7 Motive pentru că nu reușești să faci un cățeluș (și cum să le rezolvi)

Housebreaking Un catelus poate fi frustrant și poate părea fără speranță când toate eforturile dvs. nu reușesc. Dacă câinele dvs. nu ridică antrenamentul sau a dezvoltat un obicei greu de fixat, nu renunțați la încă - există câteva lucruri suplimentare pe care le puteți face.

Una dintre cele mai mari greșeli pe care le fac noi proprietari atunci când casa un cățel utilizează metode care sunt împiedicând de fapt procesul de învățare al unui catelus. Iată cum să preveniți acest lucru și cum să remediați problemele cu care vă ocupați în prezent.

1 tu (neintenționat) pedepsi pe catelusul tău

Pedepsirea unui câine pentru a face ce tu Luați în considerare o greșeală poate fi în detrimentul Când găzduiește un catelus. De exemplu, când un câine merge în fața ta, și îți exprimi furie peste asta, câinele învață că este rău să faci pipi în fața dumneavoastră.

Următorul instinct al câinelui va fi pur și simplu găsiți un loc diferit (ca sub o masă sau pe pat) pentru a merge pe Potty, unde nu le puteți vedea să o facă.

Unii proprietari pedepsesc sau strigă la câine în scop, în timp ce alții își pot exprima mânia neintenționată. În timp ce este cu siguranță frustrant, menținându-vă calmul răcoros vă va aduce de fapt mai aproape de casa cu succes a unui catelus.

Cum să remediați acest lucru:

În loc să faceți o scenă când vă vedeți cățelul pe pipiul tău într-un loc greșit, faceți ceva pentru a surprinde câinele fără să le sperie (de exemplu, să vă bateți cu voce tare mâinile și să urmăriți cu "# 82201;). Acest lucru vă va face animalul de companie Nu mai mergeți în acest moment.

Când câinele se oprește, ridicați-le și purtați-vă cățelușul afară (sau pe un tampon de pee dacă le folosiți). Când câinele își returnează rulmenții, ei se vor rătăci și vor găsi un loc pentru a termina afacerea. Faceți acest lucru, chiar dacă catelul dvs. sa oprit în interiorul casei, deoarece îi va fi obișnuit cu faptul că ieșiți din afară.

Acest lucru va face multe încercări, dar, în cele din urmă, pupul tău va fi condiționat ca toți câinii.

Lăsați-l pe catelus

2 Îndepărtați mâncarea lui Puppy toată ziua

Hrănirea gratuită este un concept care are loc în rândul proprietarilor de animale de companie, dar poate avea și ea un impact negativ Când găzduiește un catel, pentru că nu păstrează câinele pe un program.

Un program asigură câinele dvs. învață timpuri specifice, iar atunci când pregătiți un câine tânăr, acest lucru este deosebit de important - rutină este unul dintre aspecte cheie a housetraininerii eficiente.

Păstrați întotdeauna catelul dvs. în timp, fie că este vorba de hrănire, hrănire sau alte aspecte de antrenament. Acest lucru ajută la prezicerea când câinele trebuie să iasă, printre altele. Hrănirea gratuită trebuie să fie practicată numai din motive specifice și cu o bună înțelegere a acestui concept, deoarece poate duce la probleme de sănătate, inclusiv la obezitate.

Cum să remediați acest lucru:

Pur și simplu hrăniți-vă catelul de doua ori pe zi - o dată dimineața și o dată pe timp de noapte. De obicei, puii trebuie să meargă mai întâi în dimineața, la 30 de minute după ce au mâncat, după ce au plecat și chiar înainte de a fi lăsate singure pentru noapte.

Când sunt tineri sau începi doar cu cățelușul câinelui, câinele tânăr ar trebui scos la fiecare 30 până la 60 de minute. Pe măsură ce se află mai mari și veziculele lor cresc, puteți crește treptat timpul dintre pauzele de baie.

