Top # 30: cursurile de formare a câinilor online merită costul?

Instruirea câinelui dvs. este o parte esențială a proprietarului de animale de companie. Cu toate acestea, nu toată lumea poate să plătească bugetul pentru a plăti pentru o slujbă profesionistă a formatorilor de câini, iar cărțile de formare a câinilor nu sunt întotdeauna atât de utile, în special pentru tehnicile de formare foarte dificile. De aceea, cursurile de formare a câinilor online devin din ce în ce mai populare printre proprietarii de câini, dar merită costul?

Podcast oaspete este un antrenor profesionist de câini Doggy Dan, fondator al propriului program de formare a câinilor și Formatorul de câini online curs care a fost folosit de mai mult de 25.000 de persoane la această dată. Discutăm despre tot ceea ce a fost legat de metodele de formare a câinilor, modul în care aceste cursuri funcționează și sapa adânc în unele dintre întrebările mai frecvente proprietarii de animale de companie de multe ori în ceea ce privește instruirea caninilor lor.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod despre oficial Teoria animalelor de companie Website.

Sunt cursuri de formare pentru câini online merită costul?
(transcrierea podcast brut)

Sunt cursuri de formare pentru câini online merită costul

În această săptămână vorbesc despre formarea câinilor și am un oaspete special care este numit Doggy Dan. Doggy Dan este cunoscut ca antrenorul online de câini. Are un site web foarte amplu, pe care l-am întâlnit și asta mi-a determinat să-l rog să vină astăzi la spectacol.

Așa că are un site web foarte amplu și este TheonLinginTogtrainer.com și există o legătură cu faptul că pe site-ul nostru web. Deci, dacă ascultați acest lucru pe YouTube sau iTunes sau orice fel de mass-media socială, ceva de genul acesta face clic pe linkul Jump pe teoria site-ului nostru.com veți vedea linkul pentru acest interviu și puteți merge mai departe acolo și va avea TheonLinginTogtrainer.Comentați COM, astfel încât să puteți face clic pe acesta și să-l verificați.

Lucrul pe care l-am iubit cu adevărat despre site-ul Doggy Dan`s este că oferă câteva cursuri gratuite împreună cu un curs plătit. Cursurile gratuite sunt un curs de ascultare și un curs de formare quety, care probabil sunt cele două lucruri cele mai frecvente pe care proprietarii de câini îl caută până la pregătirea câinilor merge. Toți vrem ca câinele nostru să fie pregătit și toți dorim ca câinele nostru să știe cel puțin elementele de bază ale formării cu ascultare, destul de curând după ce le aducem acasă. Desigur, antrenamentul câineului are mult timp și consistență și perseverență din partea noastră.

Dar acestea sunt cele două lucruri pe care oamenii le tind să se concentreze imediat sunt "# 8212; Instruirea de pregătire și ascultare. Așa că îmi place că cursurile sunt gratuite. Ceea ce cursurile sunt, în principiu, este o colecție de videoclipuri și îl arată că lucrează cu câini și proprietari de câini în viața reală și vă oferă exemple pe care le puteți vedea în forma video a modurilor pe care le folosește pentru a instrui câinii.

Așa că nu voi da totul departe. Vă voi lăsa să ascultați interviul și să auziți mai multe despre metoda de formare a câinilor și de ce a fost atât de reușită pentru atât de mulți părinți de companie.

Interviu cu Doggy Dan

Samantha: Vă mulțumim că ați venit și pentru a vorbi cu toată lumea și dacă doriți să vorbiți puțin despre acest lucru, primul dvs. site web pe care îl vom vorbi despre cred că este un antrenor de câine online că a fost atât de reușit. Deci, ne puteți spune puțin despre asta și cam cum a început?

Dan: Sigur. Da, deci pentru cei dintre voi care nu mă cunoști, mă duc la numele lui Doggy Dan. Ca un comportament de câine pe care l-am găsit că nu am putut ține pasul cu cererea de a face. Și am fost atât de pasionat de a ajuta oamenii, nu doar în țara mea aici în Noua Zeelandă, ci în întreaga lume.

