7 Moduri de a transforma activitățile zilnice în exercițiu pentru câinele dvs

Câinii se nasc ca fiind activi, și lipsirea poooch de exercițiu necesar poate duce la probleme grave de sănătate. Activitățile zilnice și timpul de joc vor păstra pooch-ul dvs. stimulate mental și împiedică problemele comportamentale asociate cu Plictiseala si depresia.

De ce să vă întoarceți zilele în exercițiu pentru câine?

De ce trebuie să împiedicați plictiseala la câiniExercitarea este o necesitate absolută pentru câine. Probabil că sunteți deja conștienți de pericolele obezității și artritei, toate acestea (cel puțin parțial) asociate cu lipsa de activitate în viața câinelui. Un alt motiv cheie pentru a crește cantitatea de exercițiu pe care îl trece Pooch este plictiseală și apatie, care poate duce la depresie.

Recent, Au apărut mai multe studii arătând cât de ușor este ca câinii să se plictisească și majoritatea proprietarilor de animale de companie nu vor ști nici măcar. Este greu de spus atunci când pooch-ul tău este plictisit, dar riscurile de care sunt substanțiale, de obicei, ducând la contracția creierului câinelui. După revizuirea literaturii științifice, în eseul ei profesor de bunăstare a animalelor Charlotte Burn explică cât de important este să stimulați un câine în fiecare zi cu exerciții fizice și de joc (sursă):

"Este adevărat suferință, mai ales atunci când este prelungită și inevitabilă, așa cum se întâmplă pe fermele moderne. Stimularea animalelor, ca și oamenii, nu este un lux, ci o necesitate.& # 8221;

Aceste constatări nu sunt totuși noi. Au existat o tona de studii anterioare (studiu, studiu, studiu, studiu) cu modele animale, inclusiv cimpanzeii, șobolani, porci, iepuri, pisici și câini - toți au sugerat pericolele lui Lipsa exercițiului zilnic și detrimentul său asupra stării mentale ale câinelui.

Primăvara este deja aici, deci nu există nici o scuză pentru a evita exercitarea câinelui tău. Și chiar dacă nu aveți prea mult timp să oferiți exerciții diferite pentru FIDO, există câteva modalități de a vă transforma propriile activități zilnice în exercițiu pentru câinele dvs. Iată șapte modalități de a include mai multă stimulare mentală și instruire pentru pooch, în fiecare zi.

De asemenea, citiți: 8 modalități bazate pe dovezi de a face față unui câine hiperactiv

7 moduri de a transforma activitățile zilnice în exercițiu pentru câinele dvs

Extindeți-vă plimbările zilnice

Extindeți-vă plimbările zilnice

Dacă luați plimbări mai lungi cu câinele dvs. nu se află pe lista dvs. de activități zilnice deja, acum este un moment minunat pentru a începe când vremea continuă să se îmbunătățească. Acele plimbări pe pipi de 5 minute nu vor face. Plimbări mai lungi cu câinele dvs. au multe beneficii pentru el și dacă îl umblați timp de 15-20 de minute mai mult decât de obicei, este probabil să fie o mulțime.

Dacă locuiți într-un oraș Și tu iei câinele tău pentru o plimbare în fiecare zi, ca să poată merge la baie, nu te întoarce acasă imediat. Ia ceva timp și umblați în jurul blocului. Plimbarea câinelui dvs. timp de 30 de minute pe zi este definiția unui câine activ.& # 8221; Mai mult, există Tone de beneficii pentru tine prea, conform oamenii de știință de sănătate.

Găsiți un partener de antrenament în câinele dvs

Câine ca partener de antrenamentDacă sunteți o pregătire activă zilnică sau în fiecare zi, atunci de ce să nu includeți câinele dvs. în aceste activități? Sunt multi Diferite sporturi puteți face cu pooch-ul tău. Cele mai multe dintre aceste lucruri, cum ar fi jogging, probabil că faci deja singur de tine sau cel puțin sunt conștienți de ele.

Rețineți că un câine poate avea nevoie de o mică pregătire pentru orice tip de exercițiu nou, chiar dacă este ceva simplu ca jogging-ul. Leash tragerea și evitarea sunt cei doi vinovați comuni, dar nimic nu este un pic de antrenament de leșie folosind a Lesa de formare pentru câini nu se va rezolva.

