Dogul de ingredient limitat tratați rețeta

Alergiile alimentare pentru câini devin devenind mai popular. Poate fi datorită faptului că ingredientele slabe de calitate fiind folosite în atâtea produse de alimentare cu animale comerciale sau ar putea fi că proprietarii de animale de companie plătesc mai multă atenție partenerilor lor de canine mai mult decât oricând înainte. Indiferent de motiv, a Dogul de ingredient limitat Tratați rețeta este cea mai bună alegere pentru orice puști cu alergii alimentare.

Desigur, hrană pentru câini de casă și tratează sunt modalitatea ideală de a merge pentru toți puii care suferă de alergii alimentare. Odată ce vă dați seama ce ingrediente sunt alergice la, pur și simplu omiteți pe cei din gătitul tău.

Cu câțiva câini, găsirea unei alimente care se vor întâlni Nevoi nutriționale unice este mai ușor de spus decât făcut. Acesta este motivul pentru care acest tip de ingredient limitat, tratați rețeta este atât de benefică. Cu doar patru ingrediente, este o opțiune excelentă pentru aproape orice pooch!

Mai multe rețete aici: Homemade Dog Alimente & Tratamente Rețete

Dogul de ingredient limitat Tratați rețeta

Dogul de ingredient limitat Tratați rețeta

Ingrediente

  • 1 cană de ovăz uscată de gătit rapid
  • 1/2 ceas de mere
  • 1 ou mare
  • 1 linguriță scorțișoară

Preîncălzirea cuptorului la 350 °.

Într-un castron de amestecare cu dimensiuni medii, combinați fulgiul de ovăz și mere, până când este bine amestecat. Adăugați ouă și scorțișoară și apoi amestecați-o din nou. Asigurați-vă că amestecul este complet combinat.

Umpleți cupele unei tigaie de mini de mini-uncos, cu acest tip de ingredient limitat, tratați rețeta. Odată ce cuptorul este la temperatură, coaceți aceste tratamente pentru aproximativ 20-22 de minute. Veți observa că ei transformă o nuanță frumoasă de maro de aur când sunt terminate.

Dogul de ingredient limitat Tratați rețetaBrioșele ar trebui să fie umede în interior când au terminat coacerea. După cum menționez în ghidul meu video, acest lucru le face o mare opțiune pentru câinii cu probleme de sănătate dentară. Ele sunt, de asemenea, ușor de rupt în bucăți dacă doriți să le utilizați ca instruire tratați sau pur și simplu să vă hrăniți pupa o porțiune mai mică.

Depozitați tratamentele într-un recipient etanș în frigider timp de 7-10 zile. De asemenea, puteți îngheța aceste tratamente într-un container etanș pentru până la 3 luni dacă doriți să le faceți în vrac.

Citiți următorul: 4 cele mai periculoase ingrediente în hrana pentru câini (conform științei)

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Dogul de ingredient limitat tratați rețeta