Rase de câine rusești

O țară la fel de mare ca Rusia, cu 11 zone diferite de timp, are cu siguranță numeroase rase de câine pe care le puteți imagina. Țara are oarecum un climat aspru. Prin urmare, puteți avea încredere în cât de robuste și rezistentă vor fi aceste rase. Rasele ruse de câine sunt adaptate la ceea ce îi antrenezi pentru a fi. De la câinii de securitate la cei care se înghesuie toată ziua în canapeaua dvs. sau Ransack-ți rufele, Rusia le are pe toți. 

Toți câinii ruși din Rusia sunt instruiți să lucreze. La fel cum există câini ruși ruși pur, există și cei care au o cursă mixtă cu câinii alți din țară. Uitați-vă "perspectiva militară" a Rusiei ca țară, au un set uimitor de câini, pe care îl vom examina mai aproape în acest articol. 

Există mai multe rase ruse de câini acolo acolo. Fiecare rasă vine cu personalități diferite și sunt instruiți să facă lucruri diferite. Prin urmare, trebuie să fiți sigur de ceea ce aveți nevoie de câine înainte de a face o achiziție. Unii nu sunt recomandabili pentru familii noi de proprietate câinilor sau cu copii mici. Ar trebui să faceți o cercetare amplă înainte de a vă stabili pe oricine dintre ei. Acest ghid va fi introducerea dvs. în lumea diferitelor rase ruse de câini. 

Rasa de câine rusă Borzoi

Borzoi

Câinele Borzoi a fost dezvoltat în Rusia. Inițial, a avut funcția primară a cursei și Vânătoare pentru joc. Stilul lor de viață este astfel încât ei le place mersul și lucrul în echipe. Ei merg mai ales în echipe de trei, urmărind frebinții, vulpi și lupi. Cu toate acestea, destul de curând, au devenit însoțitorul de oameni regali din întreaga Europă. 

Borzoi sunt câini de rasă de rasă, dar le puteți găsi în adăposturi și grupuri de salvare. Ei au evoluat pentru a fi adaptate ca câini de familie de familie și gata să se miște cu dvs., indiferent de ce arată apartamentul dvs. După cum ați fi suspectat din mișcarea lor asemănătoare echipei, acești câini doresc o companie neîncetată. Aceste rase ruse de câine nu se datorează bine dacă le lăsați prea mult timp în timpul zilei. Dacă vă uitați la această rasă, trebuie să fiți acolo pentru ei de cele mai multe ori. 

Deși nu vă deranjează un mediu mic, dar au tendința de a face mai bine în case cu spații mai mari. Aceștia sunt cei mai buni caini pentru a obține dacă sunteți proprietar de novice. Odată ce faceți antrenamentul de bază, ei nu vă vor da prea multă problemă. Ele sunt rezistente fie la vreme rece, fie la cald.

Temperament și trăsături

Acești câini sunt inteligenți, dar nu sunt cei mai ușor de antrenat. Ei nu latră prea mult, dar când își blochează accentul pe o pradă, este greu să-i facă să se întoarcă. Ei au un nivel mai mic de energie în comparație cu alții și au puțină nevoie de exerciții. În medie, cântăresc aproximativ 55 la 105 de lire sterline și pot trăi timp de aproximativ 10 până la 12 ani. La umăr, au o înălțime de aproximativ 26 până la 32 de centimetri. Datorită corpului înalt, slab, îngust și lung, acesta posedă, aceasta este una dintre cele mai elegante și mai rafinate rase de câine rusești pe care le veți găsi. Ei se supun cu mândrie, ceea ce nu face nici o surpriză faptul că erau în principal tovarăși ai lui Royals în case și palate înapoi în această zi.

Ei posedă o haină frumoasă și aruncă o mulțime. Veți face o mulțime de întreținere pentru a păstra curat și liber de germeni / murdărie. În timp ce este posibil să nu fie întotdeauna interesat să exercite pentru a păstra în formă, poate ține propriul său în Dog sport Datorită atleticismului. Acești câini de câini vă vor ajuta să urmăriți nimic care se mișcă. 

Rusurile câinelui rusesc păstor central asiatic

Câine de păstor din Asia Centrală

Această rasă de câine este foarte sigură de ea însăși. Este echilibrat, liniștit și foarte independent. Câine de păstor din Asia Centrală are o minte proprie, și o veți cunoaște aproape imediat. Această rasă de câini se îndreaptă spre curaj și lucrează la un nivel ridicat. Poate suporta condiții dure și are o dispoziție naturală de a marca teritoriul. Indiferent cât de mare este prădătorul său, nu veți observa cel mai probabil o uncie de frică în acest câine. 

