Cum să facem față cu pierderea unei pisici

Nu devine niciodată mai ușoară.

Doare, de fiecare dată.

Indiferent de cât de multe pisici trebuia să renunț, indiferent de circumstanțe.

Pierderea unui membru al familiei întotdeauna doare.

Și toți, fiecare are un loc special în casa noastră și inimile noastre.

Pentru totdeauna.

Cea mai recentă pisică pe care trebuia să o lăsăm că a fost Flecki, Tomul nostru Gri și White, care a adorat copiii și, din păcate, a fost, de asemenea, foarte nosy. El a iubit doar să meargă în casele vecinilor și sărind în mașini.

Așa l-am pierdut în februarie.

Ne-am căutat cu disperare peste tot, dar fără succes. La un moment dat se credea că este văzută în roaming în oraș, dar chiar și cu conducerea în jur și numindu-i în mod constant numele pe care nu l-am putut găsi.

Și apoi vestea teribilă.

O pisică cu marcajul său uimitor neobișnuit a fost găsit chiar la colț
din casa noastră, lovită de o mașină.

Flecki aproape că a făcut-o acasă.

Chiar dacă pisicile noastre trăiesc în adolescenții lor târzii sau chiar în vârsta de 20 de ani, nu este niciodată suficient de lung. Iar prețul pe care trebuie să-l plătim mai devreme sau mai târziu este durerea de pierdere care poate fi devastatoare. În timp ce alții nu înțeleg adâncimea durerii, pentru mulți dintre noi animalul nostru de companie nu este "doar o pisică", ci o parte a familiei noastre.

Formăm o legătură puternică cu pisica noastră și sentimentele pe care le experimentăm când le pierdem pot fi comparate cu pierderea unui copil, dar nu este recunoscută de societate.

Este important să recunoaștem că pierderea unei pisici este dificilă și sentimentele de durere sunt un lucru natural.

Există câteva instrumente care vă pot ajuta de-a lungul drumului și vă însoțesc în timpul vostru, astfel încât să treceți prin proces mai ușor și puteți să vă deplasați în timp.

Nu ignora durerea ta

Pentru vindecarea reală este necesar să recunoaștem durerea și să se confrunte cu emoțiile apărute. Dacă vă lăsați sentimentele și încercați să ignorați durerea îndurerată, vă va prinde mai târziu. O inimă dureroasă pentru animalul dvs. de companie nu este o slăbiciune, ci o reacție foarte naturală pentru un om compasiune.

Nu încercați să o ascundeți, dar poate găsi o priză, ajutându-vă să faceți față. Scris despre el, vorbind cu oamenii care pot empatiza cu situația dvs. sunt doar câteva idei. Veți cunoaște cel mai bine care abordare se potrivește cel mai mult, dar este o modalitate foarte bună de a vă exprima sentimentele.

Nu vă fie frică sau rușine să se întristeze

Pisicile noastre nu sunt doar animale de companie, ci o parte din familie. Ne distrăm, ne mângâie, ne fac să râdem, ne împiedică cald, ne deranjează... Membru de familie YUP. Deci, nu lăsați pe nimeni să vă spună că este "ridicol" sau "prost" pentru a fi inima.

Pentru a simți durerea este normală, deci este cel mai bun pentru a rămâne departe de oameni care nu înțeleg unde stai acum. Ei nu ți-ar spune să "treci peste ea" dacă ar fi privit un copil sau partener.

Permiteți-vă să dați în această emoție de tristețe și pierdere. Este natural, nu te judeca singur.

Nu vă grăbiți

Grielingul nu se întâmplă peste noapte, nu poate fi grăbit sau forțat. Este un proces individual, poate dura câteva zile, săptămâni sau chiar mai mult, nu există un calendar îndurerat. Când ne-am pierdut Hexi, în octombrie 2014, am vărsat lacrimi timp de câteva săptămâni.

Procesul de îndurerat activ a durat luni și încă mai lipsesc teribil. Era cea mai iubitoare și prietenoasă pisică și faptul că ea a fost luată de la noi și a trebuit să moară o moarte oribilă nu a mai făcut-o mai ușoară. Chiar și astăzi, ne pierdem încă rău.

Cu Flecki a luat-o mai scurtă, poate că am pierdut destule pisici de-a lungul anilor. Dar încă mai lipsesc foarte mult. Mai ales fiica mea, deoarece aveau o legătură foarte specială și mai strânsă.

Deci, nu vă grăbiți, lăsați procesul natural să ia atâta timp cât are nevoie, astfel încât inima dvs. se poate vindeca în mod corespunzător și veți putea să vă deplasați în timp.

