Rase de câine norvegiene

Rasele norvegiene de câine, provenite din țările scandinave. Această rasă sa adaptat pentru a prospera în condiții de vreme rece. Coaturile lor sunt, în general, groase, suficiente pentru a rezista la frigul aspru. De obicei, posedă urechi ascuțite, excepții de la atributele sunt denumite Hare Hounds.

Veți învăța aici că unele rase norvegiene de câine sunt rare, în timp ce unele sunt foarte frecvente în Norvegia. O plimbare în parc din Norvegia vă va lăsa să vă simțiți ca toți dețin un câine norvegian. Ei fac animale de companie mare de familie. Ele sunt loiale și pot fi foarte distractive de a fi cu. Un lucru este adevărat, Norvegia ca țară iubește câinii. 

Norvegia și câinii lor

Există 11 județe în Norvegia, cu un total combinat de aproximativ 500.000 - 600.000 de câini. Norvegienii sunt, fără îndoială, cei mai mari cheltuieli de mâncare pentru câini din lume. În întreaga țară, există numeroase magazine de animale dedicate, unde puteți cumpăra ceva legate de animalele de companie, în special câinii. De la alimente la jucării, până la cele mai bune paturi pentru ei să se afle. 

Norvegia este o potrivire naturală pentru rasele norvegiene de câine, cu zonele naturale și deschise, chiar și în orașe. Acești câini pot face cu ușurință o plimbare cu familia, doar distracție. Oamenii norvegieni și câinii lor sunt un meci făcut în ceruri. Norvegienii iubesc să fie afară, așa că și câinii lor. 

Câinele norvegian de câine lundehund

Norvegiană Lundehund

Aceste rase norvegiene de câine se află în mod predominant în țară. Cel mai probabil nu veți vedea dincolo de țărmurile Norvegiei. Chiar și în interiorul țării, văzând că acest câine este mai mult de o vedere rară. Norvegiană Lundehund este unic și este folosit în vânătoare pentru puffins și ouăle lor în jurul insulelor la distanță ale Norvegiei. În Norvegia, Puffin este cunoscut sub numele de Lunde. 

Lundehundul norvegian este, de asemenea, foarte flexibil în structura osoasă. Ei își pot face gâtul să-și atingă spatele, și aceasta este o pârghie importantă pentru ei în timp ce încerca să găsească brioșe în găuri și crevări. Ei pot, de asemenea, să manipuleze cu ușurință articulațiile umărului, obținând o îndoire a unghiului de nouăzeci de grade. Cu aceasta, ei sunt capabili să obțină tracțiune pe suprafețe alunecoase și abrupte. 

După cum sa menționat mai devreme, Lundehund, la fel ca majoritatea celorlalte rase norvegiene, cum ar fi să fie active și stimulate constant. Dincolo de activitatea de a fi nevoie, ele sunt, de asemenea, soligre de probleme strălucitoare. Dacă nu le păstrați activi, ei se pot distra cu un comportament distructiv.

Aceste rase norvegiene câine sunt foarte Bine la săpare. Este posibil să fie cel mai bine pentru dvs. să aveți un loc de nisip dedicat pentru ele. Ei trebuie doar să satisfacă acea dorință. Stând la aproximativ 12 până la 15 inci înălțime, acești câini sunt vânători naturali. Dacă locuiți într-o zonă cu o mulțime de faunei sălbatice, aveți grijă să nu fugă pradă. Poate fi mai sigur să nu aveți alte animale mai mici în casă cu Lundehund. Ele sunt, în general, sănătoase ca și alte câini din Norvegia, dar sunt predispuși la complicații gastrointestinale

Caracteristici speciale fizice

Această rasă are atribute fizice unice. Primul lucru pe care îl veți observa este cei mai puțini dinți pe care îl posedă decât câinele mediu. Structura lor dentară este similară cu cea a câinelui rus varanger. Acest câine rus a existat acum aproximativ 5000 de ani, potrivit citirilor fosile. 

Există șase degete pe fiecare labele lor. Culorile lor variază de la Fallow, la maro roșcat, la bronz. Sfaturile firelor lor sunt, de asemenea, negre, care devine mai întunecată cu timpul. 