Deci, practic am plătit un aparat de fotografiat pentru o lungă perioadă de timp pentru a mă conecta la consultările mele și le-am blocat pe toți într-un site de membru numit Formatorul de câini online. Deci știți pentru acei oameni care nu locuiesc în țară sau nu au banii să plătească pentru un singur serviciu pe care îl pot merge la acest site și să mă urmărească. Există acum sute de consultări și videoclipuri în acest site de lucru, la fel cum fac același lucru pentru că totul este în casele oamenilor. Este de fapt destul de fenomenal. În cazul în care totul a început și a fost de gând să știi mulți ani acum foarte cu succes.

Samantha: Asta e minunat. Și așa că acum te-ai extins puțin, de asemenea. Și am văzut câteva dintre videoclipurile dvs. pe formatorul de câini online, unde intri în casele oamenilor și lucrați cu ei. Ce credeți că este singurul lucru? Ceea ce vă sună de obicei oamenii și spun că aceasta este problema pe care o am cu câinele meu, puteți să vă ajutați?

Dan: Probabil aș spune, vreau să spun că este un amestec, dar există o mulțime de lucruri de agresiune acolo.

Samantha: Da.

Dan: Fie că este vorba de agresiune față de oameni sau agresivitate cu alți câini. Unul dintre lucrurile cu agresiune este că nu este ceva ce puteți ignora. Deci, dacă câinele dvs. începe să moară când oamenii se apropie și câinele se află pe pat. Sau dacă câinele este doar un pic totuși la parc & # 8212; Puteți să o ignorați, dar, în general, nu dispare și poate fi lucruri destul de grave. Deci agresiunea.

Amintiți-vă, câinele nu vine când le numiți. Asta e destul de plin. Vreau să spun că limitează grav factorul de fericire al câinelui și fericirea și factorul de bucurie al câinelui dvs. dacă nu le puteți scoate de pe lesa. Este foarte frustrant, să ne confruntăm cu ea, dacă câinele tău nu se întoarce. Cred că este probabil mai frustrant când se întorc, dar nu vă vor lăsa să le luați de fapt care este o altă formă de "# 8230;.

Samantha: Ah, da.

Dan: Știi celula? Dansând în jurul tău și # 8212; Nu mă poți prinde.

Samantha: Da, jocul minunat de care nu mă poți prinde.

Dan: Da. Întotdeauna cred că este atât de amuzant, pentru că știi că noi oameni ne place să mergem la cât de imense sunt creierul nostru și suntem atât de inteligenți, suntem atât de inteligenți. Și văd acești câini sărind în jur, mergând și # 8212; Dacă ești atât de inteligent cum nu poți să-mi dai seama. De ce mă poți prinde?& # 8221;

Deci, se amintesc. Există rularea problemelor de leșie, o mulțime de tragere pe lesa și o mulțime de lătrat.

Samantha: Oh, lătrat, da, nisipul lătrat.

Dan: Da, și există două tipuri de lătrat aproape. Eu as spune. Ei bine, există o mulțime de tipuri diferite, dar știi că ai câini care doar latră pentru că vor ceva. Câinii de câini care l-au lăsat pentru că cineva se plimba pe trecut și # 8212; de protecţie. Dar există, de asemenea, că lătratul atunci când câinele este lăsat singur acasă și da, cred că este probabil una dintre cele mai neînțelese probleme comportamentale ale tuturor timpurilor.

Samantha: Absolut.

Dan: Probabil am putea face un podcast complet doar pe asta.

Samantha: Absolut. Cred că o mulțime de oameni nu-și dau seama că comportamentul câinilor și, uneori, există alte motive pentru ea, dar unul dintre cele mai mari motive pe care le văd mereu când oamenii se plâng de comportament. Indiferent dacă este de mestecat sau intră în gunoi sau lătrat la lătratul neplăcerilor, este lăsat singur și tot ce se potrivește cu energia și sunt doar plictisit și iese în alte moduri, indiferent de comportamentul obraznic ar putea fi.