Ciclismul cu câinii a devenit și foarte popular. Cineva care locuiește în Austin, TX văd oameni pe biciclete cu câini lângă ei tot timpul, și nimic nu vă va plictisi mai mult decât acest lucru. Doar asigurați-vă că păstrați un ritm bun și luați în considerare utilizarea unei leșii speciale de câine fabricate în mod specific Pentru ciclism cu câini.

Iată ceva ce nu v-ați gândit: Rollerblading. Este o altă activitate distractivă pe care o puteți face cu câinele dvs. pentru a vă împrăștia rutina de exerciții. Altceva de luat în considerare este yoga, sau ce este acum foarte popular - Doga. Nu o reduceți înainte de a încerca de fapt. Este posibil ca acesta să nu-ți exercite câinele la fel de mult ca și cum funcționează, dar este mai bine decât să dormi acasă.

LEGATE DE: 10 cei mai buni câini pentru a alerga cu și rase că dragostea de alergare

Doggy Walddle este ceea ce lipsește

Doggy Warddle este ceea ce tuExercițiul poate fi distractiv dacă faceți acest lucru, iar unul dintre exemplele perfecte este o zi la plajă sau lângă lac. Acest lucru nu poate fi ceva pe care îl puteți face zilnic, dar inclusiv printre lista săptămânală pentru a face, dacă locuiți undeva în apropierea apei, va fi extrem de sănătoasă și distractivă pentru câine.

De fapt, au găsit cercetătorii acea Înotul este mai benefic pentru câini decât mersul regulat sau multe alte tipuri de exerciții fizice. Studiul sa concentrat inițial pe hidroterapie pentru câinii care suferă de leziuni și artrită, dar a ajuns la concluzia că înotul în general va beneficia de orice câine, fie că este sănătos sau suferind din aceste condiții.

Practicați siguranța și introduceți câinele dvs. în apă încet. Există, de asemenea, beneficii pentru a vă învăța câinele despre înot cât mai curând posibil (în timp ce el este încă un catelus). Dacă vă este prima dată, un loc liniștit cu oameni mici și apă superficial (ER) este mai bun. Puteți chiar să luați în considerare utilizarea unui a Jacheta de viata Doggy primele câteva momente dacă apa este profundă.

Nu forțați câinele în apă, ceea ce poate duce la dezvoltarea câinilor dvs. o fobie pentru înot. Lăsați-l să meargă în apă la propriul său ritm și să-l încurajeze verbal să meargă puțin mai departe când vedeți că este confortabil.

De asemenea, puteți să vă scufundați sau să vă plimbați cu FIDO Câine de apă de apă, sau panouri de ștanțare sau de ștanțare, pentru a numi doar câteva activități pe care le puteți face atunci când luați câinele pe plajă sau la lac. Și, bineînțeles, dacă aveți o piscină la domiciliu, încurajați câinele dvs. să înoate cât mai des posibil.

Faceți ca câinele să lucreze pentru mâncare

Faceți ca câinele să lucreze pentru mâncareHrănirea câinelui dvs. este una dintre acele activități de zi cu zi pe care nu le gândim nici măcar când considerăm exerciții fizice. Cu toate acestea, există modalități de a face ca câinele dvs. să facă o muncă mentală înainte de a-și obține mâncarea sau tratează și acest lucru a fost dovedit științific pentru a beneficia câinii în mai multe moduri.

Tratați-dăruirea jucăriilor câinelui ca cele populare Kong cele mai simple modalități de a vă menține angajarea în Pooch, stimulată mental și într-o oarecare măsură activă, pe măsură ce lucrează pentru mâncarea sa. De fapt, a 2006 Studiu găsit Cum aceste tipuri de jucării Scăderea plictiselii la câini. Alte opțiuni precum Chew toys pot oferi beneficii similare. De exemplu, a 2004 Studiu a găsit asta Nylabone Păstrați câinii angajat cel mai lung În comparație cu alte tipuri de jucării.

