Idei de cadouri pentru echipa veterinară

Echipa Vet cu câine

Când ne gândim că oferim cadouri, care include, de obicei, prieteni și familie. Dar v-ați gândit să vă dați medic veterinar și echipa lor? Indiferent dacă le vizitați o dată pe an sau o dată pe lună, echipa dvs. veterinară este întotdeauna acolo când aveți nevoie de ele. Ele se îmbunătățesc și salvează viața animalelor în fiecare zi, de cele mai multe ori fără recunoaștere. Vă puteți arăta aprecierea în orice moment al anului și nu trebuie să fie o producție majoră. Produse alimentare (în special dulciuri!), aranjamente comestibile, cadouri de cafea, nu puteți merge niciodată în neregulă cu niciuna dintre aceste idei. Dar dacă doriți să oferiți ceva diferit de normă, iată câteva daruri grijulii care vă vor face cu siguranță să zâmbesc inimile echipelor veterinare.

01 din 06

O notă scrisă de mână

S-ar putea să credeți că acest mic jet de recunoștință nu este suficient, dar ați fi surprins! Note scrise de mână pot fi unul dintre cele mai bune daruri pe care le puteți da. Aceasta este ocazia dvs. de a le mulțumi pentru tot ce fac. Utilizați papetărie fantezie și adăugați o imagine a animalului dvs. de companie pentru ao face extra specială. Note scrise de mână sunt o păstrare a echipei veterinare, mai ales când vremurile devin puțin grele.

  • 02 din 06

    Cartea de colorat pentru adulți

    Lucrul într-un spital VET poate fi destul de agit. Unele zile, este greu să mănânci prânzul sau chiar să ia o pauză de baie! Cadouri care ajută la echilibrul muncii și reducerea nivelurilor de stres sunt întotdeauna binevenite. Cărțile de colorat pentru adulți sunt un cadou amuzant pentru a da, și ei servesc, de asemenea, ca o ieșire creativă pentru echipă. Adăugați niște creioane colorate și un cadru pentru prima lor imagine și puteți găsi darul dvs. pe peretele lobby-ului, data viitoare când vă opriți pentru o vizită!

  • 03 din 06

    Sosete decorate pe animale

    Toată lumea iubește șosetele! Dar când adăugați animale la amestec, care le ia la un alt nivel. Starea de spirit într-un spital veterinar poate fi foarte gravă, mai ales când echipa ajută un animal de companie bolnav. Purtarea șosetelor decorate este o modalitate subtilă de a lumina ziua. Și dacă doriți să adăugați o atingere personală, dați-le șosete cu propriile dvs. animale de companie pe ele, ar putea încerca să le poarte în fiecare zi.

  • 04 din 06

    Un cadou realizat manual

    Dacă doriți să vă exprimați partea creativă, faceți acest lucru cu un cadou realizat manual. O lumânare parfumată, notează cărți, un buchet de pixuri, amestecul de ceai preferat într-un borcan de zidar, posibilitățile sunt nesfârșite! Există opțiuni ușoare Do-IT-Yourse disponibile pe Pinterest și Google, doar dați seama de ceea ce sunteți bun la. Echipa dvs. veterinară va fi atât de flatată încât ați făcut timp să vă personalizați darul, vor fi siguri că va împărtăși știrile cu familia și prietenii.

    Continuați până la 5 din 6 de mai jos.
  • 05 din 06

    Împărtășește o revizuire pozitivă

    Există câteva lucruri Veterinarii doresc să știți și uneori, doresc ca clienții lor să poată fi zbura pe perete pentru a vedea ce provocări cu care se confruntă zilnic. Suntem într-o epocă acum, în cazul în care nemulțumirea este egală cu preluarea unei medii sociale pentru a aer cu spalatoria murdară. Acest lucru, din păcate, se întâmplă și în profesia veterinară. Distribuiți o revizuire pozitivă a echipei dvs. veterinare. Utilizați acest instrument pentru a răspândi mesaje pozitive despre oamenii care îngrijesc neobosit pentru animalele de companie. Provocați familia, prietenii și chiar un străin (da, tipul pe care l-ați întâlnit în linia Starbucks în această dimineață!) să scrie mesaje despre echipa lor veterinară. Acesta este un cadou pe care nu numai că îl împărțiți împreună cu echipa, ci cu alți proprietari de animale de companie!

  • 06 din 06

    O donație comemorativă

    Veterinari și echipele lor din întreaga lume, dau nenumărate ore de timp și expertiză pentru cauzele caritabile. Uneori începe în propria lor practică, oferind servicii unui animal de companie care are nevoie atunci când proprietarul are dificultate financiară. Ele sunt extrem de dau, uneori până la punctul de a renunța sau la punerea practicilor în pericol financiar. Adresați-vă echipei ce puteți face pentru a vă ajuta. Poate să doneze ziare sau pături. Poate că au nevoie de aprovizionări pentru a avea grijă de pisoii pe care o favorizează. Oferiți să încurajați un pisoi! Faceți o donație unui fond spital de la un serviciu de spitalizare pentru a ajuta proprietarii care nu își pot permite chirurgia pentru animalele de companie. Puteți chiar să vă dați timpul dacă au nevoie de voluntari. Echipa dvs. veterinară nu va mai întoarce niciodată o mână de ajutor și nu știți niciodată cine vă poate ajuta donarea.

  • Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » Idei de cadouri pentru echipa veterinară