Dan: Păi, uite vreau să spun, în timp ce vorbim despre asta, vreau doar să deschid mintea oamenilor puțin cu privire la ceea ce ar putea fi. Pentru că aceasta este doar opinia mea, dar este bazată pe lucrul cu mii de câini și acești câini care latră când au plecat singuri. Și, în opinia mea, 95/99% dintre ei nu are nimic de-a face cu plictiseala. Este, în principiu, o problemă de ierarhie, unde, dacă vă gândiți la el ca un părinte și aveți un copil mic și responsabilitatea dvs. este să aveți grijă de acel copil tânăr la vârsta de doi sau trei, patru ani. Dacă acel copil se rătăcește din casă, pe drumul principal unde există mașini ocupate, atunci este treaba dvs. să vă îngrijiți și sunteți așezat în casă. Ce faci când îți dai seama că au plecat? Stai jos ai o ceașcă de ceai și citiți o revistă? Nu. Ieși din acea casă și pleci și ia-i. Imaginați-vă ce este ca dacă alergi la ușă și este blocat și ferestrele sunt blocate. Strângeți și întoarceți-vă înapoi.& # 8221;

Samantha: Oh, interesant.

Dan: Așa vine de la. Și de aceea nu puteți rezolva această problemă doar prin dând câinelui un os, pentru că asta este același ca mine spunând că nu vă faceți griji că știu copilul dvs. pe drumul principal, foarte periculos și tu " re râncesc să se îngrijească de ei, dar să privești aici niște cookie-uri. Au un cookie și o ceașcă de ceai. Relaxa. Și aici, dacă nu înțelegem de fapt mintea câinelui și să învățăm să gândim ca un câine și să nu mai gândim ca o ființă umană în care o presupunem că este totul plictiseală. Știi că multe dintre aceste probleme sunt mult mai ușor de rezolvat decât ne dăm seama.

Samantha: Da absolut. Aceasta este o perspectivă interesantă. Știi că este mult mai simplu decât o mulțime de oameni & # 8230;.

Dan: Mult mai simplu. Și uite, am fost un profesor de matematică și un inginer civil, așa că sunt în probabilitate și logică. Îmi place să merg bine dacă acest lucru este adevărat atunci, prin urmare.

Întrebarea mea față de oameni este aceasta cu privire la această problemă. Dacă câinele dvs. se află întotdeauna pe teren relaxând orele și orele și orele și apoi, al doilea, ieșiți din ușă pe care o duc pe nuci și au avut deja o plimbare bună, să scoatem doar factorul de exerciții. Deci, dacă scoateți factorul de exerciții, așa că au avut o plimbare bună și o alergare bună. De ce câinele se află pe spate și de obicei se află pe spatele lor și se relaxează pentru patru, cinci, șase șapte ore de ce, în cinci minute de tine, plecând din casă, s-ar fi plictisit brusc că se rostogolesc în cercuri săriți la gardul lătrat capul.

Nu este plictiseală. Este același motiv pentru care copilul dvs. se rătăcește pe drum în decurs de 60 de secunde, puteți fi absolut într-o stare teribilă de stresantă disperată.

Și puteți ajunge să faceți tot felul de lucruri care îmi mestecă unghiile, strigând că știți că ați păstrat casa un pic doar panică, lucruri dăunătoare. Ai sparge o fereastră pentru a ieși dacă copilul tău este în pericol serios și că câinii fac niște daune grave.

Oricum, care a fost un degustător de tipul de lucruri pe care mă gândeam să le împărtășesc cu tine & # 8230;.

Samantha: Da, bine că duce la următoarea mea întrebare care "# 8230; Și acum știm puțin despre asta. Fiecare antrenor de câini are propriul lor stil, cred că formarea câinilor. Așadar, vorbind despre antrenorul de câini online și cursurile pe care le oferiți acolo și lucruri puteți vorbi despre un pic despre stilul dvs. de formare?

Dan: Da. Cred că stilul meu este destul de unic, pentru că cred că știți vechiul stil de antrenament de câine Yank n stil, unde forți câinele știi ce ne întoarcem înapoi aici. Unde ai forța câinele, ai face ca câinele să facă ceea ce ai vrut sau ai crescut pedeapsa. Fie că este acest dispozitiv sau dispozitivul pe care tocmai l-ați făcut să-l facă. A fost stil vechi. Apoi ne-am mutat foarte pozitiv și # 8212; Să nu facem nimic urât pentru câine, să folosim doar tratamente. Care este, îmi place armarea pozitivă și îmi place ideea și conceptul de a folosi hrana pentru a instrui câini. Cu toate acestea, cred că trebuie să fim foarte atenți că nu uităm faptul că există și o modalitate de a câștiga mintea câinelui. Acestea sunt încă animale de ambalare și există o modalitate foarte simplă de a vă conecta cu câinele. Astfel încât să vă asculte încredere că vă respectați și înțeleg în cel mai minunat mod, la fel îmi respect copiii, respect bătrânii mei respectați oamenii.

