10 Modalități excelente de a vă menține pisica distrasă

10 modalități excelente de a vă menține pisica distrasă

Adevărat, deși pisicile sunt creaturi independente care pot avea grijă de ei înșiși, asigurându-se că acestea rămân distrați este o necesitate. Ca și copiii, pisicile sunt case de energie și, de asemenea, ca niște copii, pisicile iubesc că au ceva de făcut pentru a cheltui toată energia. Într-o astfel de situație, conștientizarea diferitelor opțiuni de divertisment nu ar păstra doar felina dvs. mental și fizic activă, dar, de asemenea, împiedicați-o să cadă victimă a tulburărilor cognitive.

Mai degrabă decât să vă răsfățați în activități nedorite într-o ofertă de a se distra, următoarele sunt câteva opțiuni de divertisment pe care le puteți lua în serios.

Configurați un alimentator de păsări

Ați observat vreodată pisicile voastre să ieșiți din fereastră o dată într-o vreme atât de mult încât chiar și cele mai frenetice apeluri de la tine nu reușesc să-i atragă atenția? Motivul este că ar putea să se uite la păsări în afara, deoarece pisicile de natură sunt născuți ornitologi. Deci, puteți lua un indiciu din acest comportament și puteți crea o Bird Alimentator unde se încadrează cu ușurință în linia de viziune a pisicii dvs.

Atâta timp cât vă asigurați că alimentatorul este suficient de plin de semințe, este probabil să existe o flutura constantă de activitate, adică o mulțime de divertisment pentru pisica ta.

Ați putea dori, de asemenea: CAT Fereastra de ferestre

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente de păsări

Investiți într-un post de zgârieturi

Furnizarea unui post de zgârietură la pisica dvs. va veni la îndemână în mai multe moduri decât una. Nu numai că vă va păstra pisica ocupată pentru o parte a zilei, dar, de asemenea, vă protejează canapeaua de a fi maraudați de labele sale ascuțite. Un post de zgârieturi ușor mai înalt va oferi, de asemenea, înălțimea verticală pe care pisica ta o va iubi să se bucure de mai multe ori în timpul zilei.

În legătură cu o postare: Cele mai bune turnuri de zgâriere de pisică

pisica jucând cu un post de zgâriere

O alternativă la aceasta este o bancă de zgâriere, care este o opțiune excelentă ca mobilier de pisică, deoarece ar oferi pisica dvs. cu o suprafață de zgâriere ca și propriul spațiu personal.

În legătură cu o postare: Cea mai bună priză de pisică

Cutii de carton

Furnizați o cutie de carton de dimensiuni medii la pisica dvs. și vă veți da fără îndoială una dintre cele mai interesante obiecte. Trebuie să vă asigurați că caseta este suficient de mare pentru pisicile dvs. să sară în și suficient de confortabil sau suficient de spațioase pentru a juca ascunde și-căutați fără să vă simțiți nesigur.

Descoperi De ce pisicile iubesc cutiile atat de mult

pisica jucând într-o cutie de carton

Ușor accesibil și rentabil, o cutie de carton de dimensiune potrivită ar putea dovedi a fi o sursă bună de divertisment pentru pisica ta.

Acvariu

Pisicile iubesc consumul de pește și este din acest motiv că un rezervor de pește ar putea să vă angajeze pisica pentru o parte a zilei. Vizionând înotul în jurul valorii de nu numai că păstrează pisicuta ocupată, dar oferă, de asemenea, ochii lor cu stimularea vizuală foarte necesară.

pisica cu rezervor de pește

Cu toate acestea, trebuie să vă asigurați că rezervorul de pește este amplasat ferm pentru a nu fi bătut de o pisică excitată. De asemenea, ar trebui, de asemenea, să fie ferm acoperită astfel încât să nu vă permiteți pisicii să ia plonjarea.

