20 De rase de câine agricolă pentru a trăi în țară

Cele mai bune rase de câine de fermă

Nu doar un câine nu este tăiat pentru viața de fermă. La fel ca și cu oamenii, există un anumit set de abilități și o anumită atitudine care face o strălucire canină în țară.

Deși nu toate rasele vor avea tot ceea ce aveți nevoie, acestea sunt Cele mai bune rase de câini de fermă care va oferi cel mai mare bang pentru buckul lor.

Câinii fermelor trebuie să-și protejeze pământul și animalele pe care le ocupă de. De asemenea, acestea ar putea avea nevoie să protejeze din când în când muncitorii agricoli umane.

Ei trebuie să fie suficient de greu pentru a păstra prădătorii departe, în timp ce este suficient de sensibil pentru a ști când un animal de fermă are nevoie de asistență.

În funcție de locul de muncă pe care se efectuează rasele de câini de fermă, vor avea nevoie de un set unic de competențe.

De exemplu, dacă vă așteptați ca mâna fermă să vă ajute bovine sau oi, mai bine selectați un câine cu viteză și rezistență.

Dacă aveți în vedere una dintre aceste rase, știți despre lucrarea care trebuie efectuată de un câine în fermă. Din această listă, puteți alege o rasă (sau posibil mai mult) care va funcționa cel mai bine pentru nevoile dvs. specifice.

Amintiți-vă că toți câinii vor avea nevoie de o pregătire eficientă pentru a fi tot ce pot fi. Dacă nu sunteți dispus să puneți efortul, nu veți culege recompensele.

În general, cele mai multe rase de câine de fermă sunt atletice, hardy și inteligente și iubesc în aer liber. Ei au tendința de a avea o pasiune pentru slujba lor, indiferent dacă este păzită, herding sau altceva.

Această listă conține 20 dintre cei mai buni câini pentru îndeplinirea mai multor sarcini care ar putea fi necesare unui câine de fermă. Unii dintre acești câini sunt destul de mari, în timp ce alții nu cântăresc nici măcar 50 de kilograme.

Ca și în cazul oricărui câine pe care îl adoptați, trebuie să alegeți o rasă care să vă satisfacă nevoile și să vă potriviți, de asemenea, cu casa dvs. și stilul dvs. de viață.

De asemenea, citiți: Cele mai mari rase de câine din lume

20 cele mai bune rase de caini agricole

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU PROTECȚIE

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU PROTECȚIE

1. Shepherd anatolian

Deși această rasă din Turcia se numește "păstor", ei nu fac câini de vânători mari. Imaginați mai sus, acești câini au fost utilizați în mod tradițional ca însoțitor de păstor și ca un protector de la animalele sălbatice.

Inteligent și loial, puii din această rasă sunt ușor de antrenat. Această rasă robustă trăiește bine în mai multe tipuri climatice. Ei sunt independenți și odată instruiți, ei pot lua deciziile corecte fără ca stăpânul lor să stea peste ei.

Aceste pooches sunt teritoriale. În timp ce aceasta este o trăsătură bună în câinii de protecție, trebuie să fie luată pentru a le învăța ceea ce este cu adevărat o amenințare.

Shepherds anatolian își vor extinde adesea teritoriul protejat în afara limitelor dvs.

Se recomandă garduri.

Dalmația de câine de fermitate

2. Dalmatian

Cu tone de energie, dalmatienii au nevoie de o mulțime de exerciții fizice și deturnare. Acest lucru le face grozav pentru a lucra la o fermă. Acești copii de blană sunt descendenți de la bătrânii câini de război și încă păstrează că curajul și curajul.

Motivul pentru care adesea vedeți această rasă în stațiile de pompieri și stațiile de poliție se datorează faptului că acestea sunt inteligente și ușor de antrenat.

Nu numai că fac câini de protecție bun, ei fac și tovarășii mari.

Acolo înseamnă că pot ține pasul cu ceea ce aveți în minte.

