Pisicile pot mânca ton?

poate de ton

Nu este un secret că pisicile iubesc pește-the Fishier, cu atât mai bine. Tonul este o tratare a pisicilor quintessente, iar inainte de zilele de hrană comercială de pisici, mulți oameni obișnuiau să-și hrănească pisicile conservate. Dar acum că știm pisicile au nevoi speciale nutriționale, este sigur să hrănească tonul pisicii tale. Dacă da, cât de multă ton poate mânca pisicile și ce fel de ton pot mânca pisicile?

Cum să alegeți cele mai bune alimente pentru pisici

Beneficiile tonului pentru pisici

Cu moderatie, tonul poate fi un tratament sanatos pentru majoritatea pisicilor. De fapt, multe alimente de pisică comercială conțin ton ca ingredient. Tonul este bogat în proteine ​​și scăzut în carbohidrați. Tuna asigură, de asemenea, acizii grași esențiali OMEGA-3, care pot contribui la sănătatea generală a pielii și a hainei și pot contribui, de asemenea, la îmbunătățirea condițiilor inflamatorii cum ar fi alergiile, artrita, boala inflamatorie intestinală și boala pielii.

Potențiale preocupări de sănătate

Deși este bine să vă alimentați cantitățile mici de pisică de ton ca un tratament sau ca supliment la alimentele sale de pisică completă și echilibrată, prea multă ton poate fi dăunătoare. În primul rând, tonul singur nu oferă echilibrul critic al nutrienților, o pisică trebuie să fie sănătoasă. Pisicile au nevoi nutriționale foarte specifice.

Foods de produse comerciale de înaltă calitate includ o declarație pe etichetă care afirmă că produsul este "complet și echilibrat", ca certificat de Asociația Americană a Oficialilor de Control al Feedului (AAFCO). Declarația completă și echilibrată pe o etichetă alimentară cu pisică înseamnă că pisica va obține toate substanțele nutritive esențiale pe care le are nevoie, în echilibrul corect, după cum este necesar pentru acea etapă de viață: întreținerea adulților (pentru pisici adulți), creștere și reproducere (pentru pisoi și femele însărcinate sau care alăptează) sau toate etapele de viață (pentru toate pisicile, fie că este vorba de pisoi sau adulți).

În plus, tonul este ridicat în mercur, atât de multă ton ar putea duce la o acumulare de prea mercur în corpul pisicii tale și să conducă la otrăvirea cu mercur. Deși rare, semnele de otrăvire de mercur la pisici includ incoordonarea, pierderea echilibrului și problemele de mers pe jos.

În cele din urmă, pisicile pot iubi tonul la o defecțiune. Tonul este extrem de gustos, poate mult mai gustos decât dieta sănătoasă a pisicii dvs. Unele pisici, atunci când sunt administrate în mod regulat, vor începe să-și întoarcă nasul la mâncarea lor obișnuită de pisici, ținându-se și sperând că veți avea peșteră și dați mai multă ton în schimb. Acest lucru se poate dezvolta rapid în dificultăți nedorite și de hrănire.

Ce fel de ton pot mânca pisicile?

Dacă alegeți să oferiți pisicii dvs. Tualul ocazional, puteți alege tonul conservat sau tonul proaspăt. Selectați tonul conservat ambalat în apă, nu conserve în ton în ulei sau conserve de ton cu sare adăugată sau alte arome. Tonul luminos de chunk este o alegere mai bună pentru pisica ta decât AlbaCore, care este mai mare în Mercur. Acordați atenție altor surse de ton pisica dvs. ar putea să mănânce. De exemplu, dacă hrăniți un aliment conservat care se face cu ton, adăugând mai multe tonuri pe partea de sus, ar putea fi prea mult.

Tonul proaspăt este cel mai bine servit gătit. Chiar dacă oamenii mănâncă sushi tot timpul, oferindu-ți peștele de pisică poate fi dăunător. Consumul de pește crud prezintă aceleași riscuri pentru tine pisica așa cum ți-ar fi. Peștele crud poate conține bacterii și paraziți. În plus, peștele crud conține o enzimă numită tiaminază. La pisici, această enzimă poate descompune o vitamină esențială B numită tiamină, potențial care duce la o afecțiune periculoasă numită deficiență de tiamină, care este foarte periculoasă. Gătit tonul pe care intenționați să-l hrăniți cu pisica dvs. nu numai că ucide nici o bacterie sau paraziți, ci și distruge tiaminaza.

Modalități sigure de a alimenta tonul pisicii tale

Este întotdeauna o idee bună să discutați cu medicul veterinar înainte de a adăuga alimente noi la dieta pisicii tale. Dacă obțineți binecuvântarea medicului veterinar și doriți să vă hrăniți tonul de pisică, urmați aceleași linii directoare ca și dvs. pentru hrănirea pisicii dvs. orice trata. Suplimentele tratează ca tonul ar trebui să facă mai puțin de 10% din caloriile zilnice ale pisicii dvs. Restul dietei pisicii dvs. (90%) ar trebui să provină dintr-o hrană de înaltă calitate, completă și echilibrată.

Pentru a evita problemele potențiale care pot apărea de la consumul prea multor ton, inclusiv dezvoltarea obiceiurilor alimentare pretențioase, evitați hrănirea tonului în fiecare zi și, în schimb, limita de ton tratează la doar câteva ori pe săptămână.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile pot mânca ton?