Top # 18: de ce ar trebui să deveniți părinte favorabil câinilor

Devenind un părinte favorabil pentru câini este un alt mod minunat a ajuta Animale de companie în nevoie. Dacă doriți să ascultați mai multe motive pentru care ar trebui să deveniți un proprietar de câine foster, tonați în episodul Podcast de astăzi, unde voi explica și cum vă poate ajuta și pe familia dvs.

De fapt, există multe motive pentru care adăposturile de animale și organizațiile de salvare a animalelor pot căuta familii favorabile care ar dori să-și adopte câinii și pisicile. Cu toate acestea, ceea ce mulți proprietari de animale de companie (sau curent) se gândesc se gândește că aceste animale de salvare vor fi un hassle, deoarece vor avea nevoie de îngrijire specială sau vor avea probleme comportamentale. Dar asta nu este întotdeauna cazul.

Voi merge prin toate beneficiile de a adăposti un câine și vă dau resurse pentru a învăța despre programele Pet Foster în zona dvs. A deveni un părinte favorabil unui câine (sau o pisică) este mult mai ușor decât credeți și puteți lucra de obicei în jurul programului dvs.

Ascultați episodul din videoclipul de mai sus și găsiți transcrierea completă de podcast mai jos. Pentru mai multe, vizitați postul acestui episod pe teoria oficială a site-ului web al animalelor de companie.

Motive pentru a deveni un părinte favorabil pentru câini
(transcrierea podcast brut)

Devin părinte favorabil câinilor

Astăzi vreau să vorbesc cu voi, despre o cauză apropiată și dragă pentru inima mea și încurajează animalele de companie. Cred că o mulțime de oameni atunci când au auzit că încurajează animalele de companie, au un fel de conotații negative. Și poate că, dacă există un cost asociat cu ea, unii oameni sunt un pic de îngrijire despre încurajarea, pentru că sunt îngrijorați că vor fi atașați la un animal și apoi că animalele vor fi plecate. S-ar putea să creadă că animalele care sunt încurajate în case nu se pot adapta în adăposturi și au probleme de comportament și lucruri de genul că trebuie să vă ocupați și nu întotdeauna cazul.

Există momente când, de exemplu, să spunem că un câine este într-un adăpost și el este foarte vocal și el bate tot timpul sau el este foarte timid și el se sfârșește ascunde foarte mult sau nu dorește să interacționeze cu vreunul animale sau oameni la adăpost. În aceste cazuri, ei pot căuta casele foster, deoarece știu că au un câine care nu este agresiv și poate că nu este un barker într-un cadru de acasă, deci Foster Home va fi doar acolo unde câinele este mai confortabil.

Astfel încât să știți câteodată există câini cu anumite probleme medicale sau anxietate de separare, unde nu pot fi singuri sau nu fac bine într-un adăpost, dar acele cazuri sunt rare, de multe ori există și alte motive pentru încurajarea și astfel Cred că voi vorbi despre cele mai întâi, unele dintre motivele pentru care animalele trebuie să fie încurajate.

Unul dintre aceste motive ar fi că uneori un adăpost sau salvare nu au de fapt o clădire fizică în care adăpostesc animalele, este o organizație de salvare și ei lucrează, să spunem, de exemplu, inel de luptă pentru câini, așa că lucrează cu place O agenții de aplicare a legii care vor găsi aceste unități de luptă pentru câini și odată ce se ocupă de problemele legate de luptele câinilor, atunci au toți acești câini care trebuie să fie plasați într-o casă.

S-ar putea să obțineți salvați sau adăposturi care lucrează cu agențiile de aplicare a legii pentru lucruri de genul acesta sau că poate lucrați cu ofițeri de control al animalelor o dată și animalele luate de la domiciliu. Aceste organizații de salvare și adăpost vor găsi case de asamblare câinilor, dar nu au neapărat un adăpost fizic în care ar putea să ia câini, astfel încât să afle despre câinii care au nevoie de case, ei lucrează pentru a găsi case de foster până când pot pune câinii cu casa lor pentru totdeauna. Deci, un exemplu.

