Pisicile devin singure?

pisicile devin singure

O dilemă comună pentru iubitorii de animale este cum să se ocupe de a lăsa pe cei dragi la domiciliu. Vă poate face să vă simțiți foarte vinovați să vă gândiți la pisica voastră așezată în jurul valorii de nimic de făcut și nimeni care să se joace. Mulți părinți de pisici chiar evită călătoria pentru vacanță, deoarece nu vor să-și părăsească pisica în urmă. Dar este cu adevărat necesar? Sunt într-adevăr simțindu-se singură, sau vă faceți griji că nici un motiv?

pisică tristă

Poate o luptă pisică cu singurătate?

Pisicile nu sunt, în general, cunoscute sub numele de animale aglomerate. Ele sunt animale solitare stereotipice care le place independența și spațiul lor. Cu toate acestea, deoarece toți proprietarii de pisici știu, spiritul lor independent nu înseamnă că nu iubesc timpul petrecut cu tine în termenii lor. De la Cuddles la Playtime, există o mulțime de oportunități de legare cu pisica ta iubită. Dar, ei vor vreodată că cuddlele dvs. când nu sunteți acolo? Ți-e dor de tine când ai plecat?

Este posibil ca pisicile să se simtă singuri pentru că au fost domesticiți să se bucure de compania celor dragi. În funcție de familia dvs., acest lucru poate fi doar tu sau poate include partenerul, copiii și alte animale. Fiecare pisică este diferită și obișnuită cu cantități diferite de timp social, astfel încât să nu puteți presupune că fiecare pisică se luptă cu singurătatea. Dacă pisica dvs. are o personalitate deosebit de independentă și trăiește într-un mediu, în general, liniștit și liniștit, nu pot dori sau au nevoie de ore și ore de divertisment și activitate socială, dar pisicile care vă iubesc într-adevăr atenția și care gravitează față de cele mai zgomotoase și mai active zone a casei, probabil că devine singură când trebuie să petreacă orele singure.

Pisica ta ți-e dor de tine când ești la serviciu?

La fel ca toate animalele domestice socializate, pisicile au nevoie de cota lor echitabilă de activitate socială. Cu toate acestea, este important să ne amintim că, spre deosebire de câini, pisicile sălbatice și strămoșii lor nu erau animale de ambalare, care sunt de la instinctul solitar al pisicii. Natura lor socială sunt dezvoltate prin domesticire și au tendința de a avea nevoie de mai puțină atenție socială decât câinii, și așa sunt adesea conținut petrecând ceva timp fără tine.

O zi de lucru de 8 ore este o perioadă acceptabilă de timp pentru multe pisici care să fie fără contact social. Unii se pot bucura chiar și de a avea pe teritoriul lor complet pentru ei înșiși. Acest lucru înseamnă că nu trebuie să vă faceți griji cu privire la pisica dvs. în timp ce sunteți la serviciu dacă nu există semne de singurătate, nefericire sau orice altă anxietate. Cu toate acestea, există o mulțime de pisici care vor avea dificultăți în a fi singuri pentru acel timp, așa că, din păcate, este posibil ca pisica ta să vă lipsească în timp ce sunteți la locul de muncă.

Acest lucru este valabil în special dacă ați fi trebuit să părăsiți casa pentru perioade lungi de timp. Dacă vă întoarceți la lucru după o lungă absență, de exemplu, sau dacă ați lucrat anterior schimbări mai scurte sau, probabil, ați lucrat de la domiciliu, este posibil ca pisica dvs. să nu-ți placă absența dvs. bruscă.

Semnează pisica dvs. vă poate lipsi

Deși este destul de puțin probabil ca pisica ta să vă lipsească în timp ce sunteți la serviciu, este posibil. Unele pisici sunt foarte iubitoare sau chiar agățate și pot deveni foarte singuri când le lași. Doar câteva ore pot fi suficiente pentru a le face dor de tine. Dacă nu sunteți sigur dacă pisica vă lipsește, aici este o listă de verificare pe care o puteți folosi pentru a vă ajuta să vă dați seama:

  • Pisica ta acționează foarte dornici să vă vadă când vă întoarceți de la locul de muncă, în special dacă dorința lor nu are legătură cu Fed?
  • Au bătut lucrurile peste sau distrugând mobilierul din plictiseală?
  • Pare prea bine atașați de tine, cum ar fi după ce te-ai urmărit de la cameră în cameră?
  • Sunt ei îngrijirea lor prea mult, sau prea puțin?
  • Are apetitul lor a crescut sau a scăzut?
  • Se joacă sau abuzându-se, lor cos de gunoi?
  • Are comportamentul lor o întoarcere spre rău, în ciuda faptului că a fost bine pregătit?
  • Este lor lor Programul de dormit este ușor de întrerupt sau sporadic, sau au devenit mai letargice?

