14 Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Câinii fac animale de companie minunate. Ei sunt ascultători mari, însoțitori foarte loiali și iubiți. Mulți oameni spun că viața lor ar fi goală fără câinele lor. Părinții de companie își iau canininele peste tot și se bucură de simpla lor prezență. Deținerea unui câine, totuși, poate fi mai benefică decât să vă facem fericiți ca un tovarăș de încredere. Există mai multe beneficii pentru sănătate pe care le oferă proprietatea câinilor.

Evident, atunci când vine vorba de tratament medical, cum ar fi chirurgia sau terapia fizică pentru a reabilita un membru rănit, nu există o alternativă mai bună decât un chirurg experimentat într-o cameră de operare sterilă, cu o mulțime de asistență sau o cameră plină de echipament cu un terapeut de reputat. Cu toate acestea, potrivit experților și studiilor de cercetare, există numeroase condiții medicale sau impacturi asupra sănătății pe care un câine poate avea o influență pozitivă asupra.

Nu este uimitor faptul că o varietate de condiții grave și probleme de calitate a vieții pot fi ajutate pur și simplu prin alegerea de a deveni proprietar de câine? Adoptarea unui câine și adăugarea unui alt membru familiei poate fi o modalitate excelentă de a aduce viața locuinței și bucuriei ocupanților, precum și îmbunătățirea sănătății fizice și mintale a celor din jur. Mai jos, enumerăm 15 moduri modul în care câinii sunt mai buni decât medicii și modul în care își îmbunătățesc sănătatea.

14 cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Epilepsie. Câinii pot să detecteze convulsii epileptice înainte de a se întâmpla și de a ajuta oamenii în timpul crizelor epileptice.

Individualii cu epilepsie care dețin câini au raportat Câinii îi avertizează înainte de o confiscare, alertați proprietarul la debutul unei confiscări înainte de începerea acestuia. Există, de asemenea, grupuri care încearcă să antreneze câini în scopuri de serviciu. Acești canini sunt chemați Câinii care alertează cu convulsii (Triste) și ar trebui să-și avertizeze proprietarul într-o criză înainte de a începe, precum și să protejeze individul de la rănire în timpul crizei și să ofere confort, după cum este necesar - în special pentru persoanele care suferă de epilepsie mai tineri. Există câini specifici care se specializează numai în asistarea proprietarilor după ce a avut loc convulsii, iar acestea se numesc câini de răspuns la convulsii (SRDS).

Chiar dacă acest lucru a fost observat de mai multe ori în mass-media în trecut, dovezile sunt încă anecdotale în cea mai mare parte. Acest talent că multe rase de câine pot posta în prezent în cadrul anchetei "# 822; de către cercetători și trebuie să așteptăm dovezi mai concludente înainte de a pretinde că este un fapt.

Între timp, știm că majoritatea câinilor vor reacționa de obicei la proprietarii care au convulsii psihogene non-epileptice (PNES), care este adesea eronate Pentru o epilepsie reală. Cu toate acestea, chiar dacă câinele nu poate avertiza cu adevărat o convulsie iminentă - care rămâne încă de încheiat - câinele poate oferi asistență importantă în timpul și după o confiscare prin protejarea individului de la un rău suplimentar. Un câine poate fi, de asemenea, instruit pentru a reaminti individului să ia medicamente vitale care împiedică să se producă convulsii.

Experții epilepsiei sunt, de asemenea, pe gardul asupra faptului dacă câinii pot detecta o criză reală epileptică, dar ele evită, de asemenea, respingerea acestora și consideră că există o posibilitate ca câinii să poată detecta epilepsia. Gregory Krauss vorbește despre a Studiu de Adam Kirton În Calgary:

Patruzeci de procente din familiile au raportat că câinii lor au dezvoltat o abilitate de a răspunde la convulsii. Familiile au raportat că aproximativ 20% din câinii lor au arătat că a alertat comportamentul înainte de convulsii copiilor. Familiile au fost rugate să păstreze jurnalele răspunsurilor câinilor lor la convulsii în studiu și nu este clar dacă acest comportament de alertare a fost ca răspuns la schimbări subtile ale comportamentului la debutul convulsii copiilor. Nici un câine în dr. Studiul lui Kirton, de exemplu, convulsii incorect anticipate în studiu, care este destul de puțin probabil.& # 8221;

Citirea ulterioară a detectării convulsii și cum fac acest lucru:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

ADHD. Câinii pot ajuta copiii și adulții cu tulburare de deficit de atenție / hiperactivitate, ajutând la concentrarea asupra unei singure sarcini.

Atulburarea de hiperactivitate a deficitului de atent (ADHD) devine mai frecventă nu numai în rândul copiilor din America, ci chiar și în rândul copiilor printre adulți și în multe țări diferite. Cu toate acestea, copiii cu ADHD, în special, trebuie să învețe responsabilitatea și importanța completării sarcinilor, deoarece aceasta este o cale vitală pentru a învăța. Experții sunt Vorbind acum Despre cum cu un câine în casă, copilul are o ființă vie care îi place să le arate consecințele dacă animalul nu este hrănit sau scos la timp, care la rândul său combate simptomele ADHD.

Având un câine permite, de asemenea, copilului un alt playmate, deoarece copiii cu ADHD au tendința de a avea exces de energie. Ele pot avea, de asemenea, niveluri mai mari de stres datorită tulburării. Acestea pot fi atenuate pur și simplu, având un câine în imediata vecinătate, așa cum sa discutat mai devreme în articol. Cercetare ulterioară a demonstrat, de asemenea, că având un câine în jurul poate oferi o strategie terapeutică care va îmbunătăți și va spori intervențiile cognitiv-comportamentale pentru copiii cu ADHD.