Uneori animalele sunt aduse și sunt prea tineri care vor fi adoptați, pisici, așternut de pisoi sau pui care se găsesc cu o mamă sau că mama se găsește, dar poate că este malnutrită, nu este capabilă să producă suficient de lapte pentru a avea grijă de copiii ei, astfel încât acest gunoi trebuie să fie într-o casă favorabilă cu cineva, poate că cineva este o mulțime de timp care poate da puii sau pisicilor îngrijirea de care au nevoie și le hrănesc, poate sau să aibă grijă de ei până când sunt suficient de bătrâni pentru a fi adoptați până când sunt de obicei de aproximativ opt săptămâni. Deci, uneori, animalul este prea tânăr.

În unele cazuri, este o condiție medicală, așa cum am menționat, poate că există câine cu anxietate de separare, un câine ar putea fi recuperat, dacă este un câine de salvare, de la intervenție chirurgicală sau un fel de leziuni și boli pe care le-au făcut a trebuit să treacă prin tratament și acum sunt în etapele de recuperare și au nevoie doar de un loc liniștit. Știi că adăposturile sunt ocupate, alte animale, există oameni în și afară tot timpul și oamenii care lucrează la adăposturi nu au timp să stea cu aceste animale tot timpul sau poate să țină ochii pe ochi ei 24/7 până când sunt recuperați, așa că să fie într-o casă favorabilă cu cineva care are această abilitate poate fi într-adevăr o doamnă pentru aceste animale care au nevoie doar de un loc liniștit liniștit de relaxare pentru a se recupera.

Sau, de exemplu, un câine cu anxietate de separare știți că vor avea nevoie de o casă favorabilă sau o casă de casă care să le păstreze confortabil până când o casă pentru totdeauna poate fi găsită.

Și apoi câinii sunt doar semne de stres și anxietate Când se află într-un adăpost, nu-i plac mediul de adăpost, dar le-ai luat într-un mediu de acasă și sunt într-adevăr un animal iubitor, minunat, dar Fiind într-un adăpost le provoacă ritm sau ascunde. Unii câini pot avea probleme de stres, formează erupții cutanate, zgârieturi, mușcături, mâncărime, lucruri de genul că atunci când sunt sub stres ridicat, fiind într-un mediu de origine este mult mai bine pentru acel animal.

Și apoi există câini sau pisici pe care nu le-au trăit niciodată într-un adăpost și # 8230; Îmi pare rău, într-o casă înainte - acești câini sunt salvați sau nu au de foarte mult timp, astfel încât să aibă obiceiuri și lucruri care nu conduc la un mediu de origine, deci dacă sunteți dispus să luați oricare dintre aceste animale și să lucreze cu ei, vor primi contactul cu oamenii din nou și sunt socializați, sunt într-un mediu de origine și pot învăța acele reguli pe care toți trebuie să le urmem când trăim într-un mediu de casă cu animale de companie.

Și din nou știți uneori cred că cel mai frecvent motiv pentru care salvați și adăposturi caută casele foster este că nu există suficient spațiu, din păcate, pentru toate animalele fără adăpost acolo. Deci, atunci când adăposturile au ieșit din spațiu, aceștia pot obține apeluri de la ofițerii de control al animalelor, agențiile de aplicare a legii, aceștia pot avea în continuare oameni să renunțe la câini sau pisici că nu au o cameră la o casă, astfel încât, dacă pot avea familii fostruite căptușite în sus, ei au un loc pentru ca aceste animale să meargă până când le au fie într-un adăpost, fie pot găsi o casă pentru acești câini.

Deci, ce se întâmplă în mod obișnuit, iar cu adăpostul nostru local cu care lucrăm, ei au o listă de familii adoptive care vor lua animale și You & # 8230; Știți că vor să vă cunoască și vor să se cunoască ceea ce căutați, așa că în procesul de a le oferi toate informațiile dvs. pentru a promova că vă vor pune întrebări despre cât de des sunteți Acasă, dacă lucrați în afara casei, dacă ați face lucrurile cu câinele dvs. spun ca mersul pe jos, drumeții, lucruri de genul asta în timpul tău în jos; Ce tip de mediu de acasă aveți; Aveți alte animale; Aveți copii, așa ceva.

Și într-adevăr vor ajunge să vă cunoască și să vă cunoască familia, astfel încât atunci când un animal intră, ei vor putea să se potrivească cu cele mai bune animale cu cele mai bune familii. Și ceea ce vor face este vă vor pune pe o listă și, de exemplu, așa cum am spus cu suprapopularea animalelor de companie dacă primesc un apel telefonic care spune și știți că am salvat acest vechi câine senior care are nevoie de a Acasă și adăpostul nu are loc pentru ea, & # 8221; Ei vor căuta o casă liniștită liniștită pentru ca câinele senior să fie încurajat până când un spațiu se deschide la adăpost sau până când pot să facă publicitate și să găsească o casă pentru acest câine.