Și este acel bit care este de obicei lipsit și eu numesc fundația. Fundația, Ierarhia. De ce, dacă știți ce faceți, puteți intra într-un pachet de câini și, foarte repede, acei câini vă ascultă și vă urmați. După ce ați lucrat din nou cu pachete de câini, l-ați pus în practică. Dacă știți ce faceți, puteți intra într-un pachet de câini și veți câștiga foarte repede pachetul de câini, dacă știți trucurile lucrurilor care contează cu adevărat la un câine.

Dar dacă nu obțineți atât de puțin, puteți face tot formarea în lume și veți ajunge niciodată acolo. Deci, stilul meu. Stilul meu este în primul rând să gândim ca un câine. Să înțelegem ce este foarte important pentru câine. Și de acolo putem face antrenamentul pe care îl dorim. Ceea ce am găsit este dacă obțineți această fundație mai întâi, atunci sigur de multe ori tot ce aveți nevoie este puțin, cu greu trebuie să vă ridicați vocea. Trebuie doar să întrebați că câinele este la domiciliu. Este aproape ca și cum ai fi căpitanul navei și sunt fericiți să urmeze și să asculte. Deci, vă întrebați câinele și # 8212; nu da. Sigur că puteți folosi un pic de mâncare pentru a instrui și câinele, dar nu trebuie să mergeți în jos pe acea urmărească de a folosi forța și agresiunea.

Astfel încât diff și # 8230; Și ceea ce găsesc este majoritatea oamenilor, majoritatea formatorilor de câini, de fapt, sunt sărituri direct la antrenament. Și problema cu asta este dacă câinele tău nu crede că tu ești cel care ar trebui să elimine ordinele și nu ai înțeles codul câinelui sau cum să te gândești ca un câine, câinele tău ar putea fi peste tot atât de emoționată emoțională pe care o cunoașteți peste reactivă, impulsivă că fac doar propriul lor lucru și când adevăratul pericol se întoarce, nu se uită la tine. Ei tocmai au lovit în viteză și fac chestia lor pentru a proteja casa protejează proprietatea te protejează. Ei fac ceea ce vor să facă. Ei nu ascultă.

Samantha: Oh, asta este interesant. Și cred că ai spus că sunt atât de multe & # 8230;. Fiecare antrenor de câini o face diferit. Dar asta este un mod interesant de a privi la ea și de a privi celelalte stiluri de antrenament în cazul în care doar un fel de salt chiar în ea și nu vă luați timp pentru a cunoaște câinele și # 8230;

Dan: Corect.

Samantha: & # 8212; Și cum se gândesc.

Dan: Și este atât de puternic pe care îl știi. Există atât de multe lucruri simple și că este cinstit ceea ce oamenii iubesc cel mai mult despre antrenorul de câini online. Oamenii îmi spun și # 8212; Wow am fost pregătire câine, există formatori de câini de acolo care spun că am fost pregătire câine de ani de zile și nu am realizat aceste lucruri și am pus-o în loc cu toți noii mei clienți și de lucru atât de bine. Și este atât de simplu.

Vorbim cinci secunde. Este nevoie de cinci secunde pentru a face unele dintre aceste lucruri câteva dintre cele mai puternice lucruri de acolo și transformă câinii tăi, transformă toată antrenamentul pe care îl faci, pentru că te gândești ca un câine, mai degrabă decât un om.

Pot să vă dau un exemplu rapid?

Samantha: Da, absolut.