Chiar dacă există studii care prezintă efecte pozitive asupra persoanelor cu ADHD de la a avea un FIDO în jur, dovezi științifice concludente concludente cu privire la beneficiile proprietății animalelor de companie pe ADHD încă lipsește, dar Unii experți încep să cântărească. Un studiu UCI urmărește să vadă dacă copiii cu tulburare de deficit de atenție pot beneficia de tovarășii canini în jur și până acum, rezultatele pare a fi pozitive:

& A lansat studiul în iulie 2010 și spune că deja văd dovezi că copiii beneficiază într-adevăr de a fi în jurul câinilor. Nu știu dacă este reducând simptomele lor, spune ea, dar este scăderea stresului asupra copilului și întregului sistem de familie."

În loc de a fi o distragere a atenției, caninii au un efect calmant care ajută copiii să se concentreze asupra sarcinilor precum citirea și scrierea. Câinii ajută, de asemenea, cu abilitățile lor sociale. "Ei iau apărarea copiilor", spune Schuck. Cei care au provocări sociale se pot referi la acestea.`& # 8221;

Citirea ulterioară asupra modului în care câinii afectează diferiți oameni (nu doar copii) cu ADHD:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Cancer. Caninii special instruiți pot mirosi multe tipuri diferite de creșteri canceroase la om în primele lor etape.

Multiplu Studiile au arătat în mod repetat că câinii pot să-i avertizeze pe oameni la prezența cancerului în corpurile lor. Sentimentul uimitor al câinilor - care este 100.000 de ori mai acută decât cea a oamenilor - poate ridica compuși volatili organici sau COV. Aceste COV pot fi cauzate de prezența cancerului a corpului omului, permițând ca câinilor să fie instruiți pentru a elimina persoanele care suferă de cancer.

Studiile au aratat că anumite rase de câine sunt mai bune la mirosul indicațiilor de cancer decât altele, în timp ce câinii individuali specifici pot fi mai buni la acest loc de muncă decât alții, indiferent de rasa lor, cu câțiva canini care detectează 500 cazuri de cancer. Prin urmare, este un proces de încercare și de eroare pentru a găsi un câine care poate fi folosit pentru acest efort. Cu toate acestea, odată ce se găsește un câine de succes, ele pot fi instruiți să miroasă diferite forme de cancer, de la sân la vezica urinara la piele, plămân, prostată și cancerele colorectale. Cercetătorii italieni au descoperit că câinii pot înghiți cancerul de prostată cu Precizia de 98 la sută.

Acest proces înseamnă că un câine poate diagnostica pur și simplu cancerul cu simțul mirosului. Nici un doctor nu a fost încă capabil să realizeze ceva similar fără a trece printr-o multitudine de teste. Aceasta deschide o lume a posibilităților în viitoarele cercetări și prevenire a cancerului. Cu toate acestea, metoda este încă nepopulară în rândul multor proprietari de animale de companie, iar majoritatea vor fi opt-in pentru o vizită la clinica lor locală, unde necesită mai multe teste și analiza datelor înainte de a vă putea spune în mod concludent că aveți cancer, unde este localizat și dimensiunea masei.

Spre deosebire de cazul cu câini de alertare a convulsiei, dovezile la faptul că canini pot să miște și să detecteze organismele canceroase la om sunt mult mai concludente, iar mai multe organizații încearcă acum să antreneze câini în scopuri în acest scop. Iată ce experții Pe cercetarea cancerului trebuie să spună despre acest lucru:

Baza științifică a capacității câinilor de a detecta mirosul de cancer este considerată a fi legată de compușii organici volatili produși de celulele maligne. Sa constatat că, în timpul creșterii creșterii tumorale apar în unele dintre proteinele celulare, ceea ce duce la peroxidarea componentelor membranei celulare, care produce apoi compuși organici volatili care pot fi detectați în spațiul de cap al celulelor.& # 8221;

Mai multe referințe și lectură ulterioară la capacitatea câinilor de a detecta pacienții cu cancer:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Osul și puterea musculară. Având un câine poate ajuta părinții de companie să mențină oase și mușchi mai puternici.

Continuând pe aceeași notă, există mult mai multe beneficii pentru exercițiile regulate cu câinele dvs. decât prevenirea problemelor inimii. După cum sa menționat mai sus, proprietarul câinelui mărește probabilitatea de a-ți exercita mai mult zilnic și, prin urmare, menține o sănătate generală mai bună. În calitate de proprietari de câini, nu găsim întotdeauna dorința de animale de companie de a ieși la cele mai incomode ori prea amuzant (jocul de vizionare de tronuri?), dar având un câine care vă deranjează să ieșiți afară și vă cere să le umblați de mai multe ori pe zi, nu vă voie îmbunătățiți mai mulți factori din sănătatea ta.

Beneficiul suplimentar de a avea un câine și de a lua aceste plimbări regulate de două până la trei ori pe zi timp de cel puțin 30 de minute este că este bine pentru sănătatea osoasă, conform Mai multe studii. Proprietarii de câini care își iau animalele de companie pentru plimbări regulate tind să petreacă aproximativ o oră mai mult pe exerciții fizice decât persoanele care dețin indivizi. Ei au, de asemenea, tind să ajungă la o gamă mai mare de mișcare datorită tendinței lor de a petrece mai mult timp pe plimbări și exerciții în timp ce se joacă cu câinele.