Ca și alte rase de pază, acești membri ai familiei cu patru picioare poate deveni agresiv și distructiv dacă este plictisit sau lăsat singur prea mult.

Deși sunt câini dur care se descurcă bine în exterior, trebuie să vă asigurați că ei primesc o mulțime de companione umane.

Marele Pyrenees Farm Dog Rasa

3. Mari Pyrenees

Câinii sunt buni, Pirineii sunt minunați - mare. Acești giganți albi arată cuddly și prietenos, dar nu lasă-te să te păcălească. Ele sunt foarte protective. Rasa a fost dezvoltată pentru a garda animalele și pot face acest lucru fără o intervenție umană mult.

Spre deosebire de unele alți câini de ceas, Aceste blănuri sunt blânde și ușoare manierate. Ei fac animale de companie mare de familie.

Fiind sensibil la emoția umană, este mai bine să instruiți aceste animale maiestuoase cu formare bazată pe recompensă, mai degrabă decât o formare bazată pe pedeapsă.

În timp ce sunt inteligenți, ei sunt încăpățânați. Această lovitură încăpățânată îi face mai greu să se antreneze. Caninii acestei rase necesită o ascultare consecventă, lider de pachete și formare de socializare.

Îi place să sune alarma și vor avea nevoie de antrenament pentru a reduce la lătratul neplăcerilor.

KOMONDOR FARM DOG RAED

4. Komondor

Cu un strat cu cablu, acest câine este ușor de recunoscut ca cel care arată ca un mop. Nu este doar pentru ca arata. Acest tip de strat protejează aceste rase de câine de fermă din atacuri și îi ajută să vreme multe condiții climatice.

Independent și suspicios, acești bebeluși de blană fac gardieni mari de animale.

Nu sunt toate afacerile, fie.

Ei au o parte plină de jucăușă pentru a merge cu părul lor prost.

În timp ce nu păziți animalele, ei vă vor păzi și familia cu o avertizare intensă și alertă.

Komondorii preferă să fie singurul câine în jur. Ca toți câinii de protecție bun, sunt teritoriali și suspicioși. Ei trebuie să fie bine socializați cu oameni diferiți și cu animale din puppyalism, astfel încât acestea să nu devin prea agresive.

Marremma Sheepdog Farm Farmat

5. Maremma Sheepdog

Cresc pentru a proteja turmele Ovine și capre în Italia, Această rasă puțin cunoscută se vede o creștere a popularității. În rolul lor tradițional, au fost păziți împotriva lupilor și s-ar lupta cu moartea dacă este necesar.

Maremma face un tutore perfect pentru animale și oameni. Antrenamentul de ascultare poate fi început devreme cu acești pui jucători, inteligenți. Cu energie și determinare, această rasă poate satisface multe provocări.

Acești câini nu au o toleranță ridicată pentru teasing și joc dur. Oamenii din casă trebuie să fie instruiți cum să trateze în mod corespunzător un câine.

Acești blănuri sunt inteligenți și independenți.

Formarea trebuie să înceapă de la început și trebuie să fie consecventă.

Bernese Munte câine de câine

6. Câinele de munte Bernese

Dacă sunteți în căutarea unui paznic de animale care este, de asemenea, ușor de mers și ușor de temperat, aceasta poate fi rasa pentru dvs. Deși loial și curajos, acest pooch este un câine de familie la inimă. Ei nu deranjează să poarte multe pălării diferite în jurul fermei.

Ușor de antrenat, aceste rase de câini de fermă energică au nevoie de muncă. Dacă aceasta trage copiii în jurul unui cărucior, protejând animalele, sau a fi un prieten de înot este complet până la tine.

Acești câini câini de muncă sunt energici și durabili.

În timp ce sunt un protector al animalelor, ei iubesc aproape toți oamenii și nu vor putea să protejeze împotriva prietenilor sau a tâlharilor.

Ca și alți câini giganți, viața lor nu este lungă - doar aproximativ 8 ani. Aproape au dispărut, astfel încât piscina genetică nu este diversă. Trebuie să aveți grijă să evitați bolile genetice.