Dan: Cineva mi-a spus a doua zi că au luat toate & # 8230;. M-am dus să lucrez cu cineva și am avut toate aceste oase întinse în jurul grădinii spate, oase de câine. Și tocmai am explicat modul în care alimentele sunt puternice pentru un câine. Le dați controlul asupra întregului mâncare, ajungeți cu un câine mult mai încântat, care nu ascultă pentru că ei cred că sunt responsabili să fie în controlul propriului lor destin. Dacă vrei să vorbești despre gândirea ca un câine și # 8212; Dacă ați pus o coroană de aur de treizeci de mii de dolari cu rubine în partea de sus a tuturor vârfurilor de pe coroana din grădină și i-au dat câinelui, nu-i pasă. Nu are valoare. Știi că probabil că o vor folosi ca pe un punct de mare. Dar dacă un om are o coroană de aur în valoare de 30000 de dolari, s-ar putea să o luați în jurul casei prietenului tău pentru a le arăta și a face o fotografie și o pop pe Facebook.

Este o valoare mare de importanță. Cu toate acestea, un os stricat murdar putrezit la un câine. Este o valoare imensă. Mai multă valoare decât o coroană de 30000 $. Și totuși, pentru noi are valoare zero. De fapt, credem că câinii au pierdut aceste oase. Și vă pot garanta aproape toți acești câini care au îngropat oase și biți de ureche de porc sau crud îngropat și ascuns în spatele canapelei și în acel pat și credem că nu sunt valoroși. Sunt foarte valoroase.

Deci, doar prin controlul oaselor le iau și luând controlul asupra lor, creșteți imediat respectul pe care câinele dvs. îl va avea pentru dvs. pentru că deveniți dintr-o dată pe care îl controlați că alimentele. Și când le lăsați în jos toată ziua pentru totdeauna mai mult, este opusul. Te sfârșești cu câine mult mai încântat, care este un fel de a spune și # 8212; Hei de ce ar trebui să fac ceea ce spui, de ce să te ascult când vei striga la mine în parc.

Așa că este un lucru simplu despre care vorbesc când spun că mă gândesc ca un câine. da.

Samantha: Da. Și, pe site-ul dvs., aveți cursul de ascultare și apoi o pregătire quetty pe care o cred că sunt cele două tipuri cele mai comune pe care le consider că sunt întrebat mereu. Oamenii au probleme. În mod normal, nu știu dacă știu că cineva a adoptat un catelus ca un nou proprietar de animale de companie și nu sa luptat cu antrenament quety. Asta e ceva care, bineînțeles, am fost un proprietar de câine acum pentru mulți ani, am avut un număr de câini. Și acolo unde îmi place să-mi numesc un expert de antrenament de antrenament, am ajuns la o știință acum, dar cu siguranță că este ceva care are cu adevărat experiență și trebuie să știi cu adevărat ce faci.

Cred că o mulțime de părinți de companie se gândesc să adopte un câine și cred că vor instrui, desigur, că vor instrui câinele, dar hei nu pune o mulțime de gândire și cercetare în ea înainte de a obține câine. Și apoi ei iau câinele și încearcă să se trezească pentru câteva zile și ei își dau seama că nu funcționează și că atunci când ajung la ajutor, când sunt deja în ea și au nevoie de ajutorul imediat.

Așadar, acesta a fost unul dintre lucrurile care mi-au prins atenția pe site-ul dvs. a fost dacă doriți să lucrați cu un antrenor în zona dvs. locală, este posibil să nu vă poată ajuta imediat, dar dacă sari pe formatorul de câini online Există informații chiar la vârful degetelor.

Dan: Asta e corect. Există un curs întreg. Nu știu dacă ai văzut întregul curs, întreg cursul de antrenament, gratuit de curs pe care l-am pus împreună. Care din nou este o consultație în care am intrat într-o casă de tip și un tip minunat și un catelus minunat drăguț cu o problemă de antrenament, am trecut prin asta. Este un curs de cinci locuri de cinci părți, care doar trece prin toate etapele de interior, în aer liber cum să-l înființeze cum să împiedice accidentele ce se întâmplă atunci când începe să meargă în formă de pere. QuTy Forming`s un amuzant, pentru că într-adevăr îmi amintește de asemănările dintre formarea unui copil pentru a merge la toaletă și pregătire de potty un câine.

