Soldierul american luptă pentru custodia unui câine care și-a salvat viața

Soldierul american luptă pentru custodia unui câine care și-a salvat viața

Dacă ați pierdut vreodată un animal de companie și ați avut ocazia bucuroasă de a se reuni cu ei, atunci veți înțelege acest coster emoțional de veteran al Armatei Reimer.

Alex Reimer a fost desfășurat în străinătate cu Howard, un taur de pit instruit pentru a mirosi bombe. Ca orice câine și manipulatorul lor uman, au format o puternică legătură în timpul lor împreună.

Povestiri ale câinilor militari și personalul lor sunt întotdeauna fascinante. Perechea sa privit unul după celălalt și chiar a salvat viața fiecăruia mai mult decât o dată. Când tururile lui Howard s-au terminat și s-au retras din U.S. Armata, a fost pus pentru adopție înapoi în Statele Unite.

Atunci când turul lui Reimer a datoriei a ajuns la o închidere în 2013, a început să caute Howard doar pentru a descoperi că a fost adoptat de o altă familie. Howard a fost adoptat de fostul deputat Deon Fuller al lui Hoke County County.

Totul părea să meargă bine pentru Howard câinele și sa spus că se adaptează perfect la viața civilă. Reimer, cu toate acestea, a revendicat altfel. El a spus că Howard nu a fost îngrijit în mod corespunzător și nu a vrut să stea pentru asta. A urmat o bătălie de custodie.

Deon Fuller, noul proprietar al lui Howard, a declarat că a tratat Howard cât mai bine posibil și că pretențiile lui Reimer erau neadevărate; Cazul tău clasic al el a spus, a spus el. Fuller a crezut că Howard să fie drept și refuzat să-i dea reimer, deoarece este acasă cu noua sa familie.

Acestea sunt circumstanțe dificile; Cui îi aparține cu adevărat Howard? Handler-ul său sau noua sa familie? Poate amândoi, sau nici unul dintre ei?

Cine are dreptate în această situație? Acest lucru sa dovedit a fi o problemă foarte încălzită care a câștigat atenția națională. Reimer a stabilit o petiție la schimbare.org și o pagină Facebook numită & # 8220;Aduce Howard Home,& # 8221; care are în prezent 36.000 de plăceri.

Aduceți fotografia Howard Home Petition
Aduce petiția Howard Home. Fotografie: Schimbare.Org

Armata Veteran Reimer are mai multe motive pentru a dori Howard înapoi decât doar posibilele pretenții de maltratare. Reimer suferă de PTSD și dorește să fie reunit cu Howard; În plus față de Howard fiind cel mai bun prieten al său, el va folosi și Howard ca câine de terapie.

Acest lucru aduce o întrebare bună: ar trebui să fie păstrat un tip de câine de serviciu pentru manipulator după pensionare? Sau dacă manipultorii au cel puțin prima alegere dacă doresc să păstreze câinele ca animal de companie personal după munca lor?

Poate că nu fiecare manipulator vrea câinele lor după pensionare. Poate că aduc amintiri rele, poate că familia lor este alergică; Oricare ar fi motivul, nu este absolut nimic în neregulă cu asta.

Dar nu credeți că manipulatorii ar trebui să obțină cel puțin o alegere? Cei mai mulți câini de serviciu și manipultorii lor formează o legătură ca nici un altul. Imaginați-vă că a fost de până la tine și câinele dvs. să nu se țină doar unul pe altul, dar să salveze și sute de alții. Acesta este un alt tip de legătură.

Cu toate acestea, trebuie să ne gândim și la situația din perspectiva lui Fuller. Mergeți la adăpost, alegeți un câine care se întâmplă să aibă o istorie uimitoare, se potrivește perfect cu întreaga dvs. familie și vă îndrăgostiți de el.

Bull militar și manipulatorul său
Reimer și Pit Militar Bull Howard. Foto: Alexander Reimer

Acum, un an sau două mai târziu, obțineți un apel spunând că trebuie să-i dați înapoi pentru că altcineva îl vrea. Evident, de aceea Fuller a refuzat să dea Howard înapoi la reimer.

Fuller a continuat să insiste că Howard a aparținut pe bună dreptate și noii sale familii de când a fost adoptat după pensionarea sa de la armată. El a refuzat să se gândească chiar la predarea Howard înapoi la reimer.

La 23 noiembrieRd, Cu toate acestea, Fuller și-a schimbat mintea; el a decis că Howard ar trebui să se întoarcă la reimer.

Nu există niciun motiv clar care a adus schimbarea lui Fuller a inimii, dar presupus, Fuller și-a pierdut slujba asupra atenției naționale, acest caz primit. Oricare ar fi motivul, mă simt trist pentru că trebuie să renunț la un membru al familiei și să-și piardă locul de muncă, dar fericit pentru reimer că își întoarce cel mai bun prieten al său.

Care sunt gândurile tale despre situație? Care credeți că este chiar aici?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Soldierul american luptă pentru custodia unui câine care și-a salvat viața