Câinele norvegian de rase norvegian elkhound

Elkhound norvegian

Aceasta este una dintre cele mai populare rase norvegiene de câine din interiorul și în afara țării. Ei au o istorie antică, parte din care sunt referințele lor în istoria și mitologia Norselor. În această istorie, s-au spus că au călătorit cu Vikingi, în timp ce acționează ca păstori, protectori ai animalelor printre alte funcții în vreme rece și dură. 

Haina lor este foarte groasă, așa cum era de așteptat, oferindu-le o protecție amplă împotriva vremii. Ei sunt foarte activi la casele, făcându-le să ardă prin energia lor. Datorită rezistenței lor, nu există epuizarea energiei. Haina lor groasă le face foarte mult necorespunzătoare de a trăi în clima fierbinte

Elkhoundul norvegian prezintă o loialitate imensă, dar are și o minte proprie. Prin urmare, dacă doriți un câine care pur și simplu salută pe canapea toată ziua cu tine, acest lucru nu este câinele pentru tine. Acesta este câinele pentru cei care iubesc să rămână activi și exerciții fizice. Ei nu fac atât de bine cu străinii, deci este important ca acestea să fie supuse unei socializări adecvate în timp ce sunt tineri, altfel ele pot deveni prea rezervate.

Fii gata pentru periaj neîncetat Sesiuni pentru această rasă de câine pentru a-și păstra părul la Bay. Au vărsat în mod regulat, mai ales în perioadele în care haina lor se confruntă cu lovituri bianuale. Obținerea unui aspirator bun pentru casa dvs. este esențial. 

Caracteristici speciale fizice

Elkhoundul norvegian se află la o înălțime de aproximativ 20 de centimetri, în timp ce cântăresc o medie de 48 până la 50 de lire sterline. Ele sunt robuste, cu un cap larg. Cozile lor sunt curbate și făcute din haina dublă netedă, care este, mai des decât nu, de argint în culoarea. Dincolo de toată atenția, există o mare cantitate de muncă, va trebui să faceți dacă veți avea cu succes acești câini. Ele nu sunt recomandabile pentru primii proprietari de câini. 

HyGa Hound

Aceste rase norvegiene de câine au fost dezvoltate în secolul al XIX-lea, cu scopul principal de vânătoare. Dincolo de funcția lor ca vânători, ei sunt, de asemenea, dezvoltați pentru a rezista la condițiile dure ale țării. Combinația acestor doi factori îi ajută să servească ca vânători mari, în ciuda terenului arctic în care se află, în timp ce nu obosesc cu ușurință. Această rasă de câine necesită o mulțime de exerciții. 

Hygenhound-ul este popular pentru simțul lor incredibil de miros. Îi place să se plimbe, și veți petrece mult timp și resurse pentru a le aduce înapoi dacă o fac. Ei au tendința de a nu se descurca bine cu alte animale mici de blană. În afară de aceasta, sunt prietenoși și amabili, în timp ce uneori prezintă trăsături teritoriale de pază. 

Hygenhound în timp a devenit rar, chiar și în Norvegia. Este posibil să nu doriți să pierdeți timpul încercând să găsiți această rasă. 

Dogul norvegian Burse Buhund

Norwegian Buhund

Aceste rase norvegiene de câine arată ușor ca lundehunds mai mici. Ei vin într-un strat mai dens decât obișnuit, cu a Curățată de coadă. Acest lucru le dă aspectul câinilor mai tradiționali Spitz. Puteți găsi acești câini în America de Nord, ele sunt relativ comune. Spre deosebire de HyGa Hounds, nu sunt la fel de rare. 

Istoria lor a fost considerată a fi oarecum similară cu cea a lui Elkhound. Acestea au fost dezvoltate și modificate pentru a se adapta la viață ca un câine de fermă mică. Funcția lor principală asupra fermelor este de a ajuta la Paza de animale

Această rasă de câine norvegiană este întotdeauna strălucitoare cu o mulțime de energie și rezistență. Dacă vă place foarte mult să lucrați, puteți să vă luați pe acești câini cu dvs plimbare sau o alergare. Ei vă vor împinge la limitele dvs. în timp ce încercați să păstrați în sus. În afară de a fi activ, inteligența este, de asemenea, unul dintre punctele lor puternice. 