Evident, deținerea unui câine nu se referă direct la oasele mai puternice, de aceea încă mai trebuie să faceți un efort petrecând timpul în afara cu FIDO. Pe partea luminoasă, având un set de oase puternice va fi prima dvs. armă împotriva unui corp de îmbătrânire și Combaterea osteoporozei. În plus, nu numai că plimbări zilnice cu un câine considerat un exercițiu de greutate pentru mușchi și rezistență și densitate osoasă, dar oferă, de asemenea, proprietarilor cu mai multe oportunități de a ieși în soare, ceea ce ridică producția corpului dumneavoastră de vitamina D, necesară pentru oase sănătoase și pentru an îmbunătățirea starea de spirit.

Citirea în continuare a modului în care câinii ajută la îmbunătățirea densității osoase și a sănătății generale:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Sanatatea inimii. Există o legătură directă între proprietatea câinilor și inima sănătoasă, mai puțină șansă de atac de cord, recuperare rapidă de la un atac de cord și o longevitate sporită după un atac de cord.

Menținerea inimii sănătoase este parțial un proces de a mânca drept și parțial obținerea cantității adecvate de exercițiu. Genetica unuia joacă, de asemenea, un rol în cât de bine inima va funcționa pe tot parcursul vieții lor, dar există foarte puține lucruri pe care le puteți face pentru a vă modifica ADN-ul propriu, oferindu-vă astfel mai multe motive pentru a accentua dieta sănătoasă și pregătirea obișnuită. Exercitarea, care este una dintre cele mai importante părți ale sănătății cardiovasculare bune, este adesea negată de mulți. Dar dacă puteți adăuga doar un mic exercițiu în programul zilnic, acest lucru va fi semnificativ reduceți șansele de a deveni victimă a atacului de cord sau a unei multitudini de alte probleme legate de sănătatea inimii.

Din fericire, dacă sunteți proprietar de câine, sunteți aproape automat ridicat din categoria pacienților cu potențial la o boală cardiacă, conform Studii multiple. Șansa de a obține suficient exercițiu în rândul părinților câinilor este de două ori mai mare decât ar fi pentru cei care nu dețin un câine. Având un prieten blană care vă reamintește la intervale regulate pentru a vă lega pantofii de mers pe jos și pentru a ieși din ușă și vă ține răspunzător pentru că nu pierdeți niciodată aceste plimbări, este un mare stimulent pentru a satisface acest program de exerciții și păstrați-vă inima în stare bună de sănătate.

American Heart Association au spus că de multe ori că alegerea de a deține un câine înseamnă lucruri bune pentru nivelurile de colesterol (le scade), nivelurile de stres (le scade și ele scade chiar și riscul de obezitate (verificați primul articol din referințele de mai jos Pentru o multitudine de dovezi științifice). Prin urmare, deținerea unui câine este mai bună decât vizitele regulate la medic, deoarece câinele poate consolida pozitiv îndeplinirea unui program de exerciții regulate. Este destul de posibil ca cea mai ușoară modalitate de a vă menține pe un program pentru plimbări regulate, care este o sursă mai bună de antrenament cardio decât nici un exercițiu deloc. Un măr pe zi nu poate păstra doctorul o modalitate, dar petrecerea timpului cu FIDO în aer liber în mod regulat, cu siguranță. Veți avea, de asemenea, o șansă mai mare de a supraviețui după un atac de cord, Potrivit unui alt studiu.

Ceea ce este și mai interesant este că în conformitate cu Harvard experți și mai multe studii, nu numai despre exercițiul sau prevenirea numai; și - mai important - sa observat că, spre deosebire de pisicile care nu aveau niciun efect asupra sănătății inimii proprietarilor, câinii pot ajuta la problemele dvs. cardiovasculare chiar dacă le aveți deja:

Un studiu # 8220 a analizat 48 de persoane cu hipertensiune arterială și locuri de muncă cu stres ridicat care au convenit să adopte un câine sau o pisică dacă a fost întrebată așa. Jumătate a făcut, iar șase luni mai târziu, cei care au primit un câine sau o pisică au scăzut semnificativ tensiunea arterială atunci când sunt stresate.

Obținerea unui câine pare, de asemenea, să vă ajute chiar dacă aveți deja boli de inimă. Un studiu din 1995 a urmat 369 de persoane cu boli cardiovasculare. Un an mai târziu, cei care dețin un câine au fost de patru ori mai probabil să fie vii decât cei care nu aveau un câine. Pisicile, totuși, nu și-au îmbunătățit șansele de supraviețuire ale proprietarilor lor.& # 8221;

Referințe și citirea în continuare a modului în care câinii vă ajută să vă păstrați inima în formă mare:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Durere cronică. Câinii îi ajută proprietarii să amelioreze simptomele de la anumite tipuri de boli cronice, precum și să-și ia mintea de durere.

Cercetările arată că durerea cronică devine un lucru comun și Problema majoră a sănătății nu doar printre americani, dar în majoritatea țărilor. Dar, recent, mai mulți oameni au pretins faptul că animalele de companie și în special câinii au ajutat la ameliorarea problemelor dureroase cronice.

Unii proprietari de animale de companie vă pot spune că câinele lor simte atunci când au o flare de durere cronică, cum ar fi durerea artritei sau un episod de migrenă. Acești proprietari se pot așeza și de obicei, animalul lor de companie se va alătura acestora. Contactul fizic cu câinele poate oferi confort prin căldura corpului lor. Căldura din prezența lor, pe lângă asigurarea confortului, poate ajuta la ameliorarea unei dureri asociate cu arderea anumitor condiții.