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU HARDING

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU HARDING

7. Câine de bovine australiene

Acești câini compacte fac mari păstori. Dimensiunea lor o face ușor pentru ei să se ducă și să iasă din turmă și prin și între picioare. Câinii din această rasă sunt inteligenți și ușor de antrenat, dar ei păstrează încă un gând independent, făcându-i câini de însoțitor.

Afectuos și prietenos cu copiii, acești membri ai familiei cu patru picioare nu sunt doar câini de lucru. Cu toate acestea, ele sunt suspicioase de străini și vor face un supraveghetor excelent.

Haina lor scurtă este Ușor de îngrijit pentru după o zi lungă în câmpuri.

În timp ce aceste rase de câine de fermă sunt ușor de antrenat, ele sunt destul de sensibile la critici. Prin urmare, ele nu sunt recomandate pentru proprietarul câinilor pentru prima dată.

Ei au nevoie de un antrenor care poate fi ferm și consecvent, dar și blând și iubitor.

Pembroke Welsh Corgi Corgi

8. Pembroke Welsh Corgi

Voi admite că am fost puțin surprins că Pembroke Welsh Corgi face un câine mare de herding.

De fapt, ei încearcă să leești totul, inclusiv copii. Deoarece sunt apărători curajoși, ei chiar vă pot păstra ferma liberă de Varmints.

În timp ce acestea nu sunt considerate agresive, aceste rase de câini de fermă vor suna alarma dacă cineva îndrăznește să se apropie de spațiul său.

Intelligent și ascultător, această rasă este chiar recomandată pentru proprietarii de câini neexperimentați.

Ca un dachshund, Corgis au o coloană vertebrală lungă. Ei ar trebui să evite cât mai mult posibil scările de alpinism.

Acești membri ai familiei cu patru picioare iubesc să mănânce, atât de îngrijiri trebuie să fie luate astfel încât să nu se împacheteze pe lire sterline. Un câine supraponderal este un câine nesănătos.

Border Collie Farm Dog Rasa

9. Collie de frontieră

O rasă foarte iubită, granița Collie este unul dintre cei mai populari câini de braț din lume.

Inteligența și intuiția lor le fac grozav pentru cineva care începe să învețe cum să antreneze un câine de fermitate.

Acești câini blânzi și iubitoare fac Câini de familie excelenți. Unul dintre cei mai deștepți câini din lume, pot învăța o mare varietate de sarcini și trucuri.

Acești pui vor fi minunați în jurul copiilor și străinilor.

Nu se poate supraestima cantitatea de energie și rezistență că acești canini au. Au nevoie de activitate zilnică și exerciții fizice care le păstrează mintal și fizic îndeplinite.

Vechiul Romanian Sheepdog Câine de câine

10. Vechi English Sheepdog

În timp ce ați putea crede că părul acestui câine ar trebui să fie tăiat de la ochi, este de fapt mare în protejarea viziunii acestei blănuri în timp ce pe traseu. Ca toate păstorii buni, acest câine poate rămâne pe sarcina la îndemână. Nu se rătăcește și nu este ușor distras.

Acesta este un câine sensibil și loial. Ei sunt cursanți rapizi și nu au nevoie de metode de antrenament dure.

Ele sunt prietenoase și iubitoare și fac bine și gospodării cu copii și alte animale de companie.

Cu o haină groasă, vechea sheție engleză nu este potrivită pentru climatul mai cald. Vorbind de haine, au vărsat destul de puțin, iar părul lor are nevoie de atenție constantă pentru a preveni covorașul.

Aceasta nu este o rasă care poate fi lăsată afară pentru a se îngriji de sine. Aceste rase de câine de fermă au nevoie de o companie aproape constantă umană pentru a fi sănătoși și fericiți.

Scotch Collie Farm Dog Rasa

11. Scotch Collie

Similar cu o Sheetdog Shetland, dar nu la fel de populară, Scotch Collie este, de asemenea, numită Collie dur și netedă. În timp ce ele nu sunt la fel de bine cunoscute, ele sunt considerate a fi la fel de inteligente ca și Collie de frontieră și Shetland Sheetdog.

