime de "primele"

Deoarece Max fusese în carantină la o astfel de vârstă fragedă, au fost multe lucruri pe care nu le-a avut încă o experiență. Acestea au devenit momente speciale pentru Bradford și Max pentru a experimenta împreună.

Bradford sa bucurat de a vedea Max Revel în cele din urmă să mănânce și să fie permise în afara.

Și apoi a venit ziua când Max a ajuns să se joace în cele din urmă cu un alt câine - ceva ce trebuia să fie lipsit de timp în timp ce încă vărsat virusul.

Bradford a introdus Max prietenului lui Chloe, și a fost un moment magic.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Bradford a spus că a adus lacrimi la ochi pentru a putea viziona Max interacționează atât de curios cu un alt animal. El a fost în cele din urmă doar să fie a câine.

Vindecare împreună

Bradford raportează că perechea a început să se sincronizeze în multe moduri. Dacă a băut, Max ar bea prea. Dacă Bradford ar putea lucra energia pentru a pregăti mâncare, Max ar mânca, de asemenea.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Max avea nevoie de o grijă deosebită, iar Bradford a fost capabil să-i dea asta. El a înțeles exact cum sa simțit Max, iar Max a ajutat-o ​​pe Bradford să fie mai puternică decât uneori dorea să fie.

Pentru că ar putea simți în mod constant dragostea și recunoștința de la Max, Bradford a avut un impuls suplimentar pentru a face lucruri pe care trebuia să le facă, în ciuda sentimentului prea slab.

Bradford a primit un pic mai slab după ce a adoptat Max, dar a fost Max care la ajutat să tragă. Bradford spune că Max la împiedicat să se destrame în timpul acestei părți a călătoriei.

LEGATE DE: Câinii ajută la anxietate și cum?

În zilele când Bradford nu putea reuși să iasă din pat, el știa că Max este încă nevoie de îngrijirea sa. Așa că a făcut-o.

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Uneori, când a fost îndoit în durere, Max i-ar fi înmuiată cu dragoste urechile și care ia dat lui Bradford moralul stimulent că avea nevoie să-l ia pe câine sau să se facă să mănânce ceva.

Max are prioritate față de starea lui Bradford. Împreună, ei sunt vindecați și vă vindecați reciproc.

Bradford spune, "Înainte de max, nu aveam nici o idee despre profunzimea iubirii, sprijinul emoțional și de însoțirea pe care un câine ar putea aduce.& # 8221;

Nu a fost până nu, eu însumi, am trecut printr-o experiență provocatoare și am avut nevoie de sprijin, că am reușit să înțeleg cât de vindecare un animal ca acesta ar putea fi."

Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt

Câinii ne ajută să ne vindecăm în atâtea moduri - emoțional, fizic și dezvoltat. Ei ajută oamenii prin depresie și prin obstacole fizice, iar Max dovedește că ne pot ajuta să ne recuperăm de la boală.

Dacă dumneavoastră sau pe cineva pe care îl cunoașteți se confruntă cu o luptă în viață, luați în considerare vizitarea adăpostului local de animale pentru a vedea dacă încurajarea sau adoptarea unui câine ar putea fi o opțiune bună în a ajuta procesul de vindecare.

Citiți următorul: Știință privind câinii de terapie pentru depresie

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Omul bolnav adoptă catelul bolnav și se vindecă unul pe celălalt