Și cu ajutorul social media acum adoptarea animalelor a găsit într-adevăr o nișă pe care o ghicesc pe social media. Este mult mai ușor pentru adăposturi și organizațiile de salvare pentru a posta fotografii fanilor care-i plac pagina lor în zona lor locală, iar lucrurile se împărtășesc în loc să fie doar ca și cum ar fi trebuit să fie oamenii care vin în adăpost, ar putea Publicitate într-un ziar local și ar putea vedea 20/30 de oameni văd acest câine, acum vă aflați pe social media, îl postează, este împărtășită sute și sute de oameni din zona locală văd acest lucru câine sau pisica asta.

Deci, ce se va întâmpla este că vor "# 8230; Să folosim exemplul câinelui senior, astfel încât să cunoașteți agenția de aplicare a legii, avem acest câine care trebuie să fie într-un mediu sigur, & # 8221; Deci, un câine senior, îl pun în casa dvs., sunteți familia favorabilă și veți avea grijă de acest câine, poate pentru câteva zile, poate pentru câteva săptămâni, adică la tine. Tu și preferințele dvs. și, evident, adăpostul va fi, de asemenea, publicitate, poate că vor lua niște poze, știu că adăpostul nostru local au familiile foster vor scrie mici blurbe despre animal.

Unul dintre adăposturile noastre locale face intrările de jurnal de la familiile lor adoptive, astfel încât familiile foster pot scrie și spun, știți Ziua Patru & # 8221; De exemplu, am văzut o pisică pe site-ul lor acum câteva zile și a fost ca și cum a fost "Ziua Four & # 8221; vom spune că numele pisicii este butonul, așa că butoanele se descurcă bine, acesta este locul ei preferat de a dormi. Acesta este programul de hrănire. Ea se întâlnește bine cu cealaltă pisică, ea este încă un pic cam cu câinele nostru. Îi place să doarmă pe patul nostru; # 8221; și un fel de ceea ce se întâmplă în ziua a patru. Și apoi vedeți ziua șapte și ziua zece și cum progresează și este mai confortabilă.

Și puteți, de asemenea, să obțineți familii favorabile care spun că știți că am luat acest câine în casa noastră, este doar eu și soțul meu. El face atât de bine; Îl iubește pe adulți; el iubește cât de liniștită este. Poate că este un câine senior sau este doar un câine care preferă un mediu pașnic; Dar vecinul nostru mic a venit în ziua de azi, cu fiica ei, sau nepotul sau nepoata noastră au venit în ziua de azi, am avut un copil în casa noastră și câinele era într-adevăr un fel de neliniște în jurul copilului.& # 8221;

Deci, ajută la adoptarea familiilor să obțină toate informațiile despre aceste animale. Adăposturile sunt un mediu unic, nu este un mediu de origine, iar câinele nu va arăta culorile adevărate pe care le ghicesc pentru lipsa unui termen mai bun, nu va putea să se relaxeze și să fie confortabil, sau cel puțin majoritatea câinilor nu sunt, câțiva câini fac, dar foarte puțini. Deci, puteți obține un sentiment mai bun al ceea ce face ca câinele acționeze ca și cum ar fi fost într-o casă favorabilă într-un mediu de acasă cu oameni, cu alte animale.

Familiile Foster sunt capabile să spună și știi că a făcut bine cu alți câini la adăpost când a fost în acel grup mare de grup, dar băiat când el este acasă, el îi place foarte mult să fie singurul câine, el foarte protector al mediului său de origine și într-adevăr ar trebui să fie singurul animal.& # 8221; Sau tocmai am folosit exemplul pentru copii care pot atunci când copiii intră în adăpost este copleșitor și este un fel de speriat și blând la adăpost, dar în mediul său de acasă, el nu-i plac cu adevărat copiii sau într-adevăr o face copii. Astfel încât poate da o înțelegere suplimentară pentru a avea o familie adoptivă să ia un câine sau o pisică și să le cunoască bine.

