12 Fotografii adorabile de câini de la bruxelles griffon

Close-up Portret de Brown Cute Bruxelles Griffon Puppy situată într-un coș de răchită pe fundal de lemn

Bruxelles Griffon este o rasă de câine de jucărie numită după orașul lor de origine, Bruxelles, Belgia. Această rasă este cunoscută de unii ca "câine Velcro", deoarece ei iubesc să rămână lângă dvs. - nu veți face multe excursii solo la bucătărie sau baie cu unul din aceste Puii în jur. Griffons cere atenția, dar dacă sunt gestionate corect, pupa va deveni cu ușurință tovarășul cel mai apropiat și mai loial.

Aflați mai multe despre creșterea câinilor mici și sassy de mai jos.

01 din 12

Griff

Mister_griff "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-1 "Container de date =" Adevărat "/">

Această rasă de câine se adaptează bine la condo sau apartament, deși încă mai au o tonă de energie, dar sunt ușor de antrenat. Grifonul de la Bruxelles este considerat a fi, în general, sănătos, dar practicile de reproducere slabe au condus la unele probleme de sănătate specifice rasei. Este întotdeauna important să luați în considerare acest lucru atunci când adoptați sau cumpărați un câine.

Continuați la 2 din 12 de mai jos.
  • 02 din 12

    Leto

    Petite Leto "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-4 "Container de date =" Adevărat "/">

    În America, acești câini sunt considerați o rasă - Grifonul de la Bruxelles. Cu toate acestea, europenii separă câinele în trei rase diferite în funcție de culoarea și consistențele stratului: Petit Brabancons alcătuiesc varietatea acoperită fără probleme, Griffons Belge au straturi brute de orice culoare decât roșul sau fawn, și ceea ce numesc Griffons Bruxelles Roșu / Fawn Coats dur. Leto, fotografiat aici, ar fi considerat un Brabancon petit în Europa.

    Continuați până la 3 din 12 de mai jos.
  • 03 din 12

    Donnie Barko

    Donnie Barko "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-7 "Container de date =" Adevărat "/">

    Donnie Barko este un Shorthair Bruxelles Griffon care trăiește în Marea Britanie. El arată super-adorabil îmbrăcat într-un pulover, dar mai ales cu barba de portocală elegantă.

    Continuați până la 4 din 12 de mai jos.
  • 04 din 12

    Kevin

    Kevin nu numai acasă "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-10 "Container de date =" Adevărat "/">

    Kevin este un griffon frumos, cu o haină mai lungă și mai dură. Acest păr facial impresionant îl va clasifica ca variația Belge Griffon a rasei. Acest tip de Griffon este cunoscut pentru părul său wiry, turnat.

    Continuați la 5 din 12 de mai jos.
  • 05 din 12

    Digby și Alo

    Digby Van Winkle "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-13 "Container de date =" Adevărat "/">

    Digby și Alo sunt două grife care trăiesc în Noua Zeelandă. După cum puteți vedea cu aceste două, cu atât mai mult părul, cu atât este mai mare barbă (și, în unele cazuri, și mustața).

    Continuați până la 6 din 12 de mai jos.
  • 06 din 12

    Chamaco

    Numele meu este Chamaco "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-16 "Container de date =" Adevărat "/">

    Acest mic mic Griffon este atât de cool, chiar acționează ca CEO pentru compania sa. Chamacorp vinde totul de la pulovere Doggie la curele pentru a-ți purta prietenii blânzi cu tine în călătoriile dvs.

    Continuați până la 7 din 12 de mai jos.
  • 07 din 12

    Bart

    Danzig Bros "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-19 "Container de date =" Adevărat "/">

    Bart este un alt Brabancon Petit. Puteți spune prin stratul său scurt, scurt, care trebuie să fie un plus în orașul său natal al lui Sunny Los Angeles.

    Continuați până la 8 din 12 de mai jos.
  • 08 din 12

    Wicket

    EWOK My World My "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-22 "Container de date =" Adevărat "/">

    Griffons sunt, uneori, asemănători cu Ewokks, creaturile mici din universul "Star Wars", datorită caracteristicilor lor faciale asemănătoare oamenilor. Nu este greu de văzut de ce, dar wicket este de fapt un amestec de la Bruxelles Griffon / Terrier - nu există ewok în linia de genul ăsta!

    Continuați până la 9 din 12 de mai jos.
  • 09 din 12

    Miley și Britney

    Britney și Miley "Data-Caption =" "Data-extinde =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-25 "Container de date =" Adevărat "/">

    Britney și Miley sunt două exemple excelente despre cât de diferite variațiile din această rasă pot arăta. În timp ce temperamentele pot fi similare, părul facial sigur nu este. În cazul în care vă întrebați, aceste nume complete de doamne fabuloase sunt domnișoara Britney Houston și Petit Miley stânga ochi Lopez.

    Continuați până la 10 din 12 de mai jos.
  • 10 din 12

    Germina

    Bruxelles.Sput "Data-Caption =" "Data-expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-28 "Container de date =" Adevărat "/">

    Sprout este doar un mic Griffon care încearcă să o facă în mărul mare. Puteți cumpăra un adorabil Calendarul 2020 Dispunând de fotografii frumoase de germinare, făcând totul, de la modelare pulovere la explorarea NYC. Chiar mai bine, toate veniturile merg la grupurile de salvare.

    Continuați până la 11 din 12 de mai jos.
  • 11 din 12

    Echipa osoasă

    Echipa osoasă "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-image_19-0-31 "Container de urmărire a datelor =" Adevărat "/">

    Acesta este obiectivele reale ale echipei. Părintele de câine al acestui echipaj Motley descrie gripile ei de la Bruxelles ca "cinci mici oameni prinși în interiorul corpurilor de blană Griffon."

    Continuați până la 12 din 12 de mai jos.
  • 12 din 12

    Miley într-o ceașcă

    Britney și Miley "Data-Caption =" "Data-Expand =" 300 "ID =" MNTL-SC-Bloc-Image_19-0-34 "Container de date =" Adevărat "/">

    Griffons Bruxelles sunt inteligente, loiale, energice și fac prieteni mari. Indiferent ce variație a lui Griffon vă place cel mai bine, nu există nici o îndoială că toți sunt adorabili, câini unici.

  • Uita-te acum: 12 câini mici care fac ca prietenii de călătorie mare

    Skicka ett socialt nätverk:

    Springa
    » » 12 Fotografii adorabile de câini de la bruxelles griffon