8 Povestiri despre oameni care fac lucruri extraordinare pentru câini

Am auzit cu toții, citiți despre câini fără teamă care și-au riscat viața pentru a-și salva proprietarii sau chiar oameni necunoscuți de pericol. În timp ce aceste povestiri sunt cu siguranță cele mai impresionante, există câteva povestiri uimitoare de salvare a câinelui care arată cum această legătură umană umană iubitoare merge în ambele sensuri. Aici am ales câteva dintre cele mai inimile exemple de oameni care fac lucruri extraordinare pentru câini.

Pastorul salvează un câine dintr-un iaz înghețat

Riscând-vă viața pentru o altă ființă umană este deja curajoasă, dar făcând-o pentru pooch-ul vecinului este un nivel complet diferit. Acesta este exact ceea ce a făcut Jeff Mann, un pastor de la Marshfield, când a observat un câine în mijlocul iazului său înghețat, așa cum a raportat de către SUA astăzi.

Situația nefericită a avut, din fericire, un sfârșit fericit, cu că este capabilă să tragă câinele din iaz cu o frânghie pe care a aruncat-o spre el, ceea ce a dus la una dintre cele mai uimitoare povestiri de salvare a câinelui acolo. Din fericire pentru Mann, și câinele, poochia era destul de inteligentă pentru a mușca pe frânghie, altfel pastorul ar trebui să se gândească la un alt plan.

Iată videoclipul:

Puppucinoși pentru câinii de salvare

Uneori, o acțiune colectivă înseamnă mai mult decât un singur act de eroism, care este cu siguranță adevărat în această singură bucată de povestiri de salvare a câinilor. Știm că câinii adăpostului de salvare nu trăiesc cele mai fericite vieți acolo, cel puțin nu până nu sunt adoptate. Cu toate acestea, un adăpost, Kitsap Society Humane De la Washington, merge cu adevărat lungimea suplimentară pentru a-și face ca câinii să se simtă bineveniți în timpul lor în adăpost, motiv pentru care nu este prezentat printre cele mai bune povestiri de salvare a câinilor.

Rezultatul arată astfel:

Câinii iubesc pauzele puppuccino
Kitsap Society Humane

În fiecare marți, unul dintre voluntarii adăpostului, Molly Clark, ia unul din canini spre Starbucks din apropiere pentru o ceașcă de puppuccino, care este, în principiu, un cappuccino pentru câini. Schimbarea mediului adăpostului este o mare experiență pentru câini, iar Molly aduce întotdeauna puppuccinos pentru câini care nu pot părăsi și premisele. Și pentru a ajuta adăpostul să găsească case pentru câini, starbucks a spus semne despre câinele săptămânii.

Câinii șoferi bea Starbucks
Kitsap Society Humane

Pentru imagini mai uimitoare, cum ar fi aceasta, verificați Societatea Humane Kitsap Contul Instagram.

Un adăpost ia câinii pentru puppuccinos pentru a le găsi case noi
Kitsap Society Humane

Meciul de box cu un cangur

Kangaroos, în timp ce drăguț și adorabil, poate fi, de asemenea, periculos. Un pumn de la un cangur poate provoca daune grave, dar o lovitură cu picioarele din spate de la un cangur în timp ce stă pe coadă poate fi fatală față de orice om sau animal. Din fericire pentru Greg Tonkins, un bărbat australian curajos, cangurul care a atacat câinele său pur și simplu a fost confuz după ce Greg l-a lovit în față pentru a da câinelui său un spațiu pentru a ieși din capacul lui Kangaroo.

După cum puteți vedea mai jos, planul a lucrat perfect, iar confuzia lui Kangaroo a permis lui Greg să-i spună povestea după aceea. Este cu siguranță ceva ce ați pus de multe ori printre poveștile dvs. obișnuite de salvare a câinilor.

Aici arăta cum arată:

Salvat de la un lift

Uneori, oamenii sunt doar în locul potrivit la momentul potrivit. Când se întâmplă acest lucru, primim povestiri uimitoare de salvare a câinelui ca aceasta. Învățând despre oameni buni, cum ar fi un manager de hotel numit Ben Duke, ale cărui reflexe au salvat viața unui pooch numit booo boo, iar acțiunile lor sunt tipul de povesti de salvare câine este ceea ce face oricare zi mai strălucitoare.

Ce sa întâmplat aici este că câinele Boo Boo a întârziat să meargă în lift cu proprietarul său și a rămas cu lesa prinsă în ușa liftului. Când liftul a început să urce, Duke a văzut posibilele tragedii care se desfășoară și a încercat să strângă lesa cu mâinile. Din fericire pentru Boo Boo și proprietarul său, a reușit să o facă exact la timp.

Urmăriți acest lucru desfășurați:

Când jucăriile devin vii

Uneori chiar un simplu gest poate merge mult. Deci, aici este ceva diferit, care implică benzile Ben care a decis să-și surprindă iubitul Dog Jolene și să se îmbrace ca jucărie preferată, Gumby. Poate că acesta este ceva ce vă puteți considera că vă surprindeți propria pooch?