3 Folosiți mai curat de amoniac

Amoniacul este o alegere proastă pentru curățarea petelor de urină PET din două motive. În primul rând, amoniacul este ceea ce este un pipi de câine din (printre altele). Pe măsură ce urina se descompune, nivelurile de concentrare ale Amoniacul va crește și compusul cunoscut sub numele de mercaptans este produsă, răspândită rapid prin aer.

Mirosul de amoniac care vine dintr-un loc pe care tocmai l-ai curățat va trimite un semnal câinelui că este bine să pipi în același loc din nou peed-on. Acesta este motivul pentru care câinii păstrează marcarea instinctivă și remarcând teritoriile lor.

Al doilea motiv este că amoniacul este ridicat în alcalină, așa că nu numai că este rău pentru călugărul tău, dar și pentru rău pentru covoarele dvs. Mirosul nu este bun pentru ca tu să respiri. Amoniacul lasă, de asemenea, un reziduu, care poate dura un timp foarte lung.

Cum să remediați acest lucru:

Mulți Eliminătorii de urină pentru animale de companie sunt disponibile, dar curatorii enzimatici naturali sunt cei mai buni pentru a scăpa de petele de urină pe covoare sau mobilier. Ei vor descompune proteinele din urină și vor scoate mirosul, așa că catelul tău nu va fi înclinat să meargă din nou acolo.

Unele curățători de urină câinelui sunt chiar proiectați, nu numai pentru a scăpa de pete și miros, dar și pentru a descuraja câinele de la utilizarea din nou la acel loc. Alternativ, puteți folosi și unele Curățitorii de casă pentru a obține un câine `s pipi de covor.

Sfat: Este ușor să pierdeți un loc unde puiul dvs. urinat, ceea ce înseamnă că este probabil că vor pipi din nou acolo. Cea mai ușoară modalitate de a găsi acele spoturi de accident este cu a Detector de urină PET, care este în esență o lumină neagră.

Tu

4 Nu sunteți suficient de răbdători

În timp ce nu va trebui să vă îngrijorați de acest lucru pentru restul vieții câinelui, începutul este cu siguranță cel mai greu. După cum ați observat deja, călugărul poate fi uneori dificil, iar procesul are nevoie de un nivel ridicat de dedicare și răbdare a avea succes.

Procesul de formare a casei poate dura oriunde de la 2 la 6 luni.

Devin conținut cu faptul că nu se va întâmpla peste noapte. Este nevoie nu numai de timp, ci și de energie, un efort consistent și de răbdare, mai ales atunci când câinele dvs. are probleme să ridice formarea din cauza unor alte greșeli de pe această listă.

Cum să remediați acest lucru:

Singura modalitate de a rezolva acest lucru este de a rămâne cu ea și de a fi răbdător, evitând toate aceste greșeli de cățelușuri menționate aici.

În timp ce majoritatea puii sunt, de obicei, găzduiesc în decurs de 2 până la 6 luni, câțiva câini poate dura până la un an pentru a ridica în cele din urmă. Colțurile de tăiere vor duce doar la procesul de a lua mai mult timp și poate chiar cazul câinele să dezvolte obiceiuri comportamentale slabe.

5 Lăsați-o la instinctele câinelui

Există vreo șansă să-l lăsați pe catelul să învețe procesul de vânătoare de către ei înșiși, fie datorită lipsei de răbdare, a constrângerilor de timp, fie pur și simplu lenea? Pur și simplu deschideți ușa și lăsați câinele să meargă? Acesta poate fi unul dintre motivele pentru care nu învață bine.

Logica dvs. aici poate fi că aceștia sunt câini și ar trebui să știe cum să-și facă afacerea afară. Ai crede că nu au nevoie de supraveghere și instinctele lor le vor îndruma. din pacate, Asta e greșit. Acest lucru poate funcționa pentru câini în natură, unde nu contează detaliile, dar când n-am purtat un catelus, Întotdeauna trebuie să fii în control.

