Proprietar abandonează câine în mașină într-o zi fierbinte de căldură pentru a cumpăra hrană pentru animale de companie

Câinele excesiv de pui abandonat într-o mașină într-o zi fierbinte fierbinte devine salvată de samariteni buni, în timp ce proprietarul la lăsat să cumpere niște mâncare de companie.

În vreme caldă, temperatura în interiorul autoturismelor poate trage până la niveluri mortale. De aceea, lăsând pe cineva într-o mașină fără aer condiționat, chiar și cu fereastra deschisă, este greu descurajată și poate duce la rănirea gravă și chiar moartea. În unele țări și u.S. afirmă că este și ilegal.

Kaz Bam mergea despre afacerea ei în afara unui supermarket Coles din Byford, Perth, într-o dimineață ocazională de sâmbătă, când a observat ceva foarte greșit. A fost doar ora 11:30 dimineața și soarele era furios afară. Temperaturile au lovit 35 de grade Celsius, sau 95 de grade Fahrenheit.

Ce a văzut Bam? Un câine de companie nevinovat blocat în interiorul unei mașini și a plecat singur! Bam a știut imediat că a trebuit să-i ajute pe puști. Împreună cu un alt passery care a observat ce sa întâmplat, Kaitlyn Murphy, precum și un al treilea martor de sex masculin îngrijorat, Bam a încercat să vadă ce se poate face pentru a ajuta câinele.

Din fericire, ușa mașinii a fost deblocată, iar străinii au fost capabili să vă echipeze să deschidă ușa și să-l scoată. L-au adus afară, și l-au bătut când să obțină apă pentru puștii fierbinți să bea. Trebuie să fi fost o ușurare uriașă pentru el!

Câine salvat de la o mașină fierbinte
Facebook / Foc și salvare NSW LIDCOMBE

Proprietarul câinelui sa întors curând și a fost surprins să vadă trei străini total cu câinele în afara mașinii sale. L-au furat furios și au continuat să raporteze ce sa întâmplat cu RSPCA. Potrivit proprietarului săracilor, el a scos în a cumpăra mâncare de câine în supermarket și nu credea că va dura mult. El și-a cerut scuze pentru greșelile lui cu trio, potrivit Yahoo.

În doar zece minute, temperatura din interiorul unei mașini se poate dubla chiar și în zilele foarte fierbinți, ceea ce duce la încălzire și decese. Deși proprietarul nu a vrut să-i facă rău câinelui său, ignoranța pe ceea ce este de obicei un fapt cunoscut în mod obișnuit este motivul suficient pentru furie. Pupul lui ar fi putut fi rănit grav!

Citiți următorul: 15 sfaturi de siguranță pentru călătorii cu câini în mașini

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Proprietar abandonează câine în mașină într-o zi fierbinte de căldură pentru a cumpăra hrană pentru animale de companie