Asemănările pe care cred că sunt doar nesfârșite. Chiar și faptul că atât de mulți dintre noi ca luptă părinților și unii copii sunt atât de complicați la trenul de toaletă, unele pui sunt atât de complicate cu trenul de toaletă. Alți copii sunt o bucată de prăjitură. Se întâmplă atât de repede, la o vârstă fragedă și alte cățeluși sunt reale ușor. Deci, acel crossover și acolo sunt atât de multe alte crossovers, mă face să zâmbesc. Și a fost unul dintre principalele motive pentru a scrie de fapt cartea mea numită & # 8220; ceea ce m-au învățat câinii despre a fi părinte.& # 8221; Este doar una dintre zonele pe care le acoperesc în carte. Da. Este destul de amuzant.

Samantha: Da. Deci, apoi celălalt curs gratuit că pe site-ul dvs. este cursul de ascultare, care din nou știți că se întâmplă același lucru. Oamenii cred că vor instrui câinele lor, dar ei nu pun o mulțime de cercetări înainte de a obține de fapt câinele. Deci, au câinele, lucrează pe ea pentru orice săptămână sau cam așa ceva. Nu funcționează. Și apoi au nevoie, doresc ajutor. Dar știi că pot să nu o poată face imediat. Astfel încât cele două cursuri de cursuri gratuite care sunt pe site-ul dvs. Cred că sunt cu siguranță cele pe care le sunt cel mai adesea întrebat și probabil tu, de aceea le-ai pus acolo. Dar există tone de alte informații, precum și ascultarea și cursurile de formare a pottinei sunt cele care mi-au rămas cele mai multe.

Dan: Da, arata am incercat sa pun & # 8230; Vreau să spun că există o mulțime de informații. Dacă sunteți în căutarea de bloguri gratuite și tot felul de lucruri despre tot felul de dvs. știți dacă este să stabiliți o pregătire de catelus sau o problemă de comportament sau la lătrat sau agresiune că există o tonă de bloguri de acolo.

Cu toate acestea, dacă "# 8230; Și odată ce le-ați citit dacă o rezonează cu dvs., atunci ceea ce vă sugerez să faceți este să verificați cursul principal și să vă dați degetul în. Pentru că avem foarte mult, vreau să spun că este un proces al întregului lucru timp de trei zile și este în prezent doar un dolar. Nu sunt sigur dacă mergeți și verificați dacă este încă un dolar. Sperăm că va fi întotdeauna un dolar. Dar puteți verifica întregul site timp de trei zile pentru $ 1. Și chestia uimitoare este numărul de oameni care stau de fapt, odată ce au încercat-o pentru că ei merg wow, este adevărata afacere. Și am pus totul în acest site. Deci, un lucru pe care nu am vrut să-l fac este să vă dau un pic și să vă prefaceți că va rezolva problema și apoi să încercați și să spuneți bine că nu veți avea nevoie de asta și atunci aveți nevoie de asta. Deci, atunci când mergeți pe site într-o zi sau doi mulți oameni spun că bunătatea mea am un câine diferit.

Mărturii și oamenii spunând că funcționează de fapt care este cel mai frumos lucru din lume. De fapt, am discutat în această dimineață cu un avocat în Florida. Crezi sau nu. Și mi-a spus că ma găsit prin antrenorul de câini online. Ea și-a pregătit câinele folosind această metodă și asta de aceea se conecta la alte lucruri legale. Dar frumos pentru a auzi cât de departe și larg este metoda și site-ul să ajungă de fapt.

Samantha: Da absolut. Vreau să spun că ai spus, este atât de extinsă, nu putem să stea aici și să enumerăm tot ce este acolo. Dar am fost uimit când am pornit și am verificat-o. Știți acele cursuri gratuite Cred că atunci când proprietarii de animale de companie caută ajutor și ar putea dori să verifice aceste cursuri gratuite. Oferă o perspectivă foarte frumoasă asupra metodei dvs. și cum lucrați cu oamenii din videoclipurile, tipurile de videoclipuri care sunt acolo.

Deci, veți obține un gust foarte bun pentru că mă gândesc de la aceste cursuri libere și apoi, desigur, există atât de mult mai mult decât atât. Acestea sunt cele pe care le cred și în aproape că fiecare proprietar de câine poate folosi și acele. Puteți adopta un câine care este deja instruit, dar 99% dintre proprietarii de animale de companie vor avea nevoie de un fel de pregătire a ascultării la un moment dat. Deci, există ceva pe care toată lumea să o poată verifica și într-adevăr să-și simtă stilul de antrenament și cum lucrați cu clienții dvs.