Sunt disponibile și alte opțiuni. Încercați să ascundeți și să căutați - luați unele dintre tratamentele preferate ale animalului dvs. și să le ascundeți în jurul casei dvs. Care va face ca câinele să le urmărească și acest proces va oferi cu siguranță un exercițiu distractiv și plăcut. Științific american Scriere despre modul în care munca nas va păstra câinele dvs. mai sănătos.

CITESTE ACEST: Cele mai eficiente modalități de a stimula mintal câinele

Un pic de scări de alergare

Pentru proprietarii de companie leneși, acest lucru ar putea fi cel mai simplu mod de a-și exercita un câine în mod corespunzător în fiecare zi. Nu trebuie să alergi pe scări. Odată ce ți-ai învățat poochia Cum să utilizați scările, Trebuie doar să stați în partea de sus și să vă încurajați câinele în sus și în jos.

Un pic de scări de alergareAruncați una din jucăriile la câinele dvs. Odată ce o prinde, îl sunați, așa că aduce jucăria pentru tine. Mergând în sus și în jos pe scări este o mare formă de exercițiu pentru o canină, deoarece angajează numeroase mușchi care nu se lucrează de obicei în timpul unei plimbări. Este sigur și benefic pentru câini cât îl păstrezi rezonabil, conform Banfield Veterinarieni.

Dacă nu aveți scările la domiciliu și nu aveți timp sau ocazia de a merge la o plimbare extinsă cu pooch, atunci banda de alergare poate fi cel mai bun compromis, dar va necesita o investiție. Există speciali Câine de alergare acolo, care sunt concepute special pentru a exercita atât canini sănătoși, cât și cei răniți sau cei care suferă de artrită.

Socializarea poate fi, de asemenea, un exercițiu

Socializarea este importantă pentru câini și există numeroase moduri în care puteți face acest lucru. Parcul de câine În cazul în care pooch-ul dvs. poate să stea cu alți câini și oamenii sunt cea mai populară modalitate de a vă menține Socializat Fido. Acest lucru va implica, de obicei, o mulțime de alergare și de joc.

Puteți obține creativ și faceți propriile oportunități de socializare. Dacă aveți un partener, o familie sau prieteni care sunt și proprietarii de câini, aranjați date regulate de joc care vă vor menține câinii activi și sociali în același timp. Perechea aceste date de joc cu unele dintre oportunitățile de antrenament și exerciții de mai sus pentru beneficii suplimentare.

Un alt lucru pe care îl puteți face este să faceți cumpărături cu câinele dvs. la magazinele prietenoase cu animalele, cum ar fi Home Depot și cele mai multe magazine de companie locale. Mergeți cu câinele dvs. prin coridoare și lăsați-l să-i smulgă și să încerce niște jucării pe care ar putea dori (dacă magazinul permite acest lucru).

Reinventați jocurile mai vechi

Reinventați jocurile mai vechiAvând un câine este distractiv din mai multe motive, dar faptul că puteți găsi întotdeauna un partener pentru a juca unele jocuri cu este probabil cel mai mare beneficiu de a avea o pooch. De fapt, acesta este unul dintre motivele De ce spun oamenii de știință Câinii sunt benefice pentru oameni și pot chiar face oamenii să se simtă mai bine zilnic.

Chiar dacă toate jocurile sunt bune pentru câinele dvs., atât mental cât și fizic, unele dintre ele sunt mai bune dacă doriți ca câinele dvs. să obțină un exercițiu bun, de asemenea. De asemenea, puteți adăuga câteva răsturnări la jocurile mai vechi pe care le-ați jucat înainte de a contesta creierul animalului dvs., cum ar fi împerecherea jocului de preluare cu ascunderea și căutarea.

În ceea ce privește jocurile dovedite, un câine va iubi, remorcherul de război este unul dintre cele mai exigente jocuri fizice pentru pooch-ul tău. Puteți să o jucați în interior. Comutați jocul de preluare cu bile sau bastoane Frisbee Pentru a adăuga ceva diferit. Sunt Multe mai multe jocuri Puteți juca cu canina dvs., ceea ce îi va oferi suficient exercițiu pentru această zi.

Citiți următorul: 10 moduri de a vă ajuta câinele vărsat grăsimea de iarnă

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 7 Moduri de a transforma activitățile zilnice în exercițiu pentru câinele dvs