Deținerea acestui câine, ar trebui să vă observați în permanență comportamentul lor. Dacă sunteți primul proprietar al unui câine, este posibil să doriți să direcționați clar de această rasă de câini ruși. Istoria lor poate fi urmărită acum patru mii de ani, unde au fost crescuți din selecția naturală. 

Cea mai bună casă pentru ei este una cu o curte mare. Acesta este cel mai bun câine dacă vă exercitați în mod regulat în afara casei dvs. Câinele central al păstorului asiatic iubește să meargă pe plimbări regulate. Ele pot fi greu de antrenat. Când se află în interior, pot fi îngrozitoare, dar vin la viață odată ce au ieșit. Nu vă lăsați păcăliți de blândețea lor interioară și scoateți-le fără o lesa. Pentru a fi în siguranță, deoarece sunt foarte inteligenți și independenți, ar trebui să fie întotdeauna umblați pe lesa.

Această rasă de câine rusă necesită vizite regulate la VET pentru verificări, deoarece sunt predispuse la boli genetice. 

Temperament și trăsături

Ceea ce le hrăniți este unic. Ei știu că au nevoie de alimente diferite în funcție de maturitatea tractului lor digestiv. Diferitele faze ale vieții lor necesită diferite tipuri de mese. Dimensiunea contează și în determinarea meselor lor. Probabil că veți dori lucrați îndeaproape cu un veterinar pentru a vă asigura că primesc mâncarea și nutriția potrivită. 

Scaunele lor bine dezvoltate necesită doar îngrijirea minoră. Cu toate acestea, atunci când este timpul să-i vărsăm blănurile, mai mult ca o furtună. Puțin de mirare că se numește "furtuna de blană."De asemenea, ei au nevoie de baie potrivită. Unghiile lor, de asemenea, cresc foarte repede, deci ar trebui să luați timp să tăiați. Câinele central al păstorului asiatic este cunoscut pentru acumularea ceară în urechile lor, astfel încât acestea să fie curate în mod regulat. Păstrarea dinților sănătoși cu periajul zilnic este importantă.

Rasa de câine rusă Negru Terrier rus

Negru Terrier rusesc

Această rasă de câine rusă este incredibil de mare și vine cu putere imensă. Ei sunt, de asemenea, foarte curajoși, încrezători în ei înșiși. Inteligența este, de asemenea, unul dintre punctele lor puternice. Ele sunt crescute pentru a proteja și proteja și pot fi foarte aspre străinilor. Ei au o greutate medie de 140 de lire sterline, și pot sta la 30 de centimetri înălțime la umăr. Capul lor este în formă de caramida, ceea ce îi face să pară mult mai înalți. Pentru un tip mare, acești câini se mișcă bine. 

Cu alimente de câine de înaltă calitate, nu trebuie să vă faceți griji prea mult despre sănătatea lor. De asemenea, ei fac bine mancare facuta acasa. Doar despre orice dietă este bună pentru ei în mod moderat. Unii câini în aceste rase rusești de câine sunt predispuse la supraponderali. Rămâneți conștienți de schimbările lor de greutate, făcând ajustări după cum este necesar.

Temperament și trăsături

Terrierul rus negru are două straturi de corp. Ei au un substrat care este de fapt moale. Stratul exterior este un strat grosier care oferă protecție. Haina lor are nevoie de întreținere regulată. Cu Bună rutină de îngrijire Veți împiedica formarea de covorașe în haina lor. Nu uitați să vă spălați și cu muștarul și să-l păstrați pe cea mai bună. 

Această rasă de câine rusă trebuie să fie angajată și păstrată activă cu aproximativ 30-40 de minute de exerciții de zi cu zi. Ei sunt mereu dornici să meargă pe plimbări, se desfășoară, plimbari cu biciclete și chiar înot, cu proprietarii lor. Ele sunt, de asemenea, foarte bune la jocul de captură cu discuri sau minge. Având o curte ca proprietar al acestei rase este foarte importantă. Fără un exercițiu mult, această rasă de câine a fost știe că este deprimată și poate lua obiceiuri distructive. 