Dulce și iubitor, Câinii acestei rase Faceți câini de companie excelenți pentru familii cu copii.

Îi place să scală și să facă mari ceasuri.

În timp ce un păstor tradițional, ele pot fi instruiți să îndeplinească alte sarcini pe o fermă, cum ar fi preluarea obiectelor sau căruțe de tragere.

Barking-ul lor poate ieși cu ușurință din control și vor avea nevoie de o pregătire blândă, dar consecventă pentru a evita lătratul neplăcerilor.

În timp ce sunt câini în aer liber, au nevoie de o companie umană zilnică să fie sănătoasă din punct de vedere mental și fizic. Îi place să mestece și să sapă și vor avea nevoie de deturnări pentru a reduce această dorință.

Vallhund Farm Dog Rasa

12. Vallhund

Similar în Build to the Welsh Corgi, acești verifiori îndepărtați sunt cunoscuți sub numele de "câine de vaci" suedez ". Această rasă este crezută de mulți să fie un câine de lucru pentru Vikingi, dar faptele sunt discutabile. Ceea ce nu este discutabil este că acești membri ai familiei cu patru picioare fac din fermele mari.

În timp ce aceste rase de câine îndepărtate fac deșeuri excelente, ei păstrează, de asemenea, o mașină de înaltă pradă și vor urmări orice animale nedorite. Vallhunds suedez sunt creaturi fericite care invinse adesea jocuri pentru a amuza si oamenii lor.

Acești câini iubesc să coacă și vor avea nevoie de formare pentru a evita lătratul de neplăcere. Energia și inteligența lor le fac minunate la locul de muncă, dar pot duce la probleme dacă nu au puncte opționale pentru energia lor. Au vărsat destul de puțin.

Similar: 30 cele mai sănătoase rase de câine care trăiesc cele mai lungi

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU VACINT

RĂSPUNSURI DE CÂȘTIGĂ PENTRU VACINT

13. Terrier de șobolan

Deși mulți oameni cred că acest câine nu este bun pentru nimic, nu are "șobolan" în numele ei pentru nimic. Aceste borcane tenace sunt ceea ce dă mușcătura lui Pitbull. Dacă aveți o problemă cu animalele de blană mici, aceasta este soluția dvs.

O mulțime de câine într-un mic pachet, Terrierul șobolanului este surprinzător de musculare. Curajos și determinat, va urmări orice animal mic până când îl prinde - chiar dacă asta înseamnă că intră în casa lui subterană. Odată ce fălcile sale se aprinde, nu va lăsa să meargă până când prada lui nu este moartă.

Aceasta este o altă rasă de lucru care are energie abundentă. În timp ce sunt bune cu copiii, aceste rase de câini de fermă nu fac bine cu alți câini. Ele pot fi geloase și teritoriale cu tot ceea ce consideră "mina".

Jack Russel Terrier - Rame de câini de fermă

14. Jack Russel Terrier

Un alt câine mic, cu o personalitate mare, Jack Russell Terrier poate fi o mână, dar în situația potrivită, poate fi câinele perfect pentru slujbă. Dacă acest loc de muncă se întâmplă să fi prins șobolanii sau ratonii, atunci este un expert.

Inteligent și încrezător, aceste pooches pot da animalelor și oamenilor o alergare bună pentru banii lor. Nimic nu trece peste aceste canini de alertă și curios.

Nu numai că fac câini de lucru excelent, dar jucăia lor îi face și câini de companie mare.

Acești câini iubesc să fie un câine. Asta înseamnă că ei latră, sapa, ei urmăresc, și orice altceva câinele tradițional îi place să facă.

Ei au energie nelimitată și, dacă nu au o priză, ei vor rupe tot ce arată distractiv.

Miniatura Pinscher - Rase pentru câini de fermă

15. Miniatura Pinscher

În mod obișnuit, se crede că este un miniatură Doberman Pinscher, "min PIN" este de fapt o rasă independentă. Acest câine comună de companie păstrează o mare parte din acțiunea sa de pradă. Aceasta înseamnă că este un ratat excelent în oraș și la fermă deopotrivă.