Un alt beneficiu este că eliberează un loc în adăpost, astfel încât să poată lua un alt câine sau dacă un câine are nevoie de un loc și nu au una pe care o salvezi acea viață a câinelui prin încurajarea acestuia. Și modul în care lucrează cu promovarea, puteți spune dacă doriți să faceți o încurajare pe termen scurt, știți că ați călătoriți pentru muncă și ați plecat o dată pe lună, astfel încât doriți doar câini pe care îl puteți încuraja o săptămână sau două o vreme.

Așa că vă vor suna când au un câine care, de exemplu, adăpostul este plin și astfel vă sună și vă aduc să încurajați această pisică sau acest câine timp de două sau trei zile până când un loc se deschide la adăpost. Sau puteți spune și știi că știi ce vrem cu adevărat un câine, vrem o pisică, nu suntem o sută la sută sigur dacă va lucra în casa noastră & # 8230; Nu suntem o sută la sută sigur dacă va lucra cu familia noastră, așa că ne-ar plăcea să ne gândim cu adevărat să adoptăm să adoptăm, "# 8221; Aceasta este întotdeauna o opțiune.

Puteți favoriza puțin timp, dacă lucrează minunat, poate doriți să adoptați animalul de companie. Sau puteți spune și nu vrem să fim legați de un câine tot timpul, sunt o mare responsabilitate, ne place să călătorim, mergem în vacanță de câteva ori pe an; 8221; sau vreau să spun cuplurile mai vechi care pot avea copii care au crescut și s-au mutat, să vizităm copiii noștri uneori pe tot parcursul anului, astfel încât să știți că nu vrem să fim blocați până la un câine tot timpul, dar noi poate că nu ar deranja să încurajeze pe termen lung o lună sau două sau trei, # 8221; orice ar fi.

Așa că aveți control asupra cât de mult timp favorizați un animal și, evident, va fi și nevoile adăpostului. Deci, ei vor încerca să asculte nevoile dvs. și preocupările dvs. și vă vor potrivi cu un câine care va fi bun pentru dvs. De exemplu, dacă au un câine care nu se descurcă bine în mediul de adăpost, nu vor căuta acea persoană care vrea doar să adăpostească un câine pentru o săptămână sau două, vor căuta acea persoană Acest lucru este dispus să adăpostească un câine pe termen lung pentru că știu că acest câine va dura ceva timp pentru "# 8230; știi să găsească pe cineva să adopte acest câine, așa că nu vor să-l aibă într-o casă timp de o săptămână sau două și apoi trebuie să meargă la o altă casă foster.

Deci, ei vor potrivi și un câine cu nevoile voastre, și știți așa cum am menționat-o, ajută la adăpostul și potențialul părinților adoptivi să învețe mai multe despre animal; Oferă acel animal de companie în timp ce trebuie să fie pregătiți pentru adopție. Nu toate animalele sunt gata de adopție imediat, poate că au unele preocupări de sănătate, poate că sunt prea tineri și au nevoie de un pic mai mult timp și apoi vor fi gata să adopte.

Și, bineînțeles, ajută la socializarea acestui animal de companie într-un mediu de origine, există momente în care animalele sunt predate sau lucrurile se întâmplă în cazul în care acestea trebuie luate de la un mediu de origine pe care l-au venit și ei sunt confortabili în acel mediu de acasă, astfel încât ei vor fi mai confortabile într-un mediu de origine decât ar fi într-un adăpost.

Există uneori atunci când animalele pot fi de la a spune un tip de moară de catelus sau de depozitare, un tip de locuit de animale, sau poate că au fost într-un anumit mediu de origine, dar nu a fost mediul lor obișnuit de animale de companie pe care noi toți avem pentru toți Animale, nu este doar una sau două gospodării animalelor de companie unde au un fel de spațiu pentru a alerga și de a juca și pot interacționa cu oamenii și lucrurile de genul ăsta, este un alt tip de mediu de acasă. Deci, acum aceste animale au nevoie de timp într-o casă favorabilă pentru a se obișnui cu un mediu tradițional de acasă înainte de a fi trimis spre adopție.