Studiile au arătat că câinii de fapt ajută la condiții grave de sănătate, cum ar fi Fibromialgia. Eforturile sunt în prezent făcute pentru a face o anumită rasă de câine de păr mexican (xolocciecinul sau xolo pentru scurt) câini de serviciu Pentru persoanele cu afecțiuni precum fibromialgia, unde căldura intensă a corpului de la câine ajută la atenuarea durerea cronică asociată cu starea. Terapia asistată de animale pentru suferinzi de durere cronică câștigă mai multă tracțiune cu știința care oferă ca câinii de terapie să poată fi reduce semnificativ durerea și suferință emoțională pentru pacienții cu durere cronică, inclusiv pacienții cu copii.

Aici sunt specialiștii Fibromialgia explică Beneficiile pe care animalele de companie le pot asigura pacienților:

Dacă aveți un câine acasă și ați crezut: "Mă simt mult mai bine, mai puțin stresat, etc. Când petrec ceva timp cu câinele meu ", tocmai ați validat acest studiu. Oamenii cu un câine de companie, pisică sau un alt animal de companie găsesc adesea timp cu animalele de companie liniștitoare. Acum știți că de data aceasta mai mult decât vă distrage atenția de la simptomele dvs. Având un timp pufos poate fi o modalitate bună de a ajuta la aducerea simptomelor un pic și poate fi ceva de adăugat înainte de exercițiu, relaxare și așa mai departe.& # 8221;

Citirea în continuare a modului în care câinii și animalele de companie în general pot ajuta pacienții cu dureri cronice:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Depresie. Proprietatea câinilor a fost dovedită a vindecă depresia, diminuează simptomele unei depresie și chiar previne depresia, precum și îmbunătățirea sănătății mintale generale.

Allviația depresiei cu ajutorul proprietății câinilor este, fără îndoială, cel mai mare beneficiu al adoptării unui catelus. Cei care nu au trecut niciodată prin simptome de depresie nu pot fi conștienți de modul în care se poate obține această tulburare mentală. Depresia este extrem de dezactivată din punct de vedere social și, în mod surprinzător, la unii, chiar fizic, unde poate deveni mai rău decât multe boli cronice de durere, cum ar fi artrita. Din fericire, tovarășii noștri canini sunt acolo pentru a ne ajuta. Iată un răcoros Slideshow cu povestiri de la pacienții cu depresie la modul în care câinii îi ajută să facă față acestei boli.

Depresia afectează 14.8 milioane de americani în fiecare an, sau aproximativ 6.7% din populație. Cu mulți suferinzi, este important să se găsească mijloace pentru a aborda problema. A deveni un proprietar de câine este o modalitate simplă de a ajuta la ameliorarea simptomelor depresiei. Au găsit studii Acest lucru a fi adevărat cu ceva timp în urmă și cercetarea ulterioară a confirmat doar suspiciunea pe care animalele de companie - și câinii - ajută la o durere de depresie aliază.

Atunci când pacienții cu simptome de depresie solicită ajutor profesional, medicii pot să-și poată diagnostica cazul depresiei și pot prescrie medicamente sau terapie pentru a ajuta la rezolvarea problemei. Cu toate acestea, majoritatea profesioniștilor din domeniul medical nu ar fi în măsură să ajute un pacient să scadă nivelurile de depresie fără ajutorul unor medicamente care au o abundență de efecte secundare negative. Alegerea unui câine ca primul dvs. instrument pentru a lupta depresia este cea mai bună decizie pe care o poate face un viitor proprietar al animalelor de companie, deoarece efectele secundare ale proprietății câinilor depășesc cei de a lua pastile zilnice.

Studiile au arătat că mulți proprietari de câini au raportat dovezi anecdotice că cheltuielile între 15 și 30 de minute cu FIDO își sporesc simțul calm și ajută la ștergerea stresului. Știința este de acord cu aceste afirmații, pentru că ceea ce se întâmplă când ești a petrece timpul Cu catelul dvs. este dopamina și prelucrarea serotoninei în creier sunt crescute, care sunt instrumentele primare pentru combaterea simptomelor depresiei. Oxitocina este un alt hormon care joacă un rol imens pentru pacienții cu depresie și cercetarile au demonstrat că câinii cresc nivelurile de oxitocină la persoanele cu animale de companie și proprietarii particulari de câini în comparație cu alte animale.

Este comparabil cu faptul că are un partener uman să-și petreacă timpul, ceea ce ajută o persoană să se relaxeze și să se simtă mai bine despre situația lor de viață și stilul vieții. Problemele zilei pierd, de asemenea, semnificație atunci când un pacient cu depresie se pot relaxa cu câinii lor, chiar mai mult decât cu oamenii. PsihologieTodey Spune că proprietatea animalelor de companie pentru depresie este aplicabilă în special persoanelor în vârstă care suferă de tulburarea mentală, mai ales pentru că motivul major al depresiei este, de obicei, singurătatea:

Persoanele cu sprijin social uman inadecvat pot beneficia cu adevărat de proprietatea animalelor de companie și de legăturile emoționale pe care le oferă animalele de companie. Odată cu slăbirea legăturilor de familie extinse, persoanele în vârstă sunt în mod special expuse riscului de a deveni singure, izolate și deprimate. Cercetările se uita la vârsta de 60 de ani și mai în vârstă, care nu locuiau împreună cu tovarășii umani, dar trăiau cu un animal de companie. Probabilitatea ca proprietarii non-PET să fie diagnosticată ca fiind deprimată din punct de vedere clinic a fost de patru ori mai mare decât cea găsită în animalul de companie care a deținut oameni de aceeași vârstă. Au existat, de asemenea, dovezi că proprietarii de animale de companie au cerut mai puține servicii medicale și au fost mult mai mulțumiți de viața lor.& # 8221;

Referințe și cercetări suplimentare privind modul în care câinii pot ajuta la ameliorarea simptomelor depresiei:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Artrita reumatoida. A deveni proprietarul câinelui poate ajuta la rezolvarea simptomelor RA și poate chiar împiedica RA cu totul.

