Revizuire: petsafe cozyup pet scări

Există o serie de motive pentru care puteți găsi un set de scări PET pentru a fi utile pentru pooch-ul dvs. Dacă câinele dvs. are nevoie de un impuls, Petsafe Cozyup PET Scări poate fi o opțiune bună. Aceste scări sunt ușor portabile și se îndoaie pentru depozitare atunci când nu sunt utilizate.

În afară de a fi ușor de transportat și de a stoca, există o serie de alte caracteristici pe care ar trebui să le căutați atunci când cumpărăm pentru scările de companie. În primul rând, și cel mai important, trebuie să vă asigurați că câinele dvs. îndeplinește restricțiile de greutate pentru scările pe care le considerați și că dimensiunea pasului este potrivită pentru câinele dvs.

Au găsit studii că în cele din urmă sarind și alpinism pot duce la Probleme comune de sănătate și artrita la câini. În timp ce sărituri și de alpinism pot fi greu pe oasele și articulațiile unui câine, setul greșit de scări PET poate fi, de asemenea, periculos pentru companionul dvs. canin.

Dacă scările sunt prea abrupte sau adâncimea scărilor nu este dimensiunea potrivită, câinele dvs. ar putea călători, aluneca sau cădea pe podea. Acest lucru poate duce la vătămări grave pentru animalul dvs. de companie, inclusiv oasele sparte sau rănile interne.

Scările PETSAFE Cozyup PET sunt o opțiune bună pentru rasele medii și mari, dar dacă aveți un câine foarte mic, este posibil să aveți nevoie să găsiți o opțiune mai potrivită. Acestea sunt echipate cu câteva caracteristici de siguranță trebuie să aibă și sunt o opțiune excelentă dacă va trebui să mutați frecvent scările.

Revizuire: Petsafe Cozyup PET Scări

Petsafe Cozyup PET ScăriPETSAFE confortabilă pe scările PET sunt disponibile într-o dimensiune standard de 24 "L x 16" W x 20 "H sau o dimensiune suplimentară de 28 ° C și # 8243; w x 25 & # 8243; h. Acestea sunt scări mari de animale de companie, deci dacă aveți a Repere foarte mici (Ca un Chihuahua), acești pași nu vor fi o potrivire bună pentru animalul tău.

Aceste scări sunt făcute dintr-un material plastic ușor cu fâșii de covoare pe fiecare pas. M-am îndoit cât de durabil ar fi, dar am fost plăcut surprins să aflu asta Dimensiunea mai mare poate deține câini care cântăresc până la 200 de lire sterline! Dimensiunea mai mică poate conține animale de companie cântărind până la 150 de lire sterline.

Scările de dimensiuni standard cântăresc aproximativ 5 kilograme, iar dimensiunea extra mare cântărește aproximativ 9 kilograme. Acestea sunt unele dintre cele mai bune scări pentru proprietarii care vor trebui să le miște frecvent. Ei se îndoaie pentru o depozitare ușoară, deci sunt perfecți pentru a călători sau a depozita sub un pat când nu sunt în uz.

Dacă intenționați să utilizați acești pași în mai multe camere ale casei dvs. sau doriți să le aduceți împreună cu dvs. În timp ce călătoriți, scările Pet PetSafe Cozyup vor fi una dintre cele mai bune opțiuni. Este greu să găsești scări de animale de călătorie care sunt potrivite pentru rasele mari, dar acestea ar fi cu siguranță o opțiune bună.

Similar: Câinele tău este frică de scări? Cum să remediați acest lucru în 3 pași simpli

Așa cum am demonstrat în revizuirea mea video de mai sus, șinele laterale încorporate păstrează animalul dvs. de pasare accidentală pe marginea scărilor. Covoarele de pe fiecare pas oferă, de asemenea, tracțiune pentru a preveni alunecarea.

Poate dura ceva timp Antrenează-ți câinele pentru a urca un set de scări de animale de companie confortabil. Am fost bucuros să văd că aceste scări sunt echipate cu picioare din cauciuc non-skid. Dacă scările pe care le achiziționați de-a lungul podelei când câinele dvs. urcă pe ele, el va fi și mai înspăimântat și veți avea un timp foarte dificil să îl pregătiți să folosească pașii.

După cum veți vedea în ghidul meu video de mai sus, există un pic de mișcare. Nu-mi descuraja câinii, dar câțiva câini pot deveni nervoși când simt pașii care se învârte sub ei. Scările de animale de companie sunt făcute cu, deci sunt, de asemenea, mult mai grele și mai scumpe.

La momentul acestei revizuiri, puteți achiziționa aceste scări de companie pe Amazon pentru $ 41.95-59.95. Acesta este un preț foarte rezonabil pentru calitatea produsului, în special având în vedere că pot sprijini câinii care cântăresc până la 200 de lire sterline.

Citiți următorul: Cum să antrenezi câinii să folosească scări și rampe [infografice]

Ca aceasta? Abonați-vă pentru mai mult acționabile Sfaturi pentru proprietarii de câini!

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » Revizuire: petsafe cozyup pet scări