Această faptă nu este cu siguranță în aceeași categorie ca și alte povestiri de salvare a câinelui de acte eroice care sfârșesc cu salvarea vieții unui câine, dar este o acțiune extraordinară care a adus o mulțime de bucurie unui câine și tuturor celor care au văzut videoclipul Reacția câinelui este exact așa cum ați aștepta - exuberarea.

Aruncați o privire și încercați să nu zâmbiți:

Salvatorul olimpic

Distribuirea conștientizării poate veni mult timp în abordarea unor probleme importante, ceea ce este mult mai eficient atunci când sunteți un participant la Jocurile Olimpice de iarnă care pot ajunge la milioane de oameni. Gus Kenworthy merită o mențiune pe orice listă de povestiri de salvare a câinelui, și de ce.

Gus este un schior freestyle din SUA, care a adoptat deja câțiva pui rătăciți în timpul Jocurilor Olimpice de iarnă din Sochi în 2014, Dar a făcut din nou titluri În timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din Coreea de Sud în acest an când a salvat 90 de câini de la o fabrică locală de carne de câine.

Gus salvează 90 de câini din ferma de carne din Coreea de Sud
Lee Jae-Won / HSI

Omul a adoptat la început un câine, în timp ce restul au fost transportate în SUA și Canada, cu asistență din partea societății umane internaționale. Aceasta poate fi o picătură într-o găleată, având în vedere cât de rău este situația acolo (există mai mult de 2 milioane de câini pe fermele de carne din Coreea de Sud), totuși este o modalitate excelentă de a răspândi conștientizarea despre această problemă și mulțumim Gus pentru acțiunile sale extraordinare. Verificați-l pe el contul Instagram aici.

Câini pe o fermă de carne de câine în Coreea
Lee Jae-Won / HSI
Unii dintre câinii de la ferma de carne din Coreea de Sud, pe care Kenworthy, au vizitat sâmbăta trecută
Instagram / Gus Kenworthy
Skierul olimpic ajută la salvarea a 90 de câini dintr-o fermă de carne coreeană
Instagram / Gus Kenworthy

O plimbare de neuitat

Din păcate, câinii nu trăiesc atâta timp cât oamenii fac și sfârșitul întotdeauna trebuie să vină. Dar cand acel moment sosește Puteți face un lucru extraordinar ca Mark Woods a făcut pentru nucul său de câine pentru a-i da un rămas bun pe care îl merită și a obținut meritând un loc în acest clasament de salvare a câinilor.

Povestiri extraordinare de salvare a câinilor
Spectacolul de dimineață

Când Mark a aflat că nucul trebuie să fie pus în jos din cauza sănătății sale deteriorate, el a decis să-l ducă într-o ultimă plimbare. De asemenea, a vrut ca lumea să se alăture lui așa cum a spus la revedere la poochia lui. Și lumea a răspuns. După ce am împărtășit ideea lui pe Facebook, sute de oameni au apărut pe Port Beach pentru a face o plimbare cu nuc și a fost cu adevărat o privire pentru a vedea.

Verificați acest lucru:

Salvat de un străin

Când Sara Melnicoff a mers pentru o plimbare de dimineață cu ei pooch Carli, ea nu a putut anticipa că un străin va ajunge să-și salveze viața câinelui ei. Carli a căzut în apele periculoase ale Mill Creek și când Sara a observat acest lucru, a început să-și ia pantofii pentru a intra în apă. Cu toate acestea, un tânăr pe nume Bobby L`Heaux a fost mult mai rapid, reușind să iasă repede din haine și să intre în apă.

Datorită reacției rapide Bobby, el a reușit să prindă Carli în aval după ce și-a făcut drumul prin roci alunecoase și curenți puternici, rezultând una dintre cele mai importante povești de salvare a câinilor. Check out Sara Melnicoff cont de Facebook Pentru mai multe poze Pooch.

Un bărbat a salvat un câine înec
Sara Melnicoff

Un băiat cu adevărat inteligent

Oamenii nu sunt singurii care ar trebui să fie prezentați printre cele mai mari povestiri de salvare a câinilor. Uneori instituțiile pot face, de asemenea, lucruri extraordinare pentru tovarășii noștri blânzi, cum ar fi Universitatea Johns Hopkins, care a avut unul dintre cei mai drăguți absolvenți de anul trecut.

Un câine de serviciu kirsch a fost acordată o diplomă de onoare După ce a participat la toate clasele cu proprietarul său, Carlos Mora, care a primit stăpânul său de știință în consiliere. Poochul adorabil purta un capac și o rochie pentru a se potrivi cu restul absolvenților într-o clipă pe care o va aminti de mult timp.

Ei au acoperit această știre în mai multe detalii despre Rachel Ray Show:

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 8 Povestiri despre oameni care fac lucruri extraordinare pentru câini