În legătură cu o postare: Cel mai bun acvariu

Organizați o vânătoare de comori

Deoarece pisicile sunt curiozitate prin natură, o vânătoare de comori ar face apel la instinctele lor inerente. Organizarea unei vânătoare de comori interesante presupune blocarea jucăriilor în jurul casei pentru ca pisica dvs. să le scoată unul câte unul. Puteți chiar să vă bazați pe obiectele de zi cu zi pe care pisica voastră este familiarizată pentru a servi acest scop sau chiar puneți-le în cadă pentru a le împiedica să dispară sub frigider.

Divertisment vertical

Pisicile se obosesc de podea foarte usor, motiv pentru care l-ai gasit pisoiul voastra in jurul unei inaltime confortabile de îndată ce crește puțin. Pe măsură ce îmbătrânesc, pisicile tind să se bucure de cele mai înalte puncte din casă, variind de la cazuri de cărți la rafturi, mantale și pelmeturi. De când urcând vine în mod natural felinelor, ați putea cumpăra un copac de pisici și păstrați-l în jurul casei din când în când.

Având copacul de pisici, nu fi surprins să-ți găsești pisicile cocoțate pe ea și să te uiți la toată lumea din punctul ei de vedere.

pisica jucând cu o cutie de pălărie

Două sunt compania

Ia pisica ta un tovarăș și veți găsi o soluție permanentă la problema menținerii acestuia.

Două pisici se joacă

Acestea fiind spuse, există anumite considerații pentru această opțiune de a lucra. În primul rând, pisicile dvs. ar trebui să fie dispus să salute o altă felină în familie și, în al doilea rând, pe care proprietarul ar trebui să fie pregătit să se ocupe de responsabilitatea care vine de la două animale de companie.

Jucarii de pisici

De la role la gadget-uri operate de baterii, există o varietate de jucării disponibile pe piață pentru feline de a juca cu. În prezent, este un trixie Cat Toy care este clasat ca fiind cel mai bun, dar există mai multe alte opțiuni ca rolele accesibile, motivator alimentar, jucării de mestecat și așa mai departe.

Proprietarii de animale care doresc să se împrăștie pot opta pentru jucării de pisici sushi, care pot fi la prețuri ridicate, dar nu reușesc niciodată să atragă felina datorită patch-urilor de sushi blocate pe o cutie verticală.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării de pisici interactive

Timpul exterior supravegheat

Dacă aveți un spațiu verde sigur în afara, ați putea lua în considerare serios furnizarea unui timp în aer liber pentru pisicile dvs. În timp ce acest lucru s-ar putea dovedi a fi un aerist minunat pentru instinctele de pradă ale pisicii dvs., există anumite măsuri de precauție pe care trebuie să le respectați pentru a vă asigura că pisicile dvs. este în siguranță:

  • Alegeți o zonă care este complet lipsită de trafic;
  • Până când pisica ta se obișnuiește cu împrejurimile sale, face un punct pentru a păstra un ochi și a se asigura că este sigur de factori externi ca și alte pisici și obiecte ascuțite;
  • Asigurați-vă întotdeauna că pisica dvs. poartă un guler când se aventurează astfel încât să poată fi identificată de alții ca fiind un animal de companie

Televiziunea CAT

Dificil, deși ar putea fi să creadă, există videoclipuri făcute în special cu pisicile în scopul menținerii felinelor de distracție. Trebuie să fie o fază în timpul zilei când pisica dvs. nu este în mișcare, și acesta este momentul când puteți pune un spectacol pentru a urmări.

Ultimul cuvânt

Fiind conștient de modalități de a vă menține pisica distractivă, vă va diminua responsabilitatea într-o anumită măsură, deoarece puteți fi siguri că ar fi ocupat indiferent dacă sunteți sau nu acasă. Divertismentul ales cu atenție ar asigura, de asemenea, că felina dvs. se bucură de niveluri ridicate de fitness, atât fizic cât și mental, și, de asemenea, mănâncă bine.

Nu în ultimul rând, în ciuda tuturor divertismentului, faceți-o un punct de a petrece ceva timp jucând cu animalul dvs. de companie, deoarece ar servi la satărie nevoia de dragoste, afecțiune și atenție.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 10 Modalități excelente de a vă menține pisica distrasă