Cu majoritatea condițiilor de sănătate, este mai ușor să faceți tratamentul sau tratamentele necesare dacă vă puteți gândi la alte lucruri. Când vine vorba de artrita reumatoidă, deținerea unui câine poate ajuta cu acest lucru în două moduri. Primul lucru care vine în minte, în mod similar cu modul în care câinii beneficiază de pacienți cu condiții cardiace, este că câinii vă fac să ieșiți afară și să vă mutați. Unele dintre jocurile pe care le joci cu un câine - cum ar fi aruncarea unei bile sau Frisbee - lucrați articulațiile și ajutați la atenuarea o parte din durerea asociată cu artrita.

Ca terapie asistată de animale studiile au aratat, Câinii sunt, de asemenea, o mare distragere a atenției în general. Pentru cei care suferă de durerea artritei reumatoide, având o față iubitoare, fuzzy împinsă în a voastră la intervale regulate, determină o distragere ideală. Câinii sunt mari pentru a cere atenția sau a face lucruri care generează un râs, făcând o mare divertisment. Proprietarii de câini se găsesc complet uitând la orice durere pe care o întâmpină, deoarece prietenul lor blând le-a dat altceva care să se concentreze asupra.

Cercetări suplimentare privind terapia asistată de PET pentru pacienții care suferă de artrită reumatoidă, precum și de Multe alte boli este pe cale ca mai multe cazuri raportează rezultate pozitive. Cu toate acestea, este important să rețineți că o altă cercetare a găsit o posibilă legătură între animalele de companie și cauzele RA, deși aceste rezultate sunt departe de concludente și majoritatea experților susțin că legătura este prea slabă pentru a face încă nicio revendicări, dar există O astfel de posibilitate, Deși în primul rând asociate cu deținerea pisicilor și a păsărilor ca animale de companie. Oricum, mai multe studii sunt încă necesare pentru o concluzie clară și până acum am văzut rezultate mai pozitive decât negativ cu pacienții cu artrită reumatoidă cu câini.

Articole privind modul în care pacienții își pretind animalele de companie ajută la rezolvarea durerii artritei reumatoide:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Interacțiune socială. Câinii ajută oamenii cu interacțiuni sociale, precum și asistarea celor cu tulburări de anxietate socială.

Dovezile științifice arată că există mai mult decât o singură cale Cum deținerea unui câine poate fi mare pentru viața dvs. socială. În primul rând, deținerea unui câine vă scoate din casă mai des, ceea ce am stabilit în Sanatatea inimii Secțiunea de mai sus cu dovezi către cercetarea științifică. Nu aveți nici o scuză pentru a evita să vă lăsați reședința atunci când câinele dvs. trebuie să meargă la baie și trebuie să lucreze la o anumită energie prin plimbări sau călătorii regulate în parc. Ascunderea în casă este imposibilă. Dacă sunteți destul de norocoși să aveți o curte mare, nu trebuie să mergeți departe de casă. Cu toate acestea, chiar și venturarea în curte poate fi o oportunitate socială dacă aveți vecini apropiați și cercetarile arata că câinii sunt un instrument excelent pentru interacțiunile sociale de acest fel.

În al doilea rând, dacă doriți să utilizați dețineți un câine în avantajul dvs., există o mulțime de modalități de a fi social prin câinele dvs. Luând câinele dvs. pentru o plimbare pe un traseu bine folosit sau într-un parc local pentru a merge sau a unui parc de câine pentru a permite câinelui să exercite o oportunitate de socializare amplă, care a fost dovedit în știință. Vor fi tone de oameni la un parc, pe o pistă sau la un parc de câine. Majoritatea oamenilor care dețin câini îi plac față de ceilalți, iar vizitatorii parcului de câine sunt întotdeauna dispuși să discute animalele lor de companie și ale dvs. Ventilarea într-un parc pentru o plimbare, între timp, vă va pune în imediata apropiere a unui teren de joacă sau a unui câmp de minge, unde vor fi localizați copii care iubesc câinii de companie și părinții lor vor fi în apropiere - mai multe oportunități de socializare și o mulțime de șanse să se întâlnească cu noi oameni.

Folosind câinele dvs. pentru a fi mai multe mijloace sociale mai mici Riscurile mortalității și eventual durata de viață mai lungă. Medicii pot da sfaturi foarte clinice atunci când vine vorba de îmbunătățirea vieții dvs. sociale. Cu toate acestea, ele nu pot fi întrerupătorul dvs. de gheață sau de a da un impuls la stima de sine pur și simplu prin faptul că sunteți cu dvs. în timp ce încercați să socializați, spre deosebire de câini.

Referințe și citirea în continuare a capacității câinelui dvs. de a fi un facilitator al interacțiunii sociale:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Beneficiile pentru sănătate pentru seniori. Persoanele în vârstă care adoptă câini au înregistrat îmbunătățiri majore de sănătate fizică și psihică.

Devenind mai vechi Trebuie să vă concentrați asupra șederii sănătoase, în mișcare cât mai mult posibil și rămâneți pozitivi și ocupați. Fiind un proprietar de câine în ultimii ani vă ajută să faceți toate cele de mai sus fără efort conștient. Chiar dacă câinele tău îmbătrânește cu tine, câinele încă mai trebuie să meargă la baie și să exercite suficient pentru a evita obezitatea. Acest lucru păstrează și proprietarul câinelui, ceea ce, la rândul său, are o abundență de efecte pozitive asupra dovezilor de sănătate pentru care am examinat mai sus.

