Este pisica ta singură? 7 semne care vă vor ajuta să aflați

Pisicile sunt cu adevărat teritoriale și vă văd ca parte a teritoriului lor. Ei se atașează cu ușurință la oameni nu numai pentru legătura pe care o creează, ci și din cauza instinctului lor de supraviețuire, reprezentând proprietarii lor ca un protector gigant.

Acum trebuie spus că pisicile nu sunt un animal de ambalare ca câinii, dar au nevoie de o viață socială! Ei trebuie să se întâlnească și să interacționeze cu alte persoane și cu alte animale.

Să fim cinstiți, toți avem programe hectice și ocupate care încearcă să jongleze munca și viața personală, deci există momente de care va trebui să vă lăsați pisica singură.

De asemenea, citiți: Cele mai bune jucării pentru pisici pentru pisici acasă singur

Există o șansă bună dacă aveți doar o pisică interioară, se va plictisi la un moment dat. Și o pisică plictisită va deveni din păcate singură.

Potrivit medicului veterinar dr. Arnold Plotnick, Pisicile pot arăta semne de anxietate când este separat de omul lor preferat și lăsat singur pentru perioade lungi de timp.

Da, știu că poate părea că atunci când ieșiți și reveniți, pisica voastră poate acționa destul de indiferentă. Uneori este aproape ca și cum nu mi-au dat seama că ai ieșit și te întorci din nou, dar crede-mă că știu. Cu siguranță vă lipsesc când nu sunteți acolo de ceva timp.

Din fericire, cu apariția tehnologiei sunt unele răcoroase Jucării de pisici interactive care poate opri o pisică singuratic să se plictisească, totuși ar trebui să faceți întotdeauna timp să vă jucați cu el când puteți. 

Acum, pe măsură ce majoritatea proprietarilor de pisici americani știu, sunt într-adevăr niște creaturi mici și vă pot arăta cu ușurință cum se simt. Deoarece pisicile se pot spune atât de ușor cum se simt, există unele semne de avertizare care vă vor permite să vă aflați dacă pisica dvs. devine plictisită și singură.

# 1 meowing constant

Pisicile măresc pentru o cantitate mare de motive, dar dacă ei continuă să se topească și sună destul de scăzut, se va părea aproape ca el sau ea este în durere. Conform WebMD, pisicile pot miau excesiv din mai multe motive, unul dintre ele fiind singurătate. Nemulțumirea non-stop este adesea forma de plâns pentru atenție și vă spun că sunt singuri.

# 2 devine aglomerat și nevoiaș

Pisicile, așa cum sa spus mai sus, pot fi un pic indiferent, dar există momente când le place să alerge în jurul picioarelor și Sari pe poala ta pentru unele cuddles, care este minunat pentru amândoi. Cu toate acestea, dacă observați că pisica dvs. nu vă va părăsi partea și este În mod constant dormi pe tine Sau stau în poala ta, acesta ar putea fi un semn că ele sunt singure.

# 3 bile de păr și constantă, îngrijire grea

Pisicile iubesc să arate bine, sunt animale foarte curate și doresc să aibă grijă de ei înșiși de îngrijire. Din acest motiv, ocazional tusește o minge de păr.

Dacă observați că pisica dvs. se înmulțește în sine și se topește cu bile de păr mai mult decât de obicei, ar putea exista o șansă ca ei să fie singuri.

De asemenea, citiți: Cele mai bune alimente pentru pisici pentru controlul parolului

Dacă pisica dvs. este într-adevăr depășită, este o idee bună să o duceți la veterinar, pentru a exclude orice posibilă infecție a pielii. Dacă nu există, VET-ul dvs. va fi probabil Pune-ți câteva întrebări pentru a descoperi cauza fundamentală, cum ar fi singurătatea și plictiseala.

# 4 devenind distructiv

Dacă pisica dvs. începe să distrugă lucrurile (că nu se vor juca în mod normal) când sunteți afară, acesta este un bun indicator că ele sunt singure și plictisite.

# 5 Schimbarea comportamentului

Majoritatea pisicilor sunt, de obicei, foarte distractive de a fi în jur. Dacă observați că felina dvs. începe să "acționeze un pic ciudat" față de voi și să deveniți agresivi, atunci se pot simți singuri.

# 6 pulverizare

Aceasta este o modalitate sigură de a spune dacă pisica ta este singură. Dacă observați că sunt ghemuite și pulverizând de la tava lor de gunoi, acesta este modul lor de a vă spune că sunt plictisiți și singuri.

De asemenea, citițiTop 10 cele mai bune eliminări de urină pisică

# 7 pierderea apetitului

O altă modalitate de a spune dacă pisica voastră se simte singură, este că ei nu vor veni aproape de mâncarea lor ca de obicei. Dacă vă aflați lăsându-vă singură pisica și ei nu mănâncă, Ar putea fi singuri!

Acum, dacă nu sunteți sigur sau simțiți că pisica dvs. ar putea fi bolnavă, Ia-le întotdeauna la veterinar, Deoarece ar putea fi într-adevăr o problemă de sănătate care trebuie să fie sortată.

Ca cu toate animalele și, într-adevăr, cu noi oameni, toate pisicile sunt diferite și au personalități diferite.

Doar tu știi pisica ta cea mai bună. Dacă credeți că sunt singuri pentru că sunteți în afara casei, și observați oricare dintre semnele de mai sus, nu vă faceți griji. Există modalități de a-și schimba comportamentul și de a le face fericiți și stimulați.

După cum sa menționat, există câteva jucării fantastice automate și interactive de pisici care vă vor păstra pisica amuzată în timp ce sunteți în afara casei.

Cu toate acestea, există, de asemenea alte lucruri pe care le puteți face pentru a vă asigura că pisica dvs. este distrasă, mai ales dacă vă aflați într-un buget.

  • Lăsați o parte din dvs jucăriile preferate ale pisicilor.
  • Asigurați-vă că există o fereastră cu un pervaz sau o percolă pentru ca pisica dvs. să se așeze și să privească.
  • Ce zici de a pune un alimentator de păsări pe fereastră pentru a atrage niște păsări, astfel încât pisica ta să le poată urmări? Dacă faceți acest lucru, asigurați-vă că păstrați fereastra închisă, altfel pisica dvs. nu putea decât să scape, dar o pasăre ar fi putut avea ultima sa masă!
  • Dacă trebuie să ieșiți cândva, încercați să părăsiți televizorul sau chiar un radio sau muzică, acest lucru poate ajuta cu siguranță pisica dvs. să devină mai puțin plictisită.

Faceți întotdeauna timp să vă jucați cu pisica dvs. în fiecare zi. Ei chiar iubesc să interacționeze cu dvs., chiar și atunci când îmbătrânesc și pot părea un pic mai "grumpy". Și în cele din urmă, luați în considerare adoptarea unui prieten pentru pisica dvs., astfel încât el sau ea are cineva să se joace când vă aflați în timpul zilei.

Despre autor

Monika este o mamă de pisică la 2 pisici frumoase. Ea este proprietarul unui blog de companie numit Animallama, unde ea și colegul ei scriu despre îngrijirea animalelor de companie, sfaturi și sfaturi pentru animale de companie. Vă rugăm să continuați și să-i plătiți o vizită la: https: // animallama.COM

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este pisica ta singură? 7 semne care vă vor ajuta să aflați