Și, în cele din urmă, motivul meu preferat personal pentru promovarea și motivul pentru care am început să încurajeze prima dată, a fost mulți ani acum, dar am avut și primul meu câine pe care l-am avut ca adult, am avut sa mutat în casa mea și am adoptat-o ​​pe My & # 8230; Mi-am salvat primul meu boxer, dacă sunteți familiarizat cu podcast-ul meu sau cu scrisul meu știți că eu sunt Boxer Crazy, asta este rasa mea de alegere. Mi-am salvat primul meu boxer, am fost împreună de mulți ani, era fata mea și am făcut totul împreună. I-am iubit pe Roxy & # 8230; Numele ei era Roy și era cu siguranță unul dintre acei câini care va avea întotdeauna un loc special în inima voastră. Îți iubești toate animalele de companie, dar din când în când cineva vine de-a lungul că într-adevăr doar își facă calea lor în ghicesc într-un alt mod decât alții.

Așa că Roy-ul a fost singurul meu animal de companie în acel moment și când am pierdut-o "# 8230; Trebuia să o pun jos când a îmbătrânit, și când am pierdut-o, a fost devastatoare pentru mine, a fost foarte dur și trăiam pe cont propriu, așa că am fost în acest loc unde am vrut cu adevărat un alt animal de companie pentru că nu am " T Îmi place să fiu singur, mi-a plăcut acea companie, mi-a plăcut să am un câine dacă cineva a bătut pe ușă sau un străin a venit în casă că nu știam.

Mi-a plăcut securitatea unui câine, mi-a plăcut confortul și compania unui câine, dar nu m-am putut aduce să adopte complet un alt câine încă, aproape că am simțit că am încercat să umplem acel gol care a fost lăsat de ea și Aproape ca și cum am încercat să o înlocuiesc și nu am fost gata pentru asta. Deci, de fapt, aș merge ", # 8230; Atunci am început să lucrez cu unul dintre adăposturile locale din zona noastră, pentru a promova și voi vizita animalele și petrec timpul și petrec un pic de timp de voluntariat doar pentru a obține un fel de remedierea animalelor de companie pentru a iubi pe unii pisicile și câinii și au reușit să remedieze în cazul în care nu am mai primit-o acasă.

Și când m-am deschis la una dintre celelalte fete care lucrează cu normă întreagă la adăpost și mi-a explicat povestea despre ea, ea a spus că știi că promovează că poate ajuta procesul de vindecare pentru tine. Puteți să luați un animal și știți că faceți doar că nu umpleți găuri, nu încercați să înlocuiți pe nimeni, tot ce faceți este să ajutați un animal în nevoie și puteți face asta În memoria animalului de companie pe care ați pierdut-o. Așa că este într-adevăr un lucru minunat și cred că dacă ați încercat, ați fi într-adevăr surprins de modul în care poate fi vindecarea.& # 8221;

Așa că am făcut-o, am încercat, am favorizat un mic Jack Russell Terrier, nu a fost rasa pentru mine, nu câinele pentru mine, dar el a fost cu mine pentru aproximativ o lună și jumătate și a fost o experiență minunată și a fost o experiență minunată și a fost o experiență minunată o experiență foarte vindecătoare.

Aș încuraja pe cineva dacă sunteți distras după pierderea unui animal de companie și nu știți ce să faceți, petreceți ceva timp la adăpostul local sau la organizația de salvare și începeți prin voluntariat, faceți-vă picioarele înapoi în apă, începeți să începeți Out lent, voluntar un pic și nu știți niciodată că poate funcționa și puteți lucra în sus pentru a fi suficient de confortabil pentru a promova un animal de companie.

Și amintiți-vă că dacă promovați că dați acel animal de companie o șansă de a străluci. Îi oferi acea ocazie de a fi într-un mediu de origine pentru a arăta culorile lor adevărate, pentru a arăta ce un câine iubitor de îngrijire pot fi, cât de bine s-au comportat ei și nu primesc această șansă tot timpul în a Adăugați mediul, deci păstrați-vă în minte.

Dacă aveți întrebări legate de încurajarea, vă voi încuraja cu adevărat, ajungeți la adăpostul local, practic fiecare adăpost și organizație de salvare sunt interesați de familiile foster, astfel încât să ajungă la ele, să pună câteva întrebări. Programele variază în funcție de organizația cu care lucrați și cu structura programului, deci puneți câteva întrebări. Dacă nu sunteți într-adevăr confortabil cu unul dintre programele Foster pe care le găsiți, există probabil un alt adăpost sau salvare în zona dvs. care caută familii foster, deci verificați-le, puneți-le întrebări.

Podcast anterior: Șapte motive pentru a adopta câini de rang înalt

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Top # 18: de ce ar trebui să deveniți părinte favorabil câinilor