De ce pisicile se mită reciproc? Fapte pe care nu le-ați știut

De ce pisicile se mită reciproc

În ciuda faptului că am fost conduși să credem că pisicile sunt animale sociale și o parte din acea sociabilitate se îngrijește reciproc și oamenii lor, astfel încât ei să fie clar pentru ei care face parte din familia lor și care este un outsider.

Luând timpul și depunerea eforturilor Groom pisica ta Și pentru a fi îngrijit de el vă va ajuta să formați o legătură mult mai apropiată cu chiar și cele mai pisici ale pisicilor (cel care pare a fi "doar trecând" și nu pare să vă plătească nici o atenție.)

Afișarea unei legături strânse

Pisicile care se apropie de ceilalți mirează unii pe alții pentru a arăta afecțiunea, pot fi frați sau pot pur și simplu să fi fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, dar dacă se spală unul pe altul, au format o legătură strânsă și de încredere. Imaginați-vă că aveți încredere în altcineva pentru a vă spăla capul, gâtul și urechile, părțile foarte vulnerabile ale corpului dvs. care sunt ușor de deteriorat, trebuie să aveți încredere în altcineva pentru a le lăsa să facă acest lucru aproape și intim cu dvs.

S-ar putea să aflați că pisica ta încearcă să te îngrijească și de tine. Acest lucru arată de obicei că te tratează ca un membru de încredere al grupului lor, dar uneori înseamnă că nu le place mirosul tău (probabil parfum sau săpun sau poate că ai ceva pe pielea ta) și pot încercați să scăpați de el prin linsul curat.

De asemenea, lins reciproc transferă unele dintre mirosurile dvs. spre restul grupului dvs., astfel încât să vă puteți identifica reciproc ca aceeași familie socială atunci când vă căutați unul pe celălalt (aceasta include dvs.).

Mamele curăță pisicile lor

Pisicile nou-născute trebuie să aibă tot sângele și gore asociate cu nașterile curățate de ele. De asemenea, este util ca ei să miroasă ca mama lor, astfel încât acestea să poată fi ușor identificate, salvate de rău, protejate și hrănite.

În plus, în primele câteva săptămâni de pisoi de viață au nevoie de tractele lor urinare și stimulate, astfel încât să poată transmite produse deșeuri.

În legătură cu o postare: Hrană pentru sănătate pentru sănătatea tractului urinar

Oglindiind instinctul maternic

Acest lucru nu este doar rezervat pisicilor de sex feminin, face să o facă, dar ei oglindă ceea ce le-a întâmplat ca niște pisoi tineri când mama lor s-ar spăla și să-i pasă de ei. Din nou, acest lucru servește la transferul mirosurilor între ele.

Unele biți sunt pur și simplu complicate pentru a vă curăța

Partea superioară a capului pisicii, în interiorul urechilor, obrajii și fețele, acel pic la baza coada dreaptă în mijlocul spatelui ... dacă necesită lingerea labei și apoi frecați un plasture sau răsuciți în jur și încercați să rămâneți Acolo, nu căderea și linge-o curată, pisicile se vor lupta, deci dacă pot obține un prieten să spele părțile dificile, locul de muncă va fi făcut mult mai bine. Veți observa pisica voastră împingându-și capul, obrajii, urechile și baza din spate în fața pisicilor sale de companie și în mâinile voastre, este un indiciu subtil că El ar dori să-l ajutați cu un bun curat.

Oferind pisicii tale o mână de ajutor

Îngrijirea pisicii tale va ajuta cu bunăstarea ei, dar vă va ajuta, de asemenea, să construiți și să mențineți o relație sănătoasă și iubitoare cu animalul de companie iubit. Urmați sfaturile noastre de top pentru a face această experiență plăcută pentru amândoi.

Îngrijirea va ajuta la stimularea uleiurilor esențiale din pielea pisicilor și blănii care îl păstrează în starea de vârf a vârfului.

Periajul și pieptarea pisicii, în fiecare zi pentru soiuri lungi cu părul și în jur de două ori pe săptămână pentru părul scurt va ajuta, de asemenea, reducerea cantității de blană pisica dvs. o ingeră prin spălare (și vă amintiți, o pisică va cheltui până la 50% din Trezirea timpului se spală sau este grupul social, deci există potențialul de a ingera o mulțime de păr). Bilele de păr sunt neplăcute pentru pisica ta și pentru tine, astfel încât să ia timpul să-ți mirezi pisica va tăia pe amândoi trebuie să le suferi.

Amintiți-vă că nu doar pentru a folosi o pensulă și pieptene, ci pentru a rula, de asemenea, un pieptene de purici strâns prin capul pisicii, gâtul, urechea, bărbia și pe jos înapoi spre coadă pentru a scăpa de orice bug-uri care ar putea fi în bradul lui (Păstrați un castron de apă caldă cu săpun lângă dvs., pe măsură ce faceți acest lucru pentru a înecați micile vizitatori). Acest lucru va reduce pe purici și viermi pe animalul tău iubit.

Stabiliți o rutină îngrijire cu pisica dvs. într-o atmosferă relaxată și bucurați-vă că faceți parte din grupul social al animalului dvs. de companie, despre el va lua timp să vă îngrijească, ar trebui să găsiți timpul să-i plătiți același compliment.

Verifică: Pensulă pentru pisici și Pieptene pentru pisici

E vorba de a fi parte a familiei

Pisicile sunt într-adevăr una dintre cele mai ușoare animale de companie, nu fac cererile în timpul tău, care - de exemplu, câinii fac, de fapt, puteți constata că pisica ta își petrece cea mai mare parte a timpului său și-a plăcut propriul lucru și plăcut , întoarcerea pentru a fi hrănită și pentru gheața ciudată în spatele urechii. Punerea timpului în afară de mirele liniștit pisica și jocul cu el într-o atmosferă relaxată îi va arăta că este o parte valoroasă a grupului de familie și îl va încuraja în continuare să te smulgă și să te facă să simți că ești o parte apreciată a lui familie.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » De ce pisicile se mită reciproc? Fapte pe care nu le-ați știut