Cum să remediați acest lucru:

Puii au nevoie de supraveghere. O mare parte din antrenamentul câinilor este constantă Armare pozitivă. Pentru ca armarea pozitivă să fie eficientă, trebuie să fie dat imediat După fapta bună (mergeți în quety în dreapta la fața locului) a fost făcută.

Mereu Arată câinele dvs. când au făcut bine. Fi prea entuziast cu lauda ta. Ocazional, puteți arunca în unele tratamente.

Un alt truc este întotdeauna Ține-ți câinele aproape de tine Când se antrenează, chiar și în casă. Când catelul este limitat la o cameră cu dvs., este mai ușor să observați semnele ".& # 8221;

Ți-e dor de semnele ort-poveste ale câinelui tău

6 Îți lipsește semnele de ticăloșie

Dacă sunteți nou să dețineți un câine, este posibil să nu știți când puștii dvs. trebuie să iasă și să rateze semnele de avertizare. Înțelegerea limbii corpului Puppy este esențială. Dacă câinele nu-l mai ține, ei voi au un accident.

Unele semne de avertizare comune pentru că catelul dvs. trebuie să fie olitară includ:

  • Așteptând lângă ușă
  • Pacțiune constantă
  • Barking excesiv
  • Whining
  • Circulă în jurul
  • Încercând să se ascundă
  • Sniffing în jurul (pentru un loc bun pentru a merge)

Cum să remediați acest lucru:

Observați câinele dvs. și aflați despre limba corpului lor. Toți câinii sunt diferiți, dar împărtășesc multe semne similare. Notați comportamentele specifice care sunt semne clare că catelul dvs. trebuie să folosească baie. Ia măsuri de îndată ce vedeți aceste semnale.

Cât de des un catelus are nevoie de pipi depind de vârsta și dimensiunea lor. Câinii mici au vezici mai mici și metabolizme mai mari, deci trebuie să meargă mai frecvent decât rasele mari. Câinii tineri și câinii vârstnici merg mai des decât câinii adulți.

7OPTIONAL: Nu folosiți o cutie de câini

Unii câini iubesc cutii, alții îi urăsc. Și este același cu proprietarii câinilor și cu ei Vizualizarea cutiilor. Acest lucru este similar cu utilizarea Pămpi de pee - Pentru câțiva câini, este mai bine, în timp ce pentru alții, este o mare greșeală de a folosi tampoane pee atunci când găzduiește.

Cu toate acestea, instruirea cu crate poate fi uneori un extrem de eficace Instrumentul Housebreking, mai ales dacă lăsați un câine singur pentru o perioadă de timp. Deci, dacă housebreking nu a lucrat până acum, cumpărați o cutie și încercați să configurați a Puppy Crate de instruire.

Cum să remediați acest lucru:

În primul rând, va trebui să obțineți a Cate de câine bun pentru a vă limita catelul într-un spațiu în care nu vor elimina. Alegerea tipului de cutie dreapta este o parte foarte importantă, iar așa se alege Dimensiunea corectă. Pentru cățeluși, este, în general, mai bine să utilizați cutii de plastic sau cutii metalice cu un divizor - va fi mai ușor de curățat mizerie și pot fi ajustate pentru dimensiune, pe măsură ce catelul crește.

Măsurați întotdeauna câinele înainte de a cumpăra o cutie. Trebuie să fie suficient de mare ca câinele să fie confortabil, dar în același timp nu prea mare. O cutie care este prea mare va duce adesea la o poepă de câine sau pipi într-o cutie, deoarece acestea tind să separe zona în două părți: unul pentru dormit, unul pentru baie.

Citiți următorul: 15 sfaturi despre cum să găzduiască un catelus la domiciliu (folosind tampoane de pee)

Doriți să împărtășiți acest lucru?

Motivele de top pe care nu reușiți să le faceți un cățel (și cum să le reparați)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Motive pentru că nu reușești să faci un cățeluș (și cum să le rezolvi)