Pentru cei care locuiesc în facilități de viață asistate, vizite regulate de la câinii de terapie a fost arătat Pentru a crește starea de spirit și a contribui la extinderea duratei de viață a locuitorilor. În mod normal, locuitorii mai în vârstă vor aștepta la vizitele regulate programate și o scurtă vizită cu un câine înseamnă toate beneficiile petrecerii timpului cu un partener canin, fără a fi nevoie să țineți pasul cu hrănirea și îngrijirea animalului. Cu toate acestea, există și mai multe beneficii pentru persoanele în vârstă pe care un câine le poate oferi.

Câinii pot ajuta pacienții vârstnici cu Alzheimer, Motive pentru care se întorc la discuția noastră despre câini și interacțiuni sociale. În plus, pur și simplu de mers pe jos câine în mod regulat și angajarea cu vecinii sau cu alți câine de câine în jurul valorii pot scădea în mod semnificativ șansa de a dezvolta boala Alzheimer, ceea ce înseamnă că proprietatea Pet este un instrument perfect pentru prevenirea împotriva Alzheimer, demență și tulburări psihice similare. Mai mult Rapoarte pozitive De la pacienții care lucrează cu câini de serviciu (sau câini de demență) se afișează online, ceea ce este un semn bun pentru cei care gândesc Adoptarea unui catelus și petrec ani în vârstă mai mare într-o companie de un animal loial.

Am întâlnit rapoarte despre modul în care câinii ajută la scleroza multiplă printre pacienții vârstnici precum și ajutor pentru a face față Stresul suplimentar. Pe baza mai multor studii privind proprietatea câinilor în rândul persoanelor vârstnice, experții lucrează la dezvoltarea facilităților și serviciilor cu câini care se specializează în asistarea vârstnicilor și alți pacienți cu diferite tipuri de probleme de sănătate mintală. Interacțiunea cu câinii pare să aibă mai multe beneficii pentru seniori decât cercetătorii și-au imaginat că acum găsesc mai multe Perks suplimentar pentru a deveni proprietar de câine în anii tăi mai vechi.

Cele mai multe dintre aceste beneficii pozitive pentru sănătate fie pentru persoanele în vârstă, fie pentru orice proprietari de câini de orice vârstă, într-adevăr, trec prin impact psihologic pe care îl au însoțitorii de la om. Experți din Asociația Americană de Psihologie au rezumat Unele dintre aceste studii în acest fel:

Ultimul studiu, cuprinzând 97 de studenți cu o vârstă medie de 19 ani, a constatat că animalele de companie pot face ca oamenii să se simtă mai bine după ce au experimentat respingerea. Subiecții au fost rugați să scrie despre un moment în care s-au simțit excluși. Apoi li sa cerut să scrie despre animalul lor preferat sau să scrie despre prietenul lor preferat sau să deseneze o hartă a campusului lor. Cercetătorii au descoperit că scrisul despre animalele de companie a fost la fel de eficient ca și scrierea despre un prieten când a venit să renunțe la sentimentele de respingere.& # 8221;

"Prezenta lucrare prezintă dovezi considerabile că animalele de companie beneficiază de viața proprietarilor lor, atât psihologic, cât și fizic, servind ca o sursă importantă de sprijin social", au scris cercetătorii. "În timp ce munca trecută sa concentrat în primul rând pe proprietarii de animale de companie care se confruntă cu provocări semnificative de sănătate ... Prezentul studiu stabilește că există multe consecințe pozitive pentru persoanele de zi cu zi care dețin animale de companie."

Citiți mai multe despre modul în care câinii pot ajuta persoanele vârstnice:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Sodia generală. Câinii își pot îmbunătăți starea de spirit a proprietarilor prin scăderea nivelurilor de hormon de stres și creșterea nivelurilor de hormon de fericire.

Cei care nu știu, starea noastră de spirit sunt Foarte dependent pe hormonul numit cortizol. Dacă nivelurile de cortizol se ridică, starea de spirit coboară, ceea ce înseamnă că deveniți branky și poate chiar ușor deprimat. Studiile au arătat că pur și simplu petrecerea timpului cu câinele dvs. scade Nivelul de cortizol îmbunătățind astfel starea de spirit a proprietarului câinelui. Acesta este un impact impresionant că câinele dvs. poate avea asupra dvs. pur și simplu prin a fi cu dvs. Medicii nu pot ajuta la scăderea cortizolului, nici nu pot ajuta la creșterea nivelului de serotonină, ceea ce este un hormon asociat cu bunăstarea și studiile pentru care am acoperit mai sus

Mai multe studii au arătat modul în care proprietatea de companie poate scădea tensiunea arterială care, la rândul său, ameliorează stresul mental. Un alt studiu a fost realizat relația dintre oxitocina și proprietatea câinilor și rezultatele au arătat că proprietarii de animale de companie au avut o dispoziție îmbunătățită semnificativ de a interacționa cu câinii lor, mai ales după privirea în ochii puilor lor.

Experții pe PTSD se află, de asemenea, pe acest subiect să-și exprime concluziile. Ei au revizuit o bucată bună de dovezi științifice pentru a concluziona că câinii pot ajuta nu numai cu tulburarea de stres post-traumatic, ci Ridicați starea de spirit de părinți câini în general.