Dan: Da. Celălalt lucru pe care aș spune despre această metodă este într-adevăr cu adevărat prevenirea problemelor comportamentale. Deci, chiar dacă aveți un cățel tânăr și credeți că este vorba doar de patru sau cinci luni, nu este încă o problemă de comportament rău încă. Ceea ce aș recomanda este prevenirea este mai bine decât vindecarea. Pentru că dacă l-ai lăsat până când câinele tău este de un an sau 18 luni, poate deveni atât de greu, și doar un pic de cunoștințe devreme pe ea vă poate economisi atât de mult stres, timp, îngrijorare și orice altceva.

Samantha: Absolut. Dacă cineva ascultă acest podcast care se gândește la obținerea unui câine. Da, întotdeauna, susțin mereu oamenii să-ți facă cercetările, să obțină toate informațiile de care ai nevoie înainte de a-ți lua această responsabilitate. Pentru că este mult mai mare decât oricine își dă seama că ei cred că o să iau acest catelus drăguț mic și vom găsi o mâncare de catelus bun și o să-l antrenez fără probleme. Și doar atunci când vă desființați de la antrenamentul de antrenament și de ascultare, formarea canisei, formarea comportamentală, este atât de mult și oamenii nu își dau seama de cantitatea de muncă și dedicarea că este nevoie pentru a instrui câinele dvs. pentru a fi un bine comportat câine în fiecare aspect.

Dan: Da. Lucruri bune.

Samantha: Absolut. Deci, din nou, o să vă conectați la site-ul dvs. Formatorul de câine online, dar aveți și câteva alte site-uri web.

Dan: Pai da. Am formatorul de câini online, care este partea de membru pentru oamenii din întreaga lume care doresc să pună împreună un program cuprinzător de câini sau de formare a catelului. Celălalt este că este doggydanul meu.Co.nz și asta este felul meu de site-ul local de antrenament de câine aici în Noua Zeelandă unde locuiesc.

Al treilea site este un site academie de antrenament de câine, care este dogtrainemademy.Org. Și asta este pentru acei oameni care au îmbrățișat această metodă. Așa că l-au îmbrățișat atât de mult și au căzut în dragoste cu ea atât de mult încât au vrut de fapt să devină formatori de câini și asta este ceea ce este acest site. Deci, pentru acei oameni care au fost într-adevăr la antrenorul de câini online, au văzut ce este metoda, rezonează cu ei, vreau să iau acest pas și să devin un antrenor de câini. Vreau să împărtășesc această metodă cu oamenii. Este o parte din viața mea să fiu cinstit. Știți că este uimitor să fiți capabili să faceți Skype și să lucrați cu oameni din întreaga lume și să împărtășiți videoclipuri și să împărtășiți consultări complete în care este aproape ca și cum ați fi în consultă cu mine, deoarece totul este needitat de la început la început finalizarea. Este destul de uimitor.

Samantha: Absolut. De fapt, avem și câteva informații pe site-ul nostru, pentru că am avut cititori și ascultători că îi iubesc pe câini și se bucură de antrenament proprii lor câini și, așa că vor să-și înțepenească degetele de la picioarele lor să devină un antrenor de câini. Așa că am legătură cu toate cele trei site-uri și dacă cineva care ascultă fie este un antrenor de câini și ar dori să învețe mai mult sau este interesat să devină un antrenor de câini, așa cum ați spus, sunt sigur că unii Oamenii doar știți când găsiți o metodă care funcționează cu adevărat, atunci sunteți cu adevărat pasionați. Doriți să împărtășiți și cu ceilalți. Deci, dacă cineva este interesat de faptul că voi avea toate legăturile pe teoria noastră.Site-ul Com și topdogtipurile noastre.comitetul COM, astfel încât oamenii pot verifica aceste.

Dan: Sclipitor. Chestii strălucitoare.