Ritualurile pot ajuta procesul de vindecare

Personal, sunt o persoană foarte sensibilă și "familia mea" este myverything. Deci, ori de câte ori am pierdut una dintre pisicile noastre foarte dragi, ne asigurăm întotdeauna să le ținem în viață în memoria noastră. Cu Hexi, de exemplu, am pus un mic "cadru de memorie" pe perete, astfel încât ea nu va fi uitată niciodată.

Am cumpărat chiar și un mic pandantiv de argint pe care l-am purtat în fiecare zi de foarte mult timp. Chiar și astăzi în momente când mi-e dor de ea, o voi purta. Grielingul este o experiență individuală, iar șemineul nostru este decorat cu imagini cu purrcuri de pisici pe care le-am pierdut de-a lungul anilor.

Ajungeți la alții care și-au pierdut animalul

În timp ce mă înșeală, am avut noroc că sunt introdus de un bun prieten la un site Facebook care sa dovedit a fi un mare sprijin pentru mine în acel timp dificil.

RALPH SITE. Acest loc este vorba despre conectarea persoanelor care și-au pierdut animalele de companie. Când m-am alăturat paginii despre Hexi m-am simțit mângâiat în multe feluri și, cel mai important, am fost serios în durerea mea. Înconjurându-vă cu oameni care nu numai că înțeleg ceea ce treceți, dar vă oferă, de asemenea, compasiunea și empatia de care aveți nevoie în acel moment, pot face minuni la vindecare.

Internetul este plin de site-uri minunate ca asta. De ce să nu le încercați?

Ajutând copiii să se întristeze

Cu toată durerea noastră este important să nu uitați că copiii noștri sunt și mai vulnerabili și mai sensibili, mai ales când se referă la "propriul" animal de companie. Hexi era o pisică adevărată afectuoasă și era, de asemenea, foarte aproape de fiica mea. A fost foarte dureros pentru fata mea. La acea vreme avea un profesor uimitor și (din fericire), de asemenea, un iubitor de pisici care nu este obișnuit unde trăim. Așa că profesorul a avut grijă de fiica mea, a vorbit cu ea despre ea și ia permis să se întristeze în acea zi. După școală, fiica mea sa întors acasă cu o imagine minunată, care este încă pe peretele nostru de bucătărie.

Când Flesci a murit, era deosebit de greu pentru ea, el fiind pisica ei. Așa cum am spus că este bine să fii supărat în școală și să fii trist despre asta și că nimeni nu are dreptul să-i spună cum să simtă. Din fericire, cel mai bun prieten al ei și-a mângâiat ziua și încă o dată a atras o imagine pentru Flessi și am luat ceva timp să plângem și să ne aruncăm împreună.

Există multe alte modalități de a face față pierderii, dar atunci cel mai important lucru este să știți că sentimentul trist, singură și dorind să se ascundă sub o pătură groasă pentru o vreme este o reacție naturală la pierderea unui animal de companie iubit. Expandarea acestor sentimente nu te face slab, dar o persoana puternica, asa ca nu-mi place sa fie rușine.

Luați timp să vă plângeți animalul iubit și să vă întristați pierderea pisicii voastre. Și după un timp există întotdeauna un instrument fantastic de vindecare, pe care îl recomand întotdeauna.

Oferind o altă pisică fără adăpost o casă iubitoare. Poate dura ceva timp și numai tu vei ști când te simți deschis emoțional și pregătit pentru un nou animal de companie. Cu Hexi a durat destul de mult timp pentru a putea adopta o altă pisică, dar apoi flecssi a apărut la ușa noastră și am simțit că suntem gata să dea o altă pisică singurată.

Mai ales că fiica mea lipsea compania unei pisici în patul ei noaptea. Eu personal mă simt foarte puternic în privința pisicilor, în special în Irlanda, unde aceste creaturi magnifice nu sunt respectate și sunt considerate în cea mai mare parte ca vermin.

Spaying / Neutering este, din păcate, nu este ceva ce majoritatea oamenilor ar lua în considerare, mai ales în mediul rural unde trăim. Așa că încerc să fac spațiu cât mai mult posibil pentru alte feline de dragoste.Există adevăr în zicală: cel mai bun remediu pentru o inimă zdrobită este un pisoi / pisică.

Pentru a rezuma această experiență dureroasă de a pierde o pisică iubită, vreau doar să subliniez din nou că este un lucru natural să simți durerea pentru pierderea pisicii tale. Că îndurerația este un proces care trebuie luat în serios, deoarece iubitorii de pisici sunt cei mai sensibili și mai compasiori oameni de acolo. Nu există nici un fel de "doar" o pisică sau "doar un animal de companie", ele fac parte din familia noastră și nu le iubim mai puțin.

Christine Klein
Purcul de pisici

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să facem față cu pierderea unei pisici