Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

Un câine a fost pierdut, a căzut într-o gura și a devenit impusă pe o țeavă subterană. El a supraviețuit, datorită unei echipe de salvări dedicați.

Când Amy Ochs nu a putut găsi brusc câinele ei de 13 ani, Blizzard, se întrebă unde ar fi putut dispăru.

Ea și-a deschis ușa din față pentru al chema după ce a fost lăsată la 5 minute înainte de celălalt câine de familie, Maverick. Maverick a venit când a fost chemat. Blizzard nu a făcut-o.

Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

Când Och și prietenul ei de familie au început să caute Blizzard, au auzit brusc zgomote ciudate.

După un timp, Och a observat că capacul la manșonul de pe partea de acces a fost de fapt oprit.

Privind în jos în gaură, prietenul lui Och a văzut Blizzard situată în gaura într-o piscină de sânge, cu un obiect ascuțit prin piciorul stâng. Câinele a fost grav rănit.

Panicking și fără să știe ce să facă, Ochs a sunat 911. Colorado Springs Aplicarea legii animalelor (ALE) și pompierii au apărut rapid, și au ajuns imediat să lucreze salvând pe Blizzard.

Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

ALE Officer Sara Tucker a declarat că chemarea de ajutor a fost de fapt cel mai bun lucru pe care Och ar fi putut face; încercând să salveze viața lui Blizzard, probabil că l-ar fi ucis. Prejudiciul său a cerut o echipă de profesioniști cu abilități variate pentru a-l scoate în siguranță, în viață și fără un prejudiciu suplimentar.

Tucker a spus că aceasta a fost una dintre cele mai ciudate situații pe care le-a văzut; Blizzard a aterizat doar calea cea bună în interiorul gaurei mari de a se impala, dar, de asemenea, a aterizat în mod corect de a nu fi ucis.

Un medic veterinar, Jennifer Rainey, a fost, de asemenea, chemat la scenă, și ea a fost aleasă ca persoană să coboare în gheață cu Blizzard pentru al scoate afară.

Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

Rainey, care lucrează cu Societatea umană a regiunii Pikes Peak a coborât în ​​gaură și a trebuit să evalueze rănile lui Blizzard. I-a dat imediat o doză de medicamente pentru durere, pentru că el a fost agățat de mușchi și piele de la antebrațul stâng.

LEGATE DE: Uita-te ca salvatori curajosi salva 9 catelusi dintr-o cava mica

Pe măsură ce Rainey a interpretat sarcina lentă și calificată de a elibera cu atenție blizzard-ul de la țeavă, soțul lui Och Don Johnson sa așezat lângă omul, mângâindu-l pe Blizzard și la mângâind-l să-l calmeze.

Rainey a trebuit să asigure familiei că salvații au fost acolo pentru a salva de fapt Blizzard, nu-l eutanizează. Familia se teme că li se va spune să o facă din urmă.

Rainey a spus că este întristată de oameni care crede că un fel de lucru și presupune că acesta este motivul pentru care atât de mulți oameni încearcă să-și salveze propriile animale din situații periculoase, în loc să sune la felul în care a făcut-o.

Când a fost în cele din urmă scos din gura, viscolul a primit oxigen, sedative, amelioratori de durere, fluide și alte tratamente de către Rainey. Apoi a fost urcat la veterinarul său obișnuit și sa transferat în curând la VET de urgență. El a fost în manșele un total de 3 ore.

Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou

Printr-un anumit miracol, Blizzard nu a suferit daune permanente grave.

În timp ce familia a așteptat la medicul veterinar să audă despre statul Blizzard, membrii societății umane și de pompieri au așteptat cu ei, dornici să afle aceleași informații. Ochs a spus că acest gest a însemnat o mulțime de ea.

După șederea sa la spital, Blizzard a reușit să meargă acasă la Ochs, soțul ei, 7 copii și 2 nepoți, care toți erau dornici să-l primească acasă pentru recuperarea sa.

La ancheta lor post-traumică, familia a descoperit că un urs a rupt o parte din gardul din jurul curții lor, și așa a ieșit blizzard. Ei au reparat de atunci gardul și vor lua măsuri pentru a se asigura că acoperirea omenești se află în poziție.

Blizzard va continua să facă o recuperare completă.

Deci, să fie o lecție. Dacă întâlniți un animal în primejdie, sunați imediat la 911 și obțineți ajutor de la oameni care au abilitățile necesare pentru a face salvarea în siguranță.

Citiți următorul: Câinele salvat de la abuz salvează copilul neglijat

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele supraviețuiește în mod miraculos fiind impozite prin metrou