25 Nume de pisici nerdy

Pisoi care se uită din raft

Dacă căutați numele perfect pentru noul dvs. prieten felin, alegeți un nume de pisică inteligent și snappy Nerdy. Indiferent dacă sunteți un buff științific, bookorm, entuziast joc video sau tech guru, există o abundență de nume de pisici Nerdy să aleagă de când Adoptarea unei noi pisici.

Pi

Nerculele de matematică știu că PI echivalează cu 3.1415926 ...și așa mai departe. Această zecimală nedeterminată nu are nici un scop și este raportul circumferinței unui cerc la diametrul său. Dar dacă sunteți în statistici de matematică sau nu, pi este un nume scurt și dulce pentru noul tău prieten felin.

Pixel

Dacă sunteți un Nerd de calculator, pixelul este o opțiune drăguță fie pentru o femeie, fie Numele pisicii masculine cu o răsucire a techie.

Printesa Leia

Dacă sunteți un fan Star Wars și căutați un nume de pisică Nerdy pentru o pisică de sex feminin, Prințesa Leia este o opțiune de top. Heroina galactică din filmele Star Wars face un nume de pisică purr-fector Nerdy.

Yoda

Un alt nume popular Nerdy Cat pentru fanul Star Wars este Yoda. El este mic și înțelept - la fel ca prietenul tău blană. Smart pisica ta este!

Einstein

Dacă pisica dvs. este super inteligentă sau are întotdeauna o idee strălucitoare despre marcarea mai multor tratamente, el sună ca un Einstein. Acest nume de pisică Nerdy este un non-brainer!

Newton

Pentru Buffs Science, Newton face un nume bun Nerdy Cat. De asemenea, puteți opta pentru "Sir Isaac Newton mai formal dacă sunteți în nume super-lungi.

Pahar

Împrumutați un nume de pisică Nerdy din laboratorul de chimie și numele paharului dvs. de pisoi!

Nano

Nano este un prefix care înseamnă "extrem de mic", de fapt, cuvântul grecesc "nanos" înseamnă pitic. Dacă sunteți pe prowl pentru un nume de pisică Nerdy pentru o pisică mică sau o rasă Munchkin, atunci Nano face o alegere excelentă!

Beta

Dacă pisoiul dvs. este în modul beta-mode - o mulțime și de a lucra în bug-urile de a fi o pisică de casă, atunci beta ar putea fi cel mai bun nume de pisică Nerdy.

Linux

Un sistem de operare open source, Linux este un nume de pisică nerdy pentru entuziaștii de calculator.

Punct

Un nume drăguț pentru o pisică nerdy, Dot este o piesă pe explozia Internet cunoscută sub numele de era dot-com.

Java

Dacă sunteți programator, știți că Java este mai mult decât cuvântul slang pentru cafea. În schimb, jаvascript este un limbaj de programare popular - și un nume grozav de pisică Nerdy.

Șoarece

O piesă dublă pe mouse-ul calculatorului iconic și relația clasică de pisică și mouse-ul, ia în considerare numirea mouse-ului de pisică.

Mac

Short pentru Macintosh, fiecare entuziast Apple știe că Mac face un nume drăguț Nerdy Cat.

Rubin

Ruby este pisica perfecta nerdy Nume pentru o pisică de sex feminin. Acest limbaj de programare a provenit din Japonia, dar este cunoscut și folosit astăzi și poate fi numele ideal pentru felina ta.

Siri

Siri, faimosul asistent de voce găzduit în dispozitivele Apple, este un nume grozav pentru pisica ta. Dacă prietenul tău Feline vă ascultă întotdeauna chemarea, spune-i Siri. În timp ce pisica dvs. nu vă poate reaminti următoarea dvs. întâlnire sau să vă spuneți vremea, ea va avea o mulțime de dragoste și sprijin pentru a da.

Dewey

Dacă sunteți un piuliță literară, numiți pisica dvs. Dewey - cum ar fi sistemul zecimal Dewey care păstrează rafturile de bibliotecă în ordine.

Atticus

Împrumutați un nume de pisică Nerdy dintr-o bucată clasică de literatură și numele pisicii tale. O figură centrală în bine-citită și mult mai iubită Să ucizi o pasăre cântătoare, Atticus Finch este amintit pentru înțelepciunea și integritatea lui.

Atari

Pentru entuziaștii de jocuri video, Atari face un nume de pisică retro perfectă. Această companie de jocuri timpurie a fost bine cunoscută pentru sistemele de jocuri video arcade și la domiciliu și multe dintre jocurile companiei sunt considerate clasice astăzi.

Sega

Consola de joc Sega a fost un sistem preferat de jocuri video timpurii și puteți aduce înapoi acele amintiri dacă vă numiți pisica sega.

Sonic

Toată lumea preferată de la începutul anilor `90 a fost aprinsă rapidă și albastră strălucitoare. În timp ce pisica ta este de o specie diferită și nu are un haina albastră strălucitoare, Sonic ar putea fi numele perfect pentru noul tău cel mai bun prieten.

Cozi

Sonic`s Sidekick are, de asemenea, un nume care este ideal pentru pisici: cozile. Dacă sunteți în căutarea unui alt nume de pisică Nerdy legat de dragostea dvs. de jocuri video din anii `90, ia în considerare acest nume - mai ales dacă pisica ta are o coadă super lungă!

Helix

Dacă sunteți în știință și căutați un nume catchy Nerdy, atunci Helix ar putea fi alegerea potrivită. Practic, o curbă tridimensională, un helix este cel mai cunoscut pentru rolul său în administrarea structurii ADN. Indiferent dacă sunteți un Biologie Buff sau nu, Helix face un nume de pisică unic!

Pascal

Blaine Pascal a fost un matematician și om de știință celebru. Astăzi, Pascal este o unitate științifică de măsură pentru presiune. Nu trebuie să știți tot ce, totuși, să știți că Pascal face un nume drăguț nerdy pentru o pisică de sex feminin!

Apollo

Pentru fanii astronomiei și al spațiului, Apollo este un nume frumos Nerdy Cat. Spațiale spațiale Apollo a livrat primul om pe lună. În timp ce pisoiul tău nu va face niciun teren lunar, Apollo ar putea fi alegerea perfectă pentru un nume.

Skicka ett socialt nätverk:

Springa
» » 25 Nume de pisici nerdy