Câinele conduce salvatorii la 10 pui abandonați

Câinele conduce salvatorii la 10 pui abandonați

Sună ca o poveste de la un vechi Lassie Episodul, dar un câine de erou în Dallas de salvare de plumb la 10 pui abandonați și mama lor pe 10 martie 2015. În timpul uneia dintre cele mai reci iernile de la Dallas, câinele mamei, Mona și cele 10 pui abandonați au fost salvate datorită ajutorului a unui amestec îndepărtat la Labrador Cine lucrătorii de salvare au dublat afectiv "erou."

Timp de câteva săptămâni, un rătăcitor evaziv de sex masculin a oferit ofițerilor de control al animalelor o alergare pentru banii lor într-un parc situat în zona Dallas, TX. În mod surprinzător, în acea marți a mers până la ei și a început să lanseze neîncetat. Lucrătorii au încercat să se rotească în parc în parc de ceva timp, dar nimeni nu putea să-și ia mâinile pe erou.

Lucrătorii de salvare care erau familiarizați cu parcul se temeau că câinele poate fi bolnav sau s-ar fi putut întâmpla ceva. Eroul încă nu ar veni la ei, dar el a păstrat la lătrat până când doi muncitori l-au urmat. De fiecare dată când s-ar apropia de el, el va alerga din nou și va continua la lătrat.

LEGATE DE: 11 sfaturi vitale despre cum să aveți grijă de un câine

Lucrătorii de salvare a animalelor au spus că este ca și cum ar fi țipat la ei să-l urmeze, așa că este exact ceea ce au făcut. Au fost conduse într-o zonă dens împădurită a parcului și nu au putut să creadă ceea ce au găsit.

Câinele conduce salvatorii la 10 pui abandonați

Au început să audă puii plângând când se apropie și au urmat sunetele unui copac ars. Acolo au găsit zece pui de tremururi și mama lor epuizată, încercând împreună să rămână caldă.

Marina Tarashevsce, unul dintre lucrătorii de salvare care a urmat eroul, a spus că lucrează în parc în ultimele săptămâni și bănuia că Mona era însărcinată.

LEGATE DE: 16 cei mai buni câini pentru familii cu copii

Ea a spus că strigătele căței erau foarte slabe și Mona era prea epuizată pentru a face orice zgomot. Fără ajutorul eroului, ea nu crede că le-ar fi găsit vreodată.

Lucrătorii de salvare a luat eroul, puii și Mona către un adăpost local de animale în care ei au fost potrivite cu o casă foster. Ei spun că este posibil ca eroul să fie tatăl puii, dar asta nu a fost încă confirmat.

Câinii vor putea să rămână împreună până când puii sunt suficient de bătrâni pentru a-și părăsi mama. Grupul de salvare a animalelor speră să găsească case potrivite pentru toți puii odată ce ei sunt înțărcați și, de asemenea, încearcă să găsească o casă pentru totdeauna care va adopta atât eroul, cât și Mona, astfel încât să fie capabili să rămână împreună.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele conduce salvatorii la 10 pui abandonați