Proprietarii de câini înțeleg efectele pe care animalele le au asupra lor și apreciază impactul pozitiv Prezența simplă a câinelui lor asupra vieții lor și a stării de spirit și a bunăstării generale. Acesta este un factor care nu poate fi explicat cu ușurință celor care văd că o ființă cu patru picioare care găzduiesc, droolii și nevoile luate mai degrabă decât o altă ființă vie care iubește și vă ajută să vă simțiți mai bine, dar știința are cu siguranță a încercat, în principal studiind Terapie Dogs. Acum este bine recunoscut de iubitorii de animale, iar comunitatea medicală deopotrivă că având un câine poate însemna o stare de spirit generală mai bună și îmbunătățită calitatea vieții.

Mai multe articole privind abilitățile animalelor și câinilor de a ridica starea lor de proprietari:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Beneficiile pentru sănătate pentru copii. Ea a fost dovedită că copiii care dețin câini experimentează mai multe beneficii majore de sănătate fizică și mentală.

Când vine vorba de copii și câini, lista cercetării științifice este nesfârșită. Majoritatea studiilor actuale arată modul în care proprietatea Pet oferă beneficii majore pentru familii cu copii. De exemplu, unele studii au arătat că copiii care trăiesc cu animale de companie sunt mult mai puțin susceptibile de a dezvolta alergii la Pet Dander, conform Pentru experți. Ele sunt, de asemenea, mai puțin susceptibile de a suferi de astm, în conformitate cu mai multe cercetări și această hârtie în special. Sănătatea mintală este, de asemenea, îmbunătățită printre adolescenți și nu numai copii mici.

Studii au arătat, de asemenea că o anumită colonie bacteriană din cadrul sistemului digestiv este responsabilă pentru protejarea împotriva alergiilor și a infecțiilor căilor respiratorii. Când un câine este prezent în reședință, un copil este expus la praf care crește prezența acestor bacterii speciale. Acest lucru scade apoi șansele de probleme serioase de sănătate cum ar fi virusul sincițial respirator sau RSV. Câinele este un purtător de diverși microbi din exterior. Când se mișcă în mod regulat între interior și exterior, nu numai că păstrează praful și microbii din interiorul casei în mediul înconjurător, dar introduce și noi microbi. Acest lucru creează o varietate pe care copilul este expus și creează noi anticorpi în sistemul lor imunitar ca urmare a expunerii respective.

Mai mult, având un câine în casă tinde să ajuta la îmbunătățirea ajutorului Sistemul general imunitar al copiilor și sugarilor. Copiii care au câini sunt găsiți că au sisteme imunitare mai bune pe măsură ce îmbătrânesc, făcându-le mai bine să se ocupe de boli și să scadă numărul lor de zile bolnave în timpul școlii sau în muncă. In cele din urma, Mai multe studii arată că având un câine la domiciliu va îmbunătăți probabil sănătatea fizică a copilului și condiția inimii lor.

Desigur, unul dintre cele mai populare motive pentru care majoritatea proprietarilor viitori de animale de companie caută să adopte un câine pentru copiii lor este de a ajuta la asistență Cazuri de autism și anxietate socială. Din fericire, multiple studii au arătat cum câinii ajută copiii cu autism, în special faptul că câinii poate scădea Nivelul de cortizol în copiii cu autism (până la o înălțime de 48%), lăsându-le astfel în stare de spirit mai bună. Cel mai mare beneficiu de oferirea unui copil autist cu un partener canin este interacțiune socială, care ajută la rezolvarea provocărilor impuse de autism în rândul copiilor. Datorită faptului că autismul este atât de comun în rândul copiilor, relația dintre proprietatea animalelor de companie și a copiilor cu autism este studiată foarte activă cu rezultate din ce în ce mai pozitive Revenind.

Anxietatea socială este foarte frecventă în aceste zile, și psihologi și alți experți plasați un mare accent Cu privire la modul în care câinii pot ajuta să se ocupe de această problemă în continuă creștere:

Studiile anterioare sugerează că, în prezența animalelor de companie, copiii cu tulburări de spectru autism funcționează mai bine din punct de vedere social, & # 8221; a spus James Griffin, pH.D., din ramura de dezvoltare și comportament a copilului la Institutul Național al NIHNET KENNEDY Shriver, Institutul Național de Sănătate Copilului și Nichd). Prezentul studiu oferă dovezi fiziologice că proximitatea animalelor ușurează stresul pe care copiii cu autism le pot experimenta în situații sociale.& # 8221;

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Independenţă. Câinii ajută oamenii cu o varietate de tulburări fizice și psihice diferite să devină mai independente în viața lor de zi cu zi.

Acest beneficiu special al proprietății câinilor este larg răspândit. Câinii pot fi instruiți pentru a fi câini de serviciu, amintirea oamenilor cu condiții de a-și lua medicamentul, ajutând la sarcini cu care oamenii cu anumite condiții nu putea să completeze pe cont propriu sau chiar să-i ajute pe indivizi cu boala Parkinson să trăiască pe cont propriu prin îndeplinirea sarcinilor pe care persoana nu le-ar putea face pe cont propriu. În mod normal, majoritatea acestor beneficii ale proprietății animalelor de companie se vor aplica persoanelor în vârstă; Cu toate acestea, persoanele non-superioare care au probleme cu a deveni independente în cadrul societății pot, de asemenea, beneficiază foarte mult de Adoptarea unui câine.

Posibilitatea de a vă menține propria independență este un aspect important pentru calitatea vieții și sănătatea mintală generală și cercetarile arata că câinii pot ajuta cu siguranță cu asta. Dacă nu dețineți un animal de companie și vine vorba de a admite că nu puteți funcționa fără ajutorul unui alt adult, această experiență poate fi o realizare foarte deprimantă pentru persoanele care se luptă cu condițiile de sănătate, care afectează astfel condiția în mod negativ mod sau construirea pe ea. Acest lucru, la rândul său, scade speranța de viață între multe persoane, deoarece acei oameni au o perspectivă mai puțin pozitivă, mai mare nivelurile de stres, șansa sporită pentru dezvoltarea depresiei, mai probabil să evite contactul uman și, în cele din urmă, mai puțin dintr-un motiv pentru a lupta pentru a trăi mai mult.