Dacă vreuna dintre aceste trăsături sună ca pisica ta, ei vă pot lipsi în timp ce sunteți la serviciu. Cu toate acestea, ei ar putea fi, de asemenea, lupte cu anxietăți mai generale de socializare, precum și o serie de probleme medicale potențiale. Dacă aveți îngrijorări serioase sau pisica dvs. afișează un comportament inexplicabil, ciudat, este întotdeauna util să le discutați cu medicul veterinar.

pisica singurata situata pe podea

Este pisica ta singură la o instalație de îmbarcare?

Pisicile nu vor deveni singuri atunci când mergi la muncă. Ele pot deveni, de asemenea, singure dacă participă la o facilitate de îmbarcare. Casele de îmbarcare a pisicilor sunt folosite în cea mai mare parte pentru a vă îngriji de pisica când nu sunteți în stare, cum ar fi atunci când mergeți în vacanță. Este o alternativă la ședința de pisică, care vă poate lăsa pisica cu străini sau fără nici o companie de până la 23 de ore, iar unii proprietari de animale de companie folosesc o facilitate de îmbarcare în timpul săptămânii de lucru, deși acest lucru poate fi costisitor.

Casele de îmbarcare a pisicilor pot fi experiențe foarte pozitive pentru pisica dvs., în special dacă participați la mod regulat pentru ca pisica dvs. să construiască o relație pozitivă cu ei. Dacă vă puteți permite, ele pot fi o soluție potențială pentru singurătate la domiciliu, în special dacă lucrați un loc de muncă exigent care vă poate ține departe de ore lungi. Cu toate acestea, ele pot fi o sursă de singurătate sau anxietate, la fel de mult cum pot fi o soluție.

Natura teritorială a pisicii dvs. poate face o pensiune negativă, o experiență singuratică. Împrejurimile lor vor fi necunoscute și înstrăinate și, în timp ce credeți că vor fi capabili să facă o mulțime de noi prieteni, prezența altor animale le poate face să se simtă amenințate în schimb. Miroase noi, atracții și rutine vă pot face pisica dor de tine teribil. Acest lucru nu înseamnă că facilitățile de îmbarcare sunt în mod inerent o idee proastă, dar ar trebui să fiți conștienți de preferințele pisicilor dvs. și să lucrați cu personalul pentru a vă asigura că se vor bucura de ei înșiși.

Pisica ta are nevoie de un tovarăș de pisici?

S-ar putea să vă gândiți că singurătatea pisicii dvs. are o soluție evidentă: adoptați un frate sau o pisică de soră pentru ei să-și petreacă timpul în timpul zilei. Acest lucru poate funcționa, dar nu este, de asemenea, o soluție simplă. În general, dacă doriți să aveți mai mult de un animal de companie, este întotdeauna cel mai bine să le adoptați împreună ca pisoi și să le aduceți împreună. Acest lucru le oferă cea mai bună șansă de a le lega, care este cea mai bună metodă de evitare a oricăror probleme potențiale. Probleme comune pentru deținerea a două sau mai multe pisici includ:

  • Lupta împotriva teritoriului
  • Creșterea comportamentului agresiv, inclusiv față de alți membri ai familiei
  • Alt comportament teritorial, cum ar fi urinarea pe mobilier
  • Sarcina neplanificată
  • Bullying, în special dacă o pisică este semnificativ mai în vârstă sau mai dominantă decât cealaltă

În cele din urmă, puteți găsi că introducerea unei a doua pisici la gospodăria dvs. ar putea face problema mai degrabă decât mai bună decât mai bună. Dacă aveți un Cat anxios, ei pot deveni mai îngrijorați dacă se simt intimidați de un nou venit. De asemenea, este foarte probabil ca cele două pisici să se ignore reciproc, chiar dacă nu provoacă reciproc probleme. Pisicile nu sunt animale de ambalare și nu este definitivă că o altă pisică va fi o înlocuire adecvată pentru dvs. O pisică care îi lipsește proprietarul, cu care au construit o obligațiune de încredere, nu va fi neapărat fericită cu doar orice înlocuire pentru a petrece timpul cu.

Un însoțitor sau un frate poate ajuta o pisică plictisită, Cu toate acestea, dar introducerea pisicii dvs. la o pisică nouă necesită timp și răbdare. Alegeți o pisică a cărei personalitate și energie se potrivește pisicii existente. Trebuie să introduceți treptat cele două pisici. Începeți cu cele două pisici în camere separate, apoi lăsați-le să miroasă reciproc printr-o ușă sau o poartă de companie potrivită. Apoi, puteți încerca mai multe date de joc supravegheate până când sunteți încrezători că pot petrece câteva ore împreună fără a începe lupte.