Samantha: Cu siguranta vreau sa te facut data viitoare si poate sa vorbesti mai mult despre cartea ta. Am menționat de fapt, înainte de a începe înregistrarea interviului pe care îl comand pentru mine pentru că suntem părinți și proprietari de câini. Deci sunt încântat să vorbesc și cu tine despre asta. Știți când faceți această corelație între formarea unui câine și învățați copilul dvs., cred că sunteți un părinte și un proprietar de animale de companie și ați fost prin intermediul că vă puteți referi în totalitate la asta. Există tone de asemănări acolo. Și este interesant cum ați luat-o și ați scris o carte despre asta, pentru că știți că este vorba doar de ceva care mă lovește acasă fiind o mamă și un proprietar de câini.

Dan: Da, este o mulțime de distracție împărtășind cartea cu oamenii, deoarece atât de mulți oameni se pot referi la el. Și știi că a fost preluată de editura Random House Carte, care sunt aleatorii Casa Penguin acum, și există o versiune Kindle pe Amazon. Cu toate acestea, am făcut, de asemenea, o copie audibilă, astfel încât oamenii cum ar fi ascultarea cărților pe măsură ce conduceți la serviciu sau stați în mașina lor pe tub. Există o versiune sonoră pe care vă pot trimite link-ul, deci puteți descărca acest lucru și ascultați-mă să citesc totul, dar este destul de amuzant. Începerea cărții este totul despre mine strigând la fiul meu Stanley și strigând că știți strigând și # 8220; Stanley, Stanley, nu nu.& # 8221; Și apoi vocea mea devine mai tare și mai tare. Povestea se termină, în principiu, cu mine realizând și # 8212; atârnă de asta este ceea ce îmi spun mereu proprietarilor de catelus să nu facă. Nu stați acolo strigând acolo. Știi că am început să mă gândesc, da, sunt atât de multe asemănări.

Samantha: Sunt atât de asemănătoare. Da, absolut. Deci, de fapt, mă duc la cartea dvs. și pe site-ul nostru. Dacă cineva vrea să verifice asta. Dar doar că toată lumea știe că va fi un podcast care vine în viitor, unde vorbim mai multe despre asta dacă oamenii vor să aștepte asta. Și voi lega acest lucru dacă vor să verifice și cartea.

Dan: Sună bine. Sclipitor.

Samantha: Deci, asta este un pic despre Doggy Dan și metoda sa de formare. Din nou știți că a fost online de mulți ani și a avut succes pentru o mulțime de proprietari de animale de companie. Lucrul pe care îl iubesc cel mai mult despre formatorul de câini online este că poți să-l spui acolo, verifică-l pe Check out cursuri gratuite, să faci ceva de genul antrenamentului cu câinele dvs. folosind aceste metode. Funcționează pentru tine, minunat. Apoi, dacă doriți să vă scufundați puțin mai mult și fie să plătiți pentru dvs., fie poate săriți pe site-ul academiei de formator de câini. Poate că acest lucru este într-adevăr ceva pe care îl iubiți, pregătiți câinii și lucrați cu oameni și proprietari și doriți să o faceți o carieră sau cel puțin un hobby cu jumătate de normă pe care îl aveți în weekend sau în timpul liber. Astfel încât tone de informații Doggy Dan este o resursă atât de mare.

Mă duc să le conectez la toate site-urile sale pe teoria site-ului nostru.COM. Deci, dacă sunteți, din nou, pe social media sau ceva doar săriți chiar pe site-ul nostru. Toate chestiile astea sunt chiar acolo, puteți face clic, verificați lucrurile. Există și o legătură cu cartea sa acolo. Și după cum am menționat că voi încerca cu siguranță să-l iau înapoi.

Deci, dacă aveți întrebări pentru mine sau pentru Doggy Dan, putem răspunde într-un alt podcast, asigurați-vă că sari pe teoryOpets.com puteți scrie întrebările dvs. și va fi trimis la mine într-un format de e-mail dacă doriți sau vă puteți înregistra întrebările care reprezintă o modalitate excelentă de a participa la podcast. Dacă alegeți să le înregistrați, le pot folosi în viitoarele podcast-uri, mai ales dacă am Dan Dan înapoi, aș putea să joc câteva întrebări și să-i răspundă pe cei pentru voi. Deci, orice întrebări pentru mine, orice întrebări pentru Doggy Dan Asigurați-vă că ați ajuns pe TeyoroFpete.com și verificați acest lucru.

Podcast anterior: De ce este alimente de câine premium atât de scumpe?

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 30: cursurile de formare a câinilor online merită costul?