Câinele salvat de la abuz salvează copilul neglijat

Câinele salvat de la abuz salvează copilul neglijat

Un câine de salvare a plătit-o înainte prin salvarea vieții unei fete de 3 ani, care era goală și înghețată într-un șanț.

Arahidele este un câine vechi de 2 ani care sa găsit într-un adăpost din Michigan cu un an în urmă, după ce am avut o neglijență extremă și abuz.

Arahidele a ajuns la adăpost cu un stomac plin de covor, împreună cu coaste și picioare rupte. Toate rănile ei au avut loc la momente diferite. Din fericire, proprietarii ei au fost condamnați pentru abuzul de animale și a găsit-o într-o casă iubitoare.

Acum, un an mai târziu, ea a făcut salvarea.

Câinele salvat de la abuz salvează copilul neglijat

Peanut Proprietarul raportează că pe 17 martiea, Erau la domiciliul lor în Escanaba, Michigan când arahidele a început să se comporte ciudat. Ea a început să latra necontrolat, ceea ce a fost foarte în afara caracterului pentru comportamentul ei în mod normal timid.

Apoi a început să se ridice în sus și în jos pe scări în timp ce latră și să strige. În cele din urmă, proprietarul ei a lăsat-o afară. De îndată ce ușa se deschise, câinele se învârtea în câmpul din spatele casei; Baffled, proprietarul ei a urmat-o.

Arahide a alergat până când a ajuns la un șanț, apoi sa uitat la proprietarul ei.

El a încercat inițial să tragă pe gulerul lui Arahat pentru ao face să se întoarcă și să se întoarcă acasă, dar când părea mai îndeaproape la fața locului, a văzut ceva oribil - o fetiță goală și curbată într-o minge. Temperatura a fost înghețată și se tremura.

Omul a acționat rapid să sară în șanț, să o înfășoare în cămașă și să se întoarcă acasă (cu arahide chiar în spatele lui).

El și familia sa au numit 911, acoperind fata în pături pentru ao încălzi în timp ce așteptau să ajungă la sosire.

Când a sosit ambulanța, toată fetița ar putea spune a fost: "Doggie."

Proprietarul arahidei

Copilul a fost confirmat ca fiind rănit și a fost dus la un spital din apropiere pentru teste. Între timp, poliția a mers la ușă la ușă, încercând să-și găsească părinții. Părinții au fost în cele din urmă situați în apropiere.

La investigații ulterioare, sa stabilit că Casa părinților nu era nesigură, nesanitară și nepotrivită pentru copii. Fata a fost păstrată să se întoarcă la casa părinților ei, iar sora ei a fost scoasă din ea. Cele două fete sunt acum în îngrijirea serviciilor de protecție a copilului.

Cazul este acum în mâini din Procuratura Județeană Delta pentru revizuire.

Adăpostul de la delta a lăudat câinele și familia pentru fapta lor eroică. Arahidele a fost lăudat pentru acțiunile ei, iar familia ei a fost de acord că "a șasea sens" a salvat viața acestui copil.

Nu poate fi sigur de ceea ce arata arahide la suferința acestei fete. Câinii au simțuri care sunt mult mai intensificate decât ale noastre. Dar un lucru este pentru certitudine - arahide a salvat viața unei fetițe care se confruntă exact ceea ce a experimentat arahide, exact la aceeași vârstă.

Fata asta a fost scutita de o viata de neglijare. Și este dificil ca oamenii să empatizeze cu abuz sau neglijență suferiți de oameni și animale de companie, dacă ei înșiși au suferit ceva din asta.

Poate că, în anii următori, această fată va fi inspirată să salveze mai mulți oameni și câini din ororile pe care ea și ei și peanutul ei eroic, au știut.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele salvat de la abuz salvează copilul neglijat