Este prea rece să-ți lași câinele afară?

Este prea rece să-ți lași câinele afară

Aici, în partea de nord a Statelor Unite, mulți dintre noi au văzut deja prima furtună de zăpadă a sezonului. Pe măsură ce scăderea temperaturilor, oficialii de control al animalelor sunt diligenți cu privire la căutarea semnelor de animale neglijate care sunt lăsate în afara in frig. Unii proprietari de animale de companie din Pennsylvania ar putea avea nevoie să înceapă să plătească mai multă atenție la temperaturile exterioare, dacă câinele lor cheltuiește orice timp măsurabil din exterior.

O nouă ordonanță în județul Luzerne afirmă că câinii nu sunt permise în afara nesupravegheată timp de mai mult de 30 de minute dacă temperatura scade sub 26 de grade Fahrenheit, se ridică peste 92 de grade Fahrenheit sau dacă serviciul de vreme națională emite un consultant cu privire la vremea severă. Ordonanța a fost aprobată de un vot de 10-1 la sfârșitul lunii noiembrie, dar nu va intra în vigoare până la 1 martie 2017. Ordonanța va fi executată de societatea locală pentru prevenirea cruzimii față de animale (SPCA).

LEGATE DE: Catelul tău are nevoie de cizme de câine?

Este prea rece să-ți lași câinele afară

SPCA are dreptul de a emite violatori o notificare de încălcare, oferindu-le 24 de ore pentru a se conforma. Apoi pot lua măsuri de aplicare. Conform Ordonanței, SPCA va fi autorizată temporar să confirme câinii a căror proprietari nu le oferă adăpost adecvat. Violatorii ar putea, de asemenea, să se confrunte cu o amendă de până la 500 $ plus costuri de adăpost și de executare ", care ar fi evaluate de un judecător de district magisterial.

Gary Taroli, membru al consiliului SPCA, spune că organizația primește în mod constant apeluri în lunile de iarnă despre câinii care sunt stânga în afara in frig. Societatea umană a Statelor Unite (HSUS) vede, de asemenea, o creștere mare a numărului de apeluri neglijate pe animale pe care le văd în timpul iernii - cele mai multe se datorează animalelor rămase în afara frigului.

"Mai ales în aceste luni reci, este important ca oamenii să-și aducă animalele de companie în interiorul și pentru alții să raporteze animale neglijate la aplicarea legii."- Ashley Maucceri, manager pentru răspunsul de cruzime la HSUS

Neglijarea unui animal de companie, lăsându-i în aer liber în timpul vremii dure, nu obține în mod atât de multă atenție ca atacuri violente împotriva animalelor, dar este încă o crimă. De fapt, în conformitate cu cazurile de HSUS de animale rămase în afara în vreme periculoasă este una dintre cele mai comune forme de cruzime a animalelor investigate de agențiile de control al poliției și animalelor.

Neglijarea animalelor este considerată o crimă delicată în toate cele 50 de state din U.S., precum și Washington D.C. Cazurile de neglijare a animalelor în Massachusetts și Oklahoma pot duce la penalități de crimă. În cazurile de neglijare a animalelor care au ca rezultat moartea, taxele de crimă se pot aplica în Washington D.C., California, Florida și Connecticut.

Este prea rece să-ți lași câinele afară

Cel mai bun lucru pe care îl puteți face dacă vă temeți de un animal este lăsat afară în vremea extremă este raportați-o agenției dvs. locale de aplicare a legii. Asigurați-vă că luați notă de data, ora și locația exactă a animalului, precum și orice informație pe care o aveți pe animalul de companie specific. Documentația video sau fotografică va ajuta cazul, iar cu abundența smartphone-urilor ar trebui să fie destul de ușor să faceți o fotografie sau să faceți un videoclip rapid.

LEGATE DE: Interviu: Importanța unei case de câine de calitate

A trăi în Maine, vedem cazuri în știri locale de mai multe ori în fiecare an, unde câinii și pisicile au fost găsite suferințe în frigul extrem, zăpadă, gheață și alte condiții dure de iarnă. Mi-ar plăcea să văd că fiecare județ din fiecare stat adoptă aceeași ordonanță ca și județul Luzerne, Pennsylvania. Poliția și alte aplicații ale legii locale sunt adesea ocupate cu alte crime și poate dura ceva timp pentru a investiga toate neglijarea animalelor Cazuri. În momentul în care sunt capabili să ajungă la ea, aceste animale au suferit în mod inutil.

Oferind unei organizații ca și Spca, abilitatea de a impune legile privind cruzimea animalelor este o idee minunată. Nu numai că va permite animalelor neglijate să primească ajutor mai rapid, dar va elibera, de asemenea, oficialii noștri de aplicare a legii să se concentreze asupra altor criminali cu prioritate de înaltă calitate.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Este prea rece să-ți lași câinele afară?