Terrierul rus negru are nevoie de o pregătire bună, începând de la o vârstă fragedă. Pentru a le instrui în mod corespunzător, poate doriți să luați în considerare ajutorul unui profesionist. Formarea trebuie să fie fermă și consecventă pentru ei, acest lucru va contribui la reducerea tendințelor lor distructive. Ele sunt, în general, o rasă sănătoasă. Vizitele regulate la medicul veterinar sunt recomandate să conducă la orice boli sau alergii.

Rase de câine rusești

Jucărie rusă

Aceste rase ruse de câine sunt mici și foarte pline de viață. Ele sunt, de asemenea, uimitor de elegante, și la fel ca și numele, place foarte mult să joace. Activitatea este un punct forte pentru jucăria rusă, precum și un grad ridicat de inteligență. Ei mereu caută să-și plăcească proprietarii și iubesc să se spună. Uneori, această rasă poate fi aspră străinilor, astfel încât socializarea timpurie poate fi importantă.

Aceste rase ruse de câini nu sunt lași, nici nu sunt agresivi, dar undeva între ele. Jucarul rus este cunoscut ca iubindu-se în jurul casei, dupa jucarii. De asemenea, ei le place să-l salvezi pur și simplu în poala ta toată ziua. Acești câini sunt mari pe compania umană, iar odată ce încep să se simtă neglijați, vă vor informa în comportamentul lor. 

Temperament și trăsături

Haina lor se schimbă după ce au un an la cel al unui adult. Hainele ajung la etapa completă de frică numai după trei ani. Haina de jucărie rusă poate varia, între părul lung și variațiile netede. Câinii acoperiți fără probleme sunt foarte eleganți la atingere. Netezimea părului lung este mai orientată, spre deosebire de alte câini de acoperire lungă. În ciuda diferențelor fizice, jucăria rusă este pregătită pentru distracție.

Mâncarea de înaltă calitate este esențială pentru ei. Acest lucru le va păstra sănătoși, activi și au o haină frumoasă. VIZITA VET regulată va păstra, de asemenea, orice afecțiune sau alergii în verificare.

South rus Ovcharka câine rasă de câine

Ovcharka din Rusia de Sud

Aceste rase ruse de câine sunt mai mult ca arta în mișcare. Ea vine cu atâtea trăsături dorite, acoperite de un nivel uluitor de loialitate. Aceste rase ruse de câini sunt, de asemenea, foarte active, nu lasau-le cu ochii lor drăguți să te păcălească. Ovcharka sunt foarte prietenoși cu copiii. Ele sunt independente, la fel ca multe dintre rasele ruse de câine. Această rasă se poate plictisi ușor dacă nu există prea multă activitate. Acestea ar trebui să fie socializate devreme, pentru că fără ea pot arăta mult agresiune spre străini și alți câini. 

Temperament și trăsături

Ovcharka rusă de sud este un câine mare, cu un aspect fuzzy și shaggy. Ele sunt foarte pitorești, cum ar fi pictura direct dintr-un muzeu când sunt capturați de lentile. Această rasă substrat este blană, cu un topcoat lung. Se simt mai mult ca o capră când le atingi. Culoarea predominantă pe care o expun este albă, dar poate fi găsită și în gri sau bej. Această rasă haina necesită o mulțime de întreținere, pentru a le păstra în căutarea celor mai bune. Perioada de vărsare în mod normal cade în timpul primăvarării. 

Ele sunt loiale, ușoare, pline sau energetice și protejarea proprietarilor lor. Încrederea și neînfricarea lor le pot face intimidarea și le pot aduce în necazuri frecvente. La fel de blând cum ar putea arăta, ovcharka poate fi agresivă cu mâncarea, jucăriile și paturile lor. Din cauza naturii lor volatile, au nevoie de o pregătire adecvată, începând cu o vârstă fragedă.

Luați final

Resursele de câine rusești au ceva în comun, dacă nu sunt instruiți corespunzător, pot deveni foarte agresivi. Aceste rase au crescut pentru a fi activi, câini de lucru. La fel ca orice rasă de câini, aveți nevoie să vă familiarizați cu rasa de câine și totul despre ei înainte de a face o achiziție. Sperăm că acest articol ți-a dat suficiente informații pentru a vă pune în direcția cea bună pentru a lua o decizie bună.

Citiți următorul: 11 cele mai populare rase de câini asiatice

Rase de câine rusești

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rase de câine rusești