Regula de aur cu toate animalele de companie este că trebuie să le puteți da viața pe care o merită. O a doua pisică nu este o înlocuire pentru atenția dvs. și va adăuga de fapt la locul de muncă pe care va trebui să-l faceți atunci când sunteți acasă. Dacă motivul pentru care pisica dvs. este plictisită este că vă luptați să găsiți timpul pentru ei, adoptarea unei alte pisici nu este recomandată. Puteți chiar, din păcate, trebuie să vă reevaluați dacă aveți o pisică în acest moment se potrivește cu circumstanțele dvs. Cu toate acestea, dacă vă gândiți pur și simplu de a oferi o companie suplimentară pentru orele pe care pisica dvs. ar cheltui altfel singur, un al doilea animal de companie poate fi o idee bună.

În legătură cu o postare: Cea mai bună jucărie interactivă de pisici

Cum poți ajuta pisica ta singură

Dacă pisica dvs. lipsește o companie, oa doua pisică ar putea fi o soluție. Cu toate acestea, nu vă faceți griji dacă nu sunteți în poziția de a adopta o altă pisică, există alte lucruri pe care le puteți face, care vă vor ajuta Kitty.

  • Oferiți o mulțime de jucării de auto-play de pisică, cum ar fi copacii de pisici

Imaginați-vă dacă ați fost lăsați acasă timp de ore cu absolut nimic de făcut. Nici un televizor să urmărească, nici o carte să citească, nici un joc pentru a juca. Te-ai plictisi foarte mult. Este același cu pisicile. Dacă trebuie să vă părăsiți pisica pe cont propriu, asigurați-vă că pot face mai mult cu timpul decât să mănânce și să doarmă. O modalitate excelentă de a face acest lucru este de a oferi jucării care nu necesită asistență.

În legătură cu o postare: Cele mai bune jucării pentru pisici și Cele mai bune tampoane de zgârieturi de pisică

  • Lăsați un radio sau chiar televizorul, pentru a oferi sunetul liniștitor al vocii umane

Dacă casa dvs. este în mod normal zgomotoasă și ocupată, tăcerea poate fi asurzitoare și deranjantă când pisicile sunt lăsate pe cont propriu. Pisica ta poate începe să reacționeze la zgomotele pe care le pot ignora, cum ar fi ușa mașinii voastre vecinului dvs. Slamming sau zgomotul încălzirii dvs. centrale. Dacă se simt singuri, acest lucru le poate pune pe margine, astfel încât să-i relaxeze pentru a auzi zgomotele și discursul uman confortabil în casă.

  • Să le ofere haine sau foi uzate care miroase ca tine așa cum le va mângâia

Una dintre lucrurile preferate și cele mai confortabile ale pisicii tale este modul în care mirosi. Ei sunt obișnuiți să vă miroșească înainte de a vă vedea și vor folosi simțul mirosului pentru a păstra filele pe tine când au nevoie. Dacă vă lipsesc, asigurați-vă că vă lăsați mirosul în zonele preferate ale casei, astfel încât să poată merge la miros atunci când au nevoie de confort.

Frumoase ochi verzi ochi mixte pisica

  • Căutați un Sitter obișnuit de companie sau unitate de îmbarcare pe care pisica dvs. o poate construi o relație puternică cu

Dacă utilizați a Pet Sitter Pentru a verifica pisica dvs. în timpul zilei sau când vă aflați în vacanță, experiența și metodele lor sunt importante. Mulți situri de companie vor face minimul minim și doar de sus în culcare, apă și curățați tava de gunoi. Cu toate acestea, un mare sitter va avea timp să se joace cu pisica dvs. și să verifice semnele de primejdie. Sperăm că vor forma o legătură semnificativă.

  • Creați un program de redare fiabil, astfel încât pisica dvs. este certă că, deși sunt singuri acum, ei vor avea atenția de care au nevoie mai târziu

Pisicile iubesc rutinele. Având un program de a mânca, bea, dormind și curăța tava lor de gunoi le poate ajuta să se simtă în controlul împrejurimilor lor, iar jocul nu este diferit. Creați o rutină post-muncă pentru pisica dvs. pe care o veți lipi, cum ar fi jocul, hrănirea, relaxarea și pat, deoarece acest lucru vă va ajuta pisica dvs. să înțeleagă că, deși plecați, întotdeauna vă întoarceți și veți petrece întotdeauna timp cu lor.

În legătură cu o postare: Cele mai bune alimente pentru pisici umede

  • Când sunteți acasă, oferiți-le un timp de înaltă calitate, care este focalizat și fără distracție

Nu este suficient să aruncați pur și simplu o jucărie vag în direcția lor în timp ce vă uitați la televizor. Dacă v-au așteptat toată ziua, ei vor avea nevoie de atenție concentrată pentru a le stimula. Pisicile necesită o mulțime de stimulente mentale și fizice de a fi fericiți și veți dori să vă asigurați că sunt obosiți în mod adecvat când dorm.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Pisicile devin singure?