Păstrarea lor activ stimulată, este importantă. Ele sunt puternice și independente, loiale, prietenoase și pline de bucurie. Formarea acestei rase norvegiene de câine poate lua o răbdare suplimentară.

Caracteristici speciale fizice

Ele stau la 16 până la 18 inci în medie, în timp ce cântăresc între 25 și 40 de lire sterline. Capetele lor sunt largi, cu urechi prăjite și coadă scurtă curbată făcută dintr-un strat grosolan în colorarea neagră și de grâu. 

Halden Hound

Aceștia sunt câini de parfum, la fel ca dunkerul și câinii de hygu. Au aspect și dimensiune similară. Câinii Halden Hound sunt cunoscuți ca fiind destul de atenți. Ei sunt încrezători și foarte dornici să-i placă proprietarii. 

Ei sunt vânători, cu instinctele naturale în mod natural. Prin urmare, dacă ei ne-au stricat, amintindu-i va lua multe de realizat. În timp ce sunt cu tine, nu aveți nevoie să investiți prea mult timp să încercați să le îngrijiți. Printre toți câinii norvegieni, rasa Halden este cea mai rară. Probabil că nu le veți găsi niciodată nicăieri în afara țării lor natale. Numerele lor sunt incredibil de scăzute în Norvegia. Ele sunt aproape de dispariție.

Caracteristici speciale fizice

Au o înălțime de aproximativ 19 ani.5 la 23.5 inci, în timp ce cântăresc întotdeauna între 40 și 55 de lire sterline. Ca un câine dublu acoperit, ei au o senzație dens și grosier când le atingi. Hainele lor sunt colorate în patch-uri de alb-negru, în timp ce cu unele nuanțe de bronz pe capete și picioare. De asemenea, puteți găsi aceste nuanțe între patch-urile lor alb-negru.

Dunker

Aceste rase norvegiene de câine sunt, de asemenea, cunoscute ca Hound norvegian. Posedând un mare sentiment de miros, le face bine pentru căutare și salvare. Ei au existat din anii 1800 și și-au demonstrat rata de lucru incredibilă. Acești câini nu sunt obișnuiți ca un animal de companie, ci ca vânătorii și trackerele pe care au fost crescuți să fie. Acest lucru nu ar trebui să se înșele să fie prea agresiv, dar este greu să țineți pasul cu nevoile lor de exerciții și de simțul mirosului și al capacității de urmărire. 

Această rasă de câine norvegiană poate supraviețui celor mai dureroase condiții, în timp ce stau la locul de muncă. Ele sunt bune și tolerante, dar lungi pentru a petrece aproape fiecare minut în aer liber în aer liber. Această caracteristică a unui proprietar de animale de companie poate fi dificil de a ține pasul cu. 

Dunkerul este un animal de ambalare și se simte mai bine în mijlocul celorlalți din specia sa. Dunkerul iubește la coacăre și iubește sunetul proprii vocii. Percepția lor uluitoare a mirosului, împreună cu rezistența lor, îi oferă abilitatea de a-și bloca mintea pe un miros, indiferent cât de slabă și să o urmeze. 

Caracteristici speciale fizice

Sunt câini de dimensiuni medii, cu un corp bine proporționat, robust și activ. Ca și alți câini cu un mare simț al mirosului, ei posedă urechi de cădere. Urechile de scădere joacă un rol cu ​​simțul mirosului. În timp ce luați un miros, își laudă urechea. Acest lucru stabilește apoi un curent de micro-aer care vin molecule de miros spre nas. 

Ei au, de asemenea, o colorare distinctă. Haina are o culoare de fundal alb, cu un model atractiv de marcaje.

Gândurile finale

Nu există multe rase de câine în Norvegia. Cu toate acestea, cele câteva sunt, sunt unice în felul lor. În afară de elkhounds și Buhunds care sunt distribuite pe scară largă pe tot globul, probabil că nu veți găsi câini norvegieni în afara țării lor de origine. Ele sunt pur și simplu rare, ceea ce le face posesiunile la prețuri. 

Citiți următorul: 14 cele mai rare rase de câine pe planetă

Rase de câine norvegiene

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Rase de câine norvegiene