Câine care a lipsit timp de 5 ani reunit cu familia

Câine care a lipsit timp de 5 ani reunit cu familia
Foto Credit: Dogs Dogs Massachusetts fb

Știrile minunate au venit sub forma unui câine alb și negru marți, 6 aprilie 2021, ca Bay, acum 6.Basenji-mixul de 5 ani a fost returnat acasă după ce a fost lipsit de 5 ani!

Bay a fost doar 1.5 ani, când a dispărut de la casa lui Sitter, în timp ce proprietarii ei erau departe. Site-ul MASSACHUSETTTS (MDM) și pagina Facebook au raportat despre absența ei inițial la 26 iunie 2016.

Site-ul de raportare a câinelui Massachusetts a fost mai mult decât încântat să lase pe toată lumea să știe că acest pui dulce fusese localizat și sa întors acasă, capându-și postul cu "știri uriașe pentru a împărtăși în această dimineață și, de asemenea, ceva de dat fiecărei speranță!"

Acest mix dulce Basenji a dispărut inițial de la drumul Beacon Street / Cavanaugh din Framington în iunie 2016 și a fost găsit în cele din urmă în Newsham, aproximativ 10 de mile de la casa ei. Câinii dispăruți Massachusetts Facebook Post explică faptul că, la momentul dispariției ei, cei care caută Bay aveau doar vizionări sporadice pentru a continua, cu camere care nu dau rezultate.

În 2019, au existat observații ale Bay rătăcind străzile din Newsham, dar a fost identificată în mod eronat ca cannoli, un câine care a dispărut din Stop în 2018. MDM a urmat aceste rapoarte, dar după ce o urmărește pentru ea și observând aspectul ei ocazional la urbană și pe o proprietate din oraș a fost determinată că nu era cannoli.

"Mulți oameni fuseseră, de asemenea, câinele. Sa crezut că câinele avea un proprietar și a fost lăsat să se plimbe. Câinele ar merge apoi de pe grilă așa cum fac adesea."Explicat câinii lipsă Massachusetts post.

Danielle M., Un voluntar MDM, păstrată în contact cu Lisa, doamna care a raportat inițial observațiile lui Bay. După cum se dovedește, Bay, câinele Lisa a raportat în 2019, a început recent să o viziteze din nou acasă în mod regulat, așa că a început să o hrănească.

După 5 ani de trai pe stradă, Bay nu putea fi ușor prins și încearcă să o prindă pentru ao captura că a eșuat.

Danielle M. și Deb B., Ambii, de multe ori voluntar pentru a ajuta la căutările de câine pierdute pentru MDM, au decis să ajungă la Oficiul de Control Animal Needham (ACO) pentru a ajuta la capturarea fetei sărace. Un ofițer de control al animalelor sub numele de Parsons sa alăturat eforturilor lor de a prinde golful și a decis că o capcană de canisa ar fi cea mai bună abordare.

A fost nevoie de câteva zile pentru Parsons, Deb și Danielle pentru a construi capcana canisei. Odată ce construcția a fost completă și erau siguri că capcana ar fi capabilă să dețină câinele nostru pierdut, au trăit cu ea în dimineața zilei de 6 aprilie. Nu a durat mult timp ca golful să fie prins în cele din urmă astfel încât să poată fi îngrijit.

Odată ce a fost adusă în controlul animalelor pentru a fi privit și scanat, au găsit că are un microcip care o leagă înapoi la pierderea de golf a raportat, amestecul Basenji, în zona Framingtonului aproape 5 ani înainte!

Puiul sărac încă aveau gulerul ei de martingale în jurul gâtului ei, care deveniseră acum încorporat și trebuia să fie tăiat de la ea. Undeva de-a lungul drumului și ea și-a pierdut etichetele, iar gulerul îi dăduse oamenilor impresia că era deja deținută de cineva local, ceea ce înseamnă că trăiesc în Needham a trecut neobservată de ceva timp.

Ea este acum în siguranță acasă cu câinele ei, care avea doar golf pentru șase luni scurte înainte de dispariția ei. MDM și-a urmat anunțul lor vesel, cu un videoclip care prezintă coada de coadă din Bay necontrolat, deoarece ea a fost dată înapoi la mama ei.

Dovada nerecurentă că totul nu este neapărat pierdut atunci când un catelus pleacă și un far de speranță pentru proprietarii de câini pierduți că puii lor poate să se întoarcă într-o zi acasă.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Câine care a lipsit timp de 5 ani reunit cu familia