În timp ce acești mici pocnitori nu pot face un câine mare de gardă, ei fac supraveghetori excelenți. Ei vor suna alarma când ceva nu este în afara locului. Cu instinctul natural de a rătăci, acești câini sunt mai fericiți pe o fermă în care au o mulțime de spațiu pentru a rula.

Dacă intenționați să păstrați acest câine în gardul din spate, noroc. Aceste animale inteligente sunt cunoscute ca artiști excelenți de evacuare.

La fel ca mulți câini mici, acești canini nu pot tolera extreme de temperatură. Ei trebuie să fie ținute în interior și nu la locul de muncă.

Fox Terrier - Rase de câini de fermă

16. Fox Terrier

Cu cuvântul Fox și numele, nu este surprinzător faptul că această rasă de câine este făcută pentru vânătoarea rozătoarelor mici și animalele de rozătoare. Ca toți terrii pe care îi știu, acești puii sunt foarte vocali și nu au nici o problemă să se audă.

High Energy și Prey Drive este ceea ce face cainii din aceasta rasa o alegere mare pentru a pastra varvantele din containerele alimentare si coopul de pui. Ei pot face încă o datorie dublă ca un partener de jucăuș, inteligent.

Acești câini de scrappy iubesc să aleagă lupte cu alți câini, formarea de socializare trebuie să fie inițiată în capota de catelus. Puii din această rasă trebuie să obțină o mulțime de divertisment și exerciții fizice sau pot deveni foarte distructive. Încrezător în sine și curios, ei se pot ridica adesea în situații dificile.

MAI MULT: 30 de câini de agitate care sunt mai ușor de instruit pentru concursuri

Cele mai bune rase de câini de fermă

Cele mai bune rase de câini de fermă

17. Ciobănesc german

Câinele de lucru clasic, un păstor german este grozav în orice sarcină pe care își pune mintea. Sunt departe de străini, protejarea acuzațiilor lor, deșeuri excelente și pot ucide animalele mici cu fălcile lor puternice. Dacă puteți avea doar un singur animal în ferma dvs., aceasta ar fi o alegere excelentă.

Sensibile și inteligente, nu va trebui să depuneți prea mult efort în formarea acestui câine. Ele pot ridica cu ușurință noi comenzi și le pot implementa cu gânduri independente. Ei au un sentiment excelent de miros și pot răni orice rozătoare ascunse.

În timp ce păstorul german este un câine dur în aer liber, de obicei are anxietate de separare. Ele pot fi distructive dacă sunt lăsate singure pentru prea mult timp. Ei au nevoie de abilități de pregătire a liderului de pachete și de socializare de la o vârstă fragedă pentru a evita să devină prea agresivă. Aceste fiare de blană au vărsat destul de puțin.

Catahoula Leopard Dog - Rase de caine agricole

18. Catahoula Leopard Dog

De asemenea, cunoscut sub numele de Catahoula Cur, această rasă nativă din Louisiana poate umple mai multe locuri de muncă. Curajos și puternic, ei vor lupta departe de orice prădători. Loial și agil, ei fac, de asemenea, deșeuri excelente.

Cu ochi de culori diferite și o haină spotted, această rasă este un cap-turner.

Cu rezistență și energie bogată, ei pot pune în muncă cu zi și apoi unii. Nu conținut pentru a face doar munca, ei sunt jucăuși și iubitoare cu familia.

Spre deosebire de alți câini obișnuiți frecvent pentru a proteja animalele, aceste Pohes sunt câini de companie. În timp ce acestea sunt făcute pentru mlaștini din Louisiana, au nevoie de o companie zilnică umană și nu fac câini "în afara".

Izolarea poate duce la agresivitate.