Există multe domenii diferite în care câinii de asistență, câinii de serviciu, câinii de terapie, câinii de ghidare și alte tipuri de canini de lucru pot îmbunătăți în mod semnificativ calitatea vieții, ajutându-le și ajutându-i pe acești indivizi să devină mai independenți. Fie că este A handicap fizic sau a handicapul mental, Știința spune că adoptarea unui animal de companie va duce, de obicei, la un rezultat pozitiv.

Aceasta este, evident, o zonă în care un medic nu a putut ajuta o persoană să reușească, dar un câine poate. Medicii vor referi, în mod normal, vor referi la programele de asistență sau să le ajute să găsească o facilitate de viață asistată, oferind materiale cu privire la modul în care să se ocupe de aceste probleme sau să ofere consultanță și programe care vizează abordarea acestor probleme. Cu toate acestea, este o mulțime de muncă pe care majoritatea persoanelor nu le pot lua și unde rezultatele nu sunt garantate niciodată. Din fericire, pur și simplu să fie parteneriat cu a câine de serviciu poate permite unui an a anilor de independență suplimentară fără aceste programe.

Citirea în continuare a modului în care animalele ajută oamenii să devină mai independenți:

Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii

Învățarea și citirea. Având un câine în jurul valorii de a ajuta copiii să învețe să citească; Adulții cu câini sunt, de asemenea, mai buni la învățare.

Pe partea de sus a ceea ce sa spus despre capacitatea câinilor de a îmbunătăți sănătatea mentală și fizică a copiilor, cercetătorii au De asemenea, a descoperit că tovarășii canini pot ajuta copiii să învețe cum să citească. Citirea este o abilitate care poate fi o provocare care să se dezvolte, în special pentru tinerii și copiii de vârstă fragedă, în special cu probleme de stima de sine sau de atenție. Din fericire, programele care implică un câine și permit unui copil să citească câinele au arătat că va spori foarte mult abilitățile copilului pur și simplu oferind o ureche simpatică printr-o ființă non-verbală.

Dacă vă gândiți la asta, acest lucru nu este surprinzător deloc. Pur și simplu, având un prieten canin pe care copiii îl consideră un ascultător activ, copiii sunt încurajați să practice să citească cu voce tare. Citind la un câine într-un cadru pașnic scade nivelul de stres a cititorului care se luptă și oferă stimulente pentru a îndeplini sarcina pur și simplu de a se distra pe ei înșiși și pe câine. Câinele se află pur și simplu cu răbdare și pare a fi un ascultător atent. Nu vor exista comentarii dureroase dacă cititorul este în mod greșit, totuși, atunci când ascultătorul este blană și cu patru picioare.

Mai mulți câini de astăzi pot fi găsite în biblioteci alături de proprietarii lor, ajutându-i cu învățarea și citirea. Experții explică Cum funcționează acest lucru și de ce câinii sunt capabili să ajute nu numai copiii cu misiunile lor de lectură, ci ajută și adolescenții și adulții cu învățare:

Dacă aveți un câine sau orice fel de animal de companie, fără îndoială că ați găsit-vă conversații cu animalul dvs. Potrivit unui expert, 48% dintre adulți se confruntă cu câinii lor. Uneori este mai ușor să vorbești mai degrabă cu un câine decât un om. Și când vă strângeți la câinele dvs. despre profesorul dvs. sau șoferul care vă taie pe trafic - știi că înțeleg (bine, un fel de). Această legătură cu canin-umană este utilizată pentru a ajuta copiii mici să citească. Așa cum vorbești cu câinele dvs., copiii preferă să citească la câini, iar cei cu deficiențe de lectură sunt o citire mai confortabilă la un câine decât un profesor sau un părinte.

Câinii fac acum parte din programele de bibliotecă publică din întreaga țară pentru a ajuta să lupte cu cititorilor și să se îmbunătățească prin citirea unei povesti unui câine. Un articol din Biblioteca Journal despre aceste programe de câini de terapie citează o universitate de soțuri care constată că cititorii care au început să participe la un studiu au făcut mai multe progrese când citesc la câini decât cei care citesc la oameni. Nici un cuvânt despre cât de mult învață câinii sau dacă preferă în cazul în care lucrurile sălbatice sunt la ouă verde și șuncă.& # 8221;

Referințe și citirea în continuare a câinilor Abilitatea de a îmbunătăți abilitățile de învățare și lectură în rândul copiilor:

Un medic este de neprețuit în multe situații. Dacă există o prejudiciu care pune viața în pericol sau o intervenție chirurgicală necesară pentru a crește speranța de viață sau a calității vieții, nu este nimic mai bun decât un medic. Cu toate acestea, este pur și simplu uimitor câte moduri diferite pe care un câine îți poate îmbunătăți sănătatea, fizic și mental. Cel mai mare beneficiu al acestui lucru este că nu trebuie să lucrați la el, care altfel ar crește probabil nivelul de stres, riscurile depresiei și șansele de dezvoltare a altor dizabilități mentale sau fizice. Având un câine în jurul valorii de este destul de probabil cel mai simplu mod de a face față mai multor probleme de sănătate la copii, adulți și vârstnici.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 14 Cazuri dovedite științific în care câinii sunt mai buni decât medicii