Cum să găsiți medicul veterinar potrivit pentru câinele dvs

Fiecare câine merită un medic veterinar bun pentru ao ajuta fii sănătos. Ca proprietar de animale de companie, merită, de asemenea, un medic veterinar care întâlnește nevoile dvs. de bine ca și nevoile câinelui tău. Veterinarul dvs. este celălalt doctor de familie, deci doriți să găsiți dreapta unu. Iată cum să mergeți la găsirea veterinarului potrivit pentru dvs. și familia dvs.

Înainte de a începe

Există multe tipuri diferite de veterinari acolo. Există, de asemenea, o mulțime de facilități diferite veterinare. Amintiți-vă că veterinarul dvs. va veni cu un personal, facilități de facilități și multe altele. Decideți ce contează cel mai mult pentru dvs. Căutați un veterinar înalt calificat într-o unitate de ultimă oră care oferă o atingere personală? Sau, ați prefera o vizită VET rapidă, ieftină, cu o abordare fără frizerie? Desigur, există opțiuni între ele. Cost este aproape întotdeauna o preocupare, precum și locația, dar acestea nu ar trebui să fie singurele lucruri pe care le considerați. Faceți o listă a atributelor ideale a medicului veterinar în ordinea priorității. Odată ce aveți o idee despre ceea ce aveți nevoie în practica veterinară, este timpul să faceți cercetarea dvs.

De ce ai nevoie

În selectarea unui veterinar, trebuie să petreceți ceva timp și energie pentru a face alegerea potrivită. Pe măsură ce adunați informații, asigurați-vă că aveți câteva întrebări și preocupări esențiale cu privire la alegeri.

  • Un fișier (online sau hârtie) pentru a păstra notele
  • Lista de întrebări Veți dori să întrebați VET

Vorbește cu lumea

Prietenii, familia și vecinii pot oferi o mare înțelegere atunci când căutați veterinarul potrivit. Aceștia sunt oameni în care puteți avea încredere în de obicei să vă spun întregul adevăr despre experiențele lor, atât bine cât și rele. Puteți, de asemenea, să vă gândiți să solicitați profesioniști / întreprinderi de încredere în zona dvs. dacă recomandăm veterinarii specifici. Întrebați de ce recomandă ca Vet să puteți determina dacă calitățile pe care le descrie aliniați cu nevoile dvs. personale și dorește.

Citiți recenzii

Site-urile de revizuire precum Google și Yelp vă pot oferi o idee bună despre ceea ce este ca să fiți un client la o anumită clinică VET. Citiți recenziile și nu vă uitați doar la evaluări. Nu uitați să luați ceea ce citiți cu un bob de sare. Una sau două revizuiri strălucitoare sau strălucitoare reprezintă, de obicei, o excepție de la regulă. Dacă majoritatea recenziilor sunt bune, ele vă pot oferi o imagine oarecum clară a ceea ce să vă așteptați și mai multe recenzii negative prezintă un steag roșu.

Check out site-uri web Veters

Odată ce ați redus la câteva alegeri, accesați online și vizitați site-ul fiecărei clinici. Citiți despre educația și fundalul veterinarului. Dacă există mai mulți veterinari la locație, uitați-vă la toate. Luați în considerare dacă ați fi dispus să vedeți veterinari diferiți sau dacă preferați să vedeți același veterinar de fiecare dată (majoritatea clinicilor sunt fericiți să găzduiască acest lucru și să vă programați numai cu VET de alegere). Dacă este disponibil, uitați-vă la Personal Bios și Fotografiile Facility. Care este simțul general al site-ului? Spune sentimentul pe care doriți să-l obțineți la biroul dvs. veterinar?

Apelați și puneți întrebări

Apelați-vă opțiunile de top ale birourilor VET la telefon și întrebați despre serviciile lor. Puneți întrebări despre elementele de pe lista dvs. de atribute de clinică veterinar / animal. Luați în considerare modul în care ați fost tratați la telefon. Simți că membrul personalului a vrut cu adevărat să vă ajute? Au fost răspunsurile dvs. au fost răspunsate?

Vizitați clinica

Cu sau fără câinele dvs., mergeți la clinică și verificați-o. Probabil că veți avea nevoie de o întâlnire pentru a vedea medicul veterinar, dar personalul de sprijin sau managementul ar trebui să fie încă dispuși să vă arate în jur și să discutați cu privire la serviciile clinicii. Puteți opta pentru a programa doar a Examen de wellness de rutină Deci tu și câinele tău puteți întâlni medicul veterinar și decideți de acolo dacă doriți să continuați să mergeți la clinica respectivă. Când vizitați clinica, întrebați-vă dacă are semne de o clinică excelentă de animale. VET are Semne de un veterinar uimitor?

Prevenirea problemelor în timpul selecției VET

Este probabil cel mai bine să vă lăsați câinele din ecuație până când veți găsi un medic veterinar. Acesta va confunda și stresa doar câinele dacă vă aduceți câinele pe mai multe vizite pentru a întâlni un veterinar. Și, dacă medicul veterinar pe care l-ați selectat nu este ideal sau nu funcționează, nu vă faceți griji prea mult. Se referă la cercetarea dvs., alegeți un nou veterinar și continuați. Alegeți pe cineva cât mai curând posibil - nu doriți să fiți proprietar de câine fără un veterinar în regim de așteptare pentru orice probleme de sănătate.

Dacă bănuiți că animalul dvs. este bolnav, apelați imediat medicul veterinar. Pentru întrebări legate de sănătate, consultați întotdeauna medicul veterinar, deoarece au examinat animalul dvs. de companie, cunosc istoricul sănătății animalului și pot face cele mai bune recomandări pentru animalul dvs. de companie.
Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Cum să găsiți medicul veterinar potrivit pentru câinele dvs