Câinele pierdut cere poliției pentru ajutor și ajută la găsirea familiei sale

Bull-ul de pitut care sa pierdut sa comportat ca si cum ar fi cunoscut-o pe acel ofițer akers o va ajuta ... si a facut!

Un câine pierdut de la Walnut Creek din California știa exact unde ar putea obține ajutor. Bull Pit, care nu avea o etichetă sau un microcip, a sărit în interiorul unei mașini de poliție parcat de drum ca și cum ar fi lăsat polițiștii să știe că ea a fost separată de familia ei.

Ofițerul akers a fost așezat la Broadway și Newell, în după-amiaza de duminică, când a văzut câinele a sărit în mașină. Ofițerul de poliție și-a dat seama că Pit Bull ar putea fi pierdut recent din casa iubitoare a cuiva și nu o ușoară, deoarece părea să fie în stare bună de sănătate și a fost îngrijită de bine. Creatura cu patru picioare a demonstrat, de asemenea, că este o puști bine pregătiți și ar putea înțelege că comenzile rămân, stau și stau jos.

Un taur dulcet care sa pierdut

Ofițerul akers au avut o idee strălucitoare de a ajuta câinele să-și găsească familia. El a condus taurul pit într-un adăpost local de animale, cu speranța că proprietarii ei ar veni să o caute acolo.

Taurul pierdut Pit așteaptă într-o mașină de poliție

Pe drum spre adăpost, cu toate acestea, polițistul a fost martor la fel de dulce Bull Bull este într-adevăr! Câinele anonim sa așezat confortabil în timpul ofițerului Aker în timp ce a condus la Contra Costa Services Animal.

Când ofițerul a plecat de pe câine, ea știa și cum să-i arate recunoștința pentru că a dat poliției un sărut pe obraji. Că sarutul a fost prins pe cameră și postat pe Walnut Creek Police Departamentul Facebook.

Câine pierdută mulțumesc ofițerului de poliție

Pit Bulls au o reputație pentru a fi vicios, dar acest câine pierdut a demonstrat că acest stereotip nu este adevărat.

Reunitat cu familia ei

Cu ajutorul adăpostului, forța de poliție a lui Walnut Creek a plecat să caute familia taurului Pit. Nu după mult timp, ofițerii au raportat că câinele, al cărui nume real este Quinn, se întoarce cu familia ei.

Proprietarii ei, familia Davis, au dezvăluit pe postul de pe Facebook că Quinn a fost luat de fapt din casa lor printr-o cunoaștere. Ei au crezut că această persoană ar fi putut avea altceva planificată pentru câinele dulce, dar ei recunosc că a ajuns în siguranță în grija unor agenți de ofițeri.

Ce să faci dacă îți pierzi câinele

Este devastatoare atunci când a Câinele lipsește Dar proprietarii de animale de companie trebuie să-și obțină gripile, deoarece următoarele 24 de ore vor fi un timp crucial. Acesta va ajuta la înscrierea unui grup de oameni pentru a vă ajuta să găsiți câinele lipsă și să acoperiți mai mult teren.

Faceți o mișcare a cartierului mai întâi și încercați să apelați numele câinelui. Pe măsură ce căutați, informați vecinii că câinele dvs. lipsește și le arată fotografiile puilor, pe care probabil că le aveți pe telefonul dvs.

Dacă căutarea cartierului nu sa dovedit cu succes, atunci creați fluturași cu:

  • Fotografia curentă a câinelui
  • O descriere a animalului de companie
  • Detaliile dvs. de contact
  • Alte informații utile care sunt utile pentru căutare

Luați în considerare oferirea unei recompense în fluturaș, pentru a vă stimula șansele de a găsi puiul. Postați flyerul în jurul cartierului dvs., precum și site-urile din apropierea locului dvs. Puteți urma un eșantion de flyer de la Pet FBI.

Dacă câinele dvs. are un microcip, sunați compania să le informeze despre ceea ce sa întâmplat, astfel încât să vă poată alerta și atunci când au conduce. Apoi vizitați veterinarii locali sau adăposturile animalelor și întrebați dacă ați putea lăsa niște fluturași la locul lor.

Utilizați Social Media pentru a vă maximiza căutarea. Aceste zile, mulți câini pierduți au fost reunite cu familiile lor, deoarece oamenii împărtășesc de bună voie povestiri de câini lipsă pe Facebook, Twitter și Instagram. În afară de social media, puteți posta și un fluturaș pe Craigslist și în timp ce sunteți pe acest site, căutați sub "# 8220; găsit & # 8221; secțiune doar în cazul în care cineva a postat de fapt despre găsirea câinelui tău.

Citiți următorul: 5 moduri de a vă proteja câinele de hoți

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câinele pierdut cere poliției pentru ajutor și ajută la găsirea familiei sale