Belianul Malinois - Rase de câini de fermă

19. Belagian Malinis

În culoarea și dimensiunea, Malinoisul belgian este foarte asemănător cu un ciobanesc german. De fapt, acești câini sunt de obicei folosiți în munca poliției, inclusiv în orașul meu natal. Acest pui va face chiar un mare câine de fermă

Ele sunt grele și ascultători. Ele sunt suficient de inteligente și mai agreate pentru a face o muncă de vânătoare necesară, dar au suficientă suspiciune naturală pentru a le face și cei mai mari vegheri.

O rasă sănătoasă, acești canini pot trăi până la 15 ani.

Acești câini sunt intensi și activi. Dacă nu sunt păstrate ocupate, ele pot deveni distructive și agresive. Îngrijirea ar trebui să fie întotdeauna luată în jurul copiilor și a altor câini.

Suspicios și alertă, acești membri ai familiei cu patru picioare au nevoie de formare de socializare.

Rottweiler - rase de câini de fermă

20. Rottweiler

Cu inteligență, loialitate și curaj, această rasă face un mare câine de fermă. Acest câine este poate face tot ce aveți nevoie de a face - protejarea animalelor, herding animale de fermă sau uciderea opoziumurilor și șobolanilor care nu își vor ține nasul din afacerea dvs.

Aceste rase de câine de fermă au o coajă puternică și mușchiul pentru ao susține. Nu va trebui să vă faceți griji cu privire la intrușii sau intrușii umani. Ei sunt liniștiți, cursanți rapizi și pot fi instruiți să facă tot ce este că trebuie să fiți făcut.

Cunoscut pentru agresivitate, Rottweilerul trebuie să fie instruit și manipulat de cineva care este fluent în formarea liderului de pachete.

Ei trebuie să fie bine socializați în catelus, astfel încât acestea să nu fie prea suspicios și teritoriale.

Mentiuni onorabile

Dacă niciuna dintre rasele de mai sus nu vă satisface nevoile, luați în considerare una dintre următoarele, care fac și rasele de câine de fermă: 

  • Airedale Terrier
  • Shepherd australian
  • Bruxelles Griffon
  • Dachshund 
  • Păstorul olandez
  • Mastiff 
  • West Highland White Terrier 
  • Yorkshire Terrier 

Ce rase fac ca câinii săraci fermi

Dacă nu doriți să rămâneți la una dintre rasele noastre sugerate de câini de fermă, atunci cel puțin știți ce să evitați. Veți dori să evitați orice câine care a fost crescut cu obiectivul principal de a crea un însoțitor pentru oameni. 

Unele exemple includ Shih Tzu, Bichon Frize, Coton de Tulear, Malteză și Chihuahua. 

Întrebări frecvente despre rasele de câini de fermă

Pentru a face mai ușor să afli despre rasele de câini de fermă, am compilat răspunsuri la cea mai comună întrebare despre acești pui de lucru. 

Ce câine este cel mai bun pentru o fermă?

Cei mai buni caini pentru ferme sunt, de obicei, caini de bovine australieni sau alinti, coloana de graniță, câini de mare pirene, Jack Russell Terriers și Corgis. 

Care este cea mai mare rasă de câine ladicală?

Cele mai multe rase de câine de la Laidback includ câinele de munte Bernese, bullmastiff, buldog, câine chinez crescut și Chihuahua. 

Ce tip de câine este un câine de fermitate?

Un câine de fermă va ajuta în mod obișnuit cu Herding, cum ar fi în cazul Collie de frontieră. Sau ar putea fi câini de protecție sau ajutor cu controlul dăunătorilor. 

Ce sunt câinii de fermă?

Câinii de fermă sunt canini că oamenii cresc pentru a ajuta la o fermă, de obicei păzind, herding sau ambele. 

Care este cel mai mic câine de întreținere?

Cei mai mici de întreținere includ Greyhounds, Dachshunds, Shiba Inus, Hounds Basset și Buldogs Franceză.

Citiți următorul: Ce trebuie să știți înainte de a adopta un câine de lucru

20 de rase de câine agricolă pentru a trăi în țară

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 20 De rase